ALLI και PROACTOL - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 70
    Senior Member
    Γειά σου Pennyscorpina, καλώς ήρθες! Για το proactol δεν μας είπες!

Originally posted by PENNYSCORPINA
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ALLI ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ XENICAL (ΒΛ.ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΦΗ) ΕΝΩ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ACTIPROL ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010
    Εγω με το alli παντως δεν εχω αντιμετωπισει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα
    ακομα και οταν εχω τσιμπησει τα λιπαρα μου

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    Originally posted by PENNYSCORPINA
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ SITE ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΕΧΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΕΙ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ...
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΨΑΞΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΘΕΙΑ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ALLI ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ XENICAL (ΒΛ.ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΔΙΑΡΡΟΙΕΣ... ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΥΝΑΦΗ) ΕΝΩ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ACTIPROL ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2010
    Καλησπέρα και από εμένα...κι εγώ, κορίτσια, χρησιμοποιώ ξενικάλ χωρίς καμιά, καμία, καμία παρενέργεια εδώ και 8 μήνες...μάλιστα χωρίς αυτά έχω πρόβλημα λειτουργίας εντέρου!

irenep
    Guest
    Originally posted by marou_laki

maroulaki ποσο το πηρες το alli?
    εχεις δει διαφορα σε ποντους και ζυγαρια και ποσο καιρο το περνεις?
    μηπως το εχει δοκιμασει και καποιος αλλος να μας πει την γνωμη του?

Junior Member
    γεια σας,
    λοιπον το alli το δοκίμασε η αδελφή μου στο 3 χάπι άρχισε να "χανει λάδια" τι εννοώ...ακριβώς αυτο που γράφω..
    σε μικράδιαστήματα (10') απέβαλε λάδια χωρίς να μπορεί να το ελέγχει.
    Μπορεί να φένεται αστείο αλλά παιδιά η ίδια δυσκολεύτικε πολύ. δεν μπορείς να βγείς έξω...ισως βέβαια να είναι μόνο στον οργανισμό της.

irenep
    Guest
    νομιζω τις ιδιες παρενεργειες εχει και ξενικαλ, αν θυμαμαι καλα.
    λινακι η αδερφη σου ειχε καταναλωσει λιπαρη τροφη???

Junior Member
    Καλημέρα και από μένα
    Είμαι μια νέα μαμά η οποία πήρε πολλά κιλά μετά τον τοκετό λόγω κυρίως της κατάθλιψης που με ταλαιπώρησε....
    Επειδή ήμουν πάντα αδύνατη, αθλητικός τύπος κτλ και η κατάσταση που είμαι τώρα με "σπρώχνει" ακόμα στο φαγητό και ο φαύλος κύκλος συνεχίζεται...

Αποφάσισα να αντιδράσω και έκανα μια έρευνα και για τα εν λόγω χάπια ....
    Ρώτησα για το ΑLLI ....κοστίζει 45ευρώ τα 80-85 χάπια...βγαίνουν για 1 με 1/2 μήνα περίπου...

Αποφάσισα να δοκιμάσω το Proactol με τη σκέψη ότι τα φυσικά συστατικά είναι καλύtερα από τις χημίες....

Θα τα παραγείλλω σήμερα και θα σας ενημερώνω....promise!!!

Junior Member

alli

καλησπερα,δοκιμασα τα αλλι ενα μηνα τωρα και αποτελεσμα τπτ.ειναι σαν το ξενικαλ σε ποιο ελαφρια μορφη.διαβασα για τα προακτολ.αν καποιος τα εχει δοκιμασει ασ με ενημερωσει.ειδικα για τον τροπο που τα παραγγειλε.και αν ειδε και κανα αποτελεσμα.σας παρακαλω πολυ.ειμαι 1,64 και ζυγιζω 84 κιλα.και ολο και ανεβαινω.ξεκιναω καθε μερα διαιτα ως τις πεντε το απογευμα την εχω σπασει.βοηθηστε με παρακαλω

Junior Member
    ciciliana,
    ακριβώς αυτό ρώρησα και εγώ τη φαρμακοποιό μου που γενικά εμπιστεύομαι...έχω λιγότερο από 28 ΔΜΣ και μου απάντησε ότι τα alli είναι φαρμακευτικά σκευάσματα γιαυτό και τα συστήνουν για αυτούς που τα έχουν πραγματική ανάγκη... όμως και για τους υπόλοιπους δεν αποτελούν αντένδειξη....κρίνεις και πράττεις αναλόγως!!!

Γειασας...καλα θυμομουν οτι ειχε ανοιχτει σχετικο θεματακι ...

Τελικα, εσεις που τα δοκιμασατε κανουν τιποτα; Απο μια μινι ερευνα που εκανα συνηγορω υπερ του proactol που ειναι φυτικο. Καποιος που το εχει δοκιμασει λιγο διαστημα εχει να μας κατι; Καλο ή κακο...ειμαι στο ψαξιμο για να το παραγγειλω, εχει καποιος κανενα καλο site να προτεινει;
    Σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω επικουρικα με προγραμμα διατροφης , πιστευετε θα εχει αποτελεσμα;

Senior Member
    Το proactol το χρησιμοποιώ κατά καιρούς εδώ και κανένα χρόνο που το πήρα χαμπάρι και το έχω-μέσω ιντερνετ και από το εξωτερικό φυσικά. ΄Οταν προσέχω γενικά και το χρησιμοποιώ έχει αποτέλεσμα-και μόνο σε ένα γεύμα την ημέρα, στο κύριο, δηλαδή όχι πάνω από 2 χάπια την ημέρα!
    Το κακό με μένα είναι ότι το πρόβλημα το έχω στο μυαλό και πουθενά αλλού και αυτό δεν επιδέχεται κανενός είδους εξωτερική θεραπεία!!!

Ευχαριστω Κατ για την απαντηση...αυτο εχω διαπιστωσει κι εγω τελικα....Οτι αμα κανω διατροφη και ασκηση ολα αυτα τα συμπληρωματα κανουν κατι ...εχω γεμισει ενα συρταρι με αδυνατιστικα, λιποδιαλυτικα χαπια απο τα οποια δεν παιρνω τιποτα αφου καθε μερα χαλαω τη διαιτα και νιωθω οτι δεν εχουν νοημα. Τα προακτολ τα παρηγγειλα τελικα και θα ερθουν σε ενα μηνα, δεν ξερω γιατι αλλα μου φανηκαν οτι θα βοηθησουν...Σε συνδυασμο με διατροφη βεβαια.
    Ασκηση δεν μπορω να κανω τουλαχιστον για την ωρα γιατι εχω προβλημα με τα γονατα, ελπιζω σε κανενα μηνα να μπορεσω να βαλω καποιο ειδος ασκησης στην καθημερινοτητα μου.

Senior Member
    δεν θελω να σας απογοητεύσω, αλλα τι κατάφερε το xenical? ελυσε το προβλημα της παχυσαρκιας? ΟΧΙ!

αρα, λετε να το καταφερουν τα νεα χαπια? εγω δεν ειμαι τοσο αισιοδοξη. Καταπολεμούν βραχυπρόθεσμα κάποια απ τα συμπτώματα, όχι τα αιτια. Δεν ειμαι εδω για να κάνω κυρηγμα, αλλα ειναι κρίμω να δινετε τα λεφτα σας σε ολα αυτα τα αχρηστα που μονο κακο σας κανουν.

Εγω προσωπικα δεν εχω παρει ποτε xenical, reductil , μονο διαφορα φυτικα συμπληρωματα, τσαγια κλπ...οποτε λεω να δοκιμασω κατι πιο δραστικο γιατι εχω πολλα κιλα να χασω και θελω κατι να συμβαλλει επικουρρικα στην προσπαθεια μου.
    Συμφωνω ομως οτι οριστικη λυση στο προβλημα της παχυσαρκιας δεν υπαρχει, αλλιως δε θα υπηρχε κανενας παχυς ανθρωπος...βεβαια εξαιρω τις επεμβασεις .
    Το μονο που βοηθαει ειναι διατροφη και ασκηση εφ' ορου ζωης.

Senior Member
    εγω δεν εξαιρώ τις επεμβάσεις.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast