Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 479
    Member
    Για να μη σκύβω το κεφάλι και κάνω την κινέζα όταν αρχίζουν να μιλάνε για κιλά οι υπόλοιποι στη παρέα!!!!! Καημό το'χω να μπορώ να πω τα κιλά μου κι εγώ χωρίς να ντρέπομαι!!!
    Για να πάω επιτέλους για ψώνια και να μπορώ να ψωνίσω ό,τι θέλω και όχι ό,τι βρω σε μεγάλο νούμερο....
    Για να μπορώ να ψωνίζω ρούχα ρούχα ρούχα πολλά ρούχα και όχι να τρώω όλα μου τα λεφτά στα αξεσουάρ για να ομορφίνω τα άχαρα ρούχα που φοράω!
    Για να μη ξανα ακούσω τη φράση..." Γιατί "σκοτώνεις" κορίτσι μου το σώμα σου αφού έχεις ένα τόσο όμορφο πρόσωπο...!??!?!"
    Για να μην ακούσω ξανά το παιδί μου να με ρωτάει "μαμά μου γιατί είσαι χοντρή?!?!?"
    Πόσες αλήθειες διάβασα σε αυτό το thread και από την άλλη πόσο γέλασα με κάποιά χαριτωμένα "για να...". Καλώς σας βρήκα και καλή επιτυχία στη προσπάθεια σας!!!

Junior Member
    Για να μη μου ξαναπεί ο άντρας μου "μωρό μου, έχεις παχύνει πολύ"
    Για να ξαναμπώ στα όμορφα ρούχα μου.

Eva καλωσόρισες σε αυτή την όμορφη παρέα και εγώ καινούργια είμαι ..και εγώ γέλασα πολύ με κάποια "...για να..." που όμως είναι τόσο αληθινά.Καλή συνέχεια.
    layza ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.Καλή συνέχεια και σε σένα.Καλή συνέχεια σε όλους και όλες.

gourounitsa
    Guest
    καλως ηρ8ες pearl .
    η8ελα να ρποσθεσω οτι 8ελω να αδυνατισω και ο σπουδαιοτερος λογος ειναι ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ

υψος 1.67

Senior Member
    .... για να μου ξαναμπει το αγαπημένο μου τζινάκι

το έβαλα χ8ες κ πήγε να εκραγεί.....

Junior Member
    Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα gourounitsa, να συμφωνήσω μαζί σου...για να αρέσουμε πρώτα σε μας τις ίδιες και μετά στους υπόλοιπους και

....για να ξαναβρώ τη χαμένη μου αυτοπεποίθηση.

για να μπορεσω επιτέλους να παω γυμναστηριο

Senior Member
    Originally posted by haris
    για να μπορεσω επιτέλους να παω γυμναστηριο
    θελεις να χασεις βαρος για να πας γυμναστηριο η' να πας γυμναστηριο για να χασεις βαρος?

gourounitsa
    Guest
    εγω κανω στο σπιτι γυμναστικη,στατικο ποδηλατο μια ωρα κα8ε μερα.

bliss θέλω να χάσω βάρος και να μπορώ να πηγαίνω γυμναστ'ηριο αξιοπρεπώς με ευεξ'ια -χωρίς να χρει'αζεται να πονάει η μέση μου απο 10 κιλά plus -χωρίς λαχανιτό -κι ελπίζω να σταματήσω και το κάπνισμα

gourounitsa
    Guest
    bre hari 74 kila adras eisai eisai liga kila oxi polla.gia adras eisia liga kila ti 8es na xaseis eleos.ti ipsos exeis?

Senior Member
    Originally posted by haris
    bliss θέλω να χάσω βάρος και να μπορώ να πηγαίνω γυμναστ'ηριο αξιοπρεπώς με ευεξ'ια -χωρίς να χρει'αζεται να πονάει η μέση μου απο 10 κιλά plus -χωρίς λαχανιτό -κι ελπίζω να σταματήσω και το κάπνισμα
    harris
    τα κιλα σου ειναι πολυ λιγα για να σε εμποδιζουν στην γυμναστικη....
    κι εφοσον καπνιζεις, το λαχανιασμα ειναι σιγουρα απο το καπνισμα και οχι απο τα κιλα...
    αφου σου αρεσει η γυμναστικη ειναι κριμα να την στερεισαι περιμενοντας να χασεις 10 κιλα, ειδικα αν σκεφτεις οτι αν ξεκινησεις απο τωρα , θα τα χασεις πολυ πιο ευκολα...
    εαν εχεις ευαισθησια στην μεση, θα πρεπει να προσεχεις ετσι κι αλλιως κι ισως να διαλεξεις καποια ασκηση που δεν επιβαρυνει, οπως το πιλατες πχ...

Senior Member
    να πας γυμναστηριο αξιοπρεπως? μμμ, ναι!!!! καλο και αυτο!!!
    υποτιθεται οτι η γυμναστικη θα σε βοηθησει στον στοχο σου και μετα θα σε συντηρει.
    επισης, δεν ξερω ατομο που να γυμναζεται σωστα και να μην λαχανιαζει.
    οσο για το τσιγαρο, δεν καπνιζω, δεν εχω αποψη αλλα ακουω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το κοψει καποιος οποτε εχειες 2 μεγαλους στοχους μπροστα σου.
    ευχομαι να πανε ολα καλα!

σιγα βρε παιδια ......μου τη πεσατε ολοι μαζι. Ειμαι η Χαρις απο το χαρα κι οχι ο Χάρης. Είπα για το γυμναστήριο γιατί έχω σοβαρό πρόβλημα με τη μέση μου και δεν μου επιτρεπουν τα βαρακια.
    εχω κι αλλους λόγους βεβαια τους οποίους ειχα αναφέρει παλαιοτερα ως Χαρά....ξέχασα το password κι αναγκάστηκα να αλλαξω ονομα
    φιλακια\

gourounitsa
    Guest
    ηλικρινα νομιζαμε οτι εισουν αντρας κ σκευτικα ποσο πια 8εσ να εισαι στα κιλα?αν εισαι κοπελα οκ τοτε.ιχιχιχχιχι

Senior Member
    haris πρεπει να σε αποπαρουμε λιγο για το καλως ορισες με το καινουργιο nickname. χεχεχε! εδω θα ειμαστε να τα λεμε. καλη δυναμη! :P :P :P :P :P

Page 14 of 32 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast