Μονοφαγία.... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 61
    Senior Member
    Θα είμαι 26 αύριο. Αυτό λέω κι εγώ, ότι είναι δύσκολο να βρεις τον σωστό άντρα. Που θα σε δέχεται για τα κιλά σου. Αυτό το πρόβλημα το έχουν και οι αδύνατες γυναίκες, συμφωνώ, απλώς εμείς έχουμε ένα παραπάνω λόγο να μην μας θέλουν. Και μητσόκολο, οι μαύροι δεν μας ενδιαφέρουν!

Senior Member
    Να τα χιλιάσεις lbp αρχικά. Ότι επιθυμείς να το αποκτήσεις.

Ένα σωστό, άνδρα που θα εκτιμήσει αυτό που είσαι και όχι αυτό που φαίνεσαι,
    και ας μην είναι κούκλος, αρκεί να είναι άνθρωπος με χαρίσματα και ψυχική δύναμη και ανωτερότητα.
    Σου το εύχομαι!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ, να 'σαι καλά, ανταποδίδω τις ευχές!!

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !

lbp xronia Polla!!!!!! na ta ekatostiseis!!!!

koritsia, ego xekinisa tin paraskevi kai simera deftera zigiza 3 peripou kila ligotero (2,8) einai ligo ipervoliko k xero pos den einai lipos ta kila afta, alla 1) mou edosan tharos kai 2) sta rouxa mou katalabaino kapoia diafora.

Senior Member
    το σημαντικο ειναι να αισθανεσαι εσυ καλα με τον εαυτο σου. ασχετα ποσα κιλα εχεις..
    οταν ημουν στα 119 μονιμος παραπονιομουν πως δεν εχω αγορι πως δεν με προσεγγιζου νγιατι εχω πολλα κιλα.. εβλεπα ομως αλλες κοπελες διπλα μου παχουλες να εχουν αγορια και ελεγα τι φταιει γμτ γιατι δεν εχω εγω... τωρα που εχω χασει κοτνα 30 κιλα... και νοιωθω καλα με εμενα με ντυνομαι πιο ομορφα κυκλοφορω πιο ελευθερα με αυτοπεποιθηση, με χαμογελο.. βγαινω εξω χορευω στα κλπαμ ειμαι ενα ατομα ξανα με ζωντανια. διαπιστωσα πως εχω κατακτησεις... αντρες μς κοιτανε.. αν και ακομη κοπελα με ζουμερες καμπυλες ( ειμαι στα 91 με 1.72 υψος)...ομως παλι ειμαι χωρις αγορι... και καταλαβα το γιατι. γιατι εγω δεν θελω ουσιαστικα να ειμαι με καποιον. οταν ημουν 119 δεν ηθελα γιατι στην πραγματικοτητα οσο ανετη και αν το επαιζα με τα κιλα μου δεν ημουν, δεν ενοιωθα καλα με εμενα με το σωμα μου και αυτο εβγαινε προς στα εξω, και ακομη και αν καποιος με προσεγγιζε εγω ετρεχα μακρυα...
    τωρα παλι που νοιωθω σιγα σιγα ξανα καλα με εμενα, αρχιζω και αγαπω το σωμα μου απλα μου αρεσει να φλεταρω. θελω πρωτα να αγαπησω εγω τον εαυτο μου και το σωμα μου οπως του αξιζει, να του δωσω την αγαπη που του ειχα στερησει τοσο καιρο.. και το κυριοτερο επειδη πλεον επειδη εχω χασει καποια κιλα και θα χαζω και τα υπολοιπα που απομειναν σε λιγο καιρο δεν συμβιμβαζομαι με μια απλη σχεση. μου αξιζου ντα καλυτερα και αυτα θα αποκτησω αλλα βλεπω πως ξαφνικα με κοιτανε... και απο οτι μου λενε οι αλλοι.. πλεον νοιωθω καλα και εγω και το καταλαβαινω πως με κοιταζουν,,, πριν απλως ειχα τα ματια μου κλειστα ...

ολη αυτη η ιστορια απλα για να πω σαν συμπερασμα της δικης μου εμπειριας... αν εμεις δεν αγαπησουμε τον εαυτο μας δεν θα μας δωσει σημασια και δεν θα μας αγαπησει κανεις. οταν εμεις νοιωουσμε καλα με τον εαυτο μας και ετοιμες για μια σχεση τοτε θα βρεθει πραγματικα καποιος που θα ενδιαφερθει για εμας!

Senior Member
    Originally posted by lia_lia

koritsia, ego xekinisa tin paraskevi kai simera deftera zigiza 3 peripou kila ligotero (2,8) einai ligo ipervoliko k xero pos den einai lipos ta kila afta, alla 1) mou edosan tharos kai 2) sta rouxa mou katalabaino kapoia diafora.
    Ευχαριστώ πολύ, βέβαια αύριο έχω γενέθλια, όχι τη μέρα που θα μας ξημερώσει, την επόμενη

Senior Member
    Εγώ πάλι δεν βλέπω να χω κατακτήσεις. Μου έχουν πει πολλοί ότι είμαι μπάζο και όταν πηγαίνω σε κλαμπ, κανείς δεν με κοιτάει. Βέβαια όταν άκουσα την Κατερίνα Παπουτσάκη να λέει το ίδιο, για το σχολείο, δικαιώθηκα κάπως.

Senior Member

έλα ρε σοβαρά?? καλό ακούγεται, αλλά 2,8 σε 4 ημέρες?
    δε μου λές, εύκολη δεν είναι η δίαιτα? δε νομίζω να πεινάς...μπορεί να την κάνω κι εγώ, μπας και ξεκολήσω λίγο

Κοίτα δεν πεινάς... Μια χαρά είναι.. Αλλά δεν είναι να την κρατάς και για πάνω απο μαι βδομάδα. .

Senior Member
    Κοίτα δεν πεινάς... Μια χαρά είναι.. Αλλά δεν είναι να την κρατάς και για πάνω απο μαι βδομάδα. .
    Καλά αυτό εννοείται!
    Θα τη κάνω κι εγώ, αύριο ζυγίζομαι να δω που έχω φτάσει και την ξεκινώ για μια εβδομάδα, να ξεκουνήσω λίγο.

Senior Member
    Σούπερ!, έχασα 1.300
    τικεράκι θα αλλάξω πάνω στην εβδομάδα, την Παρασκευή.
    Σ'ευχαριστώ πολύ για τη δίαιτα

Betty το συνεχίζεις???

Senior Member
    Betty το συνεχίζεις???
    Όχι Λια μου το έχω σταματήσει στην εβδομάδα επάνω, και τώρα κάνω τη διατροφή της pink butterfly, κάτι ψιλοκουνιέται και από εκεί.
    Θα την κρατήσω γιατί είναι πολύ βολική. Αν θέλεις δες εδώ

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1467&page=2

Κ εγώ κάνω κάτι παρόμοιο. Προσέχω μόνη μου κ έχω κόψει τα βραδινά . Έχει περάσει ένας μήνας και έχω χάσει 4-5 κιλά. Πάλια καλα!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast