Results 61 to 70 of 70
Thread: ALLI και PROACTOL
-
12-05-2010, 20:41 #61
παιδια εγώ δοκίμασα τα proactol...περίπου 1 μήνα χωρίς δίαιτα όμως...δεν έχασα απολύτως τίποτα...
τώρα αν πρέπει να κάνω δίαιτα, το ξέρω ότι θα χάσω!
Κάποιοι λένε ότι θέλει το χρόνο του (είχα πάρει για 3 μήνες) αλλά δε με έπεισε...
Δυστυχώς χωρίς θέληση για προσπάθεια, χωρίς θυσίες, δύσκολα τα πράγματα...
- 14-05-2010, 02:34 #62
narda από φαγητό συνέχιζες κι έτρωγες με κανονικούς ρυθμούς δηλαδή;
από παρενέργειες τι είχε;
πάντως διάβαζα εδώ www.proactolhellas.gr/suxnes-erwthseis μπορείς να πάρεις πίσω τα λεφτά σου αν δεν δεις λεει αποτέλεσμα.
16-05-2010, 05:19 #63
Παρενέργεια καμία! Όπως ακριβώς το λέει!
Έτρωγα όπως έτρωτα πάντα, και δεν είδα αποτέλεσμα...
Δεν το συνέχισα πάνω από ένα μήνα, όποτε δεν σκέφτηκα να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω...έχω χάπια για 2 μήνες ακόμα...τώρα που κάνω δίαιτα...μου φαίνεται χαζό να τα παίρνω... Δεν θα ξέρω από τι χάνω...
27-05-2010, 19:34 #64
Διαβαζα στο troktiko πριν λιγο και επεσα στο παρακατω αρθρο...τοτε θυμηθηκα για καποιο θεμα που ειχε ανοιξει εδω περι alli κλπ. και σκεφτηκα να σας ενημερωσω.... για οσα παιδια τουλαχιστον το χρησιμοποιουν...
Προειδοποίηση για το Alli: Τελικά μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο συκώτι
Σε παλιότερη ανάρτηση σχετικά με το Alli (χάπι αδυνατίσματος) είχαμε αναφέρει ότι υπήρχαν κάποιες αναφορές για περιπτώσεις βλάβης στο συκώτι και γινόταν έρευνα από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA). Τελικά το FDA ανακοίνωσε χθες ότι...
εγκρίνανε το Alli να αναγράφει στη συσκευασία προειδοποίηση ότι σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στο συκώτι. Αν και οι περιπτώσεις είναι πολύ λίγες είναι όμως σοβαρές, από τα 40 εκατομμύρια άτομα που το έχουν πάρει το συγκεκριμένο φάρμακο, 13 περιπτώσεις παρουσίασαν βλάβες στο συκώτι όπου 2 από τα άτομα πέθαναν και 3 χρειάστηκαν μεταμόσχευση. Από δω και πέρα θα υπάρχει προειδοποίηση σχετικά με αυτή τη παρενέργεια (δεν γνωρίζω αν θα είναι και σε συσκευασίες έξω από τις ΗΠΑ). Τα συμπτώματα βλάβης στο συκώτι: μειωμένη όρεξη, κίτρινα μάτια η δέρμα, σκουρόχρωμα ούρα, ανοιχτόχρωμα κόπρανα.
http://natofao.blogspot.com/
πηγη:
http://troktiko.blogspot.com/2010/05/alli.html
27-05-2010, 20:06 #65
Κ γω είμαι στο κρεβάτι από κολιτιδα που μου προκάλεσε το ξαδερφακι του alli to xenical τούμπανο η κοιλιά μου με φοβερους πόνους όλη μέρα ο παθολογος μου πήγε σε συνέδριο παχυσαρκίας κ μου είπε πως δεν βοηθάνε καθόλου χαρακτηρίζονται lifestyle χάπιΑ κ τους παχυσαρκους θα τους παροτρύνουν για εγχειρήσεις
01-07-2010, 23:01 #66
γραφτηκα για να σας πω και εγω αποψεις.
Για οσους το δουνε.
Δε κανει τιποτα δυστυχως και αυτο.
Με Διαιτα, Με γυμναστικη (αεροβια) και περιπου 9 καψουλες την ημερα, κανενα αποτελεσμα.
Αυτο για 2 μηνες.
Εχασα ποντους και οχι κιλα εξαιτιας της αεροβικης αλλα κιλα οχι.
Ασε που αποδειχτηκε οτι ειναι το πιο ακριβο απο ολα τα σκευασματα!
19-05-2011, 01:49 #67
σκεφτομαι να παρω τα προακτολ...
01-11-2013, 17:45 #68
ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - http://phen375.com Παρέλαβα την παραγγελία, εγκαίρως και τα χάπια λειτούργησαν θαυμάσια.
02-11-2013, 10:22 #69
Παιδια δεν υπάρχουν μαγικά χαπάκι δυστυχως.....πρέπει ν α το προσεγγισουμε σωστά το θέμα.
14-12-2013, 19:11 #70
γεια σας, νέο μέλος και εγώ
Είμαι 29 χρονών, 1.72, 89 κιλά
Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το alli ή το xenical.. Ξέρει καμια φίλη να μου πει αν διαθέσιμα στα ελληνικά φαρμακεία;
Από ότι διάβασα είναι σχετικά ασφαλές μπορεί όμως να χάνεις "λάδια" αν δεν προσέχεις τι τρως ! Αυτό όμως είναι και καλό γιατί έχεις έναν παραπάνω λόγο να κρατήσεις το στοματάκι κλειστό! Το έχει δοκιμάσει κανείς εδώ; Η φίλη Dalia που είπε πιο πάνω για το proactol μπορεί να ενημερώσει αν είχε αποτέλεσμα;
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή