Γιατί θέλω να χάσω βάρος - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 32 FirstFirst ... 22303132
Results 466 to 479 of 479
    Senior Member
    α, και μενα μια φορα στον ηλεκτρικο της αθηνας, καποια νομιζε οτι ημουν εγκυος και ζητησε αν μπορει καποιος να μου παραχωρησει θεση... (και η ιδια ορθια ηταν)
    αλλα να σου πω, με βολευε οταν ημουν σε ουρα για να πληρωσω κατι :spin:

Junior Member
    καλησπερα
    σημερα γραφτηκα κ λεω ν αρχισω με το............ γιατι θελω να χασω τα κιλα μου

πηρα 20 κιλα σ ενα χρονο
    καθε φορα που ζυγιζόμουν ελεγα ελα μωρε σιγα οποτε θελω τα χανω
    ομως τελικα ειναι δυσκολο πολυ
    θελω να τα χασω γιατι.....
    εχω σταματησει να νιωθω ωραια με τον εαυτο μου
    απο τα ρουχα που εχω μου κανει μονο ενα παντελονι και μια μπλουζα ( και εχω πραγματικα πολλα ρουχα)
    δεν νιωθω καθολου καλα ωστε να "προκαλεσω " τον αντρα μου ερωτικα
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ...................ΠΑΧΥΝΕς ΠΟΛΥ Ε???ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????

ακομα και αν δεν τα χασω τι τους νοιαζει.....στο κατω κατω δικα μου ειναι τα κιλα,δεν τ εκλεψα!!!

-Για να μπορέσω να κάνω υγιή παιδάκια
    -Για να μη νιώθω κόμπλεξ κατωτερότητας στη παραλία και όταν πάω για ψώνια με αδύνατες φίλες μου
    -Για να νιώθω αυτοπεποίθηση όταν συνοδεύω το σύζυγο μου και να μήν αναρωτιούνται οι κυράτσες -Τί της βρήκε;
    -Για να βρω ξανά το παλιό μου εαυτό των 60 κιλών
    -Για να νιώσω ανάλαφρη και υγιής
    -Για να μη λαχανιάζω στο περπάτημα
    -Για να μπορέσω να κάνω ποδήλατο χωρίς να φοβάμαι τα κακεντρεχή σχόλια
    -Για να μπορέσω να πάω γυμναστήριο χωρίς να ντρέπομαι

Senior Member
    για να μη βρίσκω δικαιολογίες να μη βγαίνω σε μπαράκια / εξόδους γενικά (επειδή δεν ξέρω τι να βάλω), να ξαναγίνω ο ζωντανός άνθρωπος που ήμουν

Senior Member
    ναι ρε γμτ!

Senior Member
    Originally posted by rena75
    ναι ρε γμτ!
    i knowwwwwwwwwwwwww :sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:

Senior Member
    Για να ξαναβρώ τη χαμένη αυτοπεποίθηση!!!!!!!!!!!!

Επαναφέρω ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα που σε κάθε απάντησή του από τα παιδιά παραπάνω βρήκα ένα κομμάτι του εαυτού μου..

Γιατί θέλω να χάσω βάρος;

1) Για να ιδρώνω το καλοκαίρι όπως οι φυσιολογικοί άνθρωποι και όχι σαν να τρέχω μονίμως σε μαραθώνιο!

2) Για να μην ξανα-αρνηθώ την πρόταση μιας φίλης να με φιλοξενήσει στο εξοχικό της στο Αίγιο επειδή δεν ήθελα να με δει με μαγιό.

3) Για να μην βουτάω στην θάλασσα με μπλούζα και παντελόνι (προσπαθώντας να νιώσω πιο άνετα) τις λιγοστές φορές που πήγα τελικά στη θάλασσα με την οικογενειά μου (και πάλι, μόνο σε απόμερες παραλίες).

4) Για να μην έχω αγοραφοβία κάθε φορά που βγαίνω έξω, φοβούμενη ότι θα σχολιάσουν το βάρος μου.

5) Για να μην νομίζω κάθε φορά που ακούω μια παρέα να γελάει έξω, ότι γελάνε με μένα.

6) Για να πάω σε ζαχαροπλαστείο και να μην χρειαστεί να πω ψέμματα ότι είναι για δώρο (για να μην καταλάβει η πωλήτρια ότι θα τα φάω μόνη μου). Και να μην τα φάω τελικά μόνη μου.

7) Για να μην ξανασχολιάσει κάποιος βλάχος συγγενής μου ότι πάχυνα και ότι κάτι πρέπει να κάνω γι' αυτό.

8) Για να χορεύω κρητικούς χορούς που μ' αρέσουν πολύ, χωρίς να φοβάμαι μην πάθουν τίποτα σοβαρό τα γόνατα και οι αστράγαλοί μου. Και να χορέψω σε κρητικό γλέντι και να με θαυμάσουν, όχι να με λυπηθούν.

9) Για να κάνω και ρόλους γυναικείους της ηλικίας μου στο θεατρικό εργαστήρι και όχι μόνο της "γιαγιάς" ή της "θείας".

10) Για να μην βάζω αυτομάτως Χ στις αγγελίες για δουλειά που ζητάνε εμφανίσιμες κοπέλες.

11) Για να μην με χλευάσω αν σκεφτώ ξανά την "τρελή" ιδέα να θέλω να γίνω αεροσυνοδός.

12) Για να επιτρέψω κάποια στιγμή στον εαυτό μου να βγάλει τη θηλυκή του πλευρά, να φλερτάρει και να κάνει σχέση με κάποιον άνθρωπο.

13) Για να δω πώς θα είναι τα βλέμματα αυτών που με έβλεπαν μια ζωή παχουλή, όταν ξαφνικά θα με δουν φυσιολογική.

...και για χίλιους ακόμα λόγους...

Senior Member
    Για την υγεία μου.. Δε θέλω να κάνω ενέσεις ινσουλίνης και να παίρνω χάπια για την πιεση και τη χοληστερίνη... Για να καταπολεμήσω τις πολυκυστικές μου. Για να μην ειναι το βάρος μου ο λόγος που δε θα αποκτήσω παιδάκια...
    Για λόγους αισθητικής... Να μπορώ να βάλω αυτά που θέλω και να μην ανησυχω για τα μπρατσα, την κοιλιά, τα μπούτια και τα μάγουλα.
    Για λόγους προσωπικούς, για να σταματήσουν να με κρίνουν ολοι οι φίλοι και συγγενείς που νοιαζονται για το καλό μου. Για να μη ρωτανε τη μανα μου αν ειμαι εγκυος. Για να μη με απορριπτουν απο δουλειές για λόγους εμφάνισης.

Senior Member
    Μαρυλένια καλωσόρισες. Καταρχήν μπράβο που αντέχεις, εδώ μέσα μπορείς να βρείς αρκετές πληροφορίες όσον αφορά την παχυσαρκία και αρκετούς ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να συμπαρασταθούν και να σου προσφέρουν την βοήθεια που αξίζεις για να χάσεις τα κιλά που θες.

Προσωπικά θέλω να χάσω βάρος για εμένα, πέρα από τις ντροπές και τα κομπλέξ που οι άλλοι μου δημιουργούν ή που εγώ μπορεί να νιώθω και οι άλλοι να τρέφουν με σχόλια και συμπεριφορές.

Γιατί δεν μπορώ να σκεφθώ έναν λόγο γιατί να μην θέλω να χάσω βάρος.

Τώρα αν το βάρος θα μου λύσει και όλα τα προβλήματα, δεν νομίζω αλλά θα βοηθήσει αρκετά. :bouncy:

Senior Member
    Καλώς σας βρήκα silk

Για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι ΜΠΟΡΩ!

Senior Member
    Καλώς σας βρήκα silk! Επίσης εκτός των άλλων θελω να χάσω βάρος για να μπορώ να φοράω φούστες χωρίς να συγκαίγονται τα μπούτια μου και να μη χρειάζεται μες τη ζέστη να φοράω λαστέξ που με κόβουν στην κοιλιά στα μπουτια και με ιδρώνουν ακόμα περισσότερο και όταν τα κατεβασω δεν μπορώ να τα ανεβασω... Συγγνώμη για την περιγραφή...

Originally posted by marulenia
    Καλώς σας βρήκα silk! Επίσης εκτός των άλλων θελω να χάσω βάρος για να μπορώ να φοράω φούστες χωρίς να συγκαίγονται τα μπούτια μου και να μη χρειάζεται μες τη ζέστη να φοράω λαστέξ που με κόβουν στην κοιλιά στα μπουτια και με ιδρώνουν ακόμα περισσότερο και όταν τα κατεβασω δεν μπορώ να τα ανεβασω... Συγγνώμη για την περιγραφή...
    Αχ αχ αχ... Πόσο σε καταλαβαίνω..
    Για να μπορώ να χαίρομαι το καλοκαίρι όπως πρέπει λοιπόν..

Page 32 of 32 FirstFirst ... 22303132