Results 76 to 90 of 479
Thread: Γιατί θέλω να χάσω βάρος
-
15-08-2006, 11:06 #76
168. Για να μην παρουσιαζω αυτο το γελοιο θεαμα με το σορτσακι του ELLE και να μπορω να το βαλω και εξω...
- 15-08-2006, 23:49 #77
Καλησπέρα σε όλους... χαίρομαι πολύ που σας ανακαλύπτω σε μια στιγμή που είχα πεί ότι δεν πρόκειται να δω άσπρη μέρα..Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω...το ουσιαστικό πρόβλημα άρχισε εδώ και 2 χρόνια, όπου μετά από αντικαταθληπτική αγωγή λόγω ερωτικής απογοήτευσης ( το ζώον!!!!) άρχισα να βάζω κιλά, με αποτέλεσμα να ζυγίζω σήμερα 108, από 60. Είχα μια απίστευτη βουλιμία για ζάχαρη και κυρίως σοκολάτα, ενώ πρώτα έτρωγα 1 φορά στις 15. Αφού να φανταστείτε μέχρι και στον ύπνο μου την έβλεπα.. Την αγωγή δεν χρειάστηκε να την πάρω πέρα από 6 μήνες αλλά τι να το κάνεις...Έγινα εγώ σαν μπαούλο και τα'χω παρει ή όχι..... ʼντε πάλι τα γίδια και τα γίδια... έχω βαρεθεί τις δίαιτες, έχω κουραστεί, έχω νεύρα με όλους που μου λένε ότι πρέπει να κάνω κάτι,( λές και εμένα μ'αρέσει έτσι όπως είμαι ) και τόσα άλλα που τα ξέρετε και σεις πολύ καλύτερα από μένα. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως δεν του φτάνει του καθενός το πρόβλημά του έχει και τον κάθε μαλάκα να τον πρήζει...Αρκετά νομίζω σας κούρασα για αρχή...θα τα ξαναπούμε σύντομα.... Εύχομαι σε όλους κάθε ευτυχία και επιτυχία.....φιλιά
21-08-2006, 23:43 #78
Originally posted by liza
Καλησπέρα σε όλους... χαίρομαι πολύ που σας ανακαλύπτω σε μια στιγμή που είχα πεί ότι δεν πρόκειται να δω άσπρη μέρα..Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω...το ουσιαστικό πρόβλημα άρχισε εδώ και 2 χρόνια, όπου μετά από αντικαταθληπτική αγωγή λόγω ερωτικής απογοήτευσης ( το ζώον!!!!) άρχισα να βάζω κιλά, με αποτέλεσμα να ζυγίζω σήμερα 108, από 60. Είχα μια απίστευτη βουλιμία για ζάχαρη και κυρίως σοκολάτα, ενώ πρώτα έτρωγα 1 φορά στις 15. Αφού να φανταστείτε μέχρι και στον ύπνο μου την έβλεπα.. Την αγωγή δεν χρειάστηκε να την πάρω πέρα από 6 μήνες αλλά τι να το κάνεις...Έγινα εγώ σαν μπαούλο και τα'χω παρει ή όχι..... ʼντε πάλι τα γίδια και τα γίδια... έχω βαρεθεί τις δίαιτες, έχω κουραστεί, έχω νεύρα με όλους που μου λένε ότι πρέπει να κάνω κάτι,( λές και εμένα μ'αρέσει έτσι όπως είμαι ) και τόσα άλλα που τα ξέρετε και σεις πολύ καλύτερα από μένα. Ώρες ώρες σκέφτομαι πως δεν του φτάνει του καθενός το πρόβλημά του έχει και τον κάθε μαλάκα να τον πρήζει...Αρκετά νομίζω σας κούρασα για αρχή...θα τα ξαναπούμε σύντομα.... Εύχομαι σε όλους κάθε ευτυχία και επιτυχία.....φιλιά
καλωσηρθες Λιζα
μολις τωρα ειδα το μηνυμα σου (και πως να το δω δηλαδη, αφου το φορουμ ΤΟΝ ΜΠΑΙΡΝΕΙ τις τελευταιες μερες )
μπακ του νορμαλ....
λες : "μετά από αντικαταθληπτική αγωγή λόγω ερωτικής απογοήτευσης ( το ζώον!!!!) άρχισα να βάζω κιλά"
εχω να ρωτησω το εξης:
"το ζωον" πηγαινε στο οτι επεσες σε καταθλιψη, στο οτι αγαπησες, στο οτι εβαλες κιλα η ειναι μια γενικη εντυπωση που εχεις για τον εαυτο σου εφ ολης της υλης?
δεν κανω πνευμα....
κι εγω εχω βαρεθει τις διαιτες...και ΔΕΝ κανω πια διαιτες...
βαρεθηκα ομως και να θεωρω τον εαυτο μου "ζωον"...εστω στον βαθμο που τον θεωρουσα κι εγω....προτιμω να βρω τον τροπο να να αγαπησω τον εαυτο μου και να ικανοποιησω τις αναγκες του με κατι αλλο , αλλα οχι με φαγητο...οχι οτι το καταφερα...αυτο θελω να κανω ομως...προσπαθω..
για τον "καθε μαλακα που μας πρηζει" εχεις απολυτο δικιο...στην συντριπτικη τους πλειοψηφια αυτοι οι συμπαθεις καλοθελητες δεν θελουν το καλο μας...δεν προσπαθουν καν να βοηθησουν....εκτονωνουν απλα την δυσαρεσκεια τους σε αυτο που βλεπουν η σε αυτο που μπορουν να αντιληφθουν στου...κασιδη το κεφαλι....
ε λοιπον δεν μας χρειαζονται καλη μου....ας λυσουν τα δικα τους προβληματακια που μπορει να μην εκδηλωνονται με υπερφαγια αλλα με χιλιους αλλους καταστροφικους τροπους, απο κατεστραμενες σχεσεις,νευρωσεις μεχρι ασθενειες, κι ας μας αφησουν να βρουμε την ακρη μονοι μας αντι να επιβαρυνουν απο πανω....
θα τα λεμε , καλο βραδυ να χεις
22-08-2006, 01:29 #79
Καλώς μας ήλθες Λίζα.
Η εσωτερική σου φωνή,
σου λέει πως οι δίαιτες σε έχουν κουράσει.
Χρειάζεται να την ακούσεις αυτή τη φωνή, να την εμπιστευθείς.
Δε μας κουράζεις με το μήνυμα σου, απεναντίας θα χαρούμε να διαβάσουμε περισσότερα για σένα και την πορεία σου.
23-08-2006, 16:07 #80
Γειά σας παιδιά. Σας ευχαριστώ και τους 2 πολύ για την συμπαράσταση.. Ευχαριστώ επίσης και τους υπόλοιπους που με σκέφτηκαν νοερά διαβάζοντας το μήνυμά μου..Προσπαθώ να κάνω κάτι και άρχισα να σκέφτομαι τη χειρουργική επέμβαση αλλά όχι με γαστρικό μπαλονάκι.. Μπήκα σ'ένα site και διαβάζοντας για την κάθετη γαστροπλαστική μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα. Έχει πολύ λιγότερες παρενέργειες από τις υπόλοιπες μεθόδους και το σημαντικότερο είναι πως είναι δοκιμασμένη στο χρόνο... Με χαρά περιμένω συμβουλές και υποδείξεις από όποιον νομίζει.. Τα λέμε....
23-08-2006, 16:46 #81
Να κανεις αυτο που πιστευεις καλυτερο για σενα Λιζα μου.
Αν αυτο το κατι θα ναι τελικα μια χειρουργικη επεμβαση, να σιγουρευτεις πριν προχωρησεις οτι εχεις ερευνησει αρκετα για την καταλληλη, για τον σωστο γιατρο και να εξασφαλισεις την μεγαλυτερη (δυνατη) σιγουρια οτι θα παει καλα και θα σου ταιριαζει...
23-08-2006, 21:21 #82
Σ'ευχαριστώ πολύ sweety μου...Νομίζω ότι έχεις απόλυτο δίκιο...Το θέμα είναι πάνω απ'όλα ότι χρειάζεται μεγάλη θέληση και υπομονή... Αλλά θα τα καταφέρω που θα μου πάει..Τώρα πια που έχω και σας, να μοιραζόμαστε τα ίδια όνειρα αισθάνομαι πιο δυνατή....φιλιά και δύναμη!!!!
07-09-2006, 19:06 #83
107.Για να μπορώ να απαντώ σε αγγελίες για δουλειά που ζητούν γραμματέα "εμφανίσιμη".
108.Για να μου φύγει η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ!!!! και να σταματήσω να παιρνω αντικαταθλιπτικά.
109.Για να πηγαίνω σε χώρους με κόσμο και να μην αισθάνομαι αγοραφοβία και ότι όλοι κοιτάνε τον μεγάλο μου ΠΩΠΩ!!
110.Γιατί ο τύπος που γούσταρα τρελά είπε σε φίλο μου ότι αν ήμουν πιο αδύνατη θα μου την "έπεφτε"με τη μία!
111 Γιατί ο ίδιος τύπος είπε σε μένα ότι "ο χαρακτήρας μου δεν ταιριάζει με την εξωτερική μου εμφάνιση και πρέπει να τη φτιάξω" και ότι "δε προσπαθώ για την ευτυχία μου"!
112Γιατί παντρεύω ένα ζευγάρι φίλων και δε μπορώ να βρω ρούχα να βάλω! (και δε γουστάρω να βάλω μαύρα ριχτά!!!)
106 κιλά- παλεύοντας να φτάσω τουλάχιστον 70!
14-09-2006, 14:45 #84
koitaxte re paidia na deite kai egw sta oria eimai(1.81 130 kila) apla oi diates kai ta ola afta einai gi atous mizerous poly syntoma apofasisa na valw daxtylio giati mou aresei to faghto to kalo kai to nostimo kai den 8a thn paleua oute 3 wres me ksenerwta faghta diaths apla 8a mou periorisei thn posothta kai 8a einai san na exw faei merida xxl opws paliotera pisteuw oti h diaites mas mizeriazoun kai oi diaitologoi einai oi pio mizeroi an8rwpoi tou kosmo oso gi aaola aft apou lete giati na xasete varos vasika den kserw o monos logos einai h ygeia kai h omorfia kai oxi na sas mpanoun ta stringakia kai ta rouxa apo ekei kai pera ola ta alla einai verese.eimai paxysarkos 10 peripou xronia (palia den eimoun) kai apo to poly faghto egina san thn vraxonhsida imia kai to peira xampari twra pou kavalisa mhxanh meta apo 3 xronia kai eniw8a oti den thn paleuw ka8olou sto koumanto ..(prin 3 xronia eimoun 115 kila) loipon apla oxi diaetes tou kwlou an exete provlhma epemvash kai malista kati monimo kalytera wste na xasete kai panw apo ola paidia ligo perpathma mhn kremasoume teleios sthn arxh perpathma kana 30 lepto meta molis ta kila to epitrepsoun treksimataki kai siga siga kanoume tis askhsei spio entones (isws ena gymnasthrio sto telos na voh8isei to sfiksimo ligo kai na mhn eimaste san ksexeilomeno rouxo) kai panw apo ola humor paidia humor kai plaka san na mhn symvenei tipota mhn misite to swma sas opws kai an einai apla diaskedaste me to na eisaste xontroi giati se ligo 8a eisaste adynatoi kai olo afto 8a einai kwmiko ...(se fash "prin 3 xronia eimoun 150 kila px kai twra eimai 70 to pisteueis xXAXAXAXAXAXAX (GELIA)) ante kales prospa8eies se olous mas
14-09-2006, 20:05 #85
Kαλωσόρισες βρε Jimmy...Να'σαι καλά μ'έκανες και γέλασα...χαχαχα
..Οπωσδήποτε μας χρειάζεται το χιούμορ γιατί αλλιώς χανόμαστε και άστα να πάνε.... Σου εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία και σύντομα να δεις τον εαυτό σου όπως τον ονειρεύεσαι.....και επίσης να σκάσουν και να πλαντάξουν οι οχτροί μας.......
Να στείλω την καλησπέρα μου σε όλα τα παιδιά και ιδιαιτέρως σε nido και sweety....Τα λέμε...καλή συνέχεια και καλό χειμώνα
17-09-2006, 18:43 #86
169. Gia mena
03-10-2006, 13:35 #87
για να είμαι επιτέλους ευτιχισμένη
το βάρος μου μου προκαλεί μεγάλη δυστιχία
27-10-2006, 12:35 #88
'Ολα τα παραπάνω και
107 Για να μην αλλάζω γρήγορα κανάλι στην τηλεόραση, όταν καθόμαστε με παρέα με τον άντρα μου και περνούν κορμάρες!!!
108 Για να μην με συλλάβουν για βιαιοπραγία και επίθεση σε κάποιο κατάστημα ρούχων με αγενή πωλήτρια μετά από την μπουνιά που θα εισπράξει!!
28-10-2006, 16:31 #89
170 Για να μην πηγαίνω σε συνέντευξη για δουλειά και να κόβομαι λόγω εμφάνισης από την πρώτη στιγμή
171 Για να μην έχεις την ψυχολογική πίεση των συγγενών "ακόμα έτσι είσαι? άντε πότε θα αδυνατίσεις?"
172 Για να μη μπαίνεις σε βαγόνι του τρένου ή του μετρό ή ακόμα και στο λεωφορείο και να σε κοιτούν οι περισσότεροι λες και κατέβηκες από τον ʼρη
173 Για να πας ένα βράδυ σε μια πίστα, να φοράς ένα πολύ ωραίο φόρεμα και να κοιτάνε όλοι εσένα επειδή είσαι όμορφη και όχι επειδή ο damby χορεύει
174 Για να βλέπεις τη ζωή πιο όμορφη
175 Για να ανεβάσεις ουσιαστικά την αυτοπεποιήθηση και την αυτοεκτίμησή σου
176 Για να περπατάς στον πεζόδρομο του Θησείου και να μην σε κοιτάνε περίεργα
177 Για να μην ντρέπεται ο(πρώην) φίλος σου να σου κρατήσει το χέρι επειδή σε κοιτάει ο κόσμος περίεργα
178 Για να νιώσεις ουσιαστικά τη σημασία της λέξης ΕΥΕΞΙΑ
179 Για να μπορείς να ξοδεύεις χρήματα για ρούχα σε λογικά πλαίσια και όχι να πληρώνεις μια ολόκληρη περιουσία για να ντυθείς
180 Γιατί αρραβωνιάζεται σήμερα η κολλητή σου και εσύ επειδή είσαι χοντρή δεν σε ενδιαφέρει και τόσο τι θα φορέσεις
181 Για να μην κάνεις αρνητικές σκέψεις
182 Γιατι και στη δίαιτα το σουβλάκι και η μακαρονάδα συμπεριλαμβάνονται
183 Γιατί είναι πολύ ωραίο να περπατάς και να κοιτάς τις βιτρίνες και να λες αυτό μου αρέσει θα το πάρω και όχι να σκέφτεσαι " άραγε θα έχει στο νουμερό μου"
184 Γιατί έχω βαρεθεί αυτό το βλέμμα της λυπητερής από τις ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕΣ ΠΩΛΗΤΡΙΕΣ ΡΟΥΧΩΝ μόλις μπαίνεις σε ένα μαγαζί με ρούχα
185 Γιατί η ζωή είναι ωραία και είνα κρίμα να μοιζεριάζεις λόγω πάχους!!!!
29-10-2006, 04:36 #90
1.gia ekeino to kokkino dantelwto forema akoma pou mou exei katsei sto mualo, alla sto swma oxi!
2.giati kathe fora pou plisiazw karekla kathomai i misi ston aera gia na min tin spasw tin
kakomoira k den mou ftaiei kiolas!
3.giati barethika ton ratsismo oti oi xontres prepei na einai k anerastes ara prepei na kathontai ston kathena
4.giati thelw to prwi na ksupnaw k na kanw ena ntouz gia na bgw apo to spiti k oxi 3 wres proetoimasia gia na kataferw na krypsw oti mporw
5. giati to blemma tou agoriou mou kathe pou xanw kapoia kila gemizei me thaymasmo k thelw na to blepw etsi synexeia
6. gia na mporesw na moirasw parapanw xylopites ap'oti twra se aytous pou nomizoun oti epeidi eimai xontri prepei na sumbibazomai me ta xalia tous k na tous lew k eyxaristw
7. gia na bgalw asproproswpous aytous pou akoma k twra me thewroun koukla k einai oi monoi pou me kanoun na xamogelaw
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία