Διτροφή SLIMMER...γνωρίζετε σχετικά?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Junior Member

Διτροφή SLIMMER...γνωρίζετε σχετικά?

Μου πρότειναν ένα βιβλίο των εκδόσεων Λιβάνη με τίτλο "Slimmer, χάστε βάρος αλά ελληνικά" ,συγγραφέας Χάρης Παπαδόπουλος (ο ίδιος ο συγγραφέας ακολούθησε την ίδια διατροφή για να χάσει πολλά κιλά όπως λέει), το οποίο έχει μέσα τρομερές συνταγές για μεσημεριανά και βραδινά γεύματα και πολύ ωραίες ιδέες για τις ώρες που σε πιάνει η κρίση και θες κάτι γλυκό.
    Έχει διαβάσει κανείς το βιβλίο αυτό και κυρίως έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει την συγκεκριμένη διατροφή?
    Αν ναι, ας γράψει εδώ, θα με βοηθούσαν πολύ οι πληροφορίες του.

Senior Member
    το εχω παρει και ειναι φανταστικο, δε θυμαμαι λεπτομερειες γιατι δεν ειχα σκοπο να το κανω αμμεσα, παντως αν θυμαμαι καλα εχει στανταρ διαιτολογιο κ γιαυτο δεν το ακολουθησα. Προς το παρον τρωω τα καθημερινα που μαγειρευει η οικογενεια, μελλοντικα δεν ξερω...(που θα μαγειρευω εγω)...

Junior Member
    Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να την ακολουθησω την συγκεκριμενη διατροφη. Μου φαινεται αρκετα ισορροπημενη, απλα ειναι αυτο που ειπες και εσυ badgirl, οτι δηλαδη εχει συγκεκριμενα φαγητα καθημερινα...βεβαια η 7η μερα καθε εβδομαδας ειναι free.
    Ειδομεν...

Junior Member
    Το έχω πάρει και εγώ. Έχει διάφορες συνταγές που μαγειρεύεις. Μπορείς να διαλέξεις τι σου αρέσει και τι όχι και υπόσχεται μεγάλη ποικιλία για να μην βαριέσαι. Έχει επίσης κάποια tips για εργαζόμενους και φοιτητές και ένα κομμάτι ψυχολογικής υποστήριξης στο τέλος. Το έκανα ενάμισι μήνα αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Αλλά το έκανε και μια φίλη μου και έχασε σε 2 μήνες 7 κιλά. Τι να σου πω; Δες το?

Senior Member
    Πήρα κι εγώ αυτό το βιβλίο σήμερα. Καθώς ξεφυλλιζα διάφορα βιβλία στο βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μου , με σκοπό να περασει η ώρα λίγο έξω από το σπίτι έπεσε στα χέρια κι αυτό το βιβλιο το oποίο μου κινησε τη περιέργεια. Μου άρεσαν αρκετά τα κείμενα ψυχολογίας κ...το αγόρασα

Senior Member
    το εχω απο περισυ! ειναι πολυ καλες ολες οι συνταγες, ο αντρας μου ειχε ενθουσιαστει που δεν ειναι και ο πιο ευκολος στα φαγητα...
    για χασιμο κιλων ομως δεν θα ελεγα οτι κανει το προγραμμα γενικα ισως μονο για αντρα ή περιοριζοντας τα γευματα. εγω θα το ξανασυμβουλευτω για συντηρηση. ομως οι συνταγες του ηταν πραγματικα απαιχτες και υγειινες και πολυ μεγαλης ποικιλιας...

Senior Member
    Λόρα είναι φανταστικές οι συνταγες οντως!!! μου τρέχουν τα σάλια λεμεεεεεεεε....

Senior Member
    εγω 1 χρονο μετα (αφου ξαναγραψα αποπανω ...) κ δεν το εχω εφαρμοσει. δεν μου κανει κλικ. θα το ξεθαψω και αυτο να διαβασω να παρω καμμια ιδεα κ θα σας...ξαναγραψω. καλη επιτυχια σοοποιον το κανει κ να μαςενημερωνει!

Senior Member
    λοιπον χιλια ευχαριστω που με κανατε και το ξεθαψα, εχει τελεις συνταγες.
    το προγραμμα δεν μπορω να το ακολουθησω αλλα θα υιοθετησω καποιες συνταγες σιγουρα!
    ηδη ψηνω στο φουρνο κοτοπουλο με λαχανικα (σελ. 75) αλλα εγω εβαλα πιο πολυ ελαιολαδο (1 κ.σ. ανα μεριδα).
    Απλα μοσχομυριζει!
    τωρα τι θα βγει δεν ξερω, πολυ θελω να πετυχει αλλιως παει τσαμπα κοπος που χαραμιζω ττο διαλειμμα μου απτη δουλεια στην κουζινα...
    Εχει ενδιαφερουσες συνταγες, ψωνισα κιμα να κανω τα μπιφτεκια του με βρωμη και επισης πηρα καλαμακι χοιρινο να κανω πιτα που εχει,
    κ τυρι τριμμενο ωστε να κανω πιτσα με πιτα απο σουβλακι.
    Ολα αυτα οταν θα εχω κ ορεξη για θερμιδομετρηση, μη ξεφυγω πολυ...
    Εχει τελεις ιδεες και για γλυκα χωρις ζαχαρη κτλ, κολλησα σε ενα με μπανανα, που θα το κανω συντομα!
    Επισης μου αρεσε η ιδεα λιωσιματος ελαχιστης σοκολαττας σε λιγο γαλα κ να βουτηξω διαφορα να γινουν γλυκακια!! αυτα
    ευχαριστω κ παλι!

Senior Member
    Originally posted by ria
    Λόρα είναι φανταστικές οι συνταγες οντως!!! μου τρέχουν τα σάλια λεμεεεεεεεε....
    >Ρια εχει τελεις κ απλες συνταγες, με λιγα υλικα. Ακομα κ θερμιδες μετριονται πανευκολα. Ξεζουμισε το!

Senior Member
    ωραιες συνταγουλες, ευκολες και νοστιμες...δε ξερω ομως αν μπορει να θεωρηθει το συστημα πανακεια για ολους...