Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 479
    ελα πανο μολογα τα μυστικα γρηγορα ....το καλοκαιρακι ερχεται

Junior Member
    Ναι είχα μπει σε πρόγραμμα 5 μήνες, αλλά έχω την εντύπωση πως , και να σας δώσω το πρόγραμμα μου δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει γιατί για να μου το δώσει , έκανα κάποιες εξετάσεις, λιπομετριση, μου πήρε κάποιο ιστορικό, με ρώτησε τι φαγητά μαρεσουν και μετά με όλα αυτά τα στοιχεία μου έφτιαξε το πρόγραμμα.
    Θέλω να πω ότι το κάθε πρόγραμμα είναι προσωπικό για να έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στον κάθε οργανισμό. Αυτό πιστεύω, γιατί όσες φορές είχα δοκιμάσει να κάνω δίαιτες μόνος μου δεν τα κατάφερνα. Μπορεί να παίζει ρόλο και ο συνδυασμός των τροφών μεταξύ τους για τις καφσεις?

Για παράδειγμα αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι στο πρόγραμμα μου, κάθε μα κάθε απόγευμα έπρεπε να τρώω φρούτα (επειδή ήταν καλοκαίρι τοτε έτρωγα καρπούζι , πεπόνι, ροδάκινο κλπ)
    Επίσης σε κάθε γεύμα είχα σαλάτα
    Πάντως δεν είχα στερηθεί τίποτα, και τις μπριζόλες μου είχα και τα μακαρόνια μου είχα και τα λαδερά μου είχα , ακόμα και μια πίτα είχα μια φορά στο πρόγραμμα που μου χε λείψει και του είχα ζητήσει να μου βάλει! όλα τα παραπάνω βεβαία σε κάθε γεύμα προσεκτικά μαγειρεμένα με οδηγίες για το λάδι και ζυγισμένα σε γραμμάρια οι μερίδες. Η μητέρα μου ξέρει τι τράβηξε τόσο καιρό κάθε μέρα για να μου τα ετοιμάζει και να μου τα ζυγίζει!...

συγχαριτηρια και σε σενα και στη μανουλα σου

Senior Member
    Originally posted by panos83
    Δεν το ήξερα ότι το φόρουμ γυνεκοκρατείται !

χωρις εμας δεν μπορουνε πανο....

Junior Member
    Είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις δίαιτα οι γύρο σου να σε βοηθάνε και να έχεις υποστήριξη, Γιατί φαντάσου να θέλεις να κάνεις δίαιτα εσύ και η γυναίκα σου η ξαδέρφη σου, η μανά σου κλπ τρώει δίπλα σου σουβλάκια, καρμπονάρες και άλλα τέτοια όμορφα την ώρα που εσύ τρως μπρόκολο βραστό

Senior Member
    Originally posted by panos83
    Είναι πολύ σημαντικό όταν κάνεις δίαιτα οι γύρο σου να σε βοηθάνε και να έχεις υποστήριξη, Γιατί φαντάσου να θέλεις να κάνεις δίαιτα εσύ και η γυναίκα σου η ξαδέρφη σου, η μανά σου κλπ τρώει δίπλα σου σουβλάκια, καρμπονάρες και άλλα τέτοια όμορφα την ώρα που εσύ τρως μπρόκολο βραστό
    η λυση απλη. θα τρωγατε σε διαφοτερικες ωρες. μουχαχα!
    αντε πανο, τελος καλο, ολα καλα.... ευκολο στοχο εχεις απο εδω και περα.

gourounitsa
    Guest
    BLiSS εσυ ειπαμε κανεις την διαιτα της παπιας??χαχα

Sorry Bliss, τώρα είδα την ερώτησή σου!
    Είμαι 50 κιλά με ύψος 1.57. Ξέρω ότι σου ακούγεται παλαβό αλλά νίωθω χάλια με τον εαυτό μου γιατί πριν παντρευτώ ήμουνα 46 κιλά και μετά το γάμο (σε λιγότερο από δύο μήνες) έφτασα τα 52!

Senior Member
    Originally posted by gourounitsa
    BLiSS εσυ ειπαμε κανεις την διαιτα της παπιας??χαχα
    ναι αλλα αυτες τις μερες αρχιζω διαιτα... θα χιονισει παιδια!

Originally posted by ant
    Sorry Bliss, τώρα είδα την ερώτησή σου!
    Είμαι 50 κιλά με ύψος 1.57. Ξέρω ότι σου ακούγεται παλαβό αλλά νίωθω χάλια με τον εαυτό μου γιατί πριν παντρευτώ ήμουνα 46 κιλά και μετά το γάμο (σε λιγότερο από δύο μήνες) έφτασα τα 52!
    ναι ακουγεται παλαβο, δεν ξερω αν κανω λαθος ομως στην εκτιμηση μου.
    να ξερεις πως στους περισσοτερους αντρες, αρεσουν λιγα κιλα παραπανω στην κοπελα.
    αντ ελπιζω να βρεις τον δρομο σου και να ηρεμησεις ψυχολογικα ωστε πλεον να χαιρεσαι την ζωη στο επακρο.

Member
    ΑΝΤΕ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΟΥ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Senior Member
    απο οτι φαινεται την παρασκευη που θα αγορασω και ζυγαρια θα κανω και εγω την προσπαθεια μου....
    καλη μας υπομονη και δυναμη!
    sea polla filia!

gourounitsa
    Guest
    δλδ μεχρι ποσα κιλα σασ αρεσουμε να ξερω να φτασω τοσα

Senior Member
    οι αριθμοι ειναι υποκειμενικοι...

gourounitsa
    Guest
    ελα τωρα αστα αυτα.μεχρι 65 κιλα?

Senior Member
    μα δεν ειναι τοσο απλο... πρεπει να λαβεις υποψην καποιους παραγοντες που ειναι μοναδικοι για καθε ατομο.....

Page 17 of 32 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast