Results 316 to 330 of 479
Thread: Γιατί θέλω να χάσω βάρος
-
14-09-2009, 00:09 #316
Θελω να χασω βαρος >>
Για να ξαναβρω τη Μαρια,το κεφι,τη ζωντανια...
Για να μπορω να κινουμαι,οπως θελω
Για να μπορω να ντυθω,οπως θελω
Για να μην ψαχνω προφασεις,να αποφυγω το σεξ (τον εχω τρελλανει τον καημενο τον αντρα μου)
Για να μη ντρεπομαι τα καλοκαιρια και να μη θαβομαι (ανεπιτυχως) κατω απο ρουχα τους χειμωνες
Για να εχω καλυτερη υγεια και ποιοτητα ζωης
Για να κανω ενα παιδακι,χωρις να ρισκαρω την υγεια του
Και για χιλιαδες αλλα πραγματα,μικρα και μεγαλα που αναβαλλω,για τα συμπλεγματα και τις ενοχες μου...
- 26-10-2009, 04:13 #317
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΥ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΛΑΣΤΕΞ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΥΒΩ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ!!!!
26-10-2009, 08:18 #318
Θελω να αδυνατησω:
Γιατι κουραστηκα να ειμαι η μικρη στρουμφιτα "εγκυος" (ετσι με λεει ο κολλητος μου)
Γιατι θελω να μου αρεσω ακομα περισσοτερο
Γιατι θελω να ντυνομαι οπως μου αρεσει πραγμα που δεν μπορω να κανω με παραπανισια κιλα
Γιατι βαρεθηκα το ομορφο μου προσωπο να συνοδευεται με το παχυ μου σωμα
Γιατι ειμαι ερωτευμενη με τον αντρα μου ο οποιος ειναι 1,80 και μολις 66 κιλα
Γιατι αγαπαω τον Pinocchio και κανω κακο στην υγεια του
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕΛΑΝΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΑ (σημαντικος λογος)
Γιατι μπορω να τα καταφερω με λιγη προσπαθεια, Για το γαμωτο της υποθεσης ρε παιδια !!!!!
26-10-2009, 09:11 #319
Για να έχω σωστή υγεία
Για να μη πονά το στομάχι μου με τα διάφορα
Για να μη πόνα η μέση μου με την πάθηση που έχω
26-10-2009, 09:13 #320
Δεν διαβασα τις "πισω σας σελίδες" αλλά εχω γελασει πολυ - να ειστε καλα!
Θελω να επανελθω στα κυβικα μου διοτι κουραστηκα.
Θελω να εχω ελευθερια κινησεων (παντός ειδους)
Θελω να αισθανθω καλυτερα (βιολογικα), πιο ζωηρη, πιο "ελαστικη" (το αντιθετο του "μασιφ" που ουδεμια σχεση εχει με το "χυμωδες" ή το σεξυ)
Θελω το πνευμα μου να συμβαδιζει με το εξω μου.
Και εχω καμια 40αρια ζευγαρια παπουτσια (η σαρανταποδαρουσα, χαχαχα) που με περιμενουν :-)
26-10-2009, 10:46 #321
Originally posted by xara26
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΩ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΟΝ ΑΦΑΛΟ ΜΟΥ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΔΑΩ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΛΑΣΤΕΞ!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ!
ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΣΚΥΒΩ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ!
ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΠΙΑ!!!!
26-10-2009, 14:24 #322
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ
1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΙΑ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
2. ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΖΗΝ ΜΕ ΣΤΕΝΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΑΙ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΟΙ ΧΛΑΠΑΤΣΕΣ
3. ΓΙΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ
4. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ (ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ)
5 ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ (ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΜΟΥ)
ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ
ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ
(ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ) ΛΕΩ ΕΓΩ
26-10-2009, 14:26 #323
...γιατι ροχαλιζω...
κσι θελω να κοιμαμαι και με το φωτη τρομαρα μου.....
σεξυ ξενια...χαχαχα
26-10-2009, 14:39 #324
Θέλω να αδυνατίσω...
-για να αγαπήσω τον εαυτό μου
-για να την πω σε κάτι δήθεν "φίλες" που μου τι παίζουν καλές ενώ μου σκάβουν το λάκο
-για να μη χρειάζεται να περνάω ώρες για να αποφασίσω τι θα βάλω ώστε να φαίνομαι όμορφη
-για να μη χρειαστεί ποτέ να πω "αχ τι ωραία που είναι αυτή,τι ωραίο σώμα,θεά,αχ να 'μουν σαν αυτή",αλλά να μη θέλω να γίνω σαν καμιά!να είμαι απλά εγώ στα καλύτερα μου!
-για να μην κοιτάω συνέχεια τα μπουτάκια μου όταν φοράω κάτι κοντό μπας και γίνομαι ρεζίλι
-για να ηρεμήσουν οι γονείς μου και οι δικοί μου άνθρωποι που με βλέπουν καιρό να βασανίζομαι για το θέμα "βάρος"
-για να εκπέμπω(και να νιώθω) αυτοπεποίθηση!
-για να το λύσω το θέμα επιτέλους και να μπορέσω να ασχοληθώ και με άλλα πράγματα που με ενδιαφέρουν
-για να μπορώ να φάω μία στο τόσο με την παρέα μου ένα γλυκάκι ή ένα κομμάτι πίτσα χωρίς σκέψεις και τύψεις
-γιατί απλά βαρέθηκα να ονειρεύομαι έναν αδύνατο και νεό εαυτό!θέλω να τον δω!!!
30-10-2009, 15:43 #325
Originally posted by MeroPony
Θέλω να αδυνατίσω...
-γιατί απλά βαρέθηκα να ονειρεύομαι έναν αδύνατο και νεό εαυτό!θέλω να τον δω!!!
06-11-2009, 18:24 #326
Originally posted by Mairy_Lou
για να γινω ομορφη και sexy νυφη!
και να βαλω το νυφικο που ονειρευομαι!
06-11-2009, 19:45 #327
...
201.για να μη χρειαστει να κοιμαμαι στον καναπε για να νιωθω ομορφη μονη κοιμωμενη αντι στο διπλο κρεβατι με το μωρο μου μετα το γαμο
202.για να "ξεκολλησω" απο το πως ειναι τα μαλλια μου (νυχια,φρυδια,βαψιμο κτλ) κ να μη καθοριζουν τη διαθεση μου ασημαντα πραγματα ενω το μονο που μου φταιει ειναι οι λιγουρες μου
203.για να ειμαι σιγουρη οτι ο μελλον ανδρας μου θα ροχαλιζει περισσοτερο κ ετσθ δε θα τον ενοχλω με το δικο μου ροχαλιτο, αφου θα ειμαι πιο αδυνατη συν του οτι δε καπνιζω πλεον
204.για να τρωω βαφλα χωρις τυψεις και την επομενη μερα να το ραβω
205.για να δοκιμαζω οτιδηποτε εχει πανω το τραπεζι στα ουζερι και να μην αναγκαζομαι να εχω ματια μονο για την χωριατικη που βαζω μπροστα μου
206.για να μην κοιταει ο διπλα τι τρωω επειδη φαινομαι καλοφαγου
207.για να με ρωτανε πως αδυνατισα κ να ειμαι περηφανη που τα καταφερα
208.για να μπορω να φοραω ολα τα εσωρουχα που μου αρεσουν κ οχι να φοβαται ο φιλος μου να μου ψωνισει μη παει κ δε μου κανουν
209.για να νιωθω ανετα οταν αποφασισω να κανω παιδι οτι ποτε ξανα δε θα φτασω 100 κιλα ακομα κ αν τρωω ο,τι θελησω για 9 μηνες
210.για να φτασω στο σημειο να εκτιμησω οσα εκανα για μενα ωστε να μη με ξαναφησω να κατρακυλισω με την πρωτη κατηφορα...
211.για να δωσω κουραγιο κ σε αλλους που το εχουν αναγκη κ νομιζουν οτι δε θα τα καταφερουν κ να νιωσω την ικανοποιηση οτι δε χρειαζεται να σβησω την "παχυα" σελιδα της ζωωης μου κ οτι με το να τη θυμαμαι μπορω να βοηθησω αλλους
edit: και για να βλεπω τον ποπο μου στον καθρεφτη κ να μου αρεσει, για να φοραω το τζιν που δε μου εμπαινε κ να χαιρομαι να βγαινω εξω ο,τι κι αν φοραω! οπως σημερα...ο νεος αδυνατος εαυτος μας θα ειναι τοσο ομορφος οσο κ πριν...ομως για εμας πιο αναλαφρος και γλυκος!
06-11-2009, 20:59 #328
Originally posted by Christina_h_
Originally posted by MeroPony
Θέλω να αδυνατίσω...
10-11-2009, 23:13 #329irenepGuestθελω να αδυνατισω:
1) για να αγαπησω το σωμα μου και την εικονα μου
2)για να ξαναβρω την ορεξη μου για διασκεδαση και να σταματησω να καθομαι σπιτι
3)για να μην μου την ξαναπει η μανα μου επειδη παχυνα!
4)για να με βρισκουν πιο ελκυστικη οι αντρες
5)για να παψουν να με θεωρουν την κοντη_γεματουλα_χαριτωμενη της παρεας
κυριως για το τελευταιο............
12-11-2009, 04:49 #330
είναι καλό να αποδεχτούμε στον εαυτό μας όπως είμαστε , αλλά μόνο που ζητάμε για αυτό σημάνει ότι θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, και χωρίς βάσα
Για σας, σας βρήκα και εγώ κάνοντας surfing. Εγώ ήμουν πάντα αδύνατη, μου έχουν δώσει βιταμίνες, κτλ, σε 1.65 είχα γύρο στα 49 κιλά. Αλλά επειδή δεν μπορούσα να τρώω, δεν είχα δύναμη. Στα 29 μου έχω φτάσει ώμος σε 74 κιλά. Έχουν γίνει αλλαγές στην ζωή μου, μετακόμισα στη άλλη χωρά και σίγουρα έχω κρεμάσει το παρελθόν μου με το περιβάλλον που με αγχώθηκε. Και άρχισα να τρώω και να βάλω κιλά. Μπορεί να μην σας φαίνονται πολλά κιλά, αλλά για μένα ήταν καινούριο θέμα . ʼρχισα διετές, να μετρώ τι τρώω, γυμναστική, εξαντλήθηκα. Μέχρι που κατάλαβα ότι από την αρχή, και τότε όταν ήμουν αδύνατη τα προβλήματα που είχα ήταν θέμα διατροφής. Δεν ήξερα πώς και τι να τρώω. Να σας πω ότι δεν μου αρέσουν διετές, ούτε διατροφολόγοι που σε βάλουν πάλι να βασανίζεις τον οργανισμό σου. Αυτό δεν πρέπει να κάνουμε. Έχω δυο μήνες που καταναλώνω συγκεκριμένα προϊόντα , είναι τροφή βασικά ,HERBALIFE , αλλά έχω φτάσει στα 56 κιλά και έχω φανταστική ενεργεία.
Νομίζω ότι είναι καλό να αποδεχτούμε στον εαυτό μας όπως είμαστε , αλλά μόνο που ζητάμε για αυτό σημάνει ότι θα θέλαμε να αλλάξουμε κάτι, και χωρίς βάσανα .
Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες πώς να αδυνατήσετε χωρίς δίαιτα και βάσανα μπορείτε να μου πείτε στο e-mail : [email protected]
Χαίρομαι που μιλήσαμε
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία