Results 76 to 78 of 78
-
24-03-2010, 02:01 #76
Originally posted by device
και πώς θα γιατρεψεις το μυαλο? με διαλογισμό? δεν νομιζω!
ο προπονητης μου ειχε πει πως "η κακια συνηθεια δεν κοβεται, πρεπει απλα να την αντικαταστησεις με μια καλη συνηθεια"
εμενα μονο το γυμναστηριο και το τρεξιμο με βοηθαει.
αν τοξερα μολις εκοβα το τσιγαρο θα αρχιζα γμναστικη...
Θα μου πεις φιλοσοφια ηθελε? ε δεν ειχα γυμναστει ποτε για να μου βγει αυθορμητα...
- 24-03-2010, 20:47 #77
Γεια σαs!Mετα απο μια εβδομαδα πονου ξαναηρθα!Δεν σαs λεω τιποτα κοριτσια,ειχα εναν φριχτο πονοδοντο και ο οδοντριατροs μου εδωσε αντιβιωση,εναs φρονημητηs μoυ δυσκολεψε την ζωη,πονοs αφορητοs ειδικα τιs 2 μερεs δεν εκλεισα ματι,τι depon,postan,mesulid, ο οδοντιατρο τρομαξε,μου λεει stop παρε αντιβιωση γιατι με ολα αυτα θα σπασει το στομαχι σου,και ετσι ειμαι σε φαση αναρρωσηs,δεν ποναω παντα,ελαχιστο πονο ακομα εχω,οχι συνεχεια βεβαια αλλα οκ.Τωρα ομωs αρχισαν τα δυσκολα διοτι πρεπει να τον επισκεφτω για εξαγωγη και φοβαμαι τοοσο πολυυ!Αχ πωs θα ξεπερασω αυτη τη φοβια με τουs γιατρουs???Oσο αφορα το θεμα κιλα,ζυγαρια.Καμμια απωλεια δεν υπαρχει στα ιδια ειμαι,πιστευω ομωs λογο φαρμακων,γνωριζω οτι κανουν κατακρατηση,σημερα πηρα και την τελευταια καψουλα οποτε.2-3 μερεs θα ζυγιστω,για να σαs πω!Εσειs πωs τα πατε εχετε απωλειεs κοριτσια??θα χαρω να διαβασω νεα σαs.
24-03-2010, 21:48 #78
Περαστικά σου Γλυκούλα ! Είναι δράμα οι φρονιμήτες, μη τους πολυ φοβάσαι όμως . Θα περάσει.
Εγώ από βάρος κάτι λίγο έχω πέσει, με βήματα χελώνας, αλλά καλά. Τώρα σκέφτομαι να αρχίσω τη διατροφή της Πέννυ.
Σου εύχομαι εύκολα και γρήγορα περαστικά και μετά επιστροφή στη δίαιτα, πού θα μας πάει, κάτι θα καταφέρουμε.
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία