Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 479
    Junior Member
    καλημέρα σε όλους
    Σήμερα ανακάλυψα την σελίδα.Μία μικρή αναφορά για μένα. Μετά από παγρεατίτιδα και αφαίρεση χολής έχω βάλει 60 κιλά(από 65 σε 125). Έχω ένα παιδάκι και ζορίζομαι να κάνω πολλά πράγματα. Δεν θέλω να πάω σε διαιτολόγο γιατί όταν πήγα σε βλέπουν σαν χρήμα και όχι σαν άνθρωπο(τουλάχιστον στην περίπτωσή μου). Οποιαδήποτε συμβουλή ή άποψη δεκτή.Τώρα έχω φλεβική ανεπάρκεια και πιθανόν περισσότερα στο μέλλον. Βέβαια τουλάχιστον ψυχολογικά πάω καλά και ακόμα γελάω πολύ και δεν το βάζω κάτω.Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώνεται για να το διαβάσετε.
    Σας χαιρετώ όλους

Junior Member
    Για να μπορώ να περπατάω και να μην το σκέφτομαι σαν μαραθώνιο.
    Για να βάλω ρούχα που έχουν πιάσει αράχνες στην ντουλάπα.
    Για να χωράω στις καρέκλες ορισμένων καφετεριών(γελοίο θέαμα να μην μπαίνεις)
    Για να μην βλέπω την φάλαινα κάθε μέρα στον καθρέφτη(που την βαρέθηκα)

Senior Member
    γιατι η ζωη ειναι ΤΕΛΕΙΑ και ειναι κριμα να παιδευομαστε συνεχεια με διαιτες και ενα μονιμο αγχος
    για την ικανοποιηση ολων οσων χαιρονται με την κατασταση μας
    για να μας αγαπησουμε ξανα και να κανουμε πραγματα δημιουργικα που τωρα δεν μπορουμε(Π.Χ: αθληματακι χωρις να λαχανιαζουμε)
    για να δειξουμε σε ολουσ οτι μπορουμε να τα καταφερουμε και χωρις υπερβολικη τροφη
    για να κολυμπησουμε το καλοκαιρακι και να αισθανομαστε υπερηφανοι με την κατακτηση μας και με το υπεροχο σωμα που εχουμε δημιουργησει
    γιατι η ζωη εχει την γευση που τησ δινεις!!! εμεις θα της δωσουμε μια γλυκια γευση γιατι θα αναδειχθουμε νικητες!!

Junior Member
    Γιατι πρεπει να ειμαστε γεματοι υγεια πανω απο ολα και να χαρουμε το δωρο της ζωης που αλλοι το χανουν ΝΩΡΙΣ!!!

Junior Member
    107 Για να μην χρείαζεται να παίρνω ρούχα που να με καλύπτουν οπως μου λέει η μαμά μου λες και πρεπει να κρυφτώ
    108 Για να μην νομίζουν όλοι οταν μπω σαν νυφούλα στην εκκλησία οτι με άφησε έγκυο
    109 Για να μην μπερδεύεται η ζυγαριά μου οταν ανεβαινω επειδή εχω το ίδο βάρος με τον άντρα μου!(πηρα και την ακριβώτερη πανάθεμα με)

Junior Member
    για να πάψω να νιώθω οτι σ'αυτήν την σχέση ειμάστε εγω αυτος και τα κιλά μου
    για να μην μου την λεει..ολο λες οτι θα αδυνατίσεις αλλα τίποτα
    για να μην μου την λέει και στο σεξ ''αν χάσεις κιλά θα βελτιωθεί και η σεξουαλική μας ζωή'' (λες πριν τα κιλά η σεξουαλική μας ζωη ήταν καλύτερη)

Senior Member
    Ax!!fat_butterflylilly σε καταλαβαίνω... δεν ξέρεις πόσο

Για μένα και όχι για αυτόν

Για να μην ακούω το ελλεεινό "μέσα σου είσαι φέτες αλλά για να είμαστε ευτυχισμένοι πρέπει να είσαι και έξω σου"

Γιατί δεν αντέχω άλλη ψυχολιγική πίεση!Μου προκαλέι αγχος και το άγχος παχαίνει

Για να χαμογελάω κάθε πρωί στον καρέφτη και όχι να κοιτάω την κοιλιά μου προφίλ και τα μπούτια μου ανφάς

Για να βγάλω επιτέλους και καμμιά φωτο καλοκαιράκι παραλία!!!

Γιατί θέλω στο γάμο μου να βάλω κοντό άσπρο φόρεμα και flat πεδιλα και να είμαι θεά

Για να αποδείξω ότι όχι μόνο θέλω αλλα μπορώ κιόλας

Για να έχει και κάποιο νόημα το ότι όταν μου λέει ότι είμαι χοντρή έγω απαντάω " Και εσύ κοντός, εγω μπορώ να
    αδυνατίσω, εσυ μπορείς να ψηλώσεις;"

Γιατί βαρέθηκα να περιμένω άλλα 5 κιλά για να πάω για ψώνια... όσα και να χάνω πάντα άλλα 5 θέλω και έχασα και τις εκπτώσεις

Γιατί βαρέθηκα να κάνω δίαιτα και πρέπει κάποια στιγμη να σταματήσωωωωω

Senior Member
    -Για να ξανακερδίσω το προνόμιο να φοράω κοντές φούστες και skinny jeans
    -Για να χωρέσω και πάλι στο αγαπημένο μου jean
    -Για να σταματήσω να αναβάλω όλα αυτά που κανονίζω με το αγόρι μου "για όταν θα χάσω πέντε κιλά"...
    -Για να μπορώ να βγαίνω έξω άβαφη και αχτένιστη και να δείχνω ακαταμάχητη, αφού θα έχω τέλειο κορμί...
    -Για να αισθάνομαι περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν βγαίνω με φίλους του αγοριού μου και όχι πως σκέφτονται "τι δουλειά έχει τώρα με αυτή την κακομοίρα"!

Member
    -ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ Η ΜΑΜΑ,Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ
    -ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΟΥΝ
    -ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΑΝΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ
    -ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ,ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΠΟΝΗΡΑ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΜΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΜΟΥ.
    Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ,ΑΣ ΜΗ ΤΗΝ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΖΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ,ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΟΥ. ΦΙΛΙΑ

Senior Member
    για να δειξω σε ολους οτι μπορω να τα καταφερω
    για να αγαπησω τον εαυτο μου
    για να μην ντρεπομαι να κυκλοφορησω
    για να μην ψαχνω μια ωρα μεσα στην ντουλαπα τι ρουχο να φορεσω (αφου μου κανουν ελαχιστα)
    για να χωρεσω και παλι στο 27 νουμερο παντελονακι μου το οποιο μου εκανε πριν 1,5 χρονο
    για να χορεψω στην μπαρα τα αγαπημενα μου κομματια...λολ
    για πολλα αλλα!

Senior Member
    Γιατί καλό είναι να σε ερωτεύονται για το μυαλό σου αλλά ας μου την πέσει και κάποιος "πεζός" τύπος για το θανατηφόρο κορμί μου... έτσι για το γαμώτο χαχαχαχ

107.Για να μην απορριπτω προτασεις για εξοδο επειδη δεν ειχε τιποα στη ντουλαπα που να μου κανει.

Senior Member
    108.ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΙΑ ,ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ,ΤΡΙΤΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ !!!

Junior Member
    Επειδή χάσαμε το μέτρημα προτείνω να ξεκινήσουμε πάλι κατά προσέγγιση:

200. Για να χορέψω ένα ζειμπέκικο, να το ευχαριστηθώ και να με χειροκροτήσει η παρέα μου.
    201. Για να μην κρύβω συνεχώς το σώμα μου για να μην φαίνονται οι ραγάδες.
    202. Για να νοιώσω θηλυκό και να μαλλώσουν άντρες για 'μένα.
    203. Για να έχω περίοδο και να μην αισθάνομαι σαν άφυλο πλάσμα που δεν ανήκει πουθενά.

204. Για να μην κοιτάζω παλιές φωτογραφίες με νοσταλγία, όχι για τις στιγμές που πέρασαν αλλά για τα κιλά που ήμουν!

205. Για να μπορώ να χορεύω τσιφτετέλια και να κουνιέμαι που τόσο μα τόσο μου αρέσει...

206. για να με κοιτάζουν όλοι με θαυμασμό και όχι με οίκτο

207. Γιατί έχω κούκλο αγόρι και του αξίζει και εκίνου να έχει κούκλα κοπελιά.

208. Γιατί ρε γμτ μου, τρελαίνομαι να πηγαίνω για ψώνια! (και όχι να βγαίνω έξω για βόλτες "στόχους". Δλδ στοχεύω ποια ρούχα ΘΑΑΑΑΑ ήθελα να φορέσω όταν ΘΑΑααα επιτύχω τον στόχο των κιλών μου και θα μου κάνουν)

209.Για να μην τρέμω τώρα που θα κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά ρούχα ποιά θα μου κάνουν και ποιά όχι...
    και τελικώς να αναγκάζομαι να περιορίζομαι σε 2 αλλαξιές.

210. Για να μη χρειάζεται να αντικρύζω αυτό το βλέμμα αμφισβήτησης όταν λέω οτι έχω ασχοληθεί με πολλά αθλήματα και ότι η ευλυγισία μου είναι από τη ρυθμική και όλοι με κοιτάνε στο στυλ "πλάκα μας κάνεις?? εσύ? ρυθμική? τι σχέση έχεις εσύ με εκείνα τα λεπτά κοριτσάκια???!!!"

Page 7 of 32 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast