Results 421 to 435 of 479
Thread: Γιατί θέλω να χάσω βάρος
-
29-06-2010, 20:31 #421
-για να μη νιώθω κόμπλεξ για την εμφάνισή μου, να περπατάω στο δρόμο και να πετάω
-για να μπορώ να πάω για μπάνιο με τα παιδιά μου και να μη θέλω να με καταπιεί η γη
-για να μπορώ να χορεύω (πώς θα χορέψω στη βάφτιση του μωρού μου σε 1 μήνα, πώς? ούτε να κουνηθώ δε θα μπορώ, για να μην πω πόσο άσχημα θα νιώθω..)
-για να πηγαίνω ξανά για ψώνια και να το χαίρομαι, όχι όπως τώρα που είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης μου
-για να μη με βλέπουν παλιοί γνωστοί και με κοιτάζουν με το στόμα ανοιχτό (πώς πάχυνες έτσι όμως βρε παιδί μου, άλλος άνθρωπος)
ουφ, δεν αξίζει ρε παιδιά το φαί τόσα που χάνουμε με τα επιπλέον κιλά, δεν αξίζει σε καμία περίπτωση
- 26-08-2010, 19:42 #422
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
- ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ
- ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
- ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΟΥ
- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΜΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑ 15 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
-ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΠΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ
- ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ
26-08-2010, 22:09 #423
-Για να χωράω σε όλα τα καινούρια περσινά μου ρούχα που δεν τα χάρηκα
-Για να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να λέω "τι θεά είσαι εσύ παιδί μου!!"
-Για να περπατάω άφοβα από όποιον δρόμο θέλω χωρίς να φοβάμαι πως θα πέσω σε γνωστό ο οποίος θα πεί "ποοοο πως έγινε έτσι αυτή??" μόλις γυρίσω την πλάτη μου
-Για να μου φύγουν οι ανασφάλειες με το αγόρι μου που το έχω πρήξει τον έρμο
-Για να σταματήσω να ακούω την αδερφή μου να λέει "Πως είσαι έτσι ??"( έστω και ας είναι με καλή διάθεση )
-Για να μπορώ να έχω τις ειδικές φροντίδες όλων των αντρών και τι εννοώ ? Φέτος πήγαμε ένα τετραήμερο με την σιστερ μου για διακοπές και το ξενοδοχείο ήταν σε μια ανηφόρα, ο ξενοδόχος κουβάλησε την βαλίτσα της αδερφής μου , φλερτάρωντάς την παράλληλα, ενώ εγώ έμεινα να κουβαλάω την βαλίτσα μονάχη μου χωρίς κάν να γυρίσει να με ρωτήσει αν θέλω βοήθεια
-Για να μπορώ να ξαναπάω γυμναστήριο χωρίς να αγκομαχώ , να κοιτάζω τον καθρέφτη και να λέω πως έγινες έτσι
-Για να αγοράζω ότι ρούχο μου γυαλίσει και όχι όποιο μου χωράει ή καλύπτει τα περιττά μου κιλά..
-Για να περπατάω με τα ψηλοτάκουνα όμορφα παπούτσια μου χωρίς να νιώθω ότι θα λιποθυμήσω από τον πόνο στα πόδια
-Για να αποκτήσω πλέον την εικόνα που πάντα φαντάζομαι για τον εαυτό μου και που μου ΑΞΙΖΕΙ!!!
-Για να μπορώ να γελάω μέσα από την καρδία μου ξεκαρδιστικά και να σταματήσω να κρύβομαι προσπαθώντας να περνάω απαρατήρητη
-Για να αποκτήσω τον αυτοσεβασμός και την αυτοπεποίθησή μου οτι τα κατάφερα και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή την ζωή ...
26-08-2010, 23:35 #424
Originally posted by vanvan
-Για να χωράω σε όλα τα καινούρια περσινά μου ρούχα που δεν τα χάρηκα
-Για να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να λέω "τι θεά είσαι εσύ παιδί μου!!"
-Για να περπατάω άφοβα από όποιον δρόμο θέλω χωρίς να φοβάμαι πως θα πέσω σε γνωστό ο οποίος θα πεί "ποοοο πως έγινε έτσι αυτή??" μόλις γυρίσω την πλάτη μου
-Για να μου φύγουν οι ανασφάλειες με το αγόρι μου που το έχω πρήξει τον έρμο
-Για να σταματήσω να ακούω την αδερφή μου να λέει "Πως είσαι έτσι ??"( έστω και ας είναι με καλή διάθεση )
-Για να μπορώ να έχω τις ειδικές φροντίδες όλων των αντρών και τι εννοώ ? Φέτος πήγαμε ένα τετραήμερο με την σιστερ μου για διακοπές και το ξενοδοχείο ήταν σε μια ανηφόρα, ο ξενοδόχος κουβάλησε την βαλίτσα της αδερφής μου , φλερτάρωντάς την παράλληλα, ενώ εγώ έμεινα να κουβαλάω την βαλίτσα μονάχη μου χωρίς κάν να γυρίσει να με ρωτήσει αν θέλω βοήθεια
-Για να μπορώ να ξαναπάω γυμναστήριο χωρίς να αγκομαχώ , να κοιτάζω τον καθρέφτη και να λέω πως έγινες έτσι
-Για να αγοράζω ότι ρούχο μου γυαλίσει και όχι όποιο μου χωράει ή καλύπτει τα περιττά μου κιλά..
-Για να περπατάω με τα ψηλοτάκουνα όμορφα παπούτσια μου χωρίς να νιώθω ότι θα λιποθυμήσω από τον πόνο στα πόδια
-Για να αποκτήσω πλέον την εικόνα που πάντα φαντάζομαι για τον εαυτό μου και που μου ΑΞΙΖΕΙ!!!
-Για να μπορώ να γελάω μέσα από την καρδία μου ξεκαρδιστικά και να σταματήσω να κρύβομαι προσπαθώντας να περνάω απαρατήρητη
-Για να αποκτήσω τον αυτοσεβασμός και την αυτοπεποίθησή μου οτι τα κατάφερα και τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο σε αυτή την ζωή ...
27-08-2010, 08:22 #425
Originally posted by raniadio
-ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ
- ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ
- ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΑΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ
- ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΜΟΥ
- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΑΜΑ ΕΑΝ ΕΙΧΑ 15 ΚΙΛΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ
-ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΠΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΑ ΡΟΥΧΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΟΥΣ
- ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΧΑΝΙΑΖΩ
27-08-2010, 11:15 #426
tidekpe ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΕΡΒΑΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΕΣ..
27-08-2010, 11:25 #427
27-08-2010, 11:26 #428
27-08-2010, 19:45 #429
BOULIANA,
ΚΑΠΟΤΕ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ: "ΠΩ, ΠΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΛΑ ΩΡΑΙΑ ΧΟΝΤΡΗ". ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑ!!!
28-08-2010, 16:13 #430
1)Για να φορέσω αυτό το ωραίο λευκό, στενό παντελόνι που αγόρασα και να δείχνει όμορφο πάνω μου...Σημειωτέον στις διακοπές μου επιχείρησα να το φορέσω αλλά κλασσικά άλλαξα λίγο πριν βγω, παρά τις προσπαθειες του φίλου μου να με πείσει οτι ήταν ωραίο..
2)Για να μην ξανααλλάξω ρούχα λίγο πριν βγω..
28-08-2010, 16:15 #431
Το χειρότερο κοπλιμέντο κατ'εμέ είναι το "Νταρντάντα μου"...μπλιαχ!
Αν κι έχω ακούσει και χειρότερα αλλά πραγματικά ντρέπομαι και να τα γράψω..
28-08-2010, 17:01 #432Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by bouliana
28-08-2010, 18:44 #433
Κοίτα αγαπητέ Ανδρέα , όπως καταλαβαίνεις είσαι σε ένα γυναικοκρατούμενο forum οπότε να ξέρεις ότι εμάς τις γυναίκες δεν μπορείς να μας βρείς πουθενά , ακόμα και ένα κομπλιμέντο, είτε χοντρές είτε αδύνατες είμαστε , σαν προσβολή μπορεί να μας ακουστεί!! Είναι ανάλογα την διάθεση που είμαστε.
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε γιατί το κάνουμε... Είναι η φύση μας, στο DNA μας ρε παιδί μου ( όπως και η γκρίνια άλλωστε :P ) οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το :P:P:P:P
28-08-2010, 19:30 #434Ανδρέας Ζ.GuestOriginally posted by vanvan
Κοίτα αγαπητέ Ανδρέα , όπως καταλαβαίνεις είσαι σε ένα γυναικοκρατούμενο forum οπότε να ξέρεις ότι εμάς τις γυναίκες δεν μπορείς να μας βρείς πουθενά , ακόμα και ένα κομπλιμέντο, είτε χοντρές είτε αδύνατες είμαστε , σαν προσβολή μπορεί να μας ακουστεί!! Είναι ανάλογα την διάθεση που είμαστε.
Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε γιατί το κάνουμε... Είναι η φύση μας, στο DNA μας ρε παιδί μου ( όπως και η γκρίνια άλλωστε :P ) οπότε χαλάρωσε και απόλαυσέ το :P:P:P:P
28-08-2010, 21:17 #435
εγω να πω την αληθεια επηρεαστηκα. ηθελα σημερα να πω στην κορη της barb3 οτι εχει πολυ ωραιο προσωπο αλλα λεω αστο δεν το λεω μην κανει το συνειρμο και πληγωθει οπως τα κοριτσια στο φορουμ.
το ειπα στα μουλωχτα στη μανα της, οταν δε με ακουγαν τα παιδια :P
αμα σας κανουν ενα ρημαδι κομπλιμεντο απο την καρδια τους, να το δεχεστε και το χαιρεστε ρε γαμωτο.
στο φιναλε ειναι και γαμω τα προσοντα να εχεις ωραιο προσωπο.
και οταν στο λενε δε σημαινει οτι εννοουν κατι για το σωμα.
salve!
Οι δυνατοί ήχοι από μηχανάκια με κάνουν έξαλλο-το έχει...
05-08-2025, 02:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή