Results 136 to 150 of 479
Thread: Γιατί θέλω να χάσω βάρος
-
11-07-2007, 16:19 #136
εγώ πάλι ειμαι του φαγητού, αλλά είπα για τις σοκολάτες για να το κάνω πιο τραγικό. Να δώσω έμφαση, βρε αδερφέ.
- 11-07-2007, 22:34 #137
ΜΠΡΑΒΟ SUGAR ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΘΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ,ΑΛΛΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ(ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ....)!!!!!!!!!!ΘΑ ΒΟΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!
29-07-2007, 18:16 #138
για να μπορέσω να φορέσω ρούχα που μου αρέσουν όχι που μου κάνουν
29-07-2007, 18:36 #139
... για να μπορω να ανεβαινω σκαλες χωρις να μου κοβονται,τα γονατα
... γαι να μπορω να ισορροπησω πανω σε δεκαποντο τακουνι χωρις να κινδυνευω να γκρεμοτσακιστω
... για να παψει η μανα μου καθε φορα που βλεπει μια αδυνατισμενη (πρωην στρουμπουλη)συμμαθητρια μου να αρχιζει το κυρηγμα και να μου υπενθιμιζει οτι αυτη τοτε ηταν στρουμπουλη κι εγω αδυνατη ,ενω τωρα........
... για να μπορω να παω για μπανιο στην κοσμικοτερη παραλια του νησιου χωρις φοβο και παθος!!
... για να μην αγχωνομαι τι θα βαλω σε καθε κοινωνικη εκδηλωση ,ψαχνοντας ολη την ντουλαπα για το ρουχο που θα "κολλαει" λιγοτερο πανω μου!!!!
... για να με κοιταει ο αντρας μου και να λιωνει........και να τρεμει καθε φορα που λειπω απο το σπιτι(δεν ειναι κακο να εχει το φοβο μου)
... για ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΓΩ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-07-2007, 20:50 #140
278.Για να σταματήσει να με παίρνει τηλέφωνο η θεία μου και να μου λέει την καινούρια δίαιτα που βρήκε.
279.Για να σταματήσει να με παίρνει τηλέφωνο η μάνα μου και να μου λέει "βάλε στο τάδε κανάλι, λέει για τους κινδύνους της παχυσαρκίας".
280.Για να σταματήσω να βλέπω εκπομπές για την παχυσαρκία.
281.Για να το πάρει απόφαση η πεθερά μου ότι ο γιος της αποκλείεται ποτέ να με παρατήσει.
282.Για να μπορώ να κάθομαι στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου και όχι να με βάζουν συνέχεια μπροστά γιατί πίσω μπορεί να πλακώσω κανένα και να πεθάνει άδοξα.
283.Για να φορέσω το σωστό νούμερο παπούτσι και όχι 2 μεγαλύτερα.
284.Για να βάλω πέδιλα με κορδόνι και να μην ξεχειλίζει κρέας από παντού.
285.Για να βάλω επιτέλους φούστα.
286.Για να μη σκέφτομαι ότι γελάνε μαζί μου όποτε ακούω γέλια στο δρόμο.
287.Για να σταματήσει ο αδελφός μου να λέει στην κοπέλα του "την αγαπάω αλλά ανησυχώ πολύ". Εγώ είμαι μεγαλύτερη το κέρατό μου, εγώ πρέπει να τον σκέφτομαι και να ανησυχώ.
288.Για να μη με σταματάνε γριές στο δρόμο και να μου λένε "κάνε κάτι για τον εαυτό σου'.
289.Για να μπορώ να φάω σε fast food και να μη σκέφτονται όλοι "με αυτά που τρώει πώς να μη γίνει έτσι;".
290.Για να μπορούν να μου κάνουν δώρα οι φίλες μου και να μη μου παίρνουν συνέχεια βιβλία και παντόφλες.
291.Για να μη βρίσκω δικαιολογίες όποτε με καλούν σε γιορτές.
292.Για να σταματήσω να ντρέπομαι για όλα.
293.Για να μου δίνουν σημασία όταν δίνω συμβουλές υγιεινής διατροφής.
294.Για να μπορώ να βγω από το μπάνιο με το μπουρνούζι και όχι να ντύνομαι μέσα στους υδρατμούς.
295.Για να ξαναπιάσω δουλειά και να μη σκέφτομαι πώς θα τολμήσω να εμφανιστώ στη συνέντευξη.
296.Για να έχω πάνω από 3 μπλούζες και 2 παντελόνια.
297.Για να μη μαγκώνει η πόρτα του αυτοκινήτου στο πεζοδρόμιο όταν μπαίνω μέσα.
298.Για να μπορώ να παρκάρω κολλητά με άλλο αυτοκίνητο και να μη σκέφτομαι ότι χρειάζομαι ολόκληρο αεροδιάδρομο για να χωράω να βγω από την πόρτα.
299.Για να μη μου λένε "πάλι τρως" ακόμα κι όταν μασάω τσίχλα.
300.Για να μη σκέφτομαι μετά από κάθε μπουκιά αν ήταν απαραίτητη κι αν μπορούσα να την αποφύγω.
301.Για να ξαναπάω μετά από 10 χρόνια στο χωριό μου και να κάνω θεαματική είσοδο στην πλατεία και να φωνάζω "Η κόρη του Νικόλα είμαι, ακούτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεεεεε;".
302.Για να πάει επιτέλους και ο άντρας μου στο χωριό μου που όλο χωριό ακούει και χωριό δε βλέπει.
303.Για να μη με παίρνουν τα κλάματα όποτε βλέπω κωμωδίες που κοροϊδεύουν κάποιον παχουλό.
304.Για να σταματήσουν να χαλάνε οι καρέκλες στο σπίτι μου.
305.Για να μη φοβάμαι να φιλοξενήσω κόσμο και με δει με την πυτζάμα.
306.Για να δένω τα κορδόνια μου ΑΦΟΥ φορέσω το παντελόνι.
307.Για να απλώνω τα εσώρουχά μου τη μέρα και όχι τη νύχτα.
308.Για να ξαναδώ τα πόδια μου όταν στέκομαι.
30-07-2007, 03:59 #141
Παιδιά όχι πως έχω ιδιαίτερο πρόβλημα (1.65 και 60 κιλά) αλλά μόλις διάβασα όλα αυτά που γράψατε και φοβάμαι να βάλω μπουκιά στο στόμα μου μπας και παχύνω και αρχίσω να γράφω και εγώ τέτοια. Τραγικό ε;
30-07-2007, 09:21 #142
όταν λες "τέτοια" τί εννοείς; Φαίνεται σα να διαβάζεις... ότι θα αυτοκτονήσουμε.
δεν ειναι "τέτοια" Μαρία, είναι όλα αυτά που βασανίζουν ανθρώπους που παλεύουν χρόνια με τα κιλά τους και με τις διαταραχές πρόσληψης τροφής. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ.
Συγχωρεσε με, αλλά τραγικός είναι ο τρόπος με τον οποίο εξέφρασες το συναίσθημα σου.
Για να μη πω ότι ειναι προσβλητικός.
-ενδεχομένως να παρασύρθηκες-
-ενδεχομένως να το πήρα στραβά-
-ενδεχομένως να είμαι πολύ αυστηρή μαζί σου-
30-07-2007, 13:38 #143
Τραγικό δε θα πεις τίποτα Μαρία. Φαντάσου να αρχίσεις να τρως και να γίνεις μια χοντρή με 70 παραπανίσια κιλά... Δε θα θες τη ζωή σου πουλάκι μου.
309. Για να σταματήσω να τρομοκρατώ τη maria_17.
30-07-2007, 16:27 #144
Με παρεξηγήσατε. Τραγικό θεωρώ το γεγονός ότι με αυτά που διάβασα δεν θέλω να βάλω τίποτα στο στόμα μου μπας και βρεθώ και εγώ στη θέση σας.
30-07-2007, 17:38 #145
δεν βρισκεσαι στην "θεση" τους, μας, με φυσιολογικο φαγητο....οταν τρως δηλαδη οποτε πεινας...στην¨"θεση" μας θα βρεθεις αν τα συναισθηματικα σου κενα τα γεμιζεις με φαγητο αντι κατι αλλο πιο δημιουργικο...
δεν ειναι καταστροφικο το να παχυνεις...καταστροφικο ειναι οτι αφηνεις τον εαυτο σου να πιασει πατο..οτι τον παραγκωνιζεις επειδη απλα δεν εισαι καλα ψυχολογικα, συναισθηματικα, συνεβη ενα ατυχες γεγονος κ.τ.λ...
δεν ειναι καταφυγιο η τροφη...τρωμε για να ζουμε, δεν ζουμε για να τρωμε!..
αυτο αρκει να καταλαβεις ωστε να μην παχυνεις ποτε αλλα να εισαι και ευτυχισμενη...(το φαι δεν ειναι διεξοδος, ειναι μονο ενα απο τα μεσα για να ζεις, οχι το κυριο)
30-07-2007, 20:48 #146
Originally posted by maria_17
Με παρεξηγήσατε. Τραγικό θεωρώ το γεγονός ότι με αυτά που διάβασα δεν θέλω να βάλω τίποτα στο στόμα μου μπας και βρεθώ και εγώ στη θέση σας.
θα ηταν πολυ απλα τα πραματα αν για να αποφυγουμε την παχυσαρκια απλα το "ραβαμε" οπως προτεινουν τοσοι καλοθελητες στους υπερβαρους...
αλλα οταν "το ραψεις" ξεκιναει μια αλλη δυστυχια ακομα πιο επικινδυνη διοτι κατηγορειται για πολυ μεγαλο ποσσοστο θανατων απο τους πασχοντες, που λεγεται α ν ο ρ ε ξ ι α....
αν λοιπον τα γραπτα εδω λειτουργουν σε σενα σαν προτροπη η και φοβος, αυτο που εχεις να κανεις ειναι να μαθεις τι σημαινει να τρεφεσαι σωστα και υγειινα και να ακολουθεις αυτο και μονο αυτο στην υπολοιπη ζωη σου....
το ραψιμο δεν εσωσε ποτε κανεναν, αλλα εχει σκοτωσει αρκετες εκατονταδες, καποιοι απ τους οποιους ηταν σχετικα γνωστοι ζωντανοι, εγιναν ομως πολυ γνωστοτεροι για το τραγικο τους τελος......
30-07-2007, 20:53 #147
Originally posted by noucca
Τραγικό δε θα πεις τίποτα Μαρία. Φαντάσου να αρχίσεις να τρως και να γίνεις μια χοντρή με 70 παραπανίσια κιλά... Δε θα θες τη ζωή σου πουλάκι μου.
309. Για να σταματήσω να τρομοκρατώ τη maria_17.
(απ το νουνουκα?)
διαβασα προσεκτικα τα "γιατι" σου...
εχω την γνωμη οτι αρκετα απο αυτα δεν ισχυουν πλεον....
δες τα ξανα κι εσυ και θα το καταλαβεις πιστευω...
εχεις ηδη βρεθει απο ενα υπερβολικα μεγαλο βαρος, σε ενα πιο φυσιολογικα μεγαλο βαρος, και συνεχιζεις την καθοδο
για κοιτα το κι εσυ...
δε νομιζω πχ πως δεν εισαι πλεον σε θεση να βλεπεις τα ποδια σου οταν στεκεσαι ορθια...η οτι δεν σε εμπιστευονται να καθησεις στο πισω καθισμα του αυτοκινητου...κι αρκετα ακομα
30-07-2007, 21:12 #148
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..........
Υ.Γ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΤΡΑΓΙΚΗ"ΘΕΣΗ!!!!!!!!!
31-07-2007, 00:44 #149
Originally posted by ΣΟΦΗ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ..........
Υ.Γ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΝ ΑΜΠΑΚΟ,ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ "ΤΡΑΓΙΚΗ"ΘΕΣΗ!!!!!!!!!
31-07-2007, 00:53 #150
μαρακι δεν χρειαζεται να απολογεισαι απλως ειπωθηκε κατι λαθος, βασικα με λαθος τροπο....
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή