Results 61 to 75 of 78
-
06-03-2010, 10:27 #61
Originally posted by GLUKOULA28
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ κοριτσια βλεπω τα αιματα εχουν αναψει για τα καλα στο φορουμ γενικοτερα,διαβαζα καποια αλλα ποστ,και η αληθεια μια ενταση υπερτερη!Ολοι στον ιδιο οριζοντα βλεπουμε,με διαφορετικεs περιπτωσειs.Toν αγωνα μαs κανουμε και αυτο πρεπει να μαs ενωνει,μα μαs κρατα δεμενεs.Oσο για εσαs βρε κοριτσια που εχετε μια ``καχυποψια``για το οτι τρωμε πολυ,κατι δεν κανουμε σωστα,`η οτι σαs λεμε ψεμματα.Μην μαs απαντατε,κρατηστε την``κακη`` γνωμη για τον ευατο σαs.Aν εχετε οτιδηποτε θετικο-καλοπροαιρετο δωστε το με ολη σαs την καρδια.Καταγραψτε εδω,γενικα στο φορουμ,σε ποιο σταδιο βρεθηκατε και που φτασατε,δωστε κουραγιο-δυναμη να προχωρησουμε οι υπολοιπεs.Σημερα εκανα ενα βηματακι παραπανω περπατησα 4χιλιομετρα,να δωσω ακομα ωθηση στον μεταβολισμο μου μηπωs και χασω κανενα κιλο.Εδω θα ειμαι να ενημερωνω για την κατασταση,εξελιξη μου!καλο βραδυ!
Αντε καλή επιτυχία
- 07-03-2010, 00:10 #62
Καλησπερα κκοριτσια,μολιs επεστρεψα απο εξοδο,δεν ημουν και για πολυ ξενυχτη,περασα ομορφα ομωs,οσον αφορα την διατροφη ημουν κυρια,δεν μπηκα σε κανενα πειρασμο.Ειπια το χυμο πορτοκαλι μου,και περπατησα κοιταζωνταs βιτρινεs 4χιλιομετρακια και σημερα!Καποιοι ειπαν που να περπαταμε τωωωωρα??Α λεω δεν γινετε το εχω υποσχεθει στον ευατο μου και πρεπει να το κανω!Ενταξη δεν μου εφεραν αλλη αντιρηση,και ετσι εκανα τον ομορφο περιπατο μου και εκαψα και την πορτοκαλαδα!!Νιωθω πιο αναλαφρη,δεν τολμω να ανεβω στην ζυγαρια ομωs,την Δευτερα θα σαs πω αν κατεβουμε κανενα γραμμαριο.Αυτα απο μενα και σημερα!Εσειs τι κανετε ομωs???betty σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινειs,ισωs ενα ευχαριστω εδω να ειναι λιγο κοινοτυπο,κοριτσια το ΕΝΝΟΩ,πραγματικα!Οσο για σενα ΒAD συνχωρεμενη,αλλα η αληθεια βρε κοριτσι μου εβγαλε μια ειρωνια το μηνημα σου,δεν κραταω κακια ομωs βρε,ισωs καποιεs στιγμεs να ειμαστε καπωs,το λαθοs timing που λεμε.Ε κατι τετοιο!!!Φιλια σε ολεs καλο βραδυ!!!
07-03-2010, 12:54 #63
Καλησπερα κκοριτσια,μολιs επεστρεψα απο εξοδο,δεν ημουν και για πολυ ξενυχτη,περασα ομορφα ομωs,οσον αφορα την διατροφη ημουν κυρια,δεν μπηκα σε κανενα πειρασμο.Ειπια το χυμο πορτοκαλι μου,και περπατησα κοιταζωνταs βιτρινεs 4χιλιομετρακια και σημερα!Καποιοι ειπαν που να περπαταμε τωωωωρα??Α λεω δεν γινετε το εχω υποσχεθει στον ευατο μου και πρεπει να το κανω!Ενταξη δεν μου εφεραν αλλη αντιρηση,και ετσι εκανα τον ομορφο περιπατο μου και εκαψα και την πορτοκαλαδα!!Νιωθω πιο αναλαφρη,δεν τολμω να ανεβω στην ζυγαρια ομωs,την Δευτερα θα σαs πω αν κατεβουμε κανενα γραμμαριο.Αυτα απο μενα και σημερα!Εσειs τι κανετε ομωs???betty σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινειs,ισωs ενα ευχαριστω εδω να ειναι λιγο κοινοτυπο,κοριτσια το ΕΝΝΟΩ,πραγματικα!Οσο για σενα ΒAD συνχωρεμενη,αλλα η αληθεια βρε κοριτσι μου εβγαλε μια ειρωνια το μηνημα σου,δεν κραταω κακια ομωs βρε,ισωs καποιεs στιγμεs να ειμαστε καπωs,το λαθοs timing που λεμε.Ε κατι τετοιο!!!Φιλια σε ολεs καλο βραδυ!!!
Να σου πω κάτι, ξεκίνησα τη διατροφή της pink butterfly, κάτι κουνήθηκε σε μια εβδομάδα, μήπως να την δοκίμαζες κι εσύ? ποτέ δεν ξέρεις...
εδώ βρίσκεται στη δεύτερη σελίδα αν θέλεις ρίξε μια ματιά
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1467&page=2
07-03-2010, 14:01 #64
Γλυκουλα κοιτα εσυ να κανεις το περπατημα σου, να δεις τη ζυγαρια να αλλαζει νουμερο, να παρεις δυναμη, κ ασε ο,τι σενοχλει κ οποιον σενοχλει στην ακρη...αλλιως με τετοιο κλιμα κ τοσες παρεξηγησεις εδω μεσα δε θα βγει ακρη καλη μου...
Το περπατημα θα σε σωσει, κυριολεκτικα ομως...οσο μπορεις κανε!
08-03-2010, 08:48 #65
η διαιτα προκαλει νευρα.
το ξερω πολυ καλα, και το νιωθω περισσοτερο απο σας γιατι εκοψα και το τσιγαρο ταυτοχρονα.
αντι να πλακωνομαστε διαδικτυακα (που παλι καλα να λεμε, γιατι εγω πλακωνόμουν στην κυριολεξια με τους γυρω μου αρχικα) μπορουμε να πλακωθουμε στη γυμναστικη.
όποτε τσατιζομαι ανεβαινω πανω στο διαδρομο ή παιρνω τους δρομους.
Οκ, η υπερπροπονηση δεν ειναι το ιδανικο, αλλα το προτιμώ απ το να τσακώνομαι με τους δικους μου ανθρωπους.
09-03-2010, 17:47 #66
kαλησπερα τι κανετε κοριτσακια?Εγω νιωθω πολυ καλα μετα το καθημερινο μου περπατημα 4χιλιομετρακια την ημερα,και ΝΑΙΙΙΙ!Ειδα 500γρ κατω την ζυγαρια μου,πηρα τα πανω μου μετα απο τοοσο καιρο,αλλα δεν ενθουσιαζομαι ακομα,περιμενω να γινει σταθερο το νουμερακι,και να αρχισω να χαιρομαι την νικη μου!Βεττυ μου ειδα την διαιτα τηs πεταλουδιτσαs διαβασα ολο το τοπικ,ενθουσιαστηκα πολυ μπορω να πω,απλα σκεφτηκα το εξηs αν η συγκεκριμενη διαιτα ειναι 1200 θερμιδεs περιπου,ειναι πολυ λιγεs για τα κιλα που ειμαι τωρα διοτι αν ξεκινησω να χανω με 1200 στα 80 κιλα θα πρεπει να περνω 800θερμιδεs για να χανω,και στα 70 700 κτλ,κτλ.Δεν απεχει πολυ απο αυτο που κανω το πρωινο μου ειναι σχεδον παντα ιδιο,1τοστακι με γαλοπουλα+μιλνερ τυρακι,δεκατιανο 1 φρουτο.μεσημερι πρωτεινη κατα κυριο λογο +σαλατα,απογευμα 1ζελε `η` γιαουρτακι+1σοκολατακι μαυρη σοκολατα.βραδυνο σαλατα+πρωτεινη σε μικροτερη ποσοτητα απο το μεσημεριανο.καφεδεs 2-3 την ημερα,3λιτρα νερο+περπατημα 4χιλιομετρα.Αυτα κανω και θα επρεπε να εχω χασει στα 2 χρονια τουλαχιστον 40-50 κιλα.Αλλα...δυστυχωs!!!!Oταν ομωs φτασω να ζυγιζω 90κιλα θα την κανω την διαιτα τηs pink butterfly,ειδα οτι ολεs χασατε αλλεs περισσοτερο αλλεs λιγοτερο αλλα χασατε!!!
09-03-2010, 20:40 #67
kαλησπερα τι κανετε κοριτσακια?Εγω νιωθω πολυ καλα μετα το καθημερινο μου περπατημα 4χιλιομετρακια την ημερα,και ΝΑΙΙΙΙ!Ειδα 500γρ κατω την ζυγαρια μου,πηρα τα πανω μου μετα απο τοοσο καιρο,αλλα δεν ενθουσιαζομαι ακομα,περιμενω να γινει σταθερο το νουμερακι,και να αρχισω να χαιρομαι την νικη μου!Βεττυ μου ειδα την διαιτα τηs πεταλουδιτσαs διαβασα ολο το τοπικ,ενθουσιαστηκα πολυ μπορω να πω,απλα σκεφτηκα το εξηs αν η συγκεκριμενη διαιτα ειναι 1200 θερμιδεs περιπου,ειναι πολυ λιγεs για τα κιλα που ειμαι τωρα διοτι αν ξεκινησω να χανω με 1200 στα 80 κιλα θα πρεπει να περνω 800θερμιδεs για να χανω,και στα 70 700 κτλ,κτλ.Δεν απεχει πολυ απο αυτο που κανω το πρωινο μου ειναι σχεδον παντα ιδιο,1τοστακι με γαλοπουλα+μιλνερ τυρακι,δεκατιανο 1 φρουτο.μεσημερι πρωτεινη κατα κυριο λογο +σαλατα,απογευμα 1ζελε `η` γιαουρτακι+1σοκολατακι μαυρη σοκολατα.βραδυνο σαλατα+πρωτεινη σε μικροτερη ποσοτητα απο το μεσημεριανο.καφεδεs 2-3 την ημερα,3λιτρα νερο+περπατημα 4χιλιομετρα.Αυτα κανω και θα επρεπε να εχω χασει στα 2 χρονια τουλαχιστον 40-50 κιλα.Αλλα...δυστυχωs!!!!Oταν ομωs φτασω να ζυγιζω 90κιλα θα την κανω την διαιτα τηs pink butterfly,ειδα οτι ολεs χασατε αλλεs περισσοτερο αλλεs λιγοτερο αλλα χασατε!!!
Μάλλον δίκιο έχεις τελικά, σωστά το σκέπτεσαι, ας κατέβεις λιγάκι και μετά την κάνεις τη διατροφή της pink.
Πράγματι λοιπόν έχει αποτέλεσμα, και το καλό είναι οτι δεν πεινάς...
Εγώ θα την συνεχίσω για ένα μήνα να δω πως θα πάω και μετά βλέπουμε....
πολλά φιλιά γλυκούλα μου
10-03-2010, 15:41 #68
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙς ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΓΟ 'ΧΑΣΙΜΟ' ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕς ΔΙΑΙΤΕΣ.
ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ..ΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΛΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ..
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΠΑΚΙ ΘΕΛΩ! ΜΙΑ FORMULA ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ...
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΠΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΗ..ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
ΚΑΛΟ?!!
10-03-2010, 15:58 #69
νομιζω οτι οποιος στηριζει τις ελπιδες του στις γρηγορες διαιτες κια σε θαυματα ειναι καταδικασμενος να κανει διαιτες για μια ζωη...
Τα χανεις,τα ξαναπαιρνεις και φτου παλι απο την αρχη...
10-03-2010, 16:46 #70
Originally posted by zoinama
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΙς ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΕΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΡΓΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ)..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΓΟ 'ΧΑΣΙΜΟ' ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΣΤΕ! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΧΗΜΙΚΕς ΔΙΑΙΤΕΣ.
ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ!
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ..ΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΔΙΑΙΤΑ, ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΙΛΑ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΩ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ..
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ
ΕΝΑ ΜΑΓΙΚΟ ΧΑΠΑΚΙ ΘΕΛΩ! ΜΙΑ FORMULA ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΜΑΡΑ...
ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΠΑΚΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΗ..ΧΩΡΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
ΚΑΛΟ?!!
ακριβως! ολοι θελουμε τα καλυτερα χωρις προσπαθεια.
Αλλα έτσι δεν εχει αξία.
Εμένα μου αρεσει το σωμα που εδω και ένα μηνα φτιάχνω αργα, σταθερα και με κόπο γιατι στο τελος το κοιταω και χαιρομαι. Λέω "με τον κόπο μου το εφτιαξα"
κι όταν με το καλο τερματίσω σε μαραθώνιο θα λέω με καμάρι "προσπαθησα πολύ να φτασω ως εδω" αν εφτανα με ένα χαπακι τι θα έλεγα?
παντως το μετάλλιο για τον τερματισμο μου σε αγώνα 10 km τον ΄γιόρτασα και το περηφανεύτηκα περισσότερο κι απ το πτυχίο μου.
10-03-2010, 19:20 #71
στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα γυρω στα 45κιλα και τα εχασα σε 16 μηνες .στη δευτερη πηρα 25 και τα εχασα σε 6 μηνες .στην τριτη πηρα 20κιλα και 10 με το θηλασμο???μετα 16 μηνες εχασα μονο τα 10.τι φταιει?
η κλεισουρα στο διαμερισμα
χαλια ψυχολογια
που δεν μου αρεσω εξωτερικα και ξανατρωω
δεν με βοηθανε συζυγος και παιδια [υπαρχουν παντου φαγητα ]
τρωω χωρις να πειναω ολες τις ωρες
πρεπει πρωτα να γιατρεψω το μυαλο μου και μετα να φροντισω για το σωμα μου
10-03-2010, 19:30 #72
και πώς θα γιατρεψεις το μυαλο? με διαλογισμό? δεν νομιζω!
ο προπονητης μου ειχε πει πως "η κακια συνηθεια δεν κοβεται, πρεπει απλα να την αντικαταστησεις με μια καλη συνηθεια"
εμενα μονο το γυμναστηριο και το τρεξιμο με βοηθαει.
10-03-2010, 20:06 #73
θα κλεισω την τηλεοραση και θα βγω εξω
θα με δεχτω για αρχη οπως ειμαι
θα αρχισω ξανα να τρωω σωστες ωρες
οτι και να μου λενε οι αλλοι δεν θα με αγγιζει
10-03-2010, 20:08 #74
Originally posted by mama3
θα κλεισω την τηλεοραση και θα βγω εξω
θα με δεχτω για αρχη οπως ειμαι
θα αρχισω ξανα να τρωω σωστες ωρες
οτι και να μου λενε οι αλλοι δεν θα με αγγιζει
15-03-2010, 10:16 #75
νομιζω πως κερδισα τη μαχη! Αρνηση τελος!!!! Αρχισε να μας παιρνει η κατηφοραααααααααααααααααα ααααααααααααααααα
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....