Για εσας που παίρνετε χάπια λυστε τις αποριες
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Senior Member

Για εσας που παίρνετε χάπια λυστε τις αποριες

δεν εβρισκα κάποιο θεματακι και αποφασισα να κανω ενα, σιγουρα θα υπάρχουν κι αλλα ατομα με τους δικους μου προβληματισμούς.

Η αλήθεια ειναι οτι δεν ειμαι υπερ στο να παρω χαπια γιατι μπορω να χασω κιλά με απλη διατροφή
    Εσείς που παίρνετε χάπια τα ξεκινησατε για ποιον λόγο?
    δεν χανατε κιλά? ή για πιο γρηγορα αποτελέσματα?
    Παλαιότερα ενας γιατρος χωρίς καν να μπει στον κοπο να δει αν μπορω να χαω κιλά απο μονη μου μου εδωσε να παρω τα xenical εγώ δεν τα πήρα και ουτε ξαναπήγα σε αυτόν.
    Εσας σας τα εδωσε καποιος γιατρος με το ετσι θέλω η υπήρχε δυσκολία στο χασιμο κιλών?

Senior Member
    Υπαρχουν threads για ολα τα χαπια της αγορας. Νομιζω ολοι καταφευγουν σε αυτα για καλυτερα και πιο συντομα αποτελεσματα...

Senior Member
    εγω δεν ψάχνω να βρω ποιο ειναι το πιο καλό, αλλά για ποιον λόγο τα ατομα αυτα παίρνουν χάπια?
    Τους τα εδωσε γιατρός με το ετσι θέλω?
    Δεν εχαναν κιλά απο μόνοι τους παρολες τις προσπάθειες?
    Τα ζήτησαν ως βοήθημα για πιο γρήγορα αποτελέσμτα?

Junior Member
    εμενα πριν 5 χρονια μου τα σηστησε γιατροσ τα xenical χωρισ να με πιεσει βεβαια για πιο γρηγορα αποτελεσματα!!!ισως να βοηθαει και ψυχολογικα νομιζω οταν βρισκεσαι σε περιοδο διαιτασ η διατροφης !!!εχεις και το φαρμακο σου να σε στηριξει!!ετσι θεωρω οτι κατεφυγα στη λυση των χαπιων!!

Junior Member
    ξερεις οτι το χαπι δεν θα σου κανει θαυματα αλλα θα υποστηριξει την προσπαθεια σου!!!

Senior Member
    είδες αποτελέσματα?
    εμένα μου τα είχε δωσει ενας γιατρός παλια αλλά δεν τα πήρα δεν ηθελα να επιβαρρύνω τον εαυτό μου με φαρμακα απο την στιγμή που χανω κιλά αν προσπαθήσω.
    Το μόνο που έχω πάρει σαν συμπλήρωμα ειναι η λεκιθίνη και η αλήθεια ειναι οτι ειχε πολύ πολύ μικρή διαφορα η απώλεια με το οταν δεν επαιρνα λεκιθίνη.

Junior Member
    Οταν ειχα παρει τα xenical για περιπου κανα 8μηνο ναι ειχα δει διαφορα!!!Ημουν 105 κιλα εχασα 12 κιλα πηγα στα93 μετα τα σταματησα μονη μου.μετα τα ξαναπηρα τα κιλα βεβαια!!!το μαιο του 2009 πηρα τα reductil τα αποια ακουσα απο καποια φιλη οτι αδυνατιζουν ,ημουν παλι 107 κιλα εχασα 10 κιλα,πηγα στα 97.τα σταματησα στις γιορτες γιατι φοβηθηκα τις παρενεργειες και μετα ανοιξε παλι η ορεξη,η μαλλον η διαθεση για γλυκα,γιατι με ταγλυκα παχαινω,αυτο ειναι το προβλημα μου.και τωρα ειμαι απογοητευμενη και απο μερα σε μερα λεω ναξεκινησω διαιτα αλλα ολο το αναβαλλω και μολις επισκεπτομαι την ζυγαρια γεμιζω τυψεις ενοχες........

Senior Member
    παλαιότερα που εκανα διαιτα με διαιτολόγο σε 2 μηνες ειχα χασει 12 κιλά, μετα σταμάτησα λογω κάποιν προσωπικών προβλημάτων
    Τώρα σκέφτομαι οτι απο την στιγμη που λογικά ο ενδοκρινολόγος θα μου δώσει κάποια χάπια για να σταθεροποιηθούν οι ορμόνες μου και με την βοήθεια πάλι της διαιτολόγου θα εχω αποτελέσματα,

Senior Member
    Τα ορμονικα χαπια και αυτα του θυροειδη δεν εχουν σχεση με τα αδυνατιστικα. Εγω καθε πρωι ας πουμε περνω το χαπι του θυρεωειδη και μετα το λιποτοξ.

Senior Member
    μα δεν ειπα οτι ειναι αδυνατιστικά, ειπα οτι θα σταθεροποιηθούν οι ορμόνες μου ετσι και θα ειναι ακομα πιο ευκολη η προσπαθεια μου αφου δνε θα ειναι ανεξέλεγκτες οι ορμόνες για να επηρεάζουν

irenep
    Guest
    Originally posted by penelope1985
    Τα ορμονικα χαπια και αυτα του θυροειδη δεν εχουν σχεση με τα αδυνατιστικα. Εγω καθε πρωι ας πουμε περνω το χαπι του θυρεωειδη και μετα το λιποτοξ.

προσεχε το το λιποτοξ.
    καπου ειχα διαβασει για παρενεργειες σε ατομα με προβληματα θυροειδη.
    ρωτα καλυτερα τον φαρμακοποιο.

Senior Member
    καραμελιτσα.. οντως το ορμονικο θεμα μπορει να επηρεασει τις αποπειρες απωλειας βαρους. σου ευχομαι με το που ρυθμιστουν να δεις την ζυγαρια να κατρακυλα!

σου μιλω με ιδια πειρα, καθως με αρρυθμιστες ορμονες εκανα διαιτες κ εχανα πιο αργα και απο χελωνα, ενω η κατασταση βελτιωθηκε πολυ τον τελευταιο ενα χρονο που κανω αγωγη (εχασα 26 κιλα κ συνεχιζω )

καλο κουραγιο καλη μου και αποφασιστικοτητα!!

Senior Member
    esceden σε ευχαριστώ πολύ,
    αυτό πιστευω και για εμενα οτι θα βοηθήσει πολυ,
    Αν επιτρέπεται με ποιες ορμόνες ειχες πρόβλημα? έχεις και με τον θυρεοειδή?

Senior Member
    οχι κουκλα μου! εχω πολυκυστικες ωοθηκες και για να τις αντιμετωπισω πηρα αντισυλληπτικα.. αυξημενη τεστοστερονη δλδ κυριως, και λοιπα ανδρογονα.

και ειπαμε. θετικη αντιμετωπιση ε? καθε μερα που θα κανεις κατι καλο για την υγεια σου ειναι μια κερδισμενη μερα! ανεξαρτητα απο ποντους και κιλα.. εχεις δρομο αρκετο, αρα θα χρειαστει να κανεις την μαχη σου για τους σωστους λογους!

Senior Member
    εχω κι εγω πολυκυστικές αλλα σε 2 γυναικολόγους που πήγα δνε μου εδειναν αντισσυληπτικά γιατι φοβόντουσαν για θρόμβωση, λογω οτι ειχα καποια κιλα παραπανω και τοτε ημουν 105 κιλά,
    τωρα να δω με τις εξετασεις που θα κανω τι θα γινει
    Είναι η πρωτη φορα που παω οργανομένα να χτυπήσω το κακο γιατι πήρα 30 κιλά σε 2,5-3 μηνες και χωρίς υπερφαγία, αυτο με ανησυχησε

Page 1 of 2 12 LastLast