Results 1 to 8 of 8
Thread: Ιατρος Σκρέκας
-
07-02-2010, 18:41 #1
Ιατρος Σκρέκας
Ισως να μην ειναι επιτρεπτο αυτο που κανω...αν ειναι ετσι παρακαλω τον admin να σβησει το θεμα μου.
Ποιοι απο εσας ειχαν καποια εμπειρια απο τον Σκρέκα? τι εντυπωσεις σας αφησε, πως πηγε το χειρουργεια σας? τι επεμβαση κανατε? Που πως ποτε????
- 08-02-2010, 13:32 #2
Καλησπέρα,
Πριν 2,5 χρόνια έκανα sleeve γαστρεκτομή στον Σκρέκα στη Γενική Κλινική Αθηνών. Το χειρουργείο πήγε άψογα, η παρακολούθηση μετά μια χαρά και το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής πολύ καλό (από 105 κιλά στα 74) . Σαν γιατρός, κρίνοντας από το αποτέλεσμα το δικό μου κι από αυτά που άκουσα είναι πάρα πολύ καλός και σαν άνθρωπος πολύ εντάξει! Γενικά έχω τις καλύτερες εντυπώσεις για τον άνθρωπο, αν και εγώ έκανα το λάθος και δεν το έψαξα διεξοδικά με το θέμα του γιατρού οπότε στάθηκα τυχερή που έπεσα σε σωστό άνθρωπο, γιατί όπως σε κάθε κλάδο υπάρχουν και κομπογιαννίτες!!
Αυτή φυσικά είναι η προσωπική μου γνώμη, βασισμένη στη δική μου εμπειρία. Κάθε περίπτωση διαφέρει...
08-02-2010, 13:48 #3
καλησπερα, εγω εκανα πτυχωση τελη ιουλιου, πολυ ευχαριστημενη απο ολα..
απο τον γιατρ απο την ομαοδα του απο την επεμβαση απο ολα.
δεν ενοιωθω πως εχω κανει κατι.. μονο οταν τρωω το καταλαβαινω γιατι χορταινω με πολυ μικρη ποσοτητα και εννοειτε και ολοι οσοι μου λενε ποσο εχω χασει...
το κυριοτερο που με συγκινησε ηταν παντα μου διπλα μου ειδικα στις αρχες που ειχα αποροιες για πολλα, και τον επερνα στο προσωπικο του τηλ, οταν η κοπελα που εχει δεν μπορουσε να μου απαντησει σε θεμα φαρμακων ας πουμε, ηταν παντα προθυμος να μου μιλησει και να μου πει τι κανω.
ειναι οντος σωστος ανθρωπος και δεν τον νοιαζει μονο πως να σε πησει να κανεις καποια επεμβαση να παρει τα χρηματα και μετα μην τον ειδατε τον διαμαντη....
08-02-2010, 15:47 #4
Έκανα sleeve πριν 5 μήνες. Ευχαριστημένη θα ήταν λίγο να πω. Εχω χάσει 32 κιλά, νιώθω σαν να μην έχω κάνει την επέμβαση και το καταλαβαίνω μόνο όταν χορταίνω με ελάχιστο φαγητό.
Ο γιατρός άψογος, όπως και όλη η ομάδα του.Πρόθυμος από την αρχή να μου εξηγήσει κάθε απορία, το τηλέφωνο πάντα ανοικτό για απορίες και φοβίες που είχα στην αρχή με το φαγητό και τα χάπια που έπαιρνα.
Πόνεσα λίγο, οι πόνοι υποφερτοί, μου είχε εξηγήσει αναλυτικά τι θα μου κάνει και πως θα είμαι μετά, δεν είχα άγχος και όντως όλα έγιναν έτσι όπως μου τα είχε πει. Τον εμπιστεύτηκα αμέσως, το είχα ψάξει αρκετά βέβαια, εκείνςο έφερε την τεχνική sleeve στην Ελλάδα εξάλλου και εξακολουθώ να τον εμπιστεύομαι και να τον ευγνωμονώ που άλλαξε η ζωή μου.
08-02-2010, 16:57 #5
σκεφτομαι και γω να κανω sleeve σ'αυτον...βεβαια ετσι λεω εγω τωρα, θα δω τι θα μου πει κ αυτος, αν αυτο πρεπει να κανω κτλ...εχω γεννησει προσφατα (οχι τα κιλα δε τα πηρα στην εγκυμοσυνη) και δε ξερω αν μπορω να ξεκινησω τωρα ή πρεπει να περιμενω καποιους μηνες...εχω τηλ στην γραμματεα και περιμενω απαντηση...αυτα
09-02-2010, 13:57 #6
ελα ρε Γκελυ λιγο υπομονη
γαμπρο τον θελω τωρα τον θελω
αγαλι αγαλι γινεται η αγουριδα μελι
και αλλες παριμιες του ειδους
09-02-2010, 14:34 #7
ελα για καφε εσυ την Παρασκευη να δεις τι γκρινια εχεις να ακουσεις!...που μου απαντας και στο θεμα αδυνατη κυρια μου
09-02-2010, 19:22 #8
xaxaxaxxaax
δυστυχως θα λειπω Αθηνα κυρια γκρινιαρα κι ετσι θα τη γλυτωσω
αλλα σου υποσχομαι την αλλη βδομαδα θα ειμαι οοοοοολη αυτια
ααααχ ετσι και κανεις εσυ την εγχειρηση μετα ποιος σε πιανει
τα καλοκαιρια μπαινε βγαινε στα νησια με τα σεξυ τα μαγιο
και με τις επιπεδες κοιλιες
σωπα σωπα μωρο μου
θα ρθει κι εσενα η ωρα σου
ασε που εσυ εισαι μικρακι ακομα
για σκεψου εγω κοντευω να γινω γιαγια
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως