Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 479
    Senior Member
    Γιατί μου άρεσε σήμερα που το τικεράκι μου κατέβηκε ένα κιλάκι

Junior Member
    Καλημέρα σας...

Νομίζω ότι πρέπει να χάσω κιλά για μένα...
    Αλλά πάντα ήμουν ατίθαση και με τις δίαιτες τραβάω ένα ζόρι..μετά τις τρεις μέρες....όπως και με τις τυρόπιτες -σπανακόπιτες.(μεγαλύερο ζόρι)

Πρέπει (μπλιαχ) αυτά τα πρέπει .....να χάσω 10 κιλά...

ύψος 1,60

βάρος 69

Δεν θα πω ότι ξεσκίζομαι στο φαγητό....έχω με την ζάχαρη μια σχέση πάθους μίσους....την απεχθάνομαι...ούτε στον καφέ.Την αντιστρόφως ανάλογη σχέση πάθους λατρείας έχω με τις πίτες....(παναια μου) ,μπορώ να φάω ένα ταψί στην καθισιά μου.
    Αχχχχ.....βοηθάτε παιδιά.....κάποτε ...παλιά....τώρα ...ήμουν 50 κιλά...(προιστορία)
    Φιλιά σε όλους..
    Καλή δύναμη

Λέω να ξεκινήσω με την Ατκινς....εσείς τι λέτε...αααα πήρα και τα χς σήμερα...άντε να δούμε....

Senior Member
    μπραβο μαρω μουυυυ....αντε και τα επομενα κιλακια να κατεβουν ευκολα !!!

tdjm δεν ειμαι συμφωνη με την διαιτα atkons ειδικα αν σου αρεσει το ψωμι..γιατι η διαιτα δρα αντιθετα οταν στερουμαστε αυτο που μας αρεσει..λογικο!..κανε μια διατροφη και επετρεπε στον εαυτο σου για πρωινο μιση μιτα(οτι πιτα σου αρεσει τεσπα)...απλα οχι πανω απο μισο κομματι την ημερα!..ενδιαμεσα τρωγε γιαουρτακι ή φρουτακι, μεσημερι τρωγε πρωτεινουλα 1 μεριδα+σαλατουλα και βραδυ το ιδιο με το μεσημερι ή καμια φρουτοσαλατιτσα...και θα χασεις..να εισαι σιγουρη..και χωρις να στερηθεις το αγαπημενο σου φαγητακι!..τυχερη εισαι που δεν σο αρεσουν τα γλυκα!..
    οσον αφορα το xs παρ'το..εχει αποτελεσμα..!
    καλη αρχη!
    λεγε μας νεα σου!

Senior Member
    Κορίτσια τι είναι το xs; Δώστε καμμιά πληροφορία παραπάνω

Member
    Εγώθέλω να χάσω τα κιλά μου τα πολλά κιλά μου γαι να αλλάξω τη ζωή μου για να φτιάξω τη ζωή μου από την αρχή να μπορέσω να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν ξανά να ζήσω επιτέλους να ζήσω για πρώτη φορά στα 35 μου χρόνια αυτά και φιλιά πολλά

Junior Member
    Originally posted by free
    μπραβο μαρω μουυυυ....αντε και τα επομενα κιλακια να κατεβουν ευκολα !!!

tdjm δεν ειμαι συμφωνη με την διαιτα atkons ειδικα αν σου αρεσει το ψωμι..γιατι η διαιτα δρα αντιθετα οταν στερουμαστε αυτο που μας αρεσει..λογικο!..κανε μια διατροφη και επετρεπε στον εαυτο σου για πρωινο μιση μιτα(οτι πιτα σου αρεσει τεσπα)...απλα οχι πανω απο μισο κομματι την ημερα!..ενδιαμεσα τρωγε γιαουρτακι ή φρουτακι, μεσημερι τρωγε πρωτεινουλα 1 μεριδα+σαλατουλα και βραδυ το ιδιο με το μεσημερι ή καμια φρουτοσαλατιτσα...και θα χασεις..να εισαι σιγουρη..και χωρις να στερηθεις το αγαπημενο σου φαγητακι!..τυχερη εισαι που δεν σο αρεσουν τα γλυκα!..
    οσον αφορα το xs παρ'το..εχει αποτελεσμα..!
    καλη αρχη!
    λεγε μας νεα σου!
    ευχαριστώ θα το παλέψω....

Μου φαίνεται λίγο δύσκολη η Ατκινς-...
    Θα σας κρατώ ενήμερους σίγουρα...
    Φιλιά

Junior Member
    Originally posted by elpida
    Κορίτσια τι είναι το xs; Δώστε καμμιά πληροφορία παραπάνω
    το xs είναι κάτι φυτικά χαπάκια...το πωλούν στα φαρμακεία μαζί με μια κρέμα δώρο..Κοστίζει 38 ευρώ...
    Η κοπέλα που μου το έδωσε ...μου είπε ότι θα μείνω ικανοποιημένη γιατί έχει αποτέλεσμα..το είχε δοκιμάσει και η ίδια...
    Θα σου πω σε ένα μήνα.....

Senior Member
    Originally posted by voulasot
    Εγώθέλω να χάσω τα κιλά μου τα πολλά κιλά μου γαι να αλλάξω τη ζωή μου για να φτιάξω τη ζωή μου από την αρχή να μπορέσω να ερωτευτώ και να με ερωτευτούν ξανά να ζήσω επιτέλους να ζήσω για πρώτη φορά στα 35 μου χρόνια αυτά και φιλιά πολλά
    Αααααα μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό... τα κιλά δεν εμποδίζουν καθόλου στο να ερωτευτείς ή να σε ερωτευτούν.

Τις μεγαλύτερες κατακτήσεις μου τις απέκτησα όταν ήμουν
    α) Στα 98 κιλά και έγινε σχέση που κράτησε 2 ολόκληρα χρόνια.
    β) Στα 88 κιλά και έγινε σχέση που κράτησε 1 χρόνο.
    γ) Στα 80 κιλά κι έγινε η σχέση που έχω τώρα και ο οποίος καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για κάθε κιλό που χάνω, γιατί λέει ότι του αρέσουν οι πολύ αδύνατες, αλλά σε μένα αγάπησε το μυαλό, το χιούμορ και το χαρακτήρα μου!!! lol

Senior Member
    267 Γιατί πολύ μαυρίλα ξαφνικά ρε π**στη μου

Senior Member
    Γιατί δεν θέλω να μειώνω τον εαυτό μου..Να δείχνω αυτο που είμαι...Όμορφη.. :P

Senior Member
    269 Γιατί αν έχει φτιάξει η διάθεση μου στα 67,5 φαντάσου μετά... θα πετάωωωω χαχαχαχα

Senior Member
    Kαλησπέρα σας.

Είμαι παλιό μέλος, από τα πρώτα, σχεδόν. Δε κάνω login, αλλά σας διαβάζω πολύ συχνά.

Σας χαίρομαι, ειλικρινά και κάποιοι από εσάς έχετε ή προσπαθείτε να αποκτήσετε μια "υγιή" σχέση με το φαγητό, χωρίς υστερίες, υπερβολές κλπ.

Εγώ είμαι 26 χρ και από τη Γ' γυμνασίου όπου έβαλα πολλά κιλά προσπαθώ, προσπαθώ, προσπάθώ.... και ενώ πιο μικρή με ένοιαζε περισσότερο το αισθητικό του πράγματος, τώρα που μεγαλώνω με ενδιαφέρει και η υγεία μου.

Πριν αρκετά χρόνια είχα φτάσει και τα 90κιλά, με ύψος 1.65.
    Με κάτι προσπάθειες πήγα 80 και μετά 70. Από τα 70 και μετά μου έχει βγει η πίστη να κατέβω και να φτάσω για αρχή τα 60κιλά και ύστερα λίγο παρακάτω.

Αυτό που εγώ έχω να καταθέσω από την εμπειρία μου, είναι ότι συνήθειες χρόνων δεν μπορούν να αλλάξουν απο τη μια μέρα στην άλλη.
    Αν 26 χρόνια έχω μάθει να τρώω με "λάθος" τρόπο, δεν μπορώ ξαφνικά να μάθω να τρώω σωστά και να φτάσω το επιθυμητό βάρος. Όλο αυτό θέλει προσπάθεια καθημερινή (μακάρι να ήταν πιο εύκολο) και όχι υστερίες.

Το φαγητό ειναι μεγάλη απόλαυση. Για να είμαστε ευτυχισμένοι και όχι μίζεροι δε θα πρέπει να στερούμε από τον εαυτό μας γεύσεις, αρώματα ....
    Απλά όλα θέλουν το μέτρο τους.
    Μπορούμε να αισθανθούμε ωραία και με μισή σοκολάτα, αντί για μία ολόκληρη (σας το λέω εγώ που μπορεί να έτρωγα και 3 καμια φορά).

Μπορούμε τις γιορτές να καθόμαστε στο τραπέζι για τη χαρά της συνεύρεσης με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και όχι για να φάμε όλη τη γαλοπούλα ή μια σούβλα κοκορέτσι.

Δυστυχώς εμεις που κάποια στιγμή χάσαμε το μέτρο, έχουμε συνδέσει το φαγητό με τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις εξόδους με τους φίλους μας, με τον άνθρωπό μας κλπ.
    Η καθημερινότητα μας είναι τί θα φάμε, πότε θα το φάμε, πώς θα το φάμε.
    Πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου να σκέφτεται τί θα φάει μέσα στην ημέρα ή μετά από πολύ δουλειά με ποιό τρόπο ή μάλλον με ποιό φαγητό θα ανταμείχω τον κουρασμένο εαυτό μου.

Πολύ λάθος νοοτροπία.
    Δεν χρειάζεται να χαϊδεύουμε τον εαυτούλη μας. Δεν χρειάζεται να τον καλοπιάνουμε ή όταν ζητάει παγωτό να του το δίνουμε. Χρειάζεται να πεινάσει και λίγο.
    Σαν μικρό παιδί...δε του κάνουμε όλα τα χατήρια. Θα κακομάθει.

Σας ζάλισα...

Εδώ και 3 εβδομάδες είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να χάσω και τα λίγα κιλά που μου έχουν απομείνει... (τελευταία έγραψα.... είμαι αισιόδοξη, βλέπετε...). Τώρα είμαι 64 κιλά και δεν είμαι πια χοντρούλα ή γεματούλα...είμαι ζουμερή.

Έχω βάλει στόχο να φτάσω τα 60 για αρχή και ύστερα να προσπαθήσω για τα 55.
    Δε βιάζομαι - αν και πολύ θα ήθελα να ξυπνήσω αύριο και να με δώ 55 - και προς το παρόν με ικανοποιεί πολύ που εδώ και 3 εβδομάδες είμαι "κυρία" και πολύ συνεπής.

Τρώω πολλές σαλάτες, ψητά, αντί για διάφορα πατατάκια, μπισκοτάκια, σκατάκια και τα ρέστα, τρώω φρούτα, γιαουρτάκια (τα μισώ αλλά το παλεύω), κάνω δηλαδή, ότι θα έπρεπε να κάνω από πάντα, αλλάς ας όψεται....

Εύχομαι όλοι σας να φτάσετε το στόχο σας και να σας δείτε όπως σας ονειρεύεστε.

Για το μόνο που λίγο στεναχωριέμαι, είναι για όσα χρόνια πέρασαν και αντί να τα χαίρομαι, ήμουν γεμάτη άγχος για το πώς θα βγω στη παραλία ή πως φαίνονται τα ρούχα πάνω μου και ένα σωρό τέτοια πού τί σας τα λέω... τα ξέρετε.

Τέλος πάντων. Κοιτάμε μπροστά και θέλω να ελπίζω πως θα τα καταφέρουμε. Όλοι μας.

Ο βασικότερος λόγος για να χάσουμε βάρος είναι για να δείξουμε στον εαυτό μας ότι τον αγαπάμε μωρέ και ας κάνει βλακείες πού και πού...και ας ανοίγει το ψυγείο μες στη νύχτα και ας τρώει δίπιτα σουβλάκια και μεγάλα παγωτά. Αν συνεργαστούμε μαζί του, πιστεύω πως στο τέλος θα γίνει ο καλύτερος μας φίλος.

(το ξαναλέω....σας διαβάζω και σας χαίρομαι...)

Senior Member
    μπραβο καλη μου...τελειο σκεπτικο..και μακαρι ολες να σκεφτομασταν ετσι!..καπως ετσι θα σκεφτονται και οι δυνατοι συνανθρωποι μας..για αυτο ειναι αδυνατοι..μεγαλη κατακτηση να πας απο 90 στα 64!!!..ενα μεγαλο μπραβο!..ειαι σιγουρη οτι η συνεχεια θα αποδωσει και θα πετυχεις αυτο που τοσο επιθυμεις!

Senior Member
    (για να καταλήξω σ' αυτο το σκεπτικό χρειάστηκε να φάω όλη την Ελβετία σε σοκολάτες - αν τρώγονταν και τα ρολόγια της, θα τα είχα καταβροχθήσει - και 10 κοπάδια αρνιά)

Senior Member
    ατιμες σοκολατες. θα μπορουσα να τρωω μονο σοκολατες και γλυκα χωρις φαι.
    σουγκαρ καναμε τον παυλιδη πλουσιο. χαχα

Page 9 of 32 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast