Results 346 to 360 of 479
Thread: Γιατί θέλω να χάσω βάρος
-
13-11-2009, 13:27 #346
δικαιωμα σου να μην συμφωνεις.
και δεν το εχω προτινει σε κανενανουτε εχω παροτρυνει καποιον να το κανει..
αλλα πιστεψε με κανενα βασανο δεν αντιμετωπισα ισα ισα λεω γιατι δεν το εκανα νωριτερα
περισσοτερο ειχα βασανιστει με τις σκονες να τις διαλυω πρωι και βραδυ ..
- 13-11-2009, 13:32 #347
ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ!!!!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ FORUM,HTAN MIA ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΩ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΔΕΑ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ.
13-11-2009, 15:02 #348
Για σας κορίτσια,
Εσείς που έχετε κάνει επέμβαση με τέτοιο εργαλείο πιστεύετε ότι βρήκατε την σωστή λύση, όμως εγώ έχω δει στην τηλεόραση και όχι μόνο ότι έχει παρά πολλές παρενέργειες. Και εσείς τι κάνετε τώρα , για να μην αναγνωρίζετε μέσα σας ότι αυτή την λύση μπορεί να είναι λανθασμένη, σε κάποιο τρόπο, όχι εντελώς , επειδή σε αυτό το θέμα ( αδυνάτισμα) δεν υπάρχει μια τέλεια λύση , δεν αποδέχεται ότι μπορεί να υπάρχον και άλλοι τρόποι που να έχουν τα ιδία αποτελέσματα σαν το εργαλείο σας , η μεγαλύτερο .
Αυτή τη λύση που βρήκατε όλες δεν κάνει τίποτα άλλο , μόνο κρύβετε τα ψυχικά προβλήματα που τα έχετε από μικρά παιδιά , προβλήματα που σας έχετε παχαίνει και σας έχουνε κάνει να σκέφτεστε έτσι χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά και μόνο μία ανάλυση του μυαλού που κόβει , καταστρέφει οτιδήποτε αγγίζει . Το μυαλό σας έχει φτιαχτεί από όλες τις εμπειρίες που έχετε ζήσει μέχρι τώρα και δεν μπορεί να περιέχει όλες τις εμπειρίες του κόσμου, δηλαδή δεν παίζετε σαν να τα ξέρετε όλα επειδή είστε μακριά, και δεν μιλάτε για κάποιο πρόβλημα που δεν το έχετε μελετήσει καλά πριν .
Και τι κάνετε τώρα ? , μαζευτήκατε όλες που δεν έχετε καταλάβει καθόλου τις εμπειρίες της ζωής σας και ανακατέψετε όλα αυτά τόσο πολύ και τόσο βαθιά για να μην μπορεί κανείς ποτέ να καθαρίζει το μυαλό η το σώμα σας ούτε καν ο θεός αν υπάρχει κάτι τέτοιο, επειδή έτσι σας αρέσει να ζείτε καταστρέφοντας οτιδήποτε είναι ωραία και καλά.
Εγώ που σας γράψω όλα αυτά είμαι ψυχολόγος και αμφιβάλω ότι θα καταλάβετε κάτι όμως εγώ σας γράψω επειδή παρ΄όλα αυτά υπάρχει μία μικρή ελπίδα που μπορείτε να μην το δείτε αλλά σας το λέω ,υπάρχει, για να ακούσετε εσάς και όλοι που μιλάνε από μέσα στα μυαλά και στις ψυχές σας.
Σας εύχομαι όλα τα καλά
13-11-2009, 15:27 #349
Originally posted by kalipoli
Για σας κορίτσια,
Εσείς που έχετε κάνει επέμβαση με τέτοιο εργαλείο πιστεύετε ότι βρήκατε την σωστή λύση, όμως εγώ έχω δει στην τηλεόραση και όχι μόνο ότι έχει παρά πολλές παρενέργειες. Και εσείς τι κάνετε τώρα , για να μην αναγνωρίζετε μέσα σας ότι αυτή την λύση μπορεί να είναι λανθασμένη, σε κάποιο τρόπο, όχι εντελώς , επειδή σε αυτό το θέμα ( αδυνάτισμα) δεν υπάρχει μια τέλεια λύση , δεν αποδέχεται ότι μπορεί να υπάρχον και άλλοι τρόποι που να έχουν τα ιδία αποτελέσματα σαν το εργαλείο σας , η μεγαλύτερο .
Αυτή τη λύση που βρήκατε όλες δεν κάνει τίποτα άλλο , μόνο κρύβετε τα ψυχικά προβλήματα που τα έχετε από μικρά παιδιά , προβλήματα που σας έχετε παχαίνει και σας έχουνε κάνει να σκέφτεστε έτσι χωρίς ψυχή, χωρίς καρδιά και μόνο μία ανάλυση του μυαλού που κόβει , καταστρέφει οτιδήποτε αγγίζει . Το μυαλό σας έχει φτιαχτεί από όλες τις εμπειρίες που έχετε ζήσει μέχρι τώρα και δεν μπορεί να περιέχει όλες τις εμπειρίες του κόσμου, δηλαδή δεν παίζετε σαν να τα ξέρετε όλα επειδή είστε μακριά, και δεν μιλάτε για κάποιο πρόβλημα που δεν το έχετε μελετήσει καλά πριν .
Και τι κάνετε τώρα ? , μαζευτήκατε όλες που δεν έχετε καταλάβει καθόλου τις εμπειρίες της ζωής σας και ανακατέψετε όλα αυτά τόσο πολύ και τόσο βαθιά για να μην μπορεί κανείς ποτέ να καθαρίζει το μυαλό η το σώμα σας ούτε καν ο θεός αν υπάρχει κάτι τέτοιο, επειδή έτσι σας αρέσει να ζείτε καταστρέφοντας οτιδήποτε είναι ωραία και καλά.
Εγώ που σας γράψω όλα αυτά είμαι ψυχολόγος και αμφιβάλω ότι θα καταλάβετε κάτι όμως εγώ σας γράψω επειδή παρ΄όλα αυτά υπάρχει μία μικρή ελπίδα που μπορείτε να μην το δείτε αλλά σας το λέω ,υπάρχει, για να ακούσετε εσάς και όλοι που μιλάνε από μέσα στα μυαλά και στις ψυχές σας.
Σας εύχομαι όλα τα καλά
Ψυχολόγος;
Όντως δεν καταλαβαίνουμε λέξη,αλλά όχι για τον λόγο που αναφέρεις...
--->http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ&feature=related
Ευχαριστούμε πάντως για τις εγκάρδιες ευχές σου για όλα τα καλά!
13-11-2009, 15:28 #350
οτι πεις
εγω προσωπικα
στο μυαλο μου τα εχω λυσει ολα τα προβληματα που με εκαναν να παχυνω ηξερα τι ηταν.
το εχω ζητησει αλλωστε και με τον γιατρο μου (το γιατρο που με χειρουργησε ).
απλως πλεον ειχα ξεφυγει πολυ στα κιλα οπως προειπα. 50 κιλα θελουν πολυ καιρο για να χαθουν και γι αυτο εκανα την επεμβαση ( δεν εχω κανει δακτυλιο) , και δεν εχει καμια παρενεργεια , απλως η επεμβαση ειναι βοηθημα στο να χορταινω με λιγοτερες ποσοτητες, ετσι με βοηθαει να τηρω ενα σωστο διαιτολογιο με μεγαλυτερη ευκολια απο οτι πριν.
δεν θα μπω στο παιχνιδακι της αντιπαραθεσεις μαζι σου.. δεν καταλαβαινω τι εννοεις... οταν λες
''Και τι κάνετε τώρα ? , μαζευτήκατε όλες που δεν έχετε καταλάβει καθόλου τις εμπειρίες της ζωής σας και ανακατέψετε όλα αυτά τόσο πολύ και τόσο βαθιά για να μην μπορεί κανείς ποτέ να καθαρίζει το μυαλό η το σώμα σας ούτε καν ο θεός αν υπάρχει κάτι τέτοιο, επειδή έτσι σας αρέσει να ζείτε καταστρέφοντας οτιδήποτε είναι ωραία και καλά...''
εδω ειμαστε μια ομορφη παρεα , που συνυπαρχουμε ολοι μαζι και μιλαμε για διαφορα θεματα οχι μονο για διατροφη. κανεις δεν σε πιεσε να μπεις με το ζορι εδω. πρεπει ομως να σεβαστεις το γεγονος οτι δεν ειμαστε υποχρεωμενοι ολοι να συμφωνουμε με το τι λεει ο αλλος..
τωρα για το αν εισαι ψυχολογος επετρεψε μου να αμφιβαλω. .. γιατι διακρινω μια μεγαλη επιθετικοτητα εκ μερους σου.
δεν θα ασχοληθω αλλο με αυτο το θεμα, αλλα μια συμβουλη προσπαθησε να βρεις τι αυτο που σε κανει να εξοργιζεσαι με μικροπραγματα χωρις λογο.
αφου εσυ βρηκες την λυση με τις σκονες. οκ μπραβο σου. εμεις τη βρηκαμε στην επεμβαση δεν βγαινουμε ομως να το διαφημισουμε, η ακομη και αν το προτινουμε σε καποιον δε νεχουμε καποιο προσωπικο οφελος εναντιθεση με εσενα.
λοιπον καλα να περνας και ας μην συνεχισουμε αλλο το θεματακι αυτο δεν εχει νοημα.
κανε κατι με την επιθετικοτητα σου ομως οσο το δυνατον πιο γρηγορα, ειναι σοβαρο προβλημα, και αν οντος εισαι ψυχολογος απορω πως μπορεις και κανεις καλα τους αλλους οταν δεν μπορεις να κανεις τον εαυτο σου πρωτα...
και κατι αλλο οπως ειδες εγω δεν κατηγορησα για τον τροπο που μιλας, που κανουμε εκατο ωρες να βγαλουμε νοημα απο αυτα που γραφεις.. εσυ ομως μας κατηγορησες πως εχουμε κρυμμενα ψυχολογικα προβληματα...
τι να π ω...
ας δουμε καλυτερα το νεαυτο μας και τα προβληματα μας και μετα να κατηγορησουμε τους αλλους.....kalipoli μου
13-11-2009, 15:31 #351
χαχαχαχα NADINE εγραψες!!!!!
13-11-2009, 16:34 #352
...για να μπορεσω να νιωσω καλα με τον εαυτο μου....
13-11-2009, 16:35 #353
Originally posted by NADINE
Ψυχολόγος;
Όντως δεν καταλαβαίνουμε λέξη,αλλά όχι για τον λόγο που αναφέρεις...
--->http://www.youtube.com/watch?v=Vm2oyynssEQ&feature=related
Ευχαριστούμε πάντως για τις εγκάρδιες ευχές σου για όλα τα καλά!
13-11-2009, 16:35 #354
Μια τέτοια ψυχολόγο ψάχνω και γω για να πηδήξω από το παράθυρο!
13-11-2009, 16:37 #355
Originally posted by ΣΟΦΗ
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ(ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΚΙΛΑ.....37 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ)ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ......ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!!!!
Χαίρομαι πολύ που σε ακούω καλά με τον εαυτό σου,
απαλλαγμένη από το περιττό βάρος στο κορμί και την ψυχή!
Εύχομαι όλα στη ζωή σου να εκτυλλίσονται εξίσου θετικά!
Καλά να περνάς και να σε προσέχεις!Φιλάκια πολλά!
13-11-2009, 17:00 #356
Για την κοπέλα που λέει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα της λέω το εξής:
Το πρόβλημα με να καταλάβεις ή να μην καταλάβεις είναι ότι για να καταλάβεις κάτι πρέπει να έχεις με τι να καταλάβεις. Αφού εγώ θέλω τώρα να σηκώσω ένα βουνό , μπορώ? Δεν μπορώ. Πρέπει να το δουλέψω και μπορεί να μην καταφέρω ποτέ. Έτσι και εσύ. Αφού δεν καταλαβαίνεις γιατί μπαίνεις στην συζήτηση?
13-11-2009, 17:32 #357
Originally posted by kalipoli
Για την κοπέλα που λέει ότι δεν έχει καταλάβει τίποτα της λέω το εξής:
Το πρόβλημα με να καταλάβεις ή να μην καταλάβεις είναι ότι για να καταλάβεις κάτι πρέπει να έχεις με τι να καταλάβεις. Αφού εγώ θέλω τώρα να σηκώσω ένα βουνό , μπορώ? Δεν μπορώ. Πρέπει να το δουλέψω και μπορεί να μην καταφέρω ποτέ. Έτσι και εσύ. Αφού δεν καταλαβαίνεις γιατί μπαίνεις στην συζήτηση?
Πάω θτη γωνιά μου και δε θα κθαναενοχλήθω!Θόρυ,ε;
--->Πορτοκαλάδα θέλετε;Από πορτοκάλι;
14-11-2009, 10:20 #358
kalipoli τη φραση αιντε αιντε την ξερεις? ή ειναι περιορισμενα τα ελληνικα σου στα "βιβλια" ψυχολογιας που διαβαζεις ωστε να πλασαρεις την σκονουλα σου? ακομα κ η απαντηση σου (επιθετικη) δειχνει οτι ψευδεσαι. συνηθως οταν μας κατηγορουν για κατι που δεν ειμαστε δεν γινομαστε μπαρουτι. απλα αποφευγουμε να ασχολουμαστε με τον αλλο, οπως νομιζω θα κανουμε ολες στο εξης. επισης το δηθεν σπαστο ελληνικο σεμενα δε περναει. δε γινεται να γραφεις απτεστα ορισμενα κ να σκοτωνεις αλλα. τελοςπαντων κανε ο,τι θελεις κ γραφε ο,τι θελεις. την πορτα την εχεις φαει ηδη.
ΥΓ προς τα παλιοτερα μελη: eεπειδη καταλαβα οτι εχουν ξαναμπει αλλες σαν την κοπελια (ειμαι νεα κ δεν ξερω)κ πλασαρουν διαφορα θαθελα να σας πω την δικια μου αποψη, συνηθως ο,τι χρειαζεται πλασαρισμα τετοιου επιπεδου δεν αξιζει. Προσοχη λοιπον!
ΥΓ2 τελειο το λινκ ΝΑΝΤΙΝ!
16-11-2009, 09:55 #359
NADINΑΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΛΑ.ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!
OΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "SUPER" ΨΥΧΟΛΟΓΟ(????) ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ "ΔΙΑΓΝΩΣΗ" ΤΟΣΟ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΡΕΤΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ,ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ).
ΑΠΟΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ "ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ" ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΝΟΣ ΜΕΣΟΥ ΠΟΥ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΩΣ ΚΑΤΙ.......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΑ ΠΩ?
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΧΩΣΕΙ" ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ SUPER ΟΥΑΟΥ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ???????????????
16-11-2009, 12:44 #360
Originally posted by ΣΟΦΗ
ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΕΡΙΣΤΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ "ΧΩΣΕΙ" ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ SUPER ΟΥΑΟΥ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ.ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ???????????????πολυ σωστη σε βρισκω !!!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή