γιατρός Γαβριήλ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

γιατρός Γαβριήλ

Καλησπέρα και καλή σαρακοστή σε όλους.
    Ελπίζοντας να μην καταπατώ τους κανόνες του φόρουμ, θα ήθελα πληροφορίες για τον Γαβριήλ.

Senior Member
    και εγω το ψάχνω φιλεναδίτσα.

Senior Member
    Παιδιά καλημέρα,
    Δυστυχώς δεν έχω ακούσει καλά λόγια για το γιατρό και το τιμ του...Συνάντησα τρεις διαφορετικές περιπτώσεις σε γραφείο άλλου γιατρού που είχαν βάλει δαχτύλιο στο Γαβριήλ. Στις δύο είχε φύγει ο δαχτύλιος από τη θέση του και θα χρειάζοταν επανεγχείρηση...Παράλληλα είχαν προβλήματα...η μία δεν μπορούσε ούτε τα χάπια της να πάρει από το πολύ σφίξιμο και η άλλη υπέφερε από καθημερινούς εμετούς (ούτε δόντια δεν μπορούσε να πλύνει χωρίς να κάνει εμετό μετά, ούτε φυσικά να κοιμηθεί τελείως ξαπλωμένη) Και οι δύο παρέμεναν υπέρβαρες μετά από ένα χρόνο τοποθέτησης περίπου.
    Η τρίτη περίπτωση ήταν χειρότερη....Ένας νεαρός έβαλε δαχτυλίδι μετά από κάποιο διάστημα και λόγω προβλημάτων επανατοποθετήθηκε νέος δαχτύλιος πάλι από το τιμ αυτού του γιατρού. Αυτή τη φορά όμως τον έβαλαν πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να πάθει μόνιμη βλάβη ο οισοφάγος ('ξεχείλωσε') και να έχει ένα μεγάλο 'στομάχι' πάνω από το δαχτύλιο....Φυσικά τον αφαίρεσε, το πρόβλημα όμως παραμένει, ο οισοφάγος δε θα επανέλθει...έχει τεράστιο πρόβλημα με παλινδρόμηση (κοιμάται σε καναπέ γιατί δεν μπορεί πλέον ξαπλωμένος) και δεν μπορεί να κάνει καμία άλλη επέμβαση. Φυσικά πήρε όλα τα κιλά που είχε χάσει.
    Επίσης άκουσα ότι η σύζυγος του γιατρού έχει εταιρεία που εισάγει δαχτύλιους στην Ελλάδα για αυτό και ασχολείται μόνο με αυτή την επέμβαση.
    Αυτά τα άκουσα από αυτούς τους τρεις ανθρώπους, οπότε είναι απο δεύτερο χέρι οι πλροφορίες. Δεν έχω καμία πρόθεση να δυσφημίσω τον άνθρωπο που ούτε τον ξέρω κιόλας. Απλά σε τέτοια θέματα πρέπει και το καλό και το κακό να ακούγεται!
    Επίσης δεν γνωρίζω απο την πλευρά τους οι ασθενείς τι συμπεριφορά είχαν όσον αφορά τους κανόνες μετά την επέμβαση.

Μακρια...

Senior Member
    Γνωρίζω εγώ πολύ καλά έναν ασθενή του και βροντοφωνάζω: