ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ!!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
    Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ zoi2 για τα καλα σου λογια.θα με ενδιεφερε οποιαδηποτε αποψη που θα βοηθουσε και εμενα και αλλεs κοπελεs που εχουν το ιδιο προβλημα.Αν βρειs χρονο να μου αναλυσειs αυτο το θεμα το οποιο μου εγραψεs πριν,θα σου ημουν υποχρεη!Δεχομαι καθε δοκιμασμενη συμβουλη,θα το παλεψω μεχρι τελουs!

Senior Member
    Όχι απλά έχει δικαίωμα να πει τον πόνο της επειδή έχει φτάσει στην απελπισία, αλλά αυτός είναι ο σκοπός του site να λέμε τον πόνο μας ακόμα και αν χάνουμε, πόσο μάλλον όταν δεν χάνουμε. Αυτοί που αυτοδιορίζονται κριτές εδώ μέσα, δεν έχουν καταλάβει το σκοπό του site και απορώ τι κάνει ο admin.

Senior Member
    Αυτό για τα γαλακτοκομικά το ξέρω κι εγώ. Και τη ζάχαρη. Και νομίζω και κρέας. Το 'χε κάνει ένας φίλος μου και έχασε πολλά κιλά.

Junior Member
    Gloukoula28, δεν έγραψα παραπάνω λεπτομέρειες γιατί δεν έχω πια το βιβλίο και φοβήθηκα ότι θα γράψω ανακρίβειες. Η κεντρική ιδέα ήταν πως η εντατική καλλιέργεια του σιταριού και οι εντατικές μέθοδοι συλλογής του αγελαδινού γάλατος, έχουν κάνει ακατάλληλα προς βρώση αυτά τα τρόφιμα με αποτέλεσμα να προκαλούν σωματικές και κυρίως ορμονικές αλλαγές που προάγουν την παχυσαρκία και την εξάντληση του οργανισμού. Η ζάχαρη δε, όλοι ξέρουμε πόσο άχρηστη είναι για τον οργανισμό. Το ίδιο και το κόκκινο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό) με τα πολλά αντιβιοτικά, κορεσμένα λιπαρά κλπ.

Από την άλλη σημείωνε τη μεγάλη σημασία των φρούτων και των λαχανικών, ειδικά των δεύτερων με μπόλικο λεμόνι για έξτρα αντιοδειδωτική προστασία. Έκανα τη διατροφή αυτή για ένα τρίμηνο και το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό. Έχασα κάπου 20 κιλά(δεν κάνω πλάκα) και δεν πεινούσα.

Θέλει απλά μια προσαρμογή στον τρόπο που τρως. Εγώ αγόραζα αλεύρι καλαμποκιού και βρώμης και έφτιαχνα δικό μου ψωμί. Έτρωγα αρκετό καστανό ρύζι. Ψάρι, κοτόπουλο, κατσικισιο τυρι και φυσικά ότι φυτρώνει Βασικά έτρωγα την κυρίως τροφή σχετικά νωρίς στη μέρα και από το μεσημέρι και μετά μόνο σαλάτες και φρούτα.

Έβαζα και μπόλικο λεμόνι σε όλα και στο τέλος είχα κάνει ένα δέρμα φράπα

Senior Member
    Originally posted by zoi2
    Glukoula28, σίγουρα δεν φαίνεσαι άνθρωπος που ζηλεύει, αντιθέτως από όσα λες και για τη φίλη σου, μοιάζεις να είσαι φύση καλό παιδί. Και εννοείται ότι έχεις το δικαίωμα να πεις τον πόνο σου, δεδομένου ότι έχεις φτάσει στην απελπισία. Να ακούς λοιπόν μόνο τις θετικές φωνές και όσους θέλουν να βοηθήσουν έμπρακτα.

Λοιπόν προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ το ότι πριν μερικά χρόνια διάβασα ένα βιβλίο του Μηνούδη για την ορθομοριακή διατροφή, ο οποίος έλεγε για τις διατροφικές δυσανεξίες και πρότεινε το να μην τρώμε σιτάρι, γαλακτοκομικά αγελάδας και ζάχαρη. Όταν τα έκοψα τα κιλά άρχισαν να φεύγουν βροχή. Καμία σχέση με πριν που έχανα ένα κιλό το μήνα με το ζόρι.

Ίσως λοιπόν να φταιει κάτι τέτοιο και σε σένα. Κάνε ένα πείραμα μιας εβδομάδας να δεις πως νιώθεις και τι αποτέλεσμα έχει.
    Zωή, επειδή κι εγώ όπως η γλυκούλα και η lbp ανήκουμε σ αυτή την πονεμένη ομάδα που χάνει πάρα πολύ δύσκολα, θα μπορούσες να μας πεις περισσότερα σε παρακαλώ??

Senior Member
    με πρόλαβες , δεν πειράζει. ..

Senior Member
    Ζωή είσαι σίγουρη ότι δεν έχανες επειδή μετά έτρωγες σαλάτες; Γιατί και κατσικίσιο τυρί έτρωγες, και ψωμί. Απλώς, μου κάνει εντύπωση!

Junior Member
    Παιδιά ειλικρινά σας είπα ότι θυμάμαι. Αν έχετε κάποιες ερωτήσεις κάντε μου, για να ξεκολλήσει το μυαλό μου και να θυμηθώ και άλλα.

Από τότε προσέχω πολύ να μην τρώω προιόντα αγελάδος, κόκκινο κρέας και σιτάρι. Θα τα φάω μόνο όταν δεν γίνεται αλλιώς δηλαδή και δεν έχω πάρει γραμμάριο. Ειμαι σταθερά 57 κιλά. Να φανταστείτε είχε πολλά χρόνια που ταλαιπωριόμουν με τα παραπανίσια κιλά, σχεδόν από παιδί.

Εννοείται βέβαια ότι όταν δεν τρως όλα αυτά κάνεις πιο υγιεινές επιλογές, αφού δεν μπορείς να φας junk food. Όμως οι θερμίδες που έτρωγα ήταν αρκετές, κάπου 1500-1800. Χόρταινα μια χαρά και ένιωθα φοβερή ενέργεια. Το πρωί συνήθως τρώω κουάκερ με μέλι και φρούτα, το μεσημέρι κάτι σε κοτόπουλο ή ψάρι ή όσπριο και το συνοδεύω με ρύζι ή κάποιο λαδερό με κατσικίσιο τυρί. Το απόγευμα ξηρούς καρπούς και το βράδυ σαλάτα.

Junior Member
    lbp τι να σου πω. Προφανώς ήταν και η μείωση θερμίδων. Αλλά μιλάμε ότι έγινα άλλος άνθρωπος. Έφυγε η χρόνια εξάντληση που είχα και οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια. Προφανώς κάτι με πείραζε, μάλλον η γλουτένη και δεν το είχα πάρει χαμπάρι.

Ίσως σε άλλους να μην πιάσει δηλαδή.

Senior Member
    Α μπράβο. Η γλουτένη που περιέχεται;

Senior Member
    Αυτο το προβλημα το ειχα κ εγω, να μεινω κολλημενη σε αποια κιλα για καιρο-ειχα καταστρεψει τον μεταβοισμο μ κ πραγματικα ο μονοσ τροπος ηταν να παρω κιλα. Φαινεται λιγο περιεργο το ξερω. GLUKOULA28 οπως σε διαβαζω σε αντιθεση με αλλους φαινεσαι οντως ενα ατομο π εχει κανει προσπαθειες. Στη θεση σου θα ειχα εκνευριστει κ εγω με το ιδιο μου το σωμα. Καλυτερα να κανεις καποιες ορμονικες εξετασεις, δεν ειμαι γιατρος βεβαια αλλα πολλα παιζουν ρολο. (Δεν ξερω η δυσαωεξια ποσο ποσοστο εχει βεβαια) καλη σ επιτυχια οτι και αν κανεις

Junior Member
    Στο σιτάρι, κριθάρι και σίκαλη.

Senior Member
    A ok, thanks! Καληνύχτα!

Senior Member
    Originally posted by lbp
    Παιδιά δεν μπορώ άλλο! Την τελευταία εβδομάδα και παραπάνω, δεν έχω χάσει ούτε κιλό, μου ταιριάζει απόλυτα ο τίτλος και έχω απογοητευτεί. Να κάνεις τόσες θυσίες και να μην ανταμείβεσαι; Γλυκούλα δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάς εσύ! Πωπω! Τι να πω, μακάρι να ξεκολλήσει η ζυγαριά..
    Δεν θα χασεις ποτε αγαπητη μου, γιατι κανεις δεν εχασε χωρις να προσπαθει και να κανει θυσιες/ αν και δεν ειναι θυσια να ακολουθουμε ενα πιο σωστο τροπο διατροφης και καποια ασκηση-οχι μιση ωρα περπατημα την ημερα δεν ειναι ασκηση. Φυσικα ποτε δεν θα το δεις γιατι εχεις πεισει τον εαυτο σου οτι ειναι οκ να χαλας μια διαιτα καθε 2 μερες, να αλλαζεις διαιτολογο στην πρωτη εβδομαδα, να αντικαθστας το προγραμμα π σου δινει αι να θεωρεισ φυσιολογικες 2000θερμιεδες. Επισης ακομα κ αν τα καταφερεις ποτε δεν θα εχεις υπομονη για το μετα καθως το μυαλο σ τρεχει ηδη στην συντηρηση οπου πιστευεις οτι θα μπορεις να τρως τα παντα.
    Σιγουρα οτι κ να σ πω δεν θα το καταλαβεις καθως οπως λες κανεις διαιτα, αλλα μια ο θυροειδης (που ακουσον ειναι και ΚΡΥΦΟΣ), μια τα χαπια - που το γραφουν στο κουτι, μια η περιοδος βαλε λιγο και την προλακτινη και οτι ανηκεις στο μικρο ποσοστο που χανουν δυσκολα, η αδικη κοινωνια που σε αλλους χαριζει τρελο μεταβολισμο κ αλλους τους ριχνει & δεν ξερω ποια αλλη μυστικη αιτια συνωμοσια καυσης θερμιδων σε εμποδιζει να χασεις βαρος.
    Φιλικα παντα και με την ελπιδα οτι μια ηρεμη ημερα θα σκεφτεισ οσα το 90% σ λεει

Senior Member
    Koρίτσια, το όλο θέμα,έτσι όπως πάει να τεθεί από σας τώρα, έχει υπεραναλυθεί σε άλλο τόπικ...καλό είναι να μην επανερχόμαστε για να μην αναλωνόμαστε άσκοπα!

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast