Ημερολογιο της Βιβιαν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 33
    Senior Member

Ημερολογιο της Βιβιαν

Καλησπερα. Με λενε Bιβιαν (το Βασιλικη μετατραπηκε σε Βιβιαν σταδιακα με την παροδο του χρονου. :P απο Βασιλικη σε Βιβι και απο εκει Βιβιαν). Ειμαι 20 χρονων, μενω στην Αθηνα οπου και σπουδαζω και ειμαι μονιμως σε ''διαιτα'' χωρις κανενα αποτελεσμα φυσικα αφου καθε βδομαδα ξεκιναω διαιτα και καταληγω να την χαλαω καθε Τεταρτη. Οποτε, οντας απελπισμενη αποφασισα να γραφτω σε αυτο το forum μηπως και με την αλληλουποστηριξη καταφερω να χασω τα κιλα που θελω.

Τα κιλααααα. Αυτο ειναι ενα μεγαλο προβλημα στην ζωη μου, παντα ηταν. Απο μικρη ημουν στρουμπουλη -στα 12 ημουν το πιο παχουλο κοριτσι στην ταξη μου και ζυγιζα 55 κιλα-, στα 18 με τις πανελληνιες εφτασα τα 70 κιλα και πλεον μετα απο μια αποτελεσματικη διαιτα διαιτολογου βρισκομαι στα 55 κιλα αλλα δυστυχως δεν μπορω να κατεβω. Εχει κολλησει η ζυγαρια. Α.... ξεχασα να αναφερω οτι το υψος μου ειναι 164 cm. Kαι ο στοχος μου ειναι τα 52 κιλα. Καποιοι θα σκεφτειτε.... 3 κιλα μονο? Σιγα. Αλλα για εμενα ειναι βουνο αυτα τα κιλα. Ελπιζω να τα καταφερω θετωντας μικρους στοχους αρχικα. Ειδα οτι το κανουν αρκετα ατομα σε αυτο το forum και εχει αποτελεσμα.

Ο πρωτος στοχος μου ειναι λοιπον μεχρι την Παρασκευη να εχω χασει 1 κιλο εστω και να εχω παει στα 54.

Θα καταγραφω εδω τι τρωω καθε μερα και καθε μορφη φυσικης ασκησης :P που θα κανω και ελπιζω να μου δωσετε πολλες και χρησιμες συμβουλες.

Senior Member
    Νομιζω πως θα ειναι καλυτερα να μη βαλεις στοχο ως την Παρασκευη οπως λες καθως ειναι μονο 5 μερες γιατι το σωμα εχει τους δικους του ρυθμους.Και ισως να απογοητευτεις αν δεν δεις -1.Νομιζω οτι επειδη ειναι ελαχιστα τα κιλα που θελεις να χασεις,θα πρεπει να εχεις λιγη υπομονη.

Senior Member
    χμ... εχεις δικιο σε αυτο που λες. θα πρεπει να δειξω υπομονη για να χασω αυτα τα κιλα. απλα ελπιζω οτι το πρωτο κιλο θα φυγει γρηγορα γιατι θα ειναι κυριως υγρα απο κατακρατησεις που προκαλεσαν οι ατασθαλιες αυτων των ημερων. φυσικα θελω σιγα σιγα να χασω τα υπολοιπα κιλα για να χασω κυριως λιπος.

Senior Member
    'Ενα θα σου πω: την πρωτη φορά που εχασα 25 κιλά στο συνολο (σε 1,5 χρονια) τα τελευταια 2 εκαναν 6 μηνες περιπου. οπότε κουραγιο και προσπαθια

Senior Member
    angel79 ευχαριστω για το καλο κουραγιο :P θα μου χρειαστει. δεν πειραζει, και 6 μηνες να μου παρει. αρκει να μαθω να τρεφομαι σωστα και να ακολουθω ενα προγραμμα υγιεινης διατροφης. δεν θελω να ξαναφαω γλυκο ή σουβλακι. τα σιχαθηκα. μου προκαλουν κατακρατησεις τα αλμυρα και τα υπερβολικα γλυκα με εθιζουν και με κανουν να τα αποζηταω διαρκως. μπλιαχ. χαιρομαι που σας βρηκα. αντε... στον αγωνα λοιπον.

Senior Member
    Originally posted by angel79
    'Ενα θα σου πω: την πρωτη φορά που εχασα 25 κιλά στο συνολο (σε 1,5 χρονια) τα τελευταια 2 εκαναν 6 μηνες περιπου. οπότε κουραγιο και προσπαθια

ομοιως!

Senior Member
    Γιαυτο δεν χρειαζεται να ανησυχεις γιατι και η γευση ειναι συνηθεια.Και εγω καποτε ημουν εθισμενη στην πιτσα τα σουβλακια κ τα γλυκα τωρα δεν μου κανουν καμμια αισθηση.Εχω να φαω τετοιες γευσεις πολλους μηνες κ δεν μου λειπουν καθολου.

Senior Member
    52 kila me upsos 1.64?
    wres wres diavazw kati tetoia edw mesa.... ok!

Senior Member
    ΩΩΩπ!Αυτο που λεει η Ciciliana τωρα το προσεξα!!Γιατι ομως ;Τα κιλα σου δεν σε ευχαριστουν;Εννοω για το υψος σου δεν εισαι ευχαριστημενη;

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Γιαυτο δεν χρειαζεται να ανησυχεις γιατι και η γευση ειναι συνηθεια.Και εγω καποτε ημουν εθισμενη στην πιτσα τα σουβλακια κ τα γλυκα τωρα δεν μου κανουν καμμια αισθηση.Εχω να φαω τετοιες γευσεις πολλους μηνες κ δεν μου λειπουν καθολου.
    μακαρι να καταφερω να απεξαρτηθω απο τα σουβλακια και τις σοκολατες. θελω να μαθω να τρεφομαι σωστα κυριως για την υγεια μου. γενικα δεν εχω προβλημα με τα κιλα μου. για αυτα που τρωω παλι καλα που ειμαι και τοσα κιλα. θα ηθελα να φτασω τα 52 κιλα για να αισθανομαι καλυτερα με το σωμα μου.

Senior Member
    σημερα: πρωινο ζυγισμα: 54.5 kg. ελπιζω και αυριο να ξυπνησω και να ειμαι σε αυτα τα κιλα.

λοιπον.... το πρωι εφαγα: ενα μικρο cake pop απο τα starbucks (χαλια. ακομη δεν αρχισα και οριστε... εφαγα γλυκακι - μπουκιτσα. ευτυχως που ειναι μικρο. μαλλον θα απαγορευσω στον εαυτο μου να τρωει γλυκα μηπως και καταφερω να μεινω μακρια του)
    το μεσημερι εφαγα: 2 λουκανικα γαλοπουλας, 2 αγγουρια και 3 πορτοκαλια

επισης εχω ηδη πιει 1,5 λιτρο νερο και θα πιω αλλο μισο μεχρι το βραδυ.

χμ... και περπατησα μιση ωρα, αλλα το απογευμα θα βγω μαλλον για κανενα 2ωρο περπατημα. ισως πρεπει να αρχισω γυμναστηριο.

Senior Member
    Καλα, εχω ενθουσιαστει, (χθες το βραδυ τελικα εφαγα βρωμη και με φραουλες και μερικα πορτοκαλια και σημερα το πρωι, παραδοξως) : ειμαι 53.9 kg. το ηξερα οτι τα πρωτα κιλα χανονται γρηγορα, αλλα δεν περιμενα τοσο γρηγορα. προφανως ηταν υγρα απο τις κατακρατησεις που μου προκαλουσε το αλατι (χαζες πιτσες, σουβλακια....).

Καλημερα σε ολους

Senior Member
    μου θυμιζεις εντονα μια αλλη κοπελα , την victoria19... ιδιες εκφρασεις χρησιμοποιει κι αυτη, ιδιο στοχο.. καλο θα ειναι να ερθεις σε επαφη μαζι της, γραφει στο φορουμ της βουλιμιας

Senior Member
    Originally posted by leny
    μου θυμιζεις εντονα μια αλλη κοπελα , την victoria19... ιδιες εκφρασεις χρησιμοποιει κι αυτη, ιδιο στοχο.. καλο θα ειναι να ερθεις σε επαφη μαζι της, γραφει στο φορουμ της βουλιμιας
    δεν ειμαι βουλιμικη ομως. δεν τρωω μεγαλες ποσοτητες φαγητου αποτομα. απλα εχω εθιστει στα ανθυγιεινα φαγητα.

Senior Member
    δεν υπονοησα οτι εισαι βουλιμικη, απλα επισημανα που θα βρεις τη βικτωρια.

Page 1 of 3 123 LastLast