Results 1 to 8 of 8
-
04-02-2010, 14:30 #1
Μπερδεμενη.. κατεβασμενη ψυχολογια..
Καλησπερα σε ολους!!!
Χθες εγραψα ενα post με θεμα τον δακτυλιο στομαχου.. Κατ' ουσιαν ειμαι πολυ μπερδεμενη.. Δεν ξερω τι πρεπει να κανω..
Ειμαι 20 χρονων, απο 6 ειμαι παχουλη, και πλεον εχω 40 κιλα παραπανω. Νιωθω οτι εχω χασει τα παντα.. εφηβικες στιγμες, φλερτ.. Πλεον ειμαι φοιτητρια κ ονειρευομαι πως οταν θα αδυνατισω θα αρχισω να ζω ο,τι ζουν κ οι φιλες μου.. Ερωτες, ειδυλια, ξεγνοιασια.
Ομως δεν ξερω ποια.. μηπως ολο αυτο ειναι υπερβολικο? Μηπως εχω μεγαλοποιησει το θεμα το κιλων τοσο ωστε μου χει γινει εμμονη ιδεα?
Εχω κανει πολλες προσπαθειες με διαιτες.. Το καλοκαιρι πηγαινα σε διαιτολογο κ σε ψυχολογο κ εχασα σε ενα μηνα 6 κιλα. αλλα μετα τα παρατησα γιατι δεν περισσευαν χρηματα για την ψυχολογο.
Πλεον σκεφτομαι πως η λυση ειναι δακτυλιος στομαχου.. Λες και θα αρχισω να ζω..
Η ψυχολογια μου ειναι παρα πολυ πεσμενη κ νιωθω μελαγχολικη μονιμως.. Παρατηρω τις υπολοιπες κοπελες της ηλικιας μου κ ονειρευομαι πως θα ηταν αν ημουν αδυνατη..
Αναμενω την οποιαδηποτε απαντηση.. σας ευχαριστω
- 04-02-2010, 14:36 #2
καλως ηρθες...και γω τωρα ξεκινησα να το ψαχνω για επεμβαση...εγω εχω 50 κιλα παραπανω...βασικα συνεχησε να διαβαζεις θεματα και posts, υπαρχουν πολλα ειδη επεμβασεων και διαφορες εμπειριες
καλη τυχη στην προσπαθεια σου...μη ξεχνας οτι η λυση δεν ειναι μονο η απωλεια βαρους αλλα και να βαλεις σε σειρα το μυαλουδακι σου...
05-02-2010, 10:20 #3
καλημερα!βασικα πιστευω πως δεν χρειαζεται να κανεις επεμβαση για τα 40 κιλα..ειδικα αφου βλεπεις αποτελεσμα οταν κανεις διαιτα.δλδ δεν πρεπει να καταφευγουμε στη λυση των επεμβασεων χωρις πολυ σκεψη.τι να πουν κ αυτοι που θελουν να χασουν 60 και 70 κ κ κ και με διαιτα δεν εχουν αποτελεσμα;με 40 κιλα παραπανω και σε τετοια ηλικια νομιζω μπορεις να ακολουθησεις την διαιτα του προηγουμενου διαιτολογου σου και να τα χανεις σταθερα.τα πρωτα θα χαθουν αμεσως εννοειται!!!ειχες καλη εμπειρια απο αυτην την διαιτα..σε καταλαβαινω πως νιωθεις ,αλλα μην παρατηρεις τις αλλες κοπελες γυρω σου.(μια κουβεντα ειναι...)ξεκινα ξανα οτι παρατησες και φροντισε τον εαυτο σου.α και ολοι μπορουν να ζησουν ανεξαρτητα τα κιλα τους!
05-02-2010, 10:30 #4
Καλωσόρισες! Θα κάνεις αυτό που σου υπαγορεύει η ψυχή σου. Όταν νιώθεις ότι γλιστράει η ζωή από τα χέρια σου και την παρακολουθείς αμέτοχη, πρέπει να κάνεις κάτι δραστικό και σύντομα μάλιστα. Η αναβολή σε κάνει και χάνεις χρόνο και χαρά από τη ζωή σου.
Τα φοιτητικά μου χρόνια τα θυμάμαι με νοσταλγία και αγάπη. Φλερτάκια, γκόμενοι, καρδιοχτύπια, κλαμπάκια, απ' όλα είχε ο μπαξές! Βέβαια τότε είχα να παλέψω δέκα κιλά και όχι σαράντα.
Το τι ακριβώς θα κάνεις θα το αποφασίσεις εσύ και κανένας άλλος. Αλλά, αν αποφασίσεις επέμβαση, προσοχή στο γιατρό. Να είναι της απολύτου εγκρίσεώς και εμπιστοσύνης σου και όχι κάποιος που απλώς δέχτηκε να σε χώσει στο χειρουργείο.
Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή φώτιση στην απόφασή σου. Η ζωή είναι μπροστά σου, κάνε την να αξίζει!
05-02-2010, 10:54 #5
Δαναη μου είσαι πολύ νέα και όλη η ζωή είναι μπροστά σου..
40 κιλά χάστα όπως εσύ νομίζεις και με ότι σου ταιριάζει καλύτερα..
ταπεινή μου γνώμη επειδή είσαι μικρούλα και τα κιλά χάνονται πιο εύκολα προσπάθησε λίγο με διατροφή κι αν δεν αντέχεις τότε σκέψου για οτιδήποτε άλλο, εξάλλου μια επέμβαση είναι πάντα μια επέμβαση..
δεν είναι δα και τόσα πολλά τα κιλά σου χάνονται....
05-02-2010, 19:19 #6
Σας ευχαριστω πολυ ολους ! μου δωσατε πολυ κουραγιο!
05-02-2010, 19:50 #7
Το θέμα είναι να είμαστε γερές. Τα κιλά αν θελουμε με όποιο τρόπο αποφασίσουμε πιστεύω ότι θα τα χάσουμε ...
κάποια στιγμη ....
Το θέμα είναι να μη χάνουμε τις στιγμές που περναν από μπροστά μας και αυτές δυστυχώς δεν επανέρχονται ούτε με δίαιτα ούτε με επέμβαση.
Φοιτητριούλες ζήστε τις στιγμές σας ..
Ζηστε καλά , περάστε όμορφα, γεμίστε εμπειρίες ..
05-02-2010, 20:30 #8
Γνώμη μου είναι πως τα 40 κ. είναι πολύ λίγα, για να πας για εγχείρηση.
Είσαι νέα, υγιέστατη και μάλλον με ένα μπούστο που πολύ θα ζήλευα.
Μόνο τα νιάτα σου, είναι αρκετά για να τα ζηλέψουν εκατομμύρια
γυναίκες που τώρα τρέχουν και αυτές με τη σειρά τους σε κάποιο γιατρό,
για να αποκτήσουν αυτό που τώρα εσύ μπορείς να χαίρεσαι.
Όλα στο μυαλό μας είναι.
Επίσης πρέπει να σου πω, ότι κάποιες από τις κοπέλες
που βλέπεις, ίσος και πολύ περισσότερες από αυτές που νομίζεις,
μπορεί να είναι μεν αδύνατες, όμως δεν είναι ούτε αυτές ευτυχισμένες?..
και δυστυχώς πρέπει να παλεύουν και για την υγεία τους, ψυχική και σωματική.
Μπορεί κάθε φορά που τρώνε κάτι, μετά να τρέχουν στην τουαλέτα να το βγάλουν.
Δεν θέλω να σε σοκάρω, απλά πρέπει να βλέπουμε πίσω από της μάσκες
πρέπει να βλέπουμε την καρδιά και όχι το σώμα?.
Και δυστυχώς, πολλές καρδούλες πίσω από αυτά τα κορμιά είναι πολύ δυστυχισμένες..
Και είναι πολύ αδύναμες, για να πουν όχι στο κακό που κάνουν στον εαυτό τους?.
Διάβασε κάποιες από τις ιστορίες που έχουν γραφτεί εδώ μέσα και θα καταλάβεις.
Όπως είπα και πριν όλα στο μυαλό μας είναι?.
Αν θεωρείς ότι είσαι όμορφη εσωτερικά αυτό θα βγει προς τα έξω και θα το δουν πολλοί
Γυναίκες και άνδρες??.
Δεν έχεις δει ποτέ παχουλές γυναίκες με τους άντρες τους?
Φυσικά και έχεις δει, και πρέπει να σου πω ότι αυτές τις γυναίκες οι άντρες τους τις λατρεύουν.
Δεν προσπαθώ να σε πείσω να παραμείνεις σε αυτά τα κιλά.
Απλά δεν θέλω να βλέπω ένα κοριτσάκι, σα τα κρύα τα νερά τόσο φρέσκο και ζωντανό,
να στεναχωριέται για κάτι τόσο ευέλικτο, όπως τα κιλά που ζυγίζει και να φτάνει στα άκρα,
γιατί αυτό ακριβός είναι το νυστέρι.
Εξάλλου τα 6 κιλά που έχασες, εμένα μου φαίνονται πολύ καλά,
άρα ο οργανισμός σου λειτουργεί τέλεια και αν πραγματικά το θέλεις
σίγουρα θα καταφέρεις με το πείσμα σου
να χάσεις και τα κιλά που επιθυμείς.
Πάντως αν έχεις την οικονομική άνεση να πληρώσεις για την εγχείρηση,
είμαι σίγουρη ότι θα μπορείς να πληρώσεις και έναν διαιτολόγο ή γυμναστήριο,
που ταιριάζουν και πιο πολύ στην ηλικία σου.
Και κάτι τελευταίο καλό είναι να μπεις στη διαδικασία της σωστής διατροφής,
ακόμη και αν επιλέξεις την εγχείρηση. Γιατί μετά θα είναι πολύ περισσότερα,
αυτά που θα πρέπει να στερηθείς. Και τότε θα είναι και αναγκαίο κακό,
γιατί από τον τρόπο διατροφής σου θα κρίνετε πλέον η υγεία σου και όχι μόνο η εμφάνιση σου.
Καλή τύχη σε ότι και αν αποφασίσεις να κάνεις.
Και πολλά πολλά φιλάκια.
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....