Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 32 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast
Results 271 to 285 of 479
    Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    γιατι δυστυχως οσα καλα και αν εχω το βαρος μου τα κρυβει...
    παντα σε οτι λενε υπαρχει και ενα ''...αλλα λιγο πιο αδυνατη να ηταν..''
    μου εχει σπασει τα νευρα αυτο, και θελω να αδυνατησω πρωτα για εμενα για καλη υγεια, και μετα απλως για να σπασω τα μουτρα των αλλων. να τους πω η ιδια ειμαι ρε μλκς απλα κιλα εχασα ( ειμαι αρκετα νευριασμενη γιατι δυστυχως αυτοι που με σχολιαζουν ειναι συγγενεις και χειροτεροι απο εμενα οχι στα κιλα αλλα στους τροπους και σε αυτα που εχουν κανει στη ζωη τους )
    αν και ειμαι σιγουρη οτι και οταν αδυνατησω παντα κατι θαβρουν να σχολιασουν μονο και μονο για να δειξουν πως ειναι ανωτεροι απο εμενα.. αλλα δεν με πειραζει γιατι οποιος με γνωριζει ξερει ποια ειμαι και τι αξιζω...
    Έυχομαι να πετύχεις τον στόχο σου, για να νιώσεις ΕΣΥ καλά.
    Ασε τους άλλους να λένε. Αυτό που λες, πως κάτι θα βρούν να σχολιάσουν ακόμα κι αν αδυνατίσεις είναι σωστό. Πιο εκνευριστικό βέβαια είναι το οτι συνήθως αυτοί σχολιάζουν το πάχος μας και μας ωθούν στο να αδυνατίσουμε, κανείς τους όμως δεν επικροτεί την προσπάθεια μας.Κανείς δεν βλέπει τη διαφορά. Βρίσκουν τρόπο να σε "ρίξουν" ακόμα κι αν έχεις πετύχει το στόχο σου. Ακόμα κι όταν νιώθεις πως είσαι στην κορυφή. Οπότε σε συμβουλεύω να μη δίνεις σημασία σε λόγια τέτοιων ανθρώπων.
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.

Member
    116. Για να μπορέσω να φορέσω πάλι εκείνα τα ωραιότατα τζίν που έχω στην ντουλάπα μου ελπίζοντας πως κάποια μέρα θα χωράω.

117. Για να μπορέσω να φορέσω μπότες τον χειμώνα και να κλείνει το φερμουάρ μέχρι πάνω.

118. Για να μην αλλάζω δρόμο όποτε βλέπω κάποιον-α παλιό-α μου φίλο-η και δεν θέλω να δει πως έγινα έτσι.

119. Για να ευχαριστηθώ επιτέλους το sex, χωρίς να ρουφιέμαι συνέχεια.

120. Για να μην τρώω σαν σπουργίτι οταν βγαίνω έξω, κυρίως 1ο ραντεβού, για να μην νομίζει ο ανθρωπος πως τρώω το καταπέτασμα (άραγε πως τα πήρα τα κιλά????? )

121. Για να μην ξαναδώ φωτογραφίες με φίλες μου και εγώ να είμαι λες και με φούσκωσαν με τρόμπα!!!!!!

122. Για να μπορέσω επιτέλους να φορέσω κι εγώ το νυφικό μιάς φίλης μου, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτωσεις πρίν τον γάμο, κι όχι να κρύβομαι όποτε έρχεται αυτή η ώρα με το πρόσχημα ότι εχω πονοκέφαλο.

123. Για να ψωνίζω ρούχα απο το ίδιο κατάστημα με τις φίλες μου κι όχι να κάνω τον "βαστάζο" σε αυτές, λέγοντας στην πωλήτρια : << μήπως έχετε μικρότερο νούμερο? της είναι μεγάλο αυτο>>

Junior Member
    107 για να μην βάζω τους γονείς μου να ψάχνουν θέση στη παραλία μακρια από τους άλλους και τα αγενέστατα παιδιά τους.
    108 για να σταματήσω να προσποιούμαι οτι βαρέθηκα την θάλασσα.
    109 για να σταματήσω ν'ακούω την ατάκα "εμένα δεν με ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, εγώ κοιτάζω την ψυχή" (meet john black ένα πράγμα)
    110 για να σταματήσω να νιώθω άσχημα κάθε φορά που περνάω απο δημοτικό μην τυχόν και με προσέξουν τα παιδάκια. (και ύστερα ανακούφιση που και σήμερα την γλίτωσα.)
    111 για να σταματήσω να προσπαθώ ν αλλάξω συζήτηση όταν στα chatrooms με ρώτανε "θα μου πεις τα χαρακτηριστικα σου?" για να μπορώ ν αγγίξω και το θέμα κιλά και να μην χρειάζεται ν αρχίσω τους αυτοσαρκασμούς.
    112 γιατί θέλω να είμαι υγιείς, ν απολαμβάνω μια α' ποιότητα ζωής και να μην λαχανιάζω μετά απο λίγα λεπτά περπάτημα (αν έκοβα και το κάπνισμα θα ταν καλύτερα)
    113 γιατί είδη έχω περάσει πολλές άσχημες στιγμές εξαιτίας των αντιδράσεων των άλλων στα παραπανήσια κιλά μου και μου χρωστάω κάποια χρόνια ηρεμίας χωρίς το παραμικρό ίχνος αυτολύπισης και ντροπής (έχω αρχίσει ήδη να γίνομαι αγοραφοβική)

Member
    114. για να μην ξανακουσω πως αμα μπω στη θαλασσα θα φυγουν τα ψαρια
    115. για να μην ξαναπω σε γκομενο πως δε μαρεσει η πλαζ της βουλιαγμενης αλλα τα ερημικα μερη για να κανω τρελιτσες (..και καλα)
    116. για να μη με κοιτανε οι ομορφες της παρεας με υφακι οτι ειναι καλυτερες μου και εγω με ακομα μεγαλυτερο υφακι οτι εχω ωραιοτερο προσωπο κ αυτες ειναι ολες τσουλιτσες!!
    117. για να μη ξανακουσω "συμβουλη" πως πρεπει να αδυνατισω και οταν χασω καποια κιλα να ακουσω "μπραβο που με ακουσες!", ναι μωρε βλακα επειδη το ειπες εσυ το εκανα!! αει σιχτιρ!

Junior Member
    118. Για να μπορεσω να φορεσω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ τα ρουχα που μου αρεσουν
    119. Για να μην απογοητευομαι καθε φορα που κοιταω το σωμα μου στον καθρεπτη
    120. Για να μην ντρεπομαι να βγω εξω πλεον
    121. Για να μην κρατιεμαι καθε φορα που ακουω μαλακιες
    122. Για να μην ντρεπομαι να βγαλω την μπλουζα μου ακομη και μπροστα στους γονεις μου
    123. Για να φυγει αυτο το καταραμενο το στηθος
    124. Για να βρω την ηρεμια μου

Senior Member
    125. Για να μην αναβάλλω κάθε χρόνο τέτοια εποχή το πρώτο μου μπάνιο με την ελπίδα να χάσω κανά δυό κιλά ακόμα
    λες και αν χάσω αλλά 2 κιλά θα δείχνω σαν την Αφροδίτη......

Senior Member
    125. Για να μην αναβάλλω κάθε χρόνο τέτοια εποχή το πρώτο μου μπάνιο με την ελπίδα να χάσω κανά δυό κιλά ακόμα
    λες και αν χάσω αλλά 2 κιλά θα δείχνω σαν την Αφροδίτη......

Senior Member
    126, για να νοιωσω και εγω μια φορα πως ειναι να εισαι η μοιραια γυναικα και να σε κοιταν ολοι οχι για τα κιλα σου αλλα για την κορμαρα σου :Paxaxaxaxaxa

περα απο την πλακα τωρα.. συμφωνησα με την κατερινα σε κατι που ειπε.. επιτελους για να δω τον μπαμπα μου να χαμογελαει που αδυνατησα. ειναι ο καημος του. και επειδη μου εχει τρελη αδυναμια στεναχωριεμαι καθε φορα που τον βλεπω. και ειμαι στα ιδια κιλα. οταν ομως εχω χασει καναδυο κιλα... τον βλεπω εχει ενα χαμογελο..
    ειναι ο μοναδικος που ποτε δεν μου εχει μιλησει ασχημα για τα κιλα. ποτε δεν με εχει φερει σε δυσκολη θεση. και παντα μου λεει το ιδιο. ''αντε βρε ζωακι μου ας κανουμε μια ακομη προσπαθεια και οτι θελεις εγω ειμαι διπλα σου, καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να χασεις κιλα αλλα προσπαθησε, πιο πολυ για εσενα για την υγεια σου, αυτο με νοιαζει..''..
    αχ μπαμπουλη μου!!!!! ειδατε τι καλουλης ειναι?
    αυτη τη φορα ομως θα τα καταφερω του το χρωσταω γιατι αυτος ποτε δεν μου εχει χαλαει χατηρι.. καιρος λοιπον να σταματισω και εγω να του χαλαω χατηρι!

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    126, για να νοιωσω και εγω μια φορα πως ειναι να εισαι η μοιραια γυναικα και να σε κοιταν ολοι οχι για τα κιλα σου αλλα για την κορμαρα σου :Paxaxaxaxaxa

περα απο την πλακα τωρα.. συμφωνησα με την κατερινα σε κατι που ειπε.. επιτελους για να δω τον μπαμπα μου να χαμογελαει που αδυνατησα. ειναι ο καημος του. και επειδη μου εχει τρελη αδυναμια στεναχωριεμαι καθε φορα που τον βλεπω. και ειμαι στα ιδια κιλα. οταν ομως εχω χασει καναδυο κιλα... τον βλεπω εχει ενα χαμογελο..
    ειναι ο μοναδικος που ποτε δεν μου εχει μιλησει ασχημα για τα κιλα. ποτε δεν με εχει φερει σε δυσκολη θεση. και παντα μου λεει το ιδιο. ''αντε βρε ζωακι μου ας κανουμε μια ακομη προσπαθεια και οτι θελεις εγω ειμαι διπλα σου, καταλαβαινω πως ειναι δυσκολο να χασεις κιλα αλλα προσπαθησε, πιο πολυ για εσενα για την υγεια σου, αυτο με νοιαζει..''..
    αχ μπαμπουλη μου!!!!! ειδατε τι καλουλης ειναι?
    αυτη τη φορα ομως θα τα καταφερω του το χρωσταω γιατι αυτος ποτε δεν μου εχει χαλαει χατηρι.. καιρος λοιπον να σταματισω και εγω να του χαλαω χατηρι!
    Χατήρι στον εαυτό σου θα κάνεις πάνω απ'όλα αν χάσεις κιλά.
    Όταν θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα με τον εαυτό σου θα το περνάς και στους άλλους και ιδιαίτερα στον μπαμπά σου.
    Καλή επιτυχία!

Senior Member
    127) ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ . . .

Member
    ZWHTSA ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ...........ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥ???? ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ "....ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΟΣΑ ΚΙΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ"...................
    ZWHTSA............ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΧΑΝΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΚΙΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ............ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΜΕΣΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ............ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΡΩΤΩΝΤΑΣ "...... ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ 'Η Η ΑΡΙΣ......??? (ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΠΙΠΤΩΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ 50 - 51 ΚΙΛΑ ΚΑΙ 10 ΜΗΜΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΟΥ)".................. ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ............

Senior Member
    Αχ!Κατερινάκι και Ζωήτσα μου!
    Κι εμένα ο μπαμπάς μου μ'αυτόν τον καημό ξημέρωνε τα βράδια,χρόνια και χρόνια τώρα...
    Κι όσο κι αν τον αγαπώ κι εκείνον και τους άλλους μου συγγενείς και τους φίλους μου και τον πρώην σύντροφο μου,
    που τόσα χρόνια λαχταρούν να με δουν να παίρνω τη ζωή μου στα χέρια μου,να βρω το χαμόγελο και την υγεία μου,
    η διαταραχή είναι (μάλλον ήταν -ελπίζω- για μένα πια)τελικά τόσο πολύ πιο δυνατή απ'αυτή την αγάπη!
    Ακόμα κι απ'την αγάπη για τον εαυτό μας!
    Η δική τους όμως αγάπη για μας είναι τόσο γνήσια,σταθερή,υπομένει,συ� �χωρεί κι ελπίζει τα πάντα....
    ώστε να μην είναι ακόμη αργά για μας να τους τη δώσουμε τη χαρά αυτή!
    Σε πέντε μέρες ο μπαμπάς μου χειρουργείται στην καρδιά του και ξέρω ότι ένα κομμάτι της το έχω φράξει κι εγώ...
    Κάποιος μου λέει να μην είμαι ενοχική,αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια...

Senior Member
    ηρεμια πανω απ ολα.τετοιες εγχειρησεις πλεον θεωρουνται ρουτινα και ολες πανε καλα.Μην εισαι ενοχικη γιατι κακο στον εαυτο σου κανεις ,οσο αναφορα τα αγγεια δεν βραζουν απ την στεναχωρια.εχω χαθει αλλα θα εμφανιστω

Senior Member
    ηρεμια πανω απ ολα.τετοιες εγχειρησεις πλεον θεωρουνται ρουτινα και ολες πανε καλα.Μην εισαι ενοχικη γιατι κακο στον εαυτο σου κανεις ,οσο αναφορα τα αγγεια δεν βραζουν απ την στεναχωρια.εχω χαθει αλλα θα εμφανιστω

Senior Member
    αντε βρε αλεξ πεσ της τπτ. τι χαζα ειναι αυτα που σκεφτεται!

Page 19 of 32 FirstFirst ... 9171819202129 ... LastLast