Results 106 to 114 of 114
Thread: kourastika....pane 5 xronia....
-
04-07-2008, 13:01 #106
ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ 12 ΠΟΣΤ ΟΦ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΠΩΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΦ ΤΟΠΙΚ.
ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 04-07-2008, 13:43 #107
ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
04-07-2008, 14:30 #108
lol
07-07-2008, 00:38 #109
egine opws panta to klasiko pou ginete kathe fora
eima kapws kalitera edw kai 2 meres...alla exw na dw anrthropo ena mina..arxizei kai mou ksanarxete i oreksi na vgw kai na doulepsw....alla klasika noiwthw angxos mono pou to skeftomai
ayto pou me kourazei perissotero einai oti apo ayth thn istoria..kai na min exw angxos..kai iremos na eimai teliws..olo kati tha exw..tha zalizomai..tha noiwthw kourasmenos..tha nistazw..tha ponaei to kefali mou..sigoura de tha exw kati...edw kai 5 xronia..den exw pei oute mia mera oti noiwthw teleia..opws enoiwtha..exw simvivastei me to na mi noiwthw kala..kai zw ti zwh mou etsi..de tou dinw simasia..alla kai pali de feygei
eimai me tous filous kai pernaw gamw...gelaw...lew tis malakies mou kai pernaw kala..alla tha zalizomai i tha exw kati..alla de tou dinw simasia..zw me ayto..
ayto einai pou me dialyei teliws..oti kai se periodous pou den exw kriseis panikou kai angxos..de noiwthw kala swmatika...ta prwta 2 xronia imoun ok ..kai meta apo tis kriseis iremousa kai imoun ok..alla twra noiwthw skata sinexeia...ayto de mporw na to katalavw
sigoura exw dialisei kai gw ton organismo mou apo to kathisio kai to kapnisma kai ti kaki zwh genika alla oxi ki etsi..
telws pantwn..
to kalo einai oti eimai kapws kalitera...alla to thema einai oti pia apogoiteytika
giati to exw dei ayto to ergo ekato fores..mou perase twra...tha eimai kala gia kapoio kairo..mporei 5 meres..mporei kai 5 mines..alla tah ksanapathw dinath krish kapoia stigmh sigoura..kai tha me riksei pali...kai sigoura sinexeia tha exw ayto to koloangxos...
ti allo na pw....
ta eipa ola..
kourastika.....
ante na doume kai ayth th fora ti tha ginei
07-07-2008, 04:05 #110
Υπομονή και θέλει λίγο αισιοδοξία τώρα που είσαι κάπως καλύτερα κάνε μια καλή και πηγαινε και σε ένα ψυχολόγο βρέ γτ όλο αυτο το άγχος απο κάτι που έχεις ή αποθ\'ησει και δεν μπορείς να το δείς ή κατι άλλο που σε βασανίζει δημιουργέιται.
Ναι μεν ο φόβος, το άγχος και η αγωνία αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στις κρίσεις πανικού αλλά πέρα απο αυτά καλό θα σου κάνει να μιλήσεις έστω για αυτά που πιστεύεις ότι έχεις χάσει αυτά 5 χρόνια ή ότι άλλο σε απασχολεί
και να ξέρεις μπορέι να περνάμε απο δύσκολες στιγμές αλλά δεν είιναι ανάγκη να είμαστε πάντα έτσι και μπορούμε να μάθουμε και τεχνικές που να μας ηρεμούν αλλά και να αλλάξουμε και λίγο την οπτική μας δηλαδή την επόμενα φορά που θα αγχωθεις να μη σκεφτείς ότι θα τα περάσεις όλα απο την αρχή ξανά.
Και κάποιος άλλος το είχε πει και εγώ το έχω.. εκει που είμαι καλά στο ασχετο με πιάνει για 2-3 μέρες και έχω ένα μεγαλύτερο αγχος αλλά αν σκεφτώ αρνητικά ότι δηλαδη δεν θα φύγει και πόσο άσχημα έχω περάσει κατά καιρούς και ότι είμαι καταδικασμένη... (σκέψεις που ενισχύονται ή ενισχύουν τη κατάθλιψη δεν ξέρω χεχε) τότε θα κρατήσει 5-10 μέρες αλλά να σου πω την αλήθεια και 10 να κρατήσει πάλι θα περάσει
07-07-2008, 09:11 #111
dino πραγματικα πιστεύω πως πρέπει να επισκεφθείς κάποιον άλλο ψυχίατρο, δεν γίνεται 5 χρόνια να ακολουθεις αγωγή κ να συνεχίζεις να βρίσκεσαι σε αυτή την κατάσταση
τώρα που εισαι λίγο διαφορετικά, κάνε αυτή την κίνηση, να δεις κάποιον άλλον, μήπως κ αλλαξουν λίγο τα πράγματα
07-07-2008, 10:00 #112
και να βρει ψυχολογο να δει τι φταιει και εχει τοσο αγχος κλπ.εγω σε λιγο παω στην δικια μοθυ ψυχολογο να δουμε.παντως 2 μερες τωρα ειμαι τελια.η αρχισαν να με πιανουν τα φαρμακα η δεν ηερω.νιο8ω πολυ χαρουμενη τελια νιο8ω και δεν ποναω που8ενα ουτε ζαλιζομαι.γιατι σαν τον ντινουλη και γω ολο και κατι 8α ειχα οταν δεν με επιαναν πανικοι. ντινο ιπομονη δεν εισαι ο μονος.καποιε ς μερες 8α νιο8εις εντελος καλα κοιτα να τις ζησεις εντονες αυτες τις μερες κιας ειναι λιγες.μ πορει να χριαζεσε αλλα φαρμακα πλεον. μην απελπιζεσε
08-07-2008, 10:19 #113
καλή σου μέρα ντίνο!!! άνοιξα το φόρουμ μετά από πολύ καιρό (έχω να μπω από τον Απρίλιο...) και έπεσα επάνω στον δικό σου τίτλο!!! ο λόγος είναι τα 5 χρόνια που ταλαιπωρήσαι από το \"τέρας\" αυτό των πανικών.....γιατί με έκανε να αναρωτηθώ αν θα διαρκέσει και η δική μου κατάσταση τόσο....εγώ είμαι σ\'αυτήν ακριβώς τη φάση εδώ και δύο χρόνια, αλλά το έχω ψάξει πολύ και συνεχίζω να το ψάχνω μέχρι να βρω την τελική ίαση......έχω αλλάξει δύο ψυχίατρους μέχρι τώρα και πάω για τον τρίτο. Η εμπειρία μου ήταν λίγο οδυνηρή από την άποψη επιλογής των γιατρών, ο πρώτος γιατί με είχε κάνει πειραματόζωο ...θα σου αναφέρω ότι σε διάστημα ενός έτους είχα λάβει τα εξής φάρμακα: xanax, cymbalta, zoloft, seroxat, ciprex, lexotanil....και η κατάστασή μου δεν έλεγε να καλυτερεύσει....οπότε αποφάσισα να αλλάξω ψυχίατρο. Βέβαια παράλληλα έκανα και συνεδρίες με μια ψυχολόγο την οποία κρατώ ακόμη έστω και για την προσωπική μου εσωτερική \"εκκένωση\" εννοώντας τα καθημερινά προβλήματά μου που πολλές φορές είναι ανούσια και μηδαμινά αλλά για μένα είναι \"βουνό\" από τη στιγμή που με επηρεάζουν αρνητικά.
Ο δεύτερος ψυχίατρος το μόνο στο οποίο πραγματικά έπεσε μέσα ήταν η φαρμακευτική αγωγή (lexotanil & remeron) που με βοήθησαν πραγματικά. Είχα ακριβώς το δικό σου πρόβλημα 1000 σκέψεις το δευτερόλεπτο, άγχος τρομακτικό και αδρεναλίνη στο maximum. Αυτά τα δύο ενήργησαν ηρεμιστικά. Αλλά το σύστημα ψυχοθεραπείας που ακολούθησε δεν με βοήθησε καθόλου, έφευγα από τις συνεδρίες πιο συγχισμένη και εκνευρισμένη από πριν......και τον σταμάτησα.
Θέλω να σου πω ότι δεν αρκεί μόνο ένας γιατρός αν δεις ότι δεν έχεις αποτελέσματα........πρέπει να ψάξεις για κάποιον άλλον που θα βρει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή (γιατί ο καθένας μας είναι διαφορετικός) και φυσικά θα ηρεμεί την ψυχή σου. Ένα άλλο κοινό μυστικό φαντάζομαι είναι να γράφεις τις σκέψεις σου και να καταγράφεις στόχους.
Ως προς τους φίλους, επειδή εγώ προσωπικά έχω καεί και δεν μου έμεινε ούτε ένας ,λόγω αδυναμίας να με βοηθήσουν στο πρόβλημά μου ή για άλλους λόγους..... θα πρέπει να μην τους απομακρύνεις αλλά να ψάξεις να βρεις ποιοι είναι εκείνοι που θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν, να σε ακούσουν, να σε καταλάβουν και να σε στηρίξουν!!!!!!! τους άλλους κράτα τους σε απόσταση αλλά μην τους διώχνεις γιατί μπορεί να σου χρησιμεύσουν αργότερα όταν θα γίνεις καλά.
Το ότι έχεις κουραστεί δεν το αισθάνεσαι μόνο εσύ.....όλοι όσοι περνάμε από παρόμοιες καταστάσεις το έχουμε αισθανθεί ή και εξακολουθούμε να το αισθανόμαστε. Τα ψυχοσωματικά κατάταξέ τα σαν μέρος της καθημερινότητάς σου. Εγώ έχω πάντα μαζί μου depon (για τον πονοκέφαλο), immodium (για τα γαστρεντερικά μου προβλήματα) κ.ο.κ. θα επανέλθω, γιατί με φωνάζουν από το γραφείο κάτι συνάδελφοι.......μην το βάζεις κάτω!!!!!!!!!!!!!!!
08-07-2008, 10:27 #114
Σε μενα η ψυχιατρος μου εγραψε τα seroxat να τα περνω 2 χρονια.Τοσο λεει χριαζεται για να ολοκληρωθει η θεραπεια και μου εγραψε κα τα ζαναξ για ωρα αναγκης μονο μιας και ειναι πιο υσχιρα. Παντως με τα πρωτα νιο8ω τελεια ουτε πανικος ουτε τπτ πλεον και τα περνω 16 μερες. Κανω και ψυχοθεραπεια αν και δεν μου χριαζεται ειπε η ψυχολογος αφου καταναω πληρος απο που ξεκινησαν ολα και επισης καποια πραγματα που με αγχοναν αλλαξαν πια προς το καλυτερο κλπ. Εγω θα τα περνω 2 χρονια οπως μου ειπε θα τιρισω κατα γραμμα αυτα που μου ειπε για και τις αναπνοες γιατι φενεται πολυ καλη και μαλιστα επειδη δεν ειχα 70 ευρο που ειναι η επισκεψη μου ζητησε μονο 40 ενω ειχα 60 και μου ειπε κρατα τα 20 μπορει να τα χριαστεις με το παιδακι σου κοριτσι μου.λολ
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ
22-06-2025, 19:40 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία