Results 31 to 45 of 114
Thread: kourastika....pane 5 xronia....
-
02-07-2008, 12:11 #31
Το ότι δεν ακολουθεί ένα κανόνα του φόρουμ δεν σημαίνει ότι δεν σέβεται, πως αν σας το πει το παλικάρι είναι τόσο έντονo αυτό που τον απασχολεί που το τελευταίο πράγμα που τον ενδιαφέρει είναι να γράψει σωστά ελληνικά . Έχει έντονη την ανάγκη να εκφραστεί . Zει αυτοεξόριστος εδώ και 5 χρόνια, έχει χάσει τον κόσμο του και εσείς του μιλάτε για σεβασμό . Μήπως πρέπει και εσείς μαζί με το σεβασμό να μάθετε και τις έννοιες στοργή , συμπαράσταση συναίσθηση , συντροφικότητα , αποδοχή της διαφορετικότητας ;
Εγώ φιλαράκο μια χαρά καταλαβαίνω και διαβάζω αυτά που γράφεις , και στο κάτω κάτω όποιος δεν μπορεί ας μην συμμετέχει.
- 02-07-2008, 12:36 #32
Μπαίνουμε στο σπίτι κάποιου όπου κάνει μια συγκέντρωση φίλων....
Ο άνθρωπος αυτός, λέει: παιδιά θα ήθελα πολύ να μοιραστούμε τις απόψεις μας, αλλά με ενοχλεί το καπνισμα και θα ήθελα να μην καπνίζετε.
Ο οικοδεσπότης έχει μια δουλειά και λείπει για λίγο.
Ο Ντίνος λοιπόν, λέει, συγνώμη είμαι πολύ αγχωμένος, θέλω να καπνίσω...του λένε λοιπόν οι άλλοι φιλοξενούμενοι, δεν πειράζει κάπνισε...εμάς δεν μας ενοχλείς.
Πετάγεται η κακιά μάγισσα η Θεοφανία και λέει, δεν είναι σωστό, αφού ο οικοδεσπότης το απαγορεύει και για να σας πω την αλήθεια και μένα με πειράζει.
Έρχεται ο Νίκος, λέει, με πειράζει το κάπνισμα και θα προτιμούσα να μην το κάνεις Ντίνο.
Εκείνος για λίγο δεν καπνίζει μέχρι που ξαναφεύγει ο Νίκος.
Καπνίζει. Η θεοφανία γίνεται πάλι κακιά, αλλά ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν οι καλοί φιλοξενούμενοι που θεωρούν το σπίτι του άλλου ξέφραγκο αμπέλι και λένε στο Ντίνο: μη σε νοιάζει, αν είσαι αγχωμένος κάπνισε, φτύσε, βρίσε, όλοι οι άλλοι εδώ μέσα είναι μια χαρά και εσύ που αντιμετωπίζεις τόοοσο μεγάλο πρόβλημα δεν τρέχει τίποτα να μας γράφεις στα παλιά σου τα παπούτσια.......
Ενδιαφέρουσα ιστορία..............
02-07-2008, 12:39 #33
ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΕΣ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
02-07-2008, 12:53 #34
Και εγώ δυσκολευομαι με τα γκριιιιιιιικλισσσσ...Για το κάπνισμα δεν με ενδιαφέρει:
Αλλά οκ δεν θα χαλάσει και ο κόσμος κιόλας...
Άλλωστε σε κάποιο άλλο τόπικ ένα μέλος μαςέδωσε μια σελίδα για μετάφραση( δεν θυμάμαι την σελίδα ούτε το τόπικ, βοήθησα ε;)
Καλό θα ήταν αν γινόνταν πάντως να αποφεύγονται. ( shift+alt για ελληνικά...)
02-07-2008, 12:59 #35
Andy....... αν δεν ήταν κανόνας του φόρουμ, εγώ απλά δεν θα συμμετείχα στο θέμα γιατί με κουράζουν πάρα πολύ τα greeklis....
Αφού όμως είναι κανόνας, δεν πρέπει να τον σεβαστούμε?
ΥΓ. Το κάπνισμα ούτε εμένα με ενοχλεί, αλληγορικό ήταν το παράδειγμα.........
02-07-2008, 13:05 #36
Ναι ρε συ θεοφανία και εγώ για πλάκα έβαλα το κάπνισμα...
Τώρα τι να πω, δεν χάλασε και ο κόσμος με τα γκρεεκλισσ.
Ας είμαστε λίγο πιο ελαστικοί και ας δείξουμε κατανόηση, δεν μας έβρισε κιόλας. Πρέπει σαν μέλη να δείχνουμε και μια ανοχή.
Και εγώ πολύ σπάζομαι με την \"βάρβαρη\" γραφή, αλλά οκ ας μην σταθούμε σε αυτό δεν είναι και τόσο σημαντικό.
καλή συνέχεια στο θέμα...
Ας συνεχίσει το θέμα έστω και με αυτή την γραφή
02-07-2008, 13:07 #37
Πάνω στο θέμα:
Ντίνο σε ψυχολόγο-ψυχίατρο πας?
Τα φάρμακα συνήθως έχουν παρενέργειες, ξέρεις για αυτες?
02-07-2008, 13:18 #38
Εκφράζω δημόσια το θαυμασμό μου. Που βρίσκεις τόση δύναμη να αγνοείς το περιεχόμενο και να ασχολείσαι με την κορδέλα...;
Ποιος τους γ… τους κανόνες ( σε τέτοιες περιπτώσεις ), μπορούμε με ευαισθησία και ανθρωπιά να δώσουμε μια κατεύθυνση σε αυτά τα παιδιά ; Αυτό εάν μπορείς απάντησε μου ; Και σταματάω εδώ αυτήν την παρένθεση !
02-07-2008, 14:50 #39
@για όλους
Να ξαναρωτήσω... γιατί απάντηση δεν είδα... δεν ενδιαφέρθηκες ποτέ να πας σε ψυχολόγο να ψάξετε να βρείτε τι προκάλεσε την πρώτη κρίση;
@gia ton dino
Na xanarwtisw... giati apantisi den eida... den endiaferthikes pote na pas se psychologo na psaxete na vrite ti prokalese tin prwti krisi?
@for KeepWalking
I will ask again... since I have seen no answer... has it never interested you to see a psychologist to try and find out what caused the first crisis?
02-07-2008, 15:01 #40
Γερμανικά δεν έχει? lol
02-07-2008, 15:18 #41
@fuer Andy
Ich frage wieder... weil ich keine Antwort gesehen habe... hast du dich nie interessiert einen Psychologen zu sehen, um die Ursache der ersten Krise festzustellen?
(μη βαράτε... ό,τι θυμάμαι...)
02-07-2008, 15:25 #42
Και γω που χω μια τρέλλα με τα γαλικά θα μείνω παραπονεμένη?
02-07-2008, 15:27 #43
ναι... θα μείνεις...
τα σταμάτησα στα 14...
Αντε βρε dinos... πες μας γιατί ενώ έχεις φτάσει και μέχρι τον Άθω, δεν έχεις πάει σε ψυχολόγο...
02-07-2008, 15:45 #44
Να πω την αληθεια και μενα μου αρεσουν τα greeklish γιατι ειμαι 2-3 φορες πιο γρηγορος με αυτα και δεν κοιταω και για ορθογραφικα λαθη ή παρατυπιες στην πληκτρολογηση.
Τα χρησιμοποιω στο chat ωστε να εχω μια real time ανταποκριση.
Και τωρα απο τεμπελια δεν βαζω τονους.
Αλλα το να καθισω να διαβασω ενα κατεβατο σε greeklish...ειναι πολυ δυσκολο και δεν βλεπω γιατι πρεπει να υποβαλλω αυτους απο τους οποιους ζηταω συμπαρασταση σε αυτο το μαρτυριο.
Το παραπανω ποστ δεν το κανω για να τον κατακρινω αλλα να του πω οτι δεν εχουν ολοι την ιδια ικανοτητα να διαβαζουν greeklish και ποσο κουραστικο ειναι αυτο.
Κατι που καταλαβα απο μονος μου διαβαζοντας τους αλλους...δεν βλεπω το λογο να μην μπορει καποιος να καταλαβει την διαφορα και να κατηγορει τον κοσμο για αναισθησια μιας και κανει μια καταθεση ψυχης.
Λυση στο προβλημα της εκφρασης που επικαλειται εδωσα πιο πανω.
Γραφεις στα greeklish οτι ποθεις και μετα μετατρεπεις το πρωτοτυπο στα ελληνικα...ναι χρειαζεται να καταναλωσεις καποιο χρονο επιπλεον.
Ναι ειμαι βλακας μαλλον που καθομαι και απανταω καθως και αναισθητος,καθως κοιταω και τους τυπους κλπ κλπ κλπ...και τσαντιλας ενιοτε.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
02-07-2008, 15:47 #45
Keep_walking..............στο ίδιο καζάνι θα βράσουμε στην κόλαση..........(ελπίζω να είσαι αδύνατος, μη στριμωχτούμε.........)
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....