Results 331 to 345 of 479
Thread: Γιατί θέλω να χάσω βάρος
-
12-11-2009, 09:59 #331
kalipoli συγνώμη αλλά μας τα 'παν κι άλλοι.
Αν ήταν αυτή η λύση (τα Herballife) θα ήταν όλοι κορμάρες!
Μην μας κοροϊδεύετε!!!
Δεν έχουμε άλλα λεφτά για πέταμα!!
- 12-11-2009, 10:14 #332
καλημερα και εμενα....
εγω να δεις kalipoli τι προσπαθειες εχω κανει για να χασω και τελικα μονο η επεμβαση ηταν η σωτηρια λυση για εμενα...
οσο για τα Herbalife τα εχω δοκιμασει και αυτα.. μαλιστα αρχικα ειχα δοκιμασει τα Privent που αντι να χασω ... εβαλα...
μετα απο καναδυο χρονια και αφου δεν ειχα βαλει μυαλο με αυτες τις $@$#^^ ..... ειπα να δοκιμασω και τα Herbalife.. το αποτελεσμα?
και κιλα παλι εβαλα και τα χρηματακια μου εκλαιγα.. 50ευρω το κουτακι για 2 βδοαμαδες σχεδον+ καψουλες για βιταμινες+ τσαι με aloe vera... ναι ναι τα πηρα ολα μεχρι και τις κρεμες για αδυνατισμα που ειχε....
κοριτσια μακρια απο ολα αυτα.
μονο κακο μας κανουν.
και ελεος εδω μεσα ειμαστε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. οχι να κανουμε προμοσιον των προιοντων μας και να βγαλουμε κερδος λεγοντασ και καλα μια δικη μας ιστορια και πως αδυνατισαμε για να παραπλανουμε και τους αλλους και να τους τα πουλαμε..
και μονο που κατηγορισες τους διαιτολογους δειχνει πως το ολο σου ποστ ειναι απλα για να πουλησεις προιοντα.
ναι συμφωνω πως υπαρχουν και διατροφολογοι που ειναι λιγο αυστηροι εμ την διατροφη, ο καθενας εχει μια δικη του αποψη και για το τι διατροφη πρεπει να ακολουθησουμε για να χασουμε. αυτοι ομως ειναι οι μονοι ειδικοι επι του θεματος, το εχουν σπουδασει και ξερουν τπως πρεπει να τρεφομαστε. εννοειτε παμε σε σωστο διαιτολογο που εχει τελειωσει ενα πανεπιστημιο και οχι σε διαιτολογους τυπου Βουτσινα ας πουμε..
γι αυτο κοπελισα μου μαζεψε τα κουβαδακια σου ( εν προκειμενο τα κουτακια σου με την σκονη HERBALIFE) και σε αλλη παραλια...
οταν το πηρα αποφαση για επεμβαση πραγματικα ανακαλυψα μια σουπερ διαιτολογο. πλεον ομως τα κιλα που ηθελα να χασω ηταν πολλα σχεδον 50... και δεν ειχα αλλα κουραγια με ειχαν κουρασει ολες αυτες οι χαζομαρες τοσα χρονια ( ειμαι 27 και απο τα 16 με θυμαμαι με διαιτες , που εχανα 5 επερνα 10 μετα.... και ετσι εφτασα 119... ) ετσι επελεξα την εμπεμβαση..
12-11-2009, 10:20 #333
Ζωίτσα και λίντα θα συμφωνήσω μαζί σας τι μαντζούνια και σαχλαμάρες ακουω η γυναίκα πρωί πρωί
άστα μας τα είπαν κι άλλη καλλιοπίτσα...
έχουμε δώσει όλες εδώ άπειρα λεφτά σε σαχλαμάρες, πράσινα τσάγια....χάπια που δήθεν κόβουν την όρεξη και όλα φυτικά, ζωμοί που θα μας κάνουν κορμάρες...
κορίτσια μην τα διαβάζετε αυτά..
διατροφή υγεινη και γυμναστική .....και σε κάποιες περιπτώσεις καποιες ιατρικές παρεμβάσεις όλα τα άλλα με συγχωρείτε αλλά τα θεωρώ μαντζούνια..
αλλα όπως ξέρουμε όλοι δεν ζούμε πια στον μεσαίωνα
την καλημέρα μου
12-11-2009, 17:35 #334
Συγγνώμη κοπέλες, δεν ήθελα να πουλήσω τα προϊόντα. Σας είπα μόνο τη ιστορία μου, και για μένα είχε αποτέλεσμα. Δεν ήξερα ότι σε αυτό το blog μπαίνουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο. Και όταν είπα ότι δεν θέλω να βασανίζω άλλο το σώμα μου και σε αυτό το πράγμα ανάφερα. Δεν νομίζω ότι να κλαιγόμαστε και να στηρίξουμε σε μια ψυχική κατάσταση αρνητική μας κάνει καλό. Οι τιμές δεν είναι αυτές που είπες δεν ξέρω από ποιος τα πήρες και ποιος σε συμβούλεψε.
Δεν περίμενα κάτι βία από σας. Μόνο σας λέω αν θέλετε να συζητάτε μόνο να διασκεδάζετε στο forum, μια χαρά. Εγώ ξέρω ότι όταν ένας μιλαει για ένα πρόβλημα μπορεί να θέλει να ακούσει για μια λύση . Για ότι αφορά τη ώρα του γραψίματος, είναι δική μου θέμα και δεν νομίζω ότι μπορεί να με κρίνει κανένας. Από αυτά που είπατε και τις δυο βλέπω ότι εδώ μόνο πράγμα είναι να τρωγόμαστε ένα την άλλη.
Εγώ επιμένω ότι βρήκα τουλάχιστον μια λύση για μένα και μπορεί να είναι και για άλλους που θέλουν να βγουν από μια κατάσταση ψυχής που τούς εμποδίζουν να ζουν .
Και κάτι άλλο δεν είναι ζωμοί, είναι τρόφιμα και σας συμβουλέψω αν δεν ξέρετε για μια θέμα να μην μιλάτε. . Για την ANNEZINA ? πόσες ώρες γυμνάζεσαι την ημέρα, έτσι για περίεργα. Και με τη υγιεινή διατροφή έχεις υγιεινό σώμα. Για σας σε ολους.
13-11-2009, 00:43 #335
κοπελα μου δεν ειναι κανονικη τροφη το herbalife. σκονη ειναι που την διαλυεις σε νερο η χυμο η γιαουρτακι. ασε σου λεμε τα εχουμε κανει και ξερουμε. ναι ναι ξερω θα μου πεις τις χαζομαρες που λενε και αυτοι που τα προωθουν πως ειναι πρωτεινες και πως με αυτα τρεφονται και ο ιαστροναυτρες και αλλες τετοιες μαλκιες.
και οντος εδω υποστηριζουμε η μια την αλλη και βοηθαμε ενας τον αλλον. δεν προσπαθουμε να εκμεταλαυτουμε τον πονο του αλλου και να του πρωοθησουμε προιοντα. δυστυχως για εσενα δεν τρωγομαστε μεταξυ μας, απλως κλεινουμε την πορτα αμεσως σε οσους θελουν να εκμεταλευτουν καταστασεις. οπως εκανες και εσυ. ηξερες πως εδω μεσα θα εβρισκες 'θυματα' να παρουν την σκονιτσα σου... γραφτηκες και αμεσως επλασες μια ιστορια διαφημισης του προιοντος. εξαλλου αν ψαξεις καλυτερα στο φορουμ θα εβλεπες πως εχουμε ηδη μιλησει για το θεμα τετοιου ειδους διατροφης. εσενα ομως το μονο που σε ενοιαζε ηταν να βρεις πελατες..
λυπαμε αλλα ατυχισες
13-11-2009, 00:50 #336
και ο τροπος που γραφεις κανει μπαμ απο μακρυα πως ηθελες απλα να προωθησεις το προιον σου..
ξεκινας γραφοντας με εντομα γραμματα κατι πιασαρικο που θα κανεις του αλλους να το διαβασουν... και τελειωνεις την φραση λεγοντας χωρις βασανο.... χμμμ πιασαρικα λογια για ατομα που εχουν ταλαιπωρηθει με τα κιλα τους και θελουν μια λυση χωρις βασανα..
ποιος σου ειπε ομως οτι ειμαστε διανοητικα καθυστερημενοι? απλως καποαι παραπανησια κιλα εχουμε. αυτο λοιπον δεν μας κατατασει στην κατηγορια των χαζων , ισως καποιες στιγμες ειμαστε ευκολοπιστοι με οτι μας προτινουν για αδυνατισμα γιατι θελουμε να απαλαγουμε απο τα κιλα μας... αλλα μεχρι εκει.
αντε λοιπον στην ευχη του θεου να πας κοπελα μου και να βρεις αλλο τροπο να πουλησεις. εμεις δεν μασαμε πλεον απο αυτα.
13-11-2009, 01:21 #337
Originally posted by kalipoli
Συγγνώμη κοπέλες, δεν ήθελα να πουλήσω τα προϊόντα. Σας είπα μόνο τη ιστορία μου, και για μένα είχε αποτέλεσμα. Δεν ήξερα ότι σε αυτό το blog μπαίνουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλο. Και όταν είπα ότι δεν θέλω να βασανίζω άλλο το σώμα μου και σε αυτό το πράγμα ανάφερα. Δεν νομίζω ότι να κλαιγόμαστε και να στηρίξουμε σε μια ψυχική κατάσταση αρνητική μας κάνει καλό. Οι τιμές δεν είναι αυτές που είπες δεν ξέρω από ποιος τα πήρες και ποιος σε συμβούλεψε.
Δεν περίμενα κάτι βία από σας. Μόνο σας λέω αν θέλετε να συζητάτε μόνο να διασκεδάζετε στο forum, μια χαρά. Εγώ ξέρω ότι όταν ένας μιλαει για ένα πρόβλημα μπορεί να θέλει να ακούσει για μια λύση . Για ότι αφορά τη ώρα του γραψίματος, είναι δική μου θέμα και δεν νομίζω ότι μπορεί να με κρίνει κανένας. Από αυτά που είπατε και τις δυο βλέπω ότι εδώ μόνο πράγμα είναι να τρωγόμαστε ένα την άλλη.
Εγώ επιμένω ότι βρήκα τουλάχιστον μια λύση για μένα και μπορεί να είναι και για άλλους που θέλουν να βγουν από μια κατάσταση ψυχής που τούς εμποδίζουν να ζουν .
Και κάτι άλλο δεν είναι ζωμοί, είναι τρόφιμα και σας συμβουλέψω αν δεν ξέρετε για μια θέμα να μην μιλάτε. . Για την ANNEZINA ? πόσες ώρες γυμνάζεσαι την ημέρα, έτσι για περίεργα. Και με τη υγιεινή διατροφή έχεις υγιεινό σώμα. Για σας σε ολους.
13-11-2009, 11:32 #338
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ.....37 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ)ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ......ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΛΕΣ ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΤΩΡΑ!ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΤΡΙΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ.ΕΓΩ ΙΔΙΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ 100 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ 63 ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΜΟΝΟ Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕ.....
13-11-2009, 11:59 #339
καλημερα!!
συγχαρητηρια για την απωλεια!!! πως τα καταφερες βρε θηριο??? μπραβο μπραβο μπραβο!!
δυστυχως ναι υπαρχει αυτος ο ρατσισμος με το θεμα των κιλων σε ολους τους τομεις..
λες και εμεις λογω παραπανησιων κιλων δεν ειμαστε ανρθωποι... τι να πω...
13-11-2009, 12:16 #340
Για σου, Σοφή,
Και εγώ οπός είπα έχω χάσει τα κιλά μου. Και έχεις δίκιο, οι άνθρωποι και στο δρόμο σε κοιτάζουν αλλιώς, τώρα σαν να είσαι μια πιθανή που μπορούν να κάνουν γνωριμία ( για τους άνδρες μιλώ ). Μήπως υπάρχει γύρω σου και λίγη ζίλια?
Το έχω προσέξει και εγώ γύρο, όλοι όταν κάνεις μια αλλαγή και βλέπον τα αποτελέσματα αρχίζουν να αλλάξουν, σου είναι ευγενικοί, κτλ. Αλλά μόνο νομίζω επειδή το έχεις καταφέρει και κρύβουν έτσι τα αλλά που δεν κατάφεραν και εκείνοι. Δύστυχος αύτη είναι η αλήθεια. Και νομίζω ότι αυτό που λες ότι αισθάνεσαι υπέροχα τους ενοχλεί . Μάλλον έχεις διαβάζει της συζήτησες μου μέχρι τώρα. Και αν οι άλλες δεν το αποδέχονται νομίζω ότι αυτά τα eatingdisorders είναι πρώτα μια κατάσταση ψυχολογική. Για αυτό το λόγο , συνέχισε μόνο να μην σε κοροϊδεύει την αλλαγή της συμπεριφορά τους άλλος. Κανένας δεν αλλάζει αν δεν έχει κάτι ενδιαφέρον. Κάνε την δουλεία σου και να τους προσέχεις, συνέχισε μόνο να μην πέφτεις σε ψεύτικες συμπεριφορές.
Και δεν νομίζω ότι μόνο η εικόνα σου άλλαξε , άλλαξες και εσύ επειδή όταν καταφέρεις κάτι είναι μια αλλαγή και για αυτό μπορείς να γραφείς αυτά. Σου λέω μήπως τους ενοχλεί όλη η αλλαγή σου . Αν έχεις χάσει τα κιλά, αλλά δεν αισθάνθηκες καλά, η συμπεριφορά σου θα ήταν άλλη. Δεν νομίζω ότι είσαι ίδια στα 100 κιλά και ιδία στα 63.
13-11-2009, 12:33 #341
Για zwhtsa
Δεν με ενοχλεί καθόλου η συμπεριφορά σου. Μόνο νομίζω ότι έχεις κάνει το forum σαν δικό σου monopol . Δεν θα σταματήσω οπός και να προσπαθήσεις. Εγώ είπα μόνο πού έχασα τα κιλά μου, αν δεν σε ενδιάφερε αυτό το θέμα γιατί ρωτάς πώς κατάφερε η άλλη. Πάλι δεν σε καταλαβαίνω, μάλλον οπός είπα, και διάβαζα και όλες σας 14 σελίδες, έχεις κάποιο πρόβλημα που ακόμα δεν το έχεις ξεπεράσεις και για αυτό ούτε δεν μπορείς να προχωρείς. Το μυαλό και το σώμα δεν είναι διαφορετικό πράγμα, για αυτό και είπα ότι δεν αλλάζει μόνο η εικόνα , αλλάζει όλο το άνθρωπο που καταφέρει μια αλλαγή. Και να σου πω ακόμα μια φορά δεν πουλώ τα προϊόντα τα καταναλώνω. Και αν σε σένα δεν είχαν αποτέλεσμα αυτό δεν σημαίνει ότι για μένα δεν είχαν, η σε κάποιον άλλον. ʼλλο νομίζω είναι το πρόβλημα σου?? Και δεν ξέρω πια kalipoli `ήταν στο forum σίγουρα δεν ήμουν εγώ.
Ολα τα καλα!
13-11-2009, 12:40 #342
δεν ασχολουμαι με το φορουμ με το τροπο που λες κοπελα μου
απλως δεν ανεχομαι συμπεριφορες απο τετοιους ανθρωπους.
πιστεψε με δεν εχω κανενα προβλημα που δεν εχω ξεπερασειισως διαβασες παλια ποστ.... γιατι το προβλημα των κιλων μου ηδη λυνεται
και ειναι θεμα πλεον λιγων μηνων να ειμαι στα φυσιολογικα!!
την κοπελα την ρωταω πως εχασε απο απλο ενδιαφερον
εγω ηδη εχω κανει επεμβαση το καλοκαιρι και εχω χασει κοντα 20 κιλα μεχρι τωρα, οποτε δεν εχω αναγκη πλεον να μαθω για καποια διαιτα η προιοντα διατροφης,
απο την Σοφη απλα απο ενδιαφερον ηθελα να μαθω πως τα εχασε ολα αυτα τα κιλα γιατι ειναι μεγαλο κατορθωμα.
οπως σου ξαναειπα.. στο φορουμ εχουμε γινει ολοι μια παρεα και ενδιαφερομαστε ο ενας για τον αλλον και προσπαθουμε να στηριζουμε ο ενας τον αλλον.
λυπαμαι που σου χαλασα την δουλιτσα σου εδω μεσα αλλα τι να κανουμε .. οπως λεει και μια παροιμια... 100 η αλεπού ...101 τα αλεπουδάκια... ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω...
13-11-2009, 12:47 #343
δεν σου ειπε κανεις να σταματησεις να εκφραζεσαι εδω μεσα.
εννοειτε πως ειναι ελευθερο και ανοιχτο σε αλλους.
απλως ολοι μας αντιδρουμε οταν βλεπουμε ατομα που προσπαθουν μεσα απο εδω να προωθησουν την δουλεια τους.
εισαι ελευθερη να λες την αποψη σου, τις αγωνιες σου, τους φοβους σου οτι τελος παντων σε απασχολει.
και ολοι μας ειμαστε εδω για να στηριζουμε ο ενας τον αλλον.
ολοι διαβασαν το ποστ σου και οποιος' μασησε' θα επικοινωνησει μαζι σου για να μαθει πληροφοριες, οπτοε δεν υπαρχει λογος να ξαναμιλας για αυτα τα προιοντα. ναι οκ σε εσενα ισως εκαναν καλο.. αν κανεις ομως ενα γκαλοπ εδω μεσα θα δεις πως στο 99% των μελων που τα εχουν δοκιμασει ειχαν ανεπιθυμητα αποτελεσματα.
αυτα!
καλη σου μερα
13-11-2009, 13:07 #344
ΠΩ, Πω
Δεν καταλαβαίνεις οτι δεν πούλω τα προιοντα!!!!!!!!!!
13-11-2009, 13:25 #345
Εγω ομος δεν συμφονω με την εμεπμβαση, μηπως δεν πρεπει να φτασουμε εκει....για αυτο ελεγα βασανα
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία