Results 436 to 450 of 479
Thread: Γιατί θέλω να χάσω βάρος
-
28-08-2010, 22:43 #436
+ φωνό click μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζεσαι να μην έχεις ούτε ωραίο πρόσωπο ούτε σώμα?? Και άντε το σώμα γίνεται με προσπάθεια προσωπική αλλά για το πρόσωπο χρειάζεται είτε θειική παρέμβαση είτε προσπάθεια πλαστικού!!!!:P:P:P
- 28-08-2010, 23:32 #437
Originally posted by vanvan
+ φωνό click μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φαντάζεσαι να μην έχεις ούτε ωραίο πρόσωπο ούτε σώμα?? Και άντε το σώμα γίνεται με προσπάθεια προσωπική αλλά για το πρόσωπο χρειάζεται είτε θειική παρέμβαση είτε προσπάθεια πλαστικού!!!!:P:P:P
Συμφωνώ με την άποψη που ειπώθηκε και προηγουμένως. Ο καθε άνθρωπος έχει τα χαρίσματά του. Αυτό που δεν συναντά κανείς εύκολα είναι : όμορφο πρόσωπο σε υπέροχο σώμα, με κοφτερό μυαλό και καλή καρδιά. Αλλά τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Εγώ θέλω να χάσω βάρος , έτσι για αλλαγή
Δεν αστειέυομαι
Θέλω να χάσω βάρος γιατι αυτο προϋποθέτει αλλαγες στη ζωή μου. Θέτω ως τελικό στόχο το βάρος και ελπίζω πριν το καταφέρω να έχω αλλάξει πολλές από τις καθημερινές μου συνήθειες.
28-08-2010, 23:51 #438
Originally posted by ria
: όμορφο πρόσωπο σε υπέροχο σώμα, με κοφτερό μυαλό και καλή καρδιά. Αλλά τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Και όμως Ρια μου εγώ έχω γνωρίσει ασχημη και χοντρή κοπέλα ταυτόχρονα και μάλιστα ήταν απο αυτές τις τύπισσες που δεν κοιτάν τα χάλια τους αλλα σχολιάζουν με άσχημο τρόπο 2-3 κιλά παραπανίσια που έχεις εσύ!
Σίγουρα θα έχεις γνώσει κάποια τέτοια . Και λέω εγω τώρα , αυτες γαμώτο απο που και ως που έχουν τόση αυτοπεπήθηση και κρίνουν εσένα και εμένα με άσχημο τρόπο χωρις να έχουν κοιτάξει την καμπούρα του πρώτα ?? Τουλάχιστον εγω κοπελία θα αδυνατίσω και θα είμαι όμορφη , εσυ όμως θα μείνει με την ίδια φάτσα για πάντα :P:P
Και όσο και αν φαίνεται παράξενο εγώ μεγαλύτερη κακία έχω αντιμετωπίσει από χονδρούς και όχι από λεπτούς ανθρώπους...Κουλό?? (καθένας με τα ψυχολογικά του σε αυτό το forum :P:P:P:P:P)
28-08-2010, 23:59 #439
Originally posted by ria
: όμορφο πρόσωπο σε υπέροχο σώμα, με κοφτερό μυαλό και καλή καρδιά. Αλλά τι να κάνουμε δεν είμαστε όλοι ίδιοι
Και όμως Ρια μου εγώ έχω γνωρίσει ασχημη και χοντρή κοπέλα ταυτόχρονα και μάλιστα ήταν απο αυτές τις τύπισσες που δεν κοιτάν τα χάλια τους αλλα σχολιάζουν με άσχημο τρόπο 2-3 κιλά παραπανίσια που έχεις εσύ!
Σίγουρα θα έχεις γνώσει κάποια τέτοια . Και λέω εγω τώρα , αυτες γαμώτο απο που και ως που έχουν τόση αυτοπεπήθηση και κρίνουν εσένα και εμένα με άσχημο τρόπο χωρις να έχουν κοιτάξει την καμπούρα του πρώτα ?? Τουλάχιστον εγω κοπελία θα αδυνατίσω και θα είμαι όμορφη , εσυ όμως θα μείνει με την ίδια φάτσα για πάντα :P:P
Και όσο και αν φαίνεται παράξενο εγώ μεγαλύτερη κακία έχω αντιμετωπίσει από χονδρούς και όχι από λεπτούς ανθρώπους...Κουλό?? (καθένας με τα ψυχολογικά του σε αυτό το forum :P:P:P:P:P)τι να σου πω... εγω νομίζω οτι δεν έχει να κάνει με τα κιλά. Αλλά με τα κομπλεξ του καθενώς για το τι σχόλιο θα ξεστομίσει...
Α, και κάτι ακόμη κορίτσια και αγόρια. Αν περιμένουμε όλα αυτά να τα πετύχουμε, να γίνουν, οταν χάσουμε τα κιλά, έστω και αν αυτό μπορούσε να συμβεί εν μια νυκτί με μαγικό ραβδάκι.... είμαστε βαθιά νυχτωμένες/οι. Δεν μας φταίνε τα κιλά για όσα δεν απολαμβάνουμε...
29-08-2010, 00:15 #440
Σωστή!!
29-08-2010, 00:25 #441
Σωστή!!
κανένα φορουμ για φιλοσοφημένους και διανοούμενους ξέρεις? Εχω ρέντα απόψε :yawn: χαχαχαχαχαχα
Αν είναι και ακτιβιστές ακόμη καλύτερα :smilegrin:
29-08-2010, 15:08 #442
Originally posted by ria
Originally posted by vanvanΚαι όμως Ρια μου εγώ έχω γνωρίσει ασχημη και χοντρή κοπέλα ταυτόχρονα και μάλιστα ήταν απο αυτές τις τύπισσες που δεν κοιτάν τα χάλια τους αλλα σχολιάζουν με άσχημο τρόπο 2-3 κιλά παραπανίσια που έχεις εσύ!
Και όσο και αν φαίνεται παράξενο εγώ μεγαλύτερη κακία έχω αντιμετωπίσει από χονδρούς και όχι από λεπτούς ανθρώπους...Κουλό?? (καθένας με τα ψυχολογικά του σε αυτό το forum :P:P:P:P:P)
τελικα φετος αρχιζω και καταλαβαινω ποσο μεγαλο προβλημα εχουν με τον εαυτο τους.
βλεπουν και κατακρινουν τους αλλους απο αμυνα για να μη δουν και κρινουν τους εαυτους τους!
29-08-2010, 20:30 #443
Originally posted by click
κουλοτατο! ποσο μου τη δινει....... :grind:
τελικα φετος αρχιζω και καταλαβαινω ποσο μεγαλο προβλημα εχουν με τον εαυτο τους.
βλεπουν και κατακρινουν τους αλλους απο αμυνα για να μη δουν και κρινουν τους εαυτους τους!
30-08-2010, 00:37 #444
Τουλάχιστον εγω κοπελία θα αδυνατίσω και θα είμαι όμορφη , εσυ όμως θα μείνει με την ίδια φάτσα για πάντα :P:P
φυσικα κάποιος θα μπορουσε να πει οτι οι ασχημοφατσες δεν ηταν προικισμένες απο το θεο αλλα προσπαθησαν και πετυχαν ενα ωραιο σωμα.
Αντιθετα καποιες αλλες (γκουχ γκουχ) ενω ειχαν καλη "προικα" την πεταξαν στα σκουπιδια γιατι αντιμετώπισαν το σωμα τους ως κάδο απορριμάτων. Για να μη μου λετε διαφορα, αυτο το τελευταιο ειναι κατι που κυριως χρησιμοποιω για τον εαυτο μου. Γιατι κι εμενα μου χουν πει αρκετοι οτι εχω πολυ καλα χαρακτηριστικα (ωραιο ποδι, στηθος, ωραιο πισινο) αλλα ουσιαστικα φαινομαι "κατωτερη" εμφανησιακά απο άλλες που χωρις να εχουν τιποτα ιδιαιτερο, εχουν προσεξει τον εαυτο τους.
και επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια, ναι, κι εγω μπορω να αδυνατισω και να κανω σκονη ολες αυτες τις μετριοτητες (ρε τι ψωνιο μ επιασε αποψε!!) Αλλα μεχρι να το πετυχω το βουλωνω γιατι "Ο καθένας με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια"
30-08-2010, 10:54 #445
Originally posted by click
εγω να πω την αληθεια επηρεαστηκα. ηθελα σημερα να πω στην κορη της barb3 οτι εχει πολυ ωραιο προσωπο αλλα λεω αστο δεν το λεω μην κανει το συνειρμο και πληγωθει οπως τα κοριτσια στο φορουμ.
το ειπα στα μουλωχτα στη μανα της, οταν δε με ακουγαν τα παιδια :P
αμα σας κανουν ενα ρημαδι κομπλιμεντο απο την καρδια τους, να το δεχεστε και το χαιρεστε ρε γαμωτο.
στο φιναλε ειναι και γαμω τα προσοντα να εχεις ωραιο προσωπο.
και οταν στο λενε δε σημαινει οτι εννοουν κατι για το σωμα.
salve!
30-08-2010, 11:23 #446
Originally posted by Ανδρέας Ζ.
Originally posted by bouliana
Originally posted by raniadio
- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
30-08-2010, 11:58 #447
για να μειωσω το λιπος στο σωμα μου!
30-08-2010, 12:01 #448
Originally posted by koralaki
για να μειωσω το λιπος στο σωμα μου!
το σωστοτερο ποστ εδω και μερες!
30-08-2010, 15:18 #449
Originally posted by device
Τουλάχιστον εγω κοπελία θα αδυνατίσω και θα είμαι όμορφη , εσυ όμως θα μείνει με την ίδια φάτσα για πάντα :P:P
Τα περιττά μου κιλά δεν θα μου αφαιρέσουν τον λόγο και το δικαίωμα, ή μάλλον την την υποχρέωση, να υποστηρίζω τον εαυτό μου!!!.Ας με λένε κακιά ! Τουλάχιστον τώρα θα είμαι και θα το χαίρομαι :smilegrin::smilegrin::smilegrin: :P:P:P Αρκετα!!
Όσο για τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, που ουσιαστικά μου έγραψες, σε αυτό έχεις δίκαιο γιαυτό και είμαι σε αυτό το forum επειδή με πράξεις πλέον θα βοηθηθώ!
Αυτό το forum για μένα ήταν η αρχή των πράξεων μιας και από εδώ μέσα πήρα την απόφαση να πάω σε διαιτολόγο , βήμα πολύ μεγάλο για τα δικά μου δεδομένα!!!
:smilegrin::smilegrin::smilegrin:
04-09-2010, 21:05 #450
Για να φοράω ό,τι θέλω.
Για να με υπολογίζουν.
Για να με παίρνει το αγόρι μου αγκαλιά χωρίς να του πονάει η μέση του.
Για να αποκτήσω αυτοπεποίθηση.
Για λόγους υγείας που μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα αλλά αν το αφήσω θα έχω.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....