Results 46 to 60 of 78
-
03-03-2010, 23:27 #46
εσβησα οτι εγραψα γιατι ειπα πως δεν α ξαναασχοληθω με αυτο το θεμα! ας αναλαβουν αλλοι
- 03-03-2010, 23:35 #47
Την καλύτερη δουλειά έκανες...
03-03-2010, 23:40 #48
Τι έχει υπεραναλυθει; Σε ποιο τόπικ; Για πείτε και στο νέο μέλος
04-03-2010, 07:20 #49
Αν εχετε κανει εξετασεις και εχετε αποκλυσει τα θεματα υγειας και οτι φταινε αυτα για τα κιλα που δεν φευγουν δοκιμαστε αυτο .. http://www.fitday.com/ φοβερο οπλο για τη διαιτα!!
εγω στις 1100 θερμιδες εχανα πολυ ευκολα,στις 1200 πιο δυσκολα και στις 1300 το πολυ ενα κιλο το μηνα,αυτες οι 100 θερμιδες πραγματικα κανουν τη διαφορα και τις παιρνουμε ΠΟΛΥ ευκολα απο ενα μικρο κομματακι τυρι που εχει το μεγεθος ενος κυβου η ενα φρουτο η λιγα γραμμαρια παραπανω λαδι αρα ειναι πολυ ευκολο να ξεγελαστουμε και να νομιζουμε οτι δεν χανουμε για καποιους αλλους λογους
ακομα και στην συντηρηση ειναι πολυ καλο οπλο το φιτντει μεχρι να σταθεροποιησουμε τα κιλα οπως απαραιτητη ειναι και μια ζυγαρια ακριβειας που μετραει γραμμαρια γιατι οι αλλες χανουν αρκετα και οταν εχουμε να ζυγισουμε λαδι,βουτυρο,ταχινι και τετοια λιπαρα τροφιμα ακομα και τα 10 γραμμαρια παιζουν τεραστιο ρολο!
04-03-2010, 08:53 #50
μεταφερω συμβουλες που μαλλον πρεπει να ακολουθησουμε για καλα αποτελεσματα...
-Καταναλώνετε τουλάχιστον 1000-1200 θερμίδες ημερησίως
-Καταναλώνετε συχνά, μικρά, ισορροπημένα γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας.
-Αυξήστε το μεταβολισμό σας με ορισμένους τρόπους
-Ασκηθείτε περισσότερο από όσο συνηθίζετε
-Καταναλώνετε υγιεινά λιπαρά Ω3
-Οργανώστε μια ημέρα που θα το ρίξετε έξω και θα καταναλώσετε κάτι που θα σας κάνει να ευχαριστηθείτε
-Μην αποφεύγετε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης
-Μην ακολουθείτε προγράμματα μικρής περιεκτικότητας σε θερμίδες
-Μην εγκαταλείψετε το πρόγραμμα διατροφής και άσκησης μόλις φτάσει η ημερομηνία-στόχος που θέλατε
04-03-2010, 11:10 #51
Originally posted by mcan
Δεν θα χασεις ποτε αγαπητη μου, γιατι κανεις δεν εχασε χωρις να προσπαθει και να κανει θυσιες/ αν και δεν ειναι θυσια να ακολουθουμε ενα πιο σωστο τροπο διατροφης και καποια ασκηση-οχι μιση ωρα περπατημα την ημερα δεν ειναι ασκηση. Φυσικα ποτε δεν θα το δεις γιατι εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι ειναι οκ να χαλας μια διαιτα καθε 2 μερες, να αλλαζεις διαιτολογο στην πρωτη εβδομαδα, να αντικαθστας το προγραμμα π σου δινει αι να θεωρεισ φυσιολογικες 2000θερμιεδες. Επισης ακομα κ αν τα καταφερεις ποτε δεν θα εχεις υπομονη για το μετα καθως το μυαλο σ τρεχει ηδη στην συντηρηση οπου πιστευεις οτι θα μπορεις να τρως τα παντα.
Σιγουρα οτι κ να σ πω δεν θα το καταλαβεις καθως οπως λες κανεις διαιτα, αλλα μια ο θυροειδης (που ακουσον ειναι και ΚΡΥΦΟΣ), μια τα χαπια - που το γραφουν στο κουτι, μια η περιοδος βαλε λιγο και την προλακτινη και οτι ανηκεις στο μικρο ποσοστο που χανουν δυσκολα, η αδικη κοινωνια που σε αλλους χαριζει τρελο μεταβολισμο κ αλλους τους ριχνει & δεν ξερω ποια αλλη μυστικη αιτια συνωμοσια καυσης θερμιδων σε εμποδιζει να χασεις βαρος.
Φιλικα παντα και με την ελπιδα οτι μια ηρεμη ημερα θα σκεφτεισ οσα το 90% σ λεει
04-03-2010, 11:28 #52
το δικο μου σωμα αρνηται να χασει βαρος.... αλλα βλεπω πως χανει ποντους!!!!! κατι ειναι και αυτο.... Αντε να δουμε σε ενα μηνα θα ειμαι 3 κατω????
Μακαριιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!
04-03-2010, 11:30 #53
Α μτσεκ, δεν κάνεις σωστά τη δίαιτά σου, αυτό θα φταίει. Τρως μυστικά ζαμπονοτυροπιτάκια και δεν μας το λες. Γιατί κοπέλα μου; Δεν ντρέπεσαι;
04-03-2010, 11:38 #54
mtsek85 το να χανεις ποντους ειναι πιο σημαντικο απο τα κιλα. Ασε που αν γυμναζεσαι το λιπος αντικαθισταται απο μυς επομενως η ζυγαρια ειναι ιδια αλλα το σωμα οχι. Συνεχισε ετσι
04-03-2010, 11:40 #55
μπορει να ειναι και αυτο mcan!!!! γιατι παω τουλαχιστον 3 φορες τη βδομαδα γυμναστηριο, αλλα κανω καλη γυμναστικουλα... Και διαδρομο και χερια και ποδια και στεπς και λιγα βαρη!!! βλεπω και η περιφερεια πως εχει αρχισει να μαζευει, αλλα με παααααααααρα πολυ αργους ρυθμούς... Περιμενω τι να κανω!!! πρεπει ομως να στροσω τη διατροφη μου, οπως μου λενε όλοι, οριακα πλεον φτανω τις 1000 θερμιδες...
Originally posted by mcan
mtsek85 το να χανεις ποντους ειναι πιο σημαντικο απο τα κιλα. Ασε που αν γυμναζεσαι το λιπος αντικαθισταται απο μυς επομενως η ζυγαρια ειναι ιδια αλλα το σωμα οχι. Συνεχισε ετσι
04-03-2010, 11:44 #56
Ναι να φτιαξεις τη διατροφη σου γιατι 1000θερμιδες ειναι πολυ πολυ λιγες... Τωρα αφου μου λες κ για γυμναστηρια σκεψου 1κιλο λιπος=3πορτοκαλια ενω ενα κιλο μυς=3μανταρινια/Μεγαλη διαφορα. Αυτο πρεπει να ειναι. Τωρα αν μπορεις μη ζυγιστεις για ενα μηνα κανε κανονινα το προγραμμα σ κ θα ξεκολλησει η ζυγαρια.
04-03-2010, 12:54 #57
εχω τη τρελα να ανεβαινω συνεχεια στη ζυγαρια.... οποτε ειναι δυσκολο να μην ανεβω για ενα ολοκληρο μηνα.... και 2-3 μερες να μην ανεβω με πιανειε να κατι...
καταλαβαινεις....
06-03-2010, 01:07 #58
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσια βλεπω τα αιματα εχουν αναψει για τα καλα στο φορουμ γενικοτερα,διαβαζα καποια αλλα ποστ,και η αληθεια μια ενταση υπερτερη!Ολοι στον ιδιο οριζοντα βλεπουμε,με διαφορετικεs περιπτωσειs.Toν αγωνα μαs κανουμε και αυτο πρεπει να μαs ενωνει,μα μαs κρατα δεμενεs.Oσο για εσαs βρε κοριτσια που εχετε μια ``καχυποψια``για το οτι τρωμε πολυ,κατι δεν κανουμε σωστα,`η οτι σαs λεμε ψεμματα.Μην μαs απαντατε,κρατηστε την``κακη`` γνωμη για τον ευατο σαs.Aν εχετε οτιδηποτε θετικο-καλοπροαιρετο δωστε το με ολη σαs την καρδια.Καταγραψτε εδω,γενικα στο φορουμ,σε ποιο σταδιο βρεθηκατε και που φτασατε,δωστε κουραγιο-δυναμη να προχωρησουμε οι υπολοιπεs.Σημερα εκανα ενα βηματακι παραπανω περπατησα 4χιλιομετρα,να δωσω ακομα ωθηση στον μεταβολισμο μου μηπωs και χασω κανενα κιλο.Εδω θα ειμαι να ενημερωνω για την κατασταση,εξελιξη μου!καλο βραδυ!
06-03-2010, 03:31 #59
Γλυκουλα τωρα ειδα την απαντηση σου σε ολο αυτο τον χαμο, σορρυ που εχασα κ το τοπικ...τελευταια ειναι αναστατο το φορουμ...
δεν ειχα καταλαβει καλα προφανως τι εγραφες, θυμαμαι ειχα κανει κουοτ το μηνυμα σου κ δεν ειχα σκεφτει καθολου την πιθανοτητα να εκλαβεις το μηνυμα μου σαν επιθετικο...μονο να κανω επιθεση δεν ειχα σκοπο αλλα νομιζα σου εδειχνα στο μηνυμα σου οσα δεν εβλεπεσ...δεν πηγα καν να το ξαναβρω...θυμαμαι ομως το κουοτ...λογικα παρεξηγησες λοιπον,,,
Το σαιτ που εδωσε η φορτυ ειναι παρα πολυ καλο!
α κ με αφορη το τελευταιο μηνυμα σου, συμφωνω σε ολα...κ μη χαθεισ πλζ τα παιδια εδωσαν πολυ ωραιεσ συμβουλες, ασε οποιον ασχολειται με αλλο τροπο να λεει το τροπαριο του! αλλη ωρα θα διαβασω μια μια τις απαντησεις γιατι τωρα που βρηκα το τοπικ ειναι προχωρμενη ωρα...φιλια καλη συνεχεια!
06-03-2010, 03:44 #60
πωπω ειμαι πολυ κουρασμενη κ δε βρισκω το μηνυμα...γλυκουλα θυμαμαι εγραφες οτι εφαγες υπερβολικα...εγω νομιζα ακριβως επειδη δε χανεις, κ ολο αυτο (αν ισχυε) θαταν φαυλοσ κυκλος οπως καταλαβινεις...πχ τι παθαινω προσωπικα...δεν χανω για ενα διαστημα, πεφτω με τα μουτρα κ φυσικα παιρνω κι αποπανω...αυτα σορυ που μιλαω σπαστα αλλα δεν καταφερα να τα βρω ολα μαζι τα μηνυματα...ξανα καλη συνεχεια κ μην επηρεαζεσαι στην προσπαθεια σου απο το κλιμα εδω...αλλιως καηκαμε! φιλια
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή