Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 32 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 479
    gourounitsa
    Guest
    μμμμμμμμμμμ......μαλιστα.εγω ξερω οτι πρεπει να ειμαστε λεπτες οι κοπελες και οι αντρες γεροδεμενοι κ δυνατοι κ οχι κοκαλιαριδες.

Senior Member
    θα συμφωνησω σιγουρα στο δευτερο σκελος.

bliss για φτιάξε το τικεράκι σου επιτέλους και θα συμ΄πλήρωνα στη γουρουνίτσα -μουνίτσα και βαρβββββατοι.....

gourounitsa
    Guest
    ναι βαρβατιλα ποποπο.κ 8α προτιμουσα το γουρουνιτσα σκετο

Member
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,ΣΤΟΡΓΙΚΟΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.

Member
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ,ΣΤΟΡΓΙΚΟΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ.ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ.

gourounitsa
    Guest
    σημερα εκανα τεστ παπ ντραπικα πολυ γιατι ηταν αντρας ο γυναικολογος κ ωραιος.οσο ντρεπομε ρε παιδι μου ποπ[οπο τοσο μ τυχενουνε.εχω κ προβλημα συν τις αλλης.

Junior Member
    επειδη ειμαι νοσηλευτης και εχω περασει απο το γυναικολογικο τμημα και εχω κανει τεστ παπ να σου πω οτι μετα απο καποιο σημειο και περα δεν σου κανει καμια εντυπωση , Εγω στις πρωτες μερες ντρεπομουν , ειχε τυχει να μου ερθουν κατι ωρεες κοπελες και μια ιεροδουλος ...

gourounitsa
    Guest
    ααχαχα σοβαρα?και γω 8α παω νοσηλευτικη κ ευχομαι να μην εχω κα8ε μερα κομμενα χερια κ ποδια .

107 για να σκασουν απο το κακο τουσ ολες οι αδυνατες-σκυλεσ-ψωνια γνωστες μου που νομιζουν οτι παντα θα ειναι πιο επιθυμητες απο μενα

http://www.tickercentral.com/view/9ruy/1.png

Senior Member
    Σήμερα είδα αυτό θέμα. Συμφωνώ με όλους του λόγους που αναφέρετε. Κυρίως όμως με απασχολούν αυτοί που αναφέρονται στην ατομική υγιεινή και περιποίηση. Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ προβλήματα αυτοπεποίθησης. ΄
    Γενικά δεν με θεωρεί "χοντρή" ο κόσμος. Λένε πως απλά είμαι νταρντάνα. Θυμώνω όμως για άσχημους σχολιασμούς που γίνονται εις βάρος άλλων. Έχω κατέβει απο ταξί (καυγαδίζοντας) γιατί ο οδηγός δεν πήρε μια υπέρβαρη κοπέλα. Χαρακτηριστικά είπε " θα μου σπάσει το κάθισμα η χοντρέλο! Πως κυκλοφορεί έτσι που είναι;" Απαράδεκτο;
    Έχω ακυρώσει αγορά απο κατάστημα ρούχων επειδή έδιωξαν κοπέλα με το που μπήκε λέγοντάς της "Δεν έχουμε ρούχα στο νούμερο σας". Ούτε για μένα είχαν. Ένα δώρο ήθελα να πάρω. Είναι συμπεριφορά αυτή; Τι ρατσισμός.
    Συγνώμη αν φλυάρισα, και συγνώμη αν είναι άσχετα αυτά που λέω αλλά διαβάζοντας τα παραπάνω θύμωσα. Γιατί να μας κάνουν να νιώθουμε ενοχές που είμαστε αυτό που είμαστε; Γιατί ο λόγος που να θέλει κάποιος να αδυνατίσει να είναι το να τον αποδεχτεί το κοινωνικό σύνολο; Μόνο λόγοι υγείας και αυτοεκτίμησης θεωρώ πως είναι σημαντικοί.

Senior Member
    γιατι δυστυχως οσα καλα και αν εχω το βαρος μου τα κρυβει...
    παντα σε οτι λενε υπαρχει και ενα ''...αλλα λιγο πιο αδυνατη να ηταν..''
    μου εχει σπασει τα νευρα αυτο, και θελω να αδυνατησω πρωτα για εμενα για καλη υγεια, και μετα απλως για να σπασω τα μουτρα των αλλων. να τους πω η ιδια ειμαι ρε μλκς απλα κιλα εχασα ( ειμαι αρκετα νευριασμενη γιατι δυστυχως αυτοι που με σχολιαζουν ειναι συγγενεις και χειροτεροι απο εμενα οχι στα κιλα αλλα στους τροπους και σε αυτα που εχουν κανει στη ζωη τους )
    αν και ειμαι σιγουρη οτι και οταν αδυνατησω παντα κατι θαβρουν να σχολιασουν μονο και μονο για να δειξουν πως ειναι ανωτεροι απο εμενα.. αλλα δεν με πειραζει γιατι οποιος με γνωριζει ξερει ποια ειμαι και τι αξιζω...

Senior Member
    εφοσον οπως λες και εσυ κατι θα βρουν ,οποτε μην ασχολεισαι

Member
    107 Για να μην πάθω ξανά ΚΡΙΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ από την κατάθλιψη
    108 Για να μην ξαναδώ τον πατέρα μου να δακρύζει επειδή θεωρεί οτι είναι κακός γονιός
    109 Για να μην ξαναναγκάσω τον εαυτό μου να κάνει εμετό επειδή είχα νεύρα και έφαγα κάτι παραπάνω
    110 Για να δικαιολογησω επιτελους την περηφανια της αδερφής μου και του αδερφού μου που ποτέ δεν έπαψαν να πιστεύουν σ' εμένα.
    111 Για να μην αισθάνομαι αμυντικά όποτε κάποια κοιτάει τον άνθρωπο μου και του κρατάω μούτρα ενώ ξέρω οτι ο ίδιος είναι πραγματικά μαζί μου.
    112 Για να μπορέσω να φορέσω όλα εκείνα τα συνολάκια που μου έχει στείλει η γιαγιά μου από τις μπουτίκ της Κωνσταντινούπολης (απλά δεν ξέρει ότι ξαναπάχυνα)
    113 Για να μην αναθεματίζω τον εαυτό μου κάθε φορά που ένα ρούχο δε μου χωράει
    114 Για να μην απορρίπτω προσκλητήρια γάμου και βαφτίσεων επειδή δεν έχω τίποτα να φορέσω και ότι βρώ με κάνει να μοιάζω με γιαγιά
    115 Για να φορέσω επιτέλους όλα τα ρούχα που η αδερφή μου (η οποία είναι 53 κιλά) έχει ξεχωρίσει από την ντουλάπα της για μένα (δε δείνει ρούχα σε κανέναν, ούτε για αστείο).

Member
    συγνώμη.............καινούρια και μπέρδεψα............λάθος οι αριθμοί αλλά ακριβείς οι λόγοι..............

Page 18 of 32 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast