Μονοφαγία.... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 45 of 61
    Senior Member
    Originally posted by BaD
    Originally posted by lia_lia
    ξέρεις κάτι.. έχω χάσει πολλά κιλά και με διατροφές και με δίαιτες express... και πάντα τα παίρνω πίσω.. δεν ξέρω ίσως το οτι θα χάσω κάποια απο τα κιλά πιο γρήγορα μου δώσει θάρρος...
    τα παιρνεις πισω επειδη χανεις μυικη μαζα, μετα τρως κ τα παιρνεις σε λιπος, ετσι καθε φορα τα χανεις ολο κ πιο δυσκολα αφου μειωθηαν οι μυς (που κανουν τις καυσεις) κ αυξηθηκε το λιπος. αν συνεχισεις χωρις γυμναστικη κ με διαιτες αυστηρες θα χειροτερεψει...
    Συμφωνώ απόλυτα με BaD
    Απόλυτααααααααα όμως

tidekpe, ίσως αξίζει μια προσπάθεια μια βδομαδούλα ίσα ίσα για να ανέβει λίγο το ηθικό. Μετά κάνουμε κανονικό ισσοροπημένο πρόγραμμα.... Θα είμαστε σε επικοινωνια

Senior Member
    O.K. kisses

Senior Member
    lbp λες πως πρέπει να χάσεις κιλά για να βρεις αγόρι..
    δεν είναι όμως τα χαμένα κιλά που θα σε κάνουν να βρεις αγόρι αλλά η ανεβασμένη ψυχολογία και η εμπιστοσύνη που θα έχεις στον εαυτό σου...
    Όχι λία, δυστυχώς το χω συζητήσει με αγόρια και όλοι αυτό μου λένε. Ότι πρέπει να χάσω κιλά. Τα ίδια μου λένε και οι συγγενείς μου για να βρω αγόρι. Και συμφωνώ γιατί δυστυχώς ή ευτυχώς η εμφάνιση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο.

Originally posted by tidekpe
    O.K. kisses
    Ξεκίνα!!!!!!!
    Ξέρεις βέβαια πως το πρώτο κατέβασμα της ζυγαριάς είναι υγρά αλλά φτιάχνει η διάθεσή σου και αποκτάς περισσότερο πείσμα για να μπορέσεις να συνεχίσεις..
    Εγώ θα ξεκινήσω και γυμναστήριο....
    Περιμένω νέα σου...

Senior Member
    Κι εγώ σκέφτομαι το γυμναστήριο αλλά μπορώ μόνο 2 μέρες την εβδομάδα, όπως τα υπολόγισα και εν όψει κρίσης, με δυο παιδιά, τό ένα πάνω στα έξοδα σκέφτομαι τόσα λεφτά για δυο φορές μόνο...αλλά από το ολότελα...καλή κι η Παναγιώταινα! Όταν ζυγιστείς πές μου, βρε Λία-Λία..(όπως καρέτα-καρέτα

Senior Member
    ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ; ΑΝΤΕΞΕΣ; ΕΧΑΣΕΣ; ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΑΡΚΕΤΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Senior Member
    Originally posted by tidekpe
    O.K. kisses
    Ξεκίνα!!!!!!!
    Ξέρεις βέβαια πως το πρώτο κατέβασμα της ζυγαριάς είναι υγρά αλλά φτιάχνει η διάθεσή σου και αποκτάς περισσότερο πείσμα για να μπορέσεις να συνεχίσεις..
    Εγώ θα ξεκινήσω και γυμναστήριο....
    Περιμένω νέα σου...
    Πολύ πιθανό να είμαι η τρίτη στην παρέα, θα ενημερώσω.
    Αλήθεια έχεις δει κάποιο αποτέλεσμα?

Senior Member
    lpb δεν ξερω ποσο ζυγιζεις εγω ειμαι 142 κιλα υψος 1,68 και 28 χρονων και ποτε μα ποτε δεν ειχα προβλημα με τους αντρες, σου λεω μονο την αληθεια και δεν θελω σε καμια περιπτωση να το παιξω εξυπνη η ομορφη αλλα αμα αφεθεις ελευθερη χαμογελας εχεις χιουμορ θα ειναι αλλιος τα πραγματα, εγω ειμαι 1 χρονο παντρεμενη με εναν κουκλο σχεδον 2 μετρα κορμαρα με πρασινα ματια ξανθο και οταν με κραταει αγγαλια στον δρομο μερικες μερικες αφριζουνε και να σου πω και την αληθεια μου πολυ το ευχαριστιεμαι :P γιατι αυτες που κοροιδευουν πιο πολυ ειναι οι γυναικες τωρα βεβαια ετοιμαζομαι για σλιβ και ειναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΜΟΥ Η ΑΠΟΦΑΣΗ γιατι θελουμε να κανουμε ενα παιδακι και οπως καταλαβαινεις με τοσα κιλα θα υπαρξει προβλημα , αγαπησε τον εαυτο σου βγαλε οτι ταλεντο διαθετεις στην επιφανεια γελα εχε καλη διαθεση και ολα θα στρωσουν, να ξερεις οτι οσοι κοιτανε την εμφανιση ειναι ανθρωποι ΡΥΧΟΙ και δεν αξιζει σε καμια περιπτωση να εισαι μαζι τους, ειτε να χασεις κιλα και να αλλαξεις τον εαυτο σου για ΑΥΤΟΥΣ εισαι και θα εισαι για ΠΑΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ small ειτε σε xtra large!!!

Senior Member
    συμφωνω με μιττσοκολο! παντα τους πιο ωραιους γκομενους ειχα χεχεεχ κ οι αλλες αφριζαν!

Senior Member
    Μητσόκολο ωραία τα λες αλλά που τους βρίσκω τέτοιους άντρες.

Senior Member
    ʼντρα μπορεί να βρεί ο καθένας , σιγά,
    τι θα είναι αυτός τώρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.....

Senior Member
    Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις άντρα, αλλά είμαστε εκτός θέματος. Οι περισσότεροι το παίζουν ιστορία, ότι θέλουν κουκλάρες στα "μέτρα τους". Τώρα εμείς μιλάμε για συγκεκριμένο άντρα, που να θέλει μία παχουλή γυναίκα, αυτοί ειδικά είναι ακόμα πιο δυσεύρετοι, αυτό υποστηρίζω.

Senior Member
    lbp τωρα ειδα τα κιλα σου κοπελαρα μου τι να πω εγω που εχω 50 κιλα πανω απο σενα, λβπ ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται? :P η αληθεια ειναι οτι ο ρατσισμος στα παραπανισια κιλα δινει ρεστα αυτο δε σημαινει οτι δεν εχουμε δικαιομα στον ερωτα και να σου πω και κατι αλλο.. αυτο το εχουν πολυ οι ΕΛΛΗΝΕΣ κοριτσια οτι θελουν κορμαρες και μαλακιες, εχω ταξιδεψει στο εξωτερικο και ειναι ΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΜΙΑ σχεση η αντιμετωπιση των αντρων, ειδικα κοριτσια οι μαυροι τρελλενονται για αφρατες χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Δεν είναι τόσο εύκολο να βρεις άντρα, αλλά είμαστε εκτός θέματος. Οι περισσότεροι το παίζουν ιστορία, ότι θέλουν κουκλάρες στα "μέτρα τους". Τώρα εμείς μιλάμε για συγκεκριμένο άντρα, που να θέλει μία παχουλή γυναίκα, αυτοί ειδικά είναι ακόμα πιο δυσεύρετοι, αυτό υποστηρίζω.
    πιστεύω οτι το δύσκολο είναι να βρείς το σωστό άνδρα, όχι απλά κάποιον άνδρα.
    Αυτό το πρόβλημα όμως το έχουν και οι αδύνατες γυναίκες.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast