Μονοφαγία.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 61
    Και εγώ με 8-10 κιλά μείον θα είμαι ικανοποιημένη.. Ξέρεις όμως γίνεται Λίντα μου, έχω χάσει και έχω ξαναπάρει αυτά τα κιλά άπειρες φορές... Πραγματικά κουράστηκα... Τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια.. Ποτέ δεν κατάφερα να πετύχω συντήρηση πάνω απο 3-4 μήνες...

Α.... Κάτι άλλο αν προσθέσω ένα μήλο το απόγευμα λες να χαλάσει ο συνδυασμός???

Senior Member
    Έχεις δίκιο αυτό είναι το πιο σπαστικό!
    Αλλά αυτή τη φορά θα υποσχεθείς στον εαυτό σου ότι θα είναι η τελευταία φορά που χρειάζεται να κάνεις δίαιτα!
    Εγώ έτσι έχω πει: όταν φτάσω στα κιλά μου θα προσέχω. Μόλις παίρνω ένα δύο κιλάκια αμέσως θα κάνω δίαιτα για να επανέλθω!

Senior Member
    Originally posted by lia_lia
    Α.... Κάτι άλλο αν προσθέσω ένα μήλο το απόγευμα λες να χαλάσει ο συνδυασμός???
    Όχι γιατί είναι φρούτο. Δεν νομίζω να χαλάσει!

Κάθε φορά υπόσχομαι στον εαυτό μου.. Πραγματικά δεν πιστεύω πως θα ξεγύγω ποτέ απο το τρυπάκι της δίαιτας.. Είναι θέμα χαρακτήρα.. Τι να κάνουμε... χχχχ

Senior Member
    Δεν μπορείς να κάνεις και εγχείρηση στα κιλά σου. Εγώ ήθελα να κάνω, για πιο άμεσο και ανώδυνο και μόνιμο αποτέλεσμα, αλλά δεν σου φεύγει η όρεξη με την πτύχωση. Μόνο με την sleeve, που είναι για πάνω από 100 κιλά

Senior Member
    λια η διαιτα ειναι χημικη και πρεπει να την τηρησεις ακριβως, παντως αν θελεις να φας φρουτο, προτιμησε το ακτινιδιο η γενικα τα ξινα φρουτα που εχουν χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη.

Δε θέλω σα λύση την επέμβαση σε τέτοια κιλά.. Και για σένα θα έλεγα το ίδιο.. Πρέπει να έχεις δύναμη και θέληση. Έλεος πια.. το έχουμε παρακάνει με το φαγητό και αυτό πρέπει να σταματήσει...

Senior Member
    Το φαγητό είναι μεγάλη απόλαυση. Και ανάγκη. Και καταφεύγουμε σε αυτό όταν έχουμε προβλήματα. Οπότε δεν μπορείς να παραβλέψεις όλους αυτούς τους λόγους που μας "σέρνουν" στο φαγητό. Εγώ όλους αυτούς τους λόγους τους θεωρώ πολύ σημαντικούς.

Πρέπει να καταφέρουμε να είμαστε εγκρατείς και να μην "σερνόμαστε" στο φαγητό. Εννοείται πως τα "θεματάκια" που μας οδηγούν εκεί είναι σοβαρά!

Senior Member
    Εγώ πάντως που δεν έχω αγόρι είναι η μόνη μου απόλαυση και καταφύγιο το φαγητό. Οπότε δύσκολο να κρατηθώ. Πρέπει να χάσω όμως για να μπορώ να βρω αγόρι

Junior Member
    οπως την βλεπω αυτη τη δίαιτα δεν βασιζεται στην μονοφαγία αλλα στις πρωτεινες. Ειναι ακομη μια χημική δίαιτα τυπου Ατκινσ, Σκαρσντειλ κτλ. Σιγουρα θα χάσεις πολλα κιλά αλλα ισως κουράσεις άδικα τον οργανισμό σου και μετά θα τα πάρεισ ολα πίσω πολύ γρήγορα. Το προβλημα μας είναι ότι θέλουμε να χάσουμε σε ενα μήνα όσα κιλά πήραμε σε 1 χρόνο. Εγω αμα αρχίσω δίαιτα μου φαίνεται πως ο χρόνος περνά τόσο αργα.... με πιάνει η ανυπομονησία και μετά απογοητεύομαι.

Enjoy μου, ακόμα και τα κιλά που έχω χάσει με διατροφολόγους πάλι τα πήρα πολύ γρήγορα... Αποτέλεσμα άδικος χρόνος, πεταμένα λεφτά και πάλι χάλια ψυχολογία.

Δοκιμάζω αυτή τη δίαιτα για να φτιάξει λίγο η ψυχολογία μου. Θέλω να ικανοποιήσω την ανυπομονησία μου και να προλάβω την απογοήτευση... Έχω σκοπό να ακολουθήσω σωστή διατροφή αργότερα.

lbp λες πως πρέπει να χάσεις κιλά για να βρεις αγόρι..
    δεν είναι όμως τα χαμένα κιλά που θα σε κάνουν να βρεις αγόρι αλλά η ανεβασμένη ψυχολογία και η εμπιστοσύνη που θα έχεις στον εαυτό σου...

Senior Member
    Originally posted by lia_lia
    Enjoy μου, ακόμα και τα κιλά που έχω χάσει με διατροφολόγους πάλι τα πήρα πολύ γρήγορα... Αποτέλεσμα άδικος χρόνος, πεταμένα λεφτά και πάλι χάλια ψυχολογία.

Δοκιμάζω αυτή τη δίαιτα για να φτιάξει λίγο η ψυχολογία μου. Θέλω να ικανοποιήσω την ανυπομονησία μου και να προλάβω την απογοήτευση... Έχω σκοπό να ακολουθήσω σωστή διατροφή αργότερα.
    Σαν να με ακούω...τι εύστοχα που το είπες αυτό με τους διαιτολόγους..είμαι κι εγώ παθούσα, σκέφτομαι να την ξεκινήσω...ενημέρωσε για την πρόοδό σου και καλή επιτυχία!

Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast