Results 1 to 15 of 70
Thread: ALLI και PROACTOL
-
31-01-2010, 13:03 #1
ALLI και PROACTOL
Προσφατα κυκλοφορησε και στην ελληνικη αγορα το alli, νομιζω παιζεται και διαφημιση στην τηλεοραση γι αυτο, ειναι κατι παρομοιο με το xenical, μονο που δεν χρειαζεται συνταγη γιατρου για να το αγορασεις.
Υπαρχει και το proactol, ενημερωθηκα απο καποιο site και γι αυτο.
Συγκεκριμενα βρηκα τα εξης:
[[[Alli - Συνθετικό Αποκλειστείς του Λίπους
Πρώτα από όλα, το Alli δεν είναι ένα φυσικό προϊόν για το αδυνάτισμα. Το κύριο συστατικό του Alli, το Orlistat είναι μια χημική ουσία που χρησιμοποιείται επίσης και στο Xenical. Alli πράγματι περιέχει 2 φορές μικρότερη δοσολογία του Orlistat από τη περιέχει το Xenical. Ενώ η κάθε κάψουλα του Xenical περιέχει 120mg Orlistat το Alli περιέχει 60mg του Orlistat σε κάθε κάψουλα.. Το Alli κυκλοφορεί μόνο στην Αμερική και είναι μη συνταγογραφούμενο φάρμακο στην Ευρώπη κυκλοφορεί το Xenical που περιέχει και αυτός το Orlistat και δίνετε μόνο με ιατρική συνταγή. Παρόλα αυτά οι παρενέργειες που έχουν το Xenical και το Alli είναι το ίδιο.
Δραστικό συστατικό του Alli, το Orlistat, συνήθως συνταγογραφείται μόνο σε παχύσαρκα άτομα με δείκτη μάζας σώματος άνω των 30 . Έτσι, εάν δεν είστε επικίνδυνα υπέρβαροι, το Xenical η το Alli μπορεί να μην είναι η σωστή επιλογή για εσάς.
Λάβετε υπόψη σας ότι κάποιες άλλες μάλλον δυσάρεστες παρενέργειες που έχουν αναφερθεί από τους χρήστες για προϊόντα που περιέχουν Orlistat. Η πιο ενοχλητική παρενέργεια είναι η ανεξέλεγκτη δυάρια. ʼλλες πιθανές ενέργειες είναι:
?Εμφάνιση ελαιών στο πρόσωπο
?Απώλεια ελέγχου του εντέρου
?Φλεγμονή του ήπατος
?Κόπωση
Έτσι τα προϊόντα με βάση το Orlistat μπορεί να μην είναι τα καλύτερα για να απαλλαχθείτε από τα περιττά κιλά.
Proactol - Φυσικός συνδέτης του λίπους (Natural Fat Binder)
Από την άλλη πλευρά έχουμε το Proactol που είναι ένα 100% φυσικό προϊόν αδυνατίσματος. Το κύριο συστατικό του ονομάζεται NeoPuntia. Αυτό το συστατικό προέρχεται από το κάκτος Opuntia ficus-indica. Σε σύγκριση με το Alli, το Proactol δεν έχει καμία παρενέργεια. Το Proactol, εμποδίζει το λίπους να εισέρχεται στο σώμα, χωρίς τις ενοχλητικές ανεπιθύμητες ενέργειες του Xenical ή του Alli.
Το Proactol είναι ένα από τα λίγα χάπια αδυνατίσματος που κάνει αυτό που υπόσχετε. Αρκετές προ-κλινικές μελέτες έχει αποδειχθεί ότι είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα προϊόντα με έχουν σας βάση το Orlistat. Όπως με τα περισσότερα συμπληρώματα αδυνατίσματος, το Proactol έχει καλύτερα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με μια υγιεινή διατροφή και ενεργό τρόπο ζωής.
Πίνακας Σύγκρισης Alli με Proactol
Όνομα: Alli
Δραστική Ουσία: Orlistat - Χημική ουσία (60mg)
Μηχανισμός: Παρεμποδίζει το λίπος (Fat blocker)
% του λίπος που εμποδίζει ανά γεύμα: 25%
Κιλά που χάνονται (κατά μέσο όρο) χωρίς ασκήσεις: 2,5 - 4 κιλά/μήνα
Πεδίο δράσης: Επηρεάζει μόνο στο πεπτικό σύστημα καταστέλλοντας την Lipase.
Πως δουλεύει: Το Orlistat καταστέλλει την ένζυμη lipase που είναι υπεύθυνη για το τεμαχισμό το λίπους που τρώτε σε κάθε γεύμα σε μικρότερα κομμάτια για να απορροφηθεί από το οργανισμό. Μέρος του λίπους αποβάλετε κατευθείαν από το σώμα.
Ανεπιθύμητες Ενέργειες: Διάρροια, απώλεια ελέγχου του εντέρου, κόπωση
Όνομα: Proactol
Δραστική Ουσία: NeOpuntia - 100% φυτικές οργανικές ίνες
Μηχανισμός: Συνδέτης του λίπος (Fat binder)
% του λίπος που εμποδίζει ανά γεύμα: Έως 30%
Κιλά που χάνονται (κατά μέσο όρο) χωρίς ασκήσεις: 6 κιλά/μήνα
Πεδίο δράσης: Επιδρά στο πεπτικό σύστημα και επηρεάζει μόνο το λίπος .
Πως δουλεύει: Το NeOpuntia ενώνει το λίπος που υπάρχει στο στομάχι δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερα κομμάτια που δεν μπορεί να απορροφηθούν από το οργανισμό.
Ανεπιθύμητες Ενέργειες: Κανένα
Αποτέλεσμα
Πρέπει να λάβετε υπόψη σας πως και τα δυο προϊόντα έχουν περάσει με επιτυχία αρκετές κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν πώς κάνουν αυτό που λένε. Το Alli είναι το πρώτο OTC (που δεν χρειάζεται συνταγογράφηση) σκεύασμα για το αδυνάτισμα που έχει εγκριθεί από το FDA. Το Proactol είναι 100% φυτικό προϊόν για το αδυνάτισμα πιστοποιημένο βάση της ντιρεκτίβας MDD 93/42/EEC της ΕΕ.
Έτσι, με βάση την εκτεταμένη έρευνα και τη σύγκριση των δυο εν λόγω προϊόντων αδυνατίσματος προτείνουμε το Proactol καθώς είναι φυσικό προϊόν που δεν παρενέργειες. Αλλά όχι μόνο αυτό. Το Proactol δεν είναι μόνο ένα πλήρες σύστημα για το αδυνάτισμα άλλα έχει και άλλα οφέλη καθώς βοηθάει στην μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης στο αίμα, στην μειώσει της όρεξης, κλπ.]]]
Εχει δοκιμασει κανεις τα παραπανω σκευασματα?
- 31-01-2010, 17:40 #2
"Αποτέλεσμα
Πρέπει να λάβετε υπόψη σας πως και τα δυο προϊόντα έχουν περάσει με επιτυχία αρκετές κλινικές μελέτες που επιβεβαιώνουν πώς κάνουν αυτό που λένε."
Μην παρασυρεστε, φυσικα κ θα κανουν αυτο που λενε αλλα αναποφευκτα διαταρασσουν την ισορροπια του οργανισμου με βαση αυτα που μας μετεφερες εδω, οποτε φτιαχνουν το ενα κ χαλανε το αλλο...
Οχι δεν τα εχω δοκιμασει κ ουτε προκειται, ειχα δει την διαφημιση αλλα δε μπηκα καν στον κοπο να το αναζητησω (το alli)μολις ειδα οτι επηρεαζει αμεσα το βαρος (αφυσικο). Καλυτερα υπερβαρη κ υγιης...
31-01-2010, 21:58 #3
To Proactol πρώτη φορά το ακούω. Το βρίσκεις στα φαρμακεία?
31-01-2010, 23:14 #4irenepGuestτο κειμενο προερχεται απο το σαιτ οπου πωλειται το προακτολ.γι'αυτο το προτεινει.
31-01-2010, 23:17 #5irenepGuestγνωριζεται τιμη για το alli? και ποσοτητα.
01-02-2010, 00:15 #6
Irenep σε ενα συγκεκριμενο site μου βγαζει διαφορες τιμες για το alli αναλογα με την ποσοτητα των χαπιων πχ οι 30 καψουλες κοστιζουν 30,10 ευρω, οι 60 κοστιζουν 50,80 ευρω και οι 90 κοστιζουν 71,6 ευρω.
Οι τιμες ομως αυτες ειναι αν τα παραγγειλεις μεσω ιντερνετ, τωρα στα δικα μας φαρμακεια που εχουν ερθει δεν ξερω τι διαφορα μπορει να υπαρχει.
01-02-2010, 12:58 #7
Το proactol πολύ καλό μου ακούγεται!
01-02-2010, 16:26 #8
Πολύ καλό ακούγεται το proactol... Too good to be true, actually! :P
Ο τρόπος που υπόσχεται να βοηθήσει μου είναι γνωστός, αφού για κάποιο διάστημα έπαιρνα xenical.
Παρενέργειες δεν είχα γιατί ακολουθούσα δίαιτα με πολύ λίγα λιπαρά και καθόλου trans ? γλυκά και μαγειρευτά... έλαια, ούτε γι? αστείο!
Αποτέλεσμα να χάνω περίπου 50% παραπάνω απ? οτι συνήθως! ʼσε που δρούσε σαν μπαμπούλας και δεν έκανα ζαβολιές!!
Το σταμάτησα όμως από φόβο! Είχα κάτι πόνους στη μέση που τους συνδύασα με αυτό...
Έχει κανείς εμπειρία από το proactol? Οι πληροφορίες που βρίσκω στο internet είναι απο sites όπου μπορείς να το αγοράσεις...
Πόσο να τα πιστέψω?
01-02-2010, 16:31 #9
Fatty εγω το εχω παραγγειλει και περιμενω να μου ερθει, πιστευω πως αυτη την εβδομαδα θα το εχω στα χερια μου.
Θα το δοκιμασω και αν θες σε ενημερωνω.
01-02-2010, 16:48 #10
Περιμένω νέα σου...
Ευχαριστώ!!
01-02-2010, 16:57 #11
Πόσο κοστίζει το Proactol?
Fatty τα χαμένα κιλάκια που φαίνονται στο τικεράκι σου φύγανε από δίαιτα ή έχεις κάνει καποια επέμβαση?
Μπράβο σου πάντως
01-02-2010, 17:07 #12
Το πακετο των 2 μηνων κοστιζει γυρω στα 140 ευρω μαζι ομως με τα μεταφορικα (114 ευρω συν 30 ευρω τα μεταφορικα).
Το πακετο για 1 μηνα κοστιζει γυρω στα 61 ευρω, αν θυμαμαι καλα.
01-02-2010, 17:21 #13
Είναι απο δίαιτα... 6 μηνών!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Πρέπει να σου πω δε ότι το 112 δεν είναι το... ρεκορ μου - δυστυχώς!
Δυο μισή χρόνια πριν το φετινό καλοκαίρι ζύγιζα περί τα... 125 kgr - ίσως και κάτι παραπάνω... σε αυτά τα νούμερα δεν πλησίαζα ζυγαριά!!
Ξεκίνησα δίαιτα και συνειδητοποίησα ότι πια δεν χάνω βάρος όσο εύκολα έχανα παλιότερα (χρόοοονια μάχη με τα κιλά!).
Πήγα λοιπόν σε δίαιτολόγο και με τη βοήθεια του έφτασα στα 112, σε τρεις μήνες
Έλλειψα όμως στο εξωτερικό για δουλειά (15 μέρες, μη φανταστείς!) και τα παράτησα...
Από τοτε το μόνο που κατάφερα ήταν να τα διατηρήσω...
01-02-2010, 17:56 #14
Εγω δεν έχω κουράγιο να κάνω άλλο διαιτα. Δεν αντέχω άλλο αυτήν την πίεση. Και εγω μια ζωή πρόσεχε και πρόσεχε.
Και τα ρημάδια δε φευγουν εύκολα. Στο τσεπάκι πάνε. Αφησα λίγο τον εαυτό μου τις γιορτες μιας και χαλάρωσα αφού αποφάσισα να κάνω επέμβαση και να σου 5 κιλάκια γεμάτα γεμάτα.
τι να πω.
Εσύ παντως να επιμείνεις γιατί πας καλά. Αξίζει τον κόπο, αν εχεις τη δύναμη
01-02-2010, 18:43 #15
Σε καταλαβαίνω απόλυτα, GeorgiaP...
Όπως λέει και μια φίλη μου για τα κιλά: δεν είναι ρούχο να το βγάλεις!!
Δεν πήρα την απόφαση να κάνω δίαιτα αλλά να τρέφομαι έτσι από εδώ και στο εξής...
Δε με νοιάζει τόσο να χάσω κι άλλα, μου αρκεί να μην 3αναδώ τη ζυγαριά ν'ανεβαίνει!
Είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνω στον εαυτό μου...
Εάν αρχίσω να παίρνω ξανά... έφυγα για επέμβαση!!
Θα σου έλεγα - φιλικά, αν μου το επιτρέπεις - να κάνεις το ίδιο!
Αύξηση δόσης ladose
20-07-2025, 16:38 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή