Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 32 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast
Results 391 to 405 of 479
    irenep
    Guest
    θελω να φορεσω επιτελους κοντο φορεμα,κολλητη μπλουζα,μαγιο μπικινι κλπ κλπ και να μην με κοιτανε περιεργα αλλα με θαυμασμο.
    να μπω σε ενα μαγαζι και να μην ψαχνω το τζιν που δεν θα τονιζει την περιφερεια ή την μπλουζα που δεν θα διαγραφει την κοιλιτσα.
    δεν θελω να ειμαι πια η στρουμπουλη της παρεας.
    θελω να με βλεπουν οι γνωστοι και να μου λενε ποσο εχω ομορφυνει.
    θελω να εχω μια συγκροτημενη εικονα. τοσο απλα.

Junior Member
    s eyxaristw lpb!
    kalh epityxia na exoume oles!
    kai na mas doume sintoma opws theloume!

Senior Member
    θέλω να προλάβω προβλήματα υγείας ....
    θέλω να ντύνομαι ελεύθερα ....
    θέλω να με ζηλεύει ο άντρας μου...
    θέλω να κάνω άλλα 2 παιδιά χωρίς να φοβάμαι τα κιλά που θα πάρω ....
    κουράστηκα από τις δίαιτες ..

...γιατι θελω να φορεσω τα ρουχα που μ αρεσουν και οχι τα ρουχα που μου κανουν
    ...γιατι θελω να ειναι περυφανος ο αντρας μου για μενα οπως παλια
    ...γιατι θελω να κυκλοφορω εξω χωρις να ντρεπομαι
    ...γιατι θελω να με κοιτανε χωρις να λεει το βλεμμα τους να μια χοντρη!
    ...γιατι θελω να χωραω σε ολες τις καρεκλες...
    ...γιατι θελω να νιωσω ελευθερη στις κινησεις μου
    ...γιατι θελω να χορευω χωρις να με κοιταζουν...

Senior Member
    θελω να χασω αλλα 10 κιλα
    -για να μην υπαρχει αμφιβολια οτι δεν αδυνατισα για το γαμο μου αλλα για μενα
    -για να εχω μεγαλυτερο περιθωριο να παρω κιλα σε περιπτωση εγγυμοσυνης
    -για να μπορω να τρωω με λιγοτερο αγχος οτι θα γινω παλι 90 ή 100 κιλα
    -για να μη χρειαζεται διαρκως να σκεφτομαι οτι δε μου αρεσω οπως ειμαι κ θελω διαιτα
    -για να μη με ποναει η μεση μου, τα ποδια μου
    -για να φυσαω κυριολεκτικα κ μεταφορικα!
    -γιατι ετσι μου αρεσει!
    -γιατι ετσι θα αρεσω κ στους αλλους κ γουσταρω!
    -γιατι αφου εκοψα το τσιγαρο μπορω να κανω τα παντα!
    -γιατι βαρεθηκα να ειμαι ο παχυς εαυτος μου, μαρεσω κι ετσι αλλα με προτιμω αλλιως!
    -γιατι δε θυμαμαι απο ποτε εχω να δω το νουμερο 75 σε κιλα...

Senior Member
    θέλω απλά να νοιώσω όμορφα με τον εαυτό μου..να γίνω οπως θέλω να είμαι..

Senior Member
    για να αισθανομαι καλα με τον εαθτο μου. να χωρεσω στα παλια μου ρουχα και το καλοκαιρι να βγαινω με ενα σπουπερ κοντο σορτς και ενα μπλουζακι χωρις να σκεφτομαι κατω απο ποια ρουχα θα κρυφτω. Για να μη σκεφτομαι αν αυτος που γουσταρω θα με βρει χοντρη. Γιατι αυτο που θεωρειται ομορφια στην τρεχουσα εποχη περιλαμβανει το αδυνατος... και οταν εισαι ομορφος εισαι πιο αποδεκτος.
    Γιατι ελπιζω οτι θα παψω να βασανιζω τον εαυτο μου οταν δω το πολυποθητο 52 και οτι θα απαλλαγω απο καθε ειδους διαταραχη (+διαστροφη) που εχω.

Senior Member
    για να μπώ στο μαυρο μίνι στράπλες φορεματάκι που αρέσει στον άντρα μου...........

- γιατι πραγματικα κουραστηκα να κοιμαμαι και να ξυπνω με το αγχος αν θα τα καταφερω να μεινω πιστη στη διαιτα και σημερα
    - γιατι κουραστηκα να ψαχνω τη λυση για να χασω βαρος ενω τον τροπο τον ξερω
    - για να βαλω το νυφικο μου χωρις να νιωθω αβολα (ακομα κι εκεινη τη μερα) μεσα σ'αυτο
    - γιατι νομιζω οτι φτασω στο στοχο μου θα το δω πιο θετικα το ολο ζητημα και θα κανω ενα βημα απεξαρτησης απο το φαγητο...
    - γιατι θελω να μεινω εγκυος και θελω απο τωρα να κοψω καφεδες, αναψυκτικα, γλυκα
    ----> Και ενω τα καταφερα τοσες φορες, γιατι τωρα που νιωθω οτι το θελω πιο πολυ απο ποτε δε μπορω να μπω σε προγραμμα? (ρητορικη ερωτηση)

Senior Member
    Γιατί με τα τελευταία δύο κιλά που έχασα άρχισα να νιώθω γυναίκα!
    Γιατί ξύπνησα σήμερα και ντύθηκα με προσοχή, έβαλα τακουνάκι, σκουλαρίκια, βάφτηκα και γενικά έκανα όλα αυτά που οφείλουμε και η κακή μας διάθεση δεν μας το επιτρέπει.
    Γιατί είδα αντρικά βλέμματα να με ακολουθούν στο δρόμο κι αυτό όχι γιατί έγινε το θαύμα, αλλά γιατί εγώ νιώθω καλύτερα με μένα.

Member
    γιατι... θελω να ξαναβρω τον εαυτο μου των 60 κιλων!
    γιατι...θελω να με ζηλευει πιο πολυ ο συντροφος μου!
    γιατι... βαρεθηκα να ντρεπομαι καθε φορα οταν συναντω τυχαια καποιοα ατομα που ειχαν να με δουν 4 χρονια!
    γιατι...θελω να ντυνομαι οπως θελω!
    γιατι...νιωθω σαν τερασ ετσι!!!

*Γιατι βαρεθηκα να με βλεπω ετσι στον καθρευτη!!!!
    *Για να σταματησουν επιτελους οι κρισεις απελπισιας , αυτοκαταστροφικοτητας και καταθλιψης
    *Για να " ανεβει " η αυτοπεπηθηση μου και η αισιοδοξια μου
    *Για να μπαινω στα μαγαζια για ψωνια και να μην βαζω την πωλητρια να ψαχνει και το υπογειο μεχρι να βρει το μεγαλυτερο νουμερο και τελικα να της σπαω τα νευρα γιατι ουτε και αυτο με κανει.....
    *Για να μπορω να παω για ψωνια ρουχων με τις φιλες μου
    *Για να μπορω να χωρευω στο club χωρις να νιωθω κοιροιδευτηκες ματιες να με "λουζουν"... :-/
    *Για να φοραω οτι μου ερθει χωρις να δοκιμαζω ατελειωτες ωρες ολη την ντουλαπα μεχρι να βρω τον τελειο συνδιασμο που κρυβει τα κιλα
    *Για να περπαταω στον δρομο χωρις να σκεφτομαι τι να λεν οσοι με βλεπουν ετσι....
    *Για να πηγαινω για μπανιο το καλοκαιρι σαν ανθρωπος και οχι να σκοτωνομαι να τυλιχτω με την πετσετα
    *Για να πηγαινω διακοπες με την παρεα μου χωρις να τους λεω αισχρες δικαιολογιες καθε φορα την ωρα του μπανιου για να το αποφυγω
    *Για να νιωσω ανταξια μιας σχεσης (μεχρι τωρα ειχα παντα τυψεις, ενιωθα οτι δεν αξιζα στο αγορι μου )
    *Για να "βουλωσω" πολλα στοματα που με εχουν πληγωσει ανεπανορθωτα
    *Για να μην λυποθυμαω απο το αγχος καθε φορα που πηγαινω σε μερη με πολυκοσμια

Αυτα τα λιγα απο μενα.........

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Γιατί είδα αντρικά βλέμματα να με ακολουθούν στο δρόμο κι αυτό όχι γιατί έγινε το θαύμα, αλλά γιατί εγώ νιώθω καλύτερα με μένα.
    σοφο!
    ευχομαι συντομα να σε ακολουθουν παντου αντρικα βλεμματα

*Γιατι βαρεθηκα να με βλεπω ετσι στον καθρευτη!!!!
    *Για να σταματησουν επιτελους οι κρισεις απελπισιας , αυτοκαταστροφικοτητας και καταθλιψης
    *Για να " ανεβει " η αυτοπεποιθηση μου και η αισιοδοξια μου
    *Για να μπαινω στα μαγαζια για ψωνια και να μην βαζω την πωλητρια να ψαχνει και το υπογειο μεχρι να βρει το μεγαλυτερο νουμερο και τελικα να της σπαω τα νευρα γιατι ουτε και αυτο με κανει.....
    *Για να μπορω να παω για ψωνια ρουχων με τις φιλες μου
    *Για να μπορω να χωρευω στο club χωρις να νιωθω κοιροιδευτηκες ματιες να με "λουζουν"... :-/
    *Για να φοραω οτι μου ερθει χωρις να δοκιμαζω ατελειωτες ωρες ολη την ντουλαπα μεχρι να βρω τον τελειο συνδιασμο που κρυβει τα κιλα
    *Για να περπαταω στον δρομο χωρις να σκεφτομαι τι να λεν οσοι με βλεπουν ετσι....
    *Για να πηγαινω για μπανιο το καλοκαιρι σαν ανθρωπος και οχι να σκοτωνομαι να τυλιχτω με την πετσετα
    *Για να πηγαινω διακοπες με την παρεα μου χωρις να τους λεω αισχρες δικαιολογιες καθε φορα την ωρα του μπανιου για να το αποφυγω
    *Για να νιωσω ανταξια μιας σχεσης (μεχρι τωρα ειχα παντα τυψεις, ενιωθα οτι δεν αξιζα στο αγορι μου )
    *Για να "βουλωσω" πολλα στοματα που με εχουν πληγωσει ανεπανορθωτα
    *Για να μην λυποθυμαω απο το αγχος καθε φορα που πηγαινω σε μερη με πολυκοσμια

Member
    Για να μου μπαινουν τα ρουχα μου και να μην πεταει το σωμα μου απ τη μια κ απ την αλλη
    Για να μην συνεχισω να παιρνω κιλα..

Page 27 of 32 FirstFirst ... 172526272829 ... LastLast