Κουράστηκα.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Senior Member
    Originally posted by lia_lia
    Όλο λέω θα πάω και ποτέ δεν πάω... γυρνάω λίγο πτώμα το μεσημέρι και κάνω τελείως καθιστική ζωή....
    στο γυμναστηριο δεν παιζει ρολο το ποσο κουρασμενη πας, η σωστη γυμναστικη αναζωογονει, δεν κουραζει εξτρα. Αρκει να εχεις χρονο, τιποτε αλλο. λιγο χρονο, που πιστεψε με αν θες τον βρισκεις...

ξέρεις κάτι.. έχω χάσει πολλά κιλά και με διατροφές και με δίαιτες express... και πάντα τα παίρνω πίσω.. δεν ξέρω ίσως το οτι θα χάσω κάποια απο τα κιλά πιο γρήγορα μου δώσει θάρρος...

Member
    mayumi κι εγω στα curves παω
    lia lia να στειλω το προγραμμα ?

Bad, Το πρόβλημα με το γυμναστήριο είναι πως δε θα ξεκουνηθώ απο το κρεβατάκι μου για να πάω. θα προφασίζομαι την κούραση της ημέρας και την ανάγκη μου για λίγο υπνάκο..

Μια φίλη μου κάνει μια δίαιτα σε διαιτολόγο με κάτι ροφήματα ,χάνει 5 κιλά το μήνα προς το παρόν έχει χάσει 10 και πάει καλά ,γιατί δεν ψάχνεις κάτι τέτοιο?

Είμαστε και curvegirls και είμαστε παντού!!!Σε ποια πας?

Θα ψάξω να βρω ένα γυμναστήριο μόνο για γυναίκες...

Ρια δεν ξέρω ακόμα.. σκέφτομαι να δοκιμάσω για μια βδομάδα μια με ψητά και σαλάτες...

Member
    Στη Κορινθο Εσυ?

Κορυδαλλό!Είμαστε και λίγο μακριά!

Member
    lia Οτι κι αν αποφασισεις εδω ειμαστε παρεα για συμπαρασταση Το γυμναστηριο για γυναικες (πχ curves ) ειναι πολυ καλη λυση !!!

Συμφωνώ με τη Ρία είναι μόνο γυναίκες ,οι γυμνάστριες είναι γυναίκες (όχι σαν αυτές τις τσ...ες που έχουν σε άλλα γυμναστήρια)και κρατάει και μόνο 40 λεπτά η γυμναστική!

Ψάχνω τώρα...

mayumi έχει site to curves στον Κορυδαλλό;

Site δεν έχει ,έχει όμως σελίδα στο facebook( Curves korydallou).Αν θέλεις πληροφορίες ρώτα και μένα!

Δεν ξέρω ακριβώς είναι.....

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast