Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 32 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 479
    Senior Member
    107 ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    211. Για να τους προκαλεί το έξω μου να δουν το «έσω μου».
    212. Για να μπορώ να είμαι σέξυ στο γραφείο μου.
    213. Για να μην αναρωτιέμαι γιατί δεν έχω να φορέσω ρούχα την στιγμή που η ντουλάπα είναι γεμάτη.
    214. Για να πετάξω όλα τα μαύρα.
    215. Για να μην με κόβει το παντελόνι στη μέση.
    216. Για να μην κρέμεται η κοιλιά μου
    217. Για να φορέσω επιτέλους ένα έξωμο, ξώπλατο στράπλες φόρεμα
    218. Για να μην είναι το κριτήριό μου «τι κρύβει καλύτερα».
    219. Για να μην λένε όλοι πανέμορφη κοπέλα, αλλά πρέπει να χάσει κιλά
    220. Για να βρω τον χαμένο μου εαυτό.
    221. Γιατί το φαγητό δεν είναι η μόνη απόλαυση και ευτυχία
    223. Για να ξανακάνω αγωνιστική ιστιοπλοΐα
    224. Για να μην κάνω ψυχολογικές ασκήσεις στον εαυτό μου να αγνοεί τα βλέμματα στην παραλία.
    225. Για να με κυνηγάει το αγόρι μου και να μην το κυνηγάω εγώ
    226. Για να μην φοβάμαι αν θα αρέσω στον Κων/νο που είναι κούκλος και έχει τέλεια γυμνασμένο κορμί.
    227. Γιατί η ξινή απέναντι δεν έχει ούτε τα μισά μου προσόντα, είναι απλά αδύνατη.
    228. Για να κάνω ράφτινγκ και να μην φοβάμαι αν θα έχει μείνει στολή στο νούμερό μου, ούτε να ιδροκοπώ για να την βάλω / βγάλω.
    229. Για να νοιώθω όμορφα, να με ξανα-αγαπήσω, να με ξανα-ερωτευτώ, για να ζηλέψει ο άντρας που παντρεύτηκα και ουσιαστικά μας χώρισαν 30 γαμημένα κιλά.
    230. Γιατί έχω στερηθεί πολλά, στα καλύτερα χρόνια της ζωής μου εξαιτίας του πάχους μου.
    231. Για να μπορώ να ανταποκριθώ σε ένα φλερτ και να μην σκέφτομαι «μπα λάθος έκανε ο τύπος».
    232. Γιατί θέλω να ζήσω ελεύθερη από αυτή την καταπίεση.

233. Για να μπορέσω να σταθώ όρθια γυμνή για πρώτη φορά στη ζωή μου μπροστά στο αγόρι μου

234. Γιατί πάντα ήθελα να κάνω στριπτίζ στον άντρα που αγαπώ, αλλά πάντα ντρεπόμουν

235. Γιατί μια φορά έστω θα ήθελα να ακούσω την αποδοχή της μαμάς μου και όχι τα υποτιμητικά σχόλια, ή κάτι του στυλ: "ναι δε λέω έχασες, αλλά πρέπει να χάσεις ακόμη λίγο γιατί κοίτα αυτή την κοπελίτσα τι ωραία δείχνει με τα λεπτά ποδαράκια της!"

236. Γιατί μισώ όταν ακούω σχόλιο(πάλι από τη μαμά μου): "αυτό το φόρεμα μην το κοιτάς καν κορίτσι μου, δεν είναι για τα κυβικά σου", ή "οι γάμπες σου είναι σα μπουκάλες οξυγόνου"

237.Γιατί θέλω να κάθομαι σε καρέκλα με κολλητό μπλουζάκι και να μην κάνω ούτε μία διπλίτσα στην κοιλιά.

238. Γιατί θέλω να πάψω να φοβάμαι ποιανού το μάτι θα βγει όταν το έρημο κουμπί του τζιν μου κάνει το "βζιιιιννν" και εκσφενδονιστεί στον αέρα σε ανεξέλεκτη τροχιά...

239. Γιατί βαρέθηκα να σκέφτομαι τι ώρα είναι τη στιγμή που έτρωγα και πόση ώρα μου απομένει μέχρι να μπορέσω να ξεράσω το φαΐ μου. (όσοι είναι βουλιμικοί μάλλον με καταλαβαίνουν τι εννοώ!)

240.Γιατί κουράστηκα τα όνειρά μου να αφορούν το βάρος μου! (όταν ΘΑαα αδυνατίσω ΘΑ κάνω αυτό, ΘΑ πάρω εκείνο, ΘΑ πάω εκεί κλπ.)

241.Γιατί μου αρέσει τα δόντια μου να είναι λευκά και όχι να σκέφτομαι σε τι καταστροφή τα υποβάλλω με τις βλακείες μου.

242. Γιατί βαρέθηκα και εμετό να κάνω και να μην χάνω κιλά και να μένω πεινασμένη. (και άντε να εξηγήσεις στους άλλους όταν έχεις βγει έξω γιατί από τη μία τους έχεις πει ότι κάνεις δίαιτα, αλλά από την άλλη πεινάς και τρώς σα γομάρι!)

243.Γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει με τρομακτικά γρηγορους ρυθμούς και ΒΑΡΕΘΗΚΑ να τρομάζω με την ιδέα του καλοκαιριού κάθε χρόνο! Έλεος πια!

(μάλλον το έχω πάρει μονότερμα αυτό το φόρουμ, αλλά δεν πειράζει, συνεχίζω απτόητη...) (πιστεύω ότι βοηθάει και την ψυχολογία μου πολύ)

244.Γιατί αρχές Ιουλίου θα συναντηθώ και πάλι με τον καλό μου και ο άνθρωπος θα τρομάξει που ακόμη παραμένω έτσι.Θέλω να του αρέσω... όχι αλλιώς να με άφησε και αλλιώς να με βρει!!

Senior Member
    245. Γιατί η μπαρούλα προόδου μου είναι toooo cute για να μένει σταθερή (Εμπρός καλό μου γουρούνιιιιιιιιι!!!!!!!)

Member
    246
    για να μη γινει ο νυν πρωην

Αυτό και αν είναι λόγος... σωστό!

Originally posted by Kyveli
    Αυτό και αν είναι λόγος... σωστό!
    Το θεμα ειναι οτι κανουμε να το κανουμε για μας ,επειδη γουσταρουμε και οχι για να μην μας αφησει ο εκαστοτε γκομενος...Και στη τελικη ετσι σε γνωρισε και ετσι σε δεχτηκε...

Member
    ΜΜΜ οχι ακριβως . τα πηρα αφου τον γνωρισα
    μπροβο κυβελη δικο σου το forum .....εχεις φοβερη φαντασια .

247.Για να μπορώ να ντύνομαι όπως οι αδύνατες(χωρις να λένε κοίτα πως ντύνετε αυτή)
    248να ξαναβρώ τον χαμένο μου εαυτό και την αυτοπεποίθηση μου
    249.να μπορώ το καλοκαίρι να είμαι εντάξει με τον εαυτό μου που θα βγώ στην παραλία...!!!
    250.Για να μπορώ να κυκλοφορώ με το αγοράκι μου και να με ζηλεύει αυτός και όχι εγώ!(να αρέσω...)
    251.να φορέσω επιτέλους τα στενά μπλουζάκια που έχω στην ντουλάπα....!!!

Senior Member
    252. Για να μπορεί ο καλός μου να με σηκώσει στην αγκαλιά του και να με στριφογυρίσει, όπως ονειρεύεται.

Senior Member
    253) ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΕΣΩ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΕΝΑ!

Junior Member
    254) Για να μην ντραπεί ποτέ ο γυιός που θα έχει χοντρή μαμά

Junior Member
    Sorry βρε Kyveli αλλά όλο αυτό!!! γίνεται για τα 7 κιλά που πρέπει να χάσεις?????????????????????????????

Page 8 of 32 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast