Κουράστηκα.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 44 of 44
    που...

Οικονομικά τα λέει στο Face??

Xilia efxaristo koritsia....

Vasika eida sto face tis foto... den exei k polla mixanimata?? diadromo... podilata??

Λοιπόν είναι κανονικά 59 ευρώ το μήνα,αν θες το κάνεις ετήσιο και πληρώνεις 39 ευρώ αλλά τα βάζεις σε πιστωτική και τα δίνεις κάθε μήνα μου φαίνεται.Επίσης μπορείς αν θες να το σταματήσεις το ετήσιο όποτε θες (δεν είμαι ακριβώς σίγουρη γι αυτό)Το φοιτητικό είναι 99 το τρίμηνο.Και η εγγραφή δεν θυμάμαι πόσο είναι..

Μην τα βλέπεις έτσι!!πρέπει να κάνεις τον κύκλο τρεις φορές!

Den ksero. etixe mallon, mou deixnei pos den exei polla k afta pou xreiazomai kirios...

Member
    λια ειναι τελειως αλλη φαση απο τα συμβατικα γυμναστηρια ...μπες στο www.curves.gr και θα σου λυθουν ολες οι αποριες οτι αλλο θες εδω ειμαστε φυσικα... οι τιμες ειναι οπως τα ειπε η mayumi

Senior Member
    Παιδιά πάντως δεν είναι απαραίτητο να τρώει μόνο μία σαλάτα το βράδυ. Έτσι μόνο θα της γίνει τρόπος ζωής! Αν είναι κάτι εύκολο. ʼμα αναλογιστείς ότι το πρωί θα φάει ένα τοστ (250 θερμίδες), το μεσημέρι τη μερίδα της (μέσο όρο 450 θερμίδες), και το απόγευμα ένα γάλα ή ένα χυμό ή δύο φρούτα (100 θερμίδες), μένουνε το βράδυ άλλες 500 θερμίδες ως τις 1300. Μπορεί δλδ να φάει κανονικά μια μερίδα και το βράδυ.

Senior Member
    lia
    des parakatw gia curves

ekana copy paste to rezoume apo ena allo post moy se allo thema

Originally posted by changes
    λοιπόν,curves!

μόνο γυναίκες,όλων των ηλικιών,των μεγεθών και των σχημάτων!
    απο πλευράς ιδιοκτησίας είναι φιλικοί,ενθαρρυντικοί και διακριτικοί
    συμπερασμα:νιώθεις άνετα όπως κι αν είσαι
    την πρωτη μερα σε μετρανε πανω απο τα ρουχα,σε ζυγιζουν κ καθε μηνα αντε ξαναμανα....
    αν δε θες παντως,δεν μπαινεις στη διαδικασια.για σενα γινεται το ολο σκηνικο,για να ξερεις που πας,αν δε θες,απλως λες δε θελω.

δωστε βαση στο παρακατω!!ακομη κι αν εισαι πολυυυυυυυυυυ βαρυς,αν μπορεις κ περπατας και κινεισαι ενταξει,μια χαρα θα μπορεις να κανεις κι ολα τα μηχανηματα κι αυτο γιατι αφενος δεν ειναι τιποτα περιεργες η ασκησεις αφετερου μια χαρα θα χωρας.

τα μηχανηματα ειναι τοποθετημενα σε ενα κυκλο.
    γυμναζουν ας πουμε... ολες τις μυικες ομαδες.
    ειναι υδραυλικες οι αντιστασεις τους αρα δεν παιζει βαρυτητα,η κινηση ειναι διπλη και οσο πιο γρηγορα κ δυνατα το πας,τοσο αυξανεται η αντισταση.σκεφτειτε οτι εχετε το χερι σας μεσα στο νερο κ το κουνατε περα-δωθε,αν το κανετε αργα,δε δυσκολευεστε κ πολυ,αν ομως επιταχυνετε κ δωσετε δυναμη,τοτε θα αυξηθει η αντισταση του νερου και αρα θα γινει πιο δυσκολη και η κινηση

στο κεντρο του κυκλου ειναι μια γυμναστρια που αν δεν κανεις σωστα την ασκηση σε διορθωνει κ γενικοτερα ο,τι θες της λες,ειναι εκει για σενα

κανεις 3 κυκλους στα μηχανηματα και μετα διατασεις(λιγο παραδιπλα εχει στρωματακια κ ενα πινακα στον τοιχο που σου λεει τι και πως)

αναμεσα σe kαθε 2 μηχανηματα εχει κατι ειδικα δαπεδακια που απορροφουν τους κραδασμους (κ αρα προστατευουν τα ποδια σου)πανω στα οποια χοροπηδας χαλαρωνοντας η κανεις ασκησεις δικές σoυ ωστε να διατηρουνται οι σφυγμοι σου σε ενα σταθερο πανω-κατω επιπεδο(να μην πεφτουν μεταξυ των μηχανηματων)κ αυτο τελικα ειναι που κανει το μισαωρακι σου εκει να ειναι κ αεροβιο...δεν προκειται μονο για μυικη ενδυναμωση.

πιο συγκεκριμενα...3 φορες μεσα στον κυκλο σταματας και μετρας τους σφυγμους σου για 10 δευτερολεπτα(υπαρχει μαγνητοφωνημενος ηχος που σου λεει τωρα αλλαξε ασκηση,τωρα απομακρυνσου θα μετρησουμε σφυγμους )
    για να καψεις λιπος η μεγιστη καρδιακη συχνοτητα πρεπει να ειναι αναμεσα στο 60-70% της μεγιστης καρδιακης σου συχνοτητας.
    παρακατω δεν κανεις δουλεια,παραπανω ειναι για βελτιωση αεροβιας καταστασης κοκ
    υπαρχει ενας πινακας στον τοιχο που σου λεει ποσοι πρεπει να ειναι οι σφυγμοι σου σ αυτα τα 10 δευτερολεπτα που τους μετρας ωστε η καρδιακη σου συχνοτητα να αντιστοιχει στο στο 50,60,70,80 %κλπ της μεγιστης καρδιακης σου συχνοτητας.οι τιμες ειναι διαφορετικες για το ηλικιακο γκρουπ πχ των 20-25 απο οτι για το γκρουπ 25-30
    αν θες να χασεις λιπος,θα πρεπει οι σφυγμοι να αντιστοιχουν στο 60 με 70% της μεγιστης καρδιακης συχνοτητας.

3 κυκλοι και διατασεις ειναι μετρημενοι γυρω στο 30 λεπτο
    προθερμανση στην αρχη κ χαλαρωση στο τελος πριν τις διατασεις ,γινεται πανω στα μηχανηματα κ περιλαμβανονται στο 30 λεπτο

δε χρειαζεσαι παραπανω απο 3 κυκλους.εγω ελεγα σιγα,3 κυκλους-μιση ωρα τι να προλαβεις να κανεις,αλλα κουραζεσαι αν τις κανεις σωστα,γρηγορα κ δυνατα τις ασκησεις ποσο μαλλον αν κανεις και δικες σου στο μεταξυ των μηχανηματων.
    ειναι δικο σου θεμα πως θα το χρησιμοποιησεις το μισαωρο κ τα οργανα κ τα δαπεδακια...με την προυποθεση βεβαια οι σφυγμοι σου να ναι στις τιμες που αντιστοιχουν στ 60-70 τοις εκατο της καρδιακης συχνοτητας αν θες να καψεις λιπος.αν δεις οτι ανεβηκαν κανεις πιο χαλαρα τις ασκησεις ακομη κι αν νομιζεις οτι δεν κανεις δουλεια ετσι...,αν δεις οτι εισαι πιο κατω,ζοριζεσαι περισσοτερο

η τιμη ειναι 59 ευρω το μηνα.υπαρχει κ το οικονομικο πακετο,το ετησιο,το αγοραζεις εξαρχης ολοκληρο και σου βγαινει σχεδον 20 ευρω κατω το μηνα.

αυτο που θα ηθελα να σας μεινει απο ολο το κατεβατο ειναι οτι αν νιωθετε εδω και καιρο η νιωσατε μολις τωρα οτι πολυ θα θελατε να γυμναστειτε αλλα λογω κιλων κομπλαρετε, νομιζετε οτι δε θα αντεχετε κλπ κι ολο το αναβαλλετε κ λετε αντε θα χασω πρωτα τοσα κ μετα θα παω, πηγαινετε γραφτειτε αυριο κιολας! ειναι ιδανικα για ολους εσας!
    κ θα δειτε οτι πηγαινοντας θα αρχισει μια νεα περιοδος,εκει που δεν περνουσε καν απο το νου σας.

τα φιλια μου!

και για να μην ξεχνιομαστε χαχαχαχ καμια διαιτα κανεις των 1400 θερμιδων ρε παιδια????????????

Ευχαριστώ πάρα πολυ!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by lia_lia
    ξέρεις κάτι.. έχω χάσει πολλά κιλά και με διατροφές και με δίαιτες express... και πάντα τα παίρνω πίσω.. δεν ξέρω ίσως το οτι θα χάσω κάποια απο τα κιλά πιο γρήγορα μου δώσει θάρρος...
    τα παιρνεις πισω επειδη χανεις μυικη μαζα, μετα τρως κ τα παιρνεις σε λιπος, ετσι καθε φορα τα χανεις ολο κ πιο δυσκολα αφου μειωθηαν οι μυς (που κανουν τις καυσεις) κ αυξηθηκε το λιπος. αν συνεχισεις χωρις γυμναστικη κ με διαιτες αυστηρες θα χειροτερεψει...

Bad μου, μα πάντα τα παίρνω πίσω επειδή ανοίγω το στοματάκι μου.. Ακόμα και με κανονική διατροφή και με απώλεια μόνο λίπους. Είναι θέμα δικής μας καθαρά ψυχολογίας. Δεν έχω σκοπό να χάσω όλα τα κιλά με αυτό τον τρόπο. Εννοείται αυτό Ξέρω πολύ καλά τις συνέπειες. Λίγη ώθηση μόνο καθαρά για να πάρω λίγο θάρρος. . .

Page 3 of 3 FirstFirst 123