Results 46 to 60 of 114
Thread: kourastika....pane 5 xronia....
-
02-07-2008, 16:50 #46
keep το να παραθέτει κάποιος την άποψή του για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους όπως ο δικός σου που αναγνωρίζει και το δικό σου προβληματισμό αλλά και τη δυσκολία του άλλου.
Αλλά το να αρχίσει κάποιος σαν δικτάτορας να προσπαθεί να κάνει τους άλλους να συμπεριφέρονται με συγκέκριμένο τρόπο χωρίς οποιαδήποτε μορφή ανεκτικότητας φαντάζομαι έχει τεράστια διαφορά.
Εσυ προσπαθεις να βοηθήσεις όχι να επιβληθεις.
- 02-07-2008, 17:01 #47
Originally posted by kater1na
keep το να παραθέτει κάποιος την άποψή του για οποιοδήποτε θέμα μπορεί να το κάνει με πολλούς τρόπους όπως ο δικός σου που αναγνωρίζει και το δικό σου προβληματισμό αλλά και τη δυσκολία του άλλου.
Αλλά το να αρχίσει κάποιος σαν δικτάτορας να προσπαθεί να κάνει τους άλλους να συμπεριφέρονται με συγκέκριμένο τρόπο χωρίς οποιαδήποτε μορφή ανεκτικότητας φαντάζομαι έχει τεράστια διαφορά.
Εσυ προσπαθεις να βοηθήσεις όχι να επιβληθεις.
Κατερίνα....μου την έχεις πει σε δυο-τρία θέματα, σου απάντησα, (φυσικά δεν πήρα απάντηση), και τώρα άρχισες να μου τη λες μέσω ...Καλαμάτας?
Αν έχεις κανένα πρόβλημα μαζί μου, καλύτερα να μου το πεις παρά να στρουθοκαμηλίζεις και μάλιστα τόσο άχαρα......
02-07-2008, 17:13 #48
Με εσένα δεν έχω πρόβλημα γτ δεν σε γνωρίζω ( αν και εντάξει μερικές φορές το υφος σου με έχει φέρει στα όρια και αντιδρώ ενω δεν θέλω να τσακώνομαι) έχω όμως τεράστια διαφωνία με κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές που κατ\'εμε δεν βοηθούν σε τίποτα παρά το μόνο που καταφέρνουν είναι να καταπιεζουν τους αλλους...
το οτι δεν απαντάω σε εσένα σημαίνει ότι δεν πιστεύω ότι μπορείς να αντιληφθείς τη δική μου οπτική, αλλά ακόμα και να την καταλάβαινες σκοπός μου δεν είναι να σε αλλάξω γτ ο καθένας λειτουργεί όπως θέλει, παρόλα αυτά κρίνω ότι όταν εσύ επιτίθεσαι για το συγκεκριμένο θέμα στον dino να εκφράσω την άποψη μου πάνω στην επιθετική σου προσέγγιση και επιπλέον να πω πως ναι μεν υπάρχουν και αρκετοι άνθρωποι που έχουν επιλέξει αυτή τη συμπεριφορά αλλά μην αποθαρύνεσαι να μιλάς γτ υπάρχουν και ανθρωποι που μπορούν έστω να προσπαθήσουν να σε καταλάβουν...
02-07-2008, 17:20 #49
Τότε γιατί δεν το λες απευθείας σε μένα και να το συζητήσουμε?
Δεν είμαι επιθετική απέναντι στον Ντίνο, αλλά από την αρχή εξέφρασα πως τα greeklis με κουράζουν και παράλληλα είναι κανονισμός του φόρουμ. Είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει κάποιος?
Επίσης, ξαναλέω, πως μου επιτέθηκες σε κάποια θέματα, σου απάντησα και επειδή προφανώς είδες πως έχεις άδικο μπαίνεις εδώ μέσα και ξεκινάς νέο γύρο αφήνοντας υπονοούμενα για μένα.
Αν δεν σου αρέσει το πως γράφω, πολύ απλά μην ασχολείσαι μαζί μου, και αν θες να ασχοληθείς είμαι εδώ και πολύ ευχαρίστως να το λύσουμε.
Αυτές οι ύπουλες συμπεριφορές δεν βοηθούν κανένα......και πολύ περισσότερο εσένα.....
02-07-2008, 17:48 #50
Να πηγαίνατε κάπου αλλού να τα πείτε;
02-07-2008, 17:49 #51
Μα δεν αντιλαμβάνεσαι στο συγκεκριμένο θέμα δεν απευθύνομαι σε εσένα ούτε θέλω να συζητήσω κάτι μαζί σου απλά σχολιάζω τη συμπεριφόρα σου που έκανε το συγκεκριμένο άτομο να νιώσει ανεπιθύμητο φαντάζομαι για να πέι άντε γεια... και να του πω ότι δεν είμαστε όλοι έτσι (κάποιοι έχουμε περασει απο πολλά λούκια και θέλουμε απλά να δώσουμε σε άτομα που το ζητούν συμπαράσταση για να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους) και σου ξαναλέω δικαίωμα σου να είσαι ότι θέλεις και μπορεί μερικές φορές να έχω παρασυρθεί στο τριπάκι να απεθυνθώ σε εσένα αλλά βασικά αυτό που με ενδιαφέρει δεν είσαι εσυ αλλά το να σχολιάσω την αντιμετώπιση και συμπεριφορά που κατα τη δική μου άποψη είναι ακριβώς ότι δεν χρειάζεται ένα άτομο που περνάει μια διαταραχή πανικού ή παρόμοιες καταστάσεις....
02-07-2008, 17:50 #52
Εχεις δίκιο εγω σταματώ εδώ και σορρυ που άλλαξε τροπη το θέμα
02-07-2008, 18:24 #53
kala...oti na nai...ta idia kai ta idia....eftase 6 selides to post kai milate gia ta greeklish kai oti allo asxeto iparxei kai malwnete metaksy sas.....
de kserw ti na pw eilikrina...
02-07-2008, 18:26 #54
Να πεις ίσως γιατί δεν πήγες να δεις ψυχολόγο;;;
02-07-2008, 18:59 #55
Sorry CeliaM, αλλά θα προτιμούσα να πεις κάτι για τα greeklis μήπως και τελειώσει το θέμα, γιατί από κει ξεκίνησε....
Εγώ σταματάω εδώ....
ΥΓ. Κατερίνα σου έχω απαντήσει στο ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ, για τα άλλα σου θέματα.........
02-07-2008, 19:35 #56
re theofania...afou kolas toso poly me ta greeklish....mi milas sto post mou
fyge....ante
kai kati allo
vale stoxo to fegarri
kai ela tsiba to papari
aman pia...oust
02-07-2008, 19:40 #57
ααχαχαχαχαχ λολ καλα σας τα λεει.αμαν με τα greeklish πια ρε παιδια.dino εγω μαζι σου ειμαι και γω εδω και 2 μηνες περναω τα ιδια.καλα με τα φαρμακα που επερνες παλι σε πιανανε?δεν βοη8ησαν τα φαρμακα?με τρομαζεις!μαλλον τελικα δεν υοαρχει λυση και οποιος πασχει απο αυτον τον διαολο τον πανικο δεν γινετε οπως πριν.
02-07-2008, 19:59 #58
Originally posted by dinos
re theofania...afou kolas toso poly me ta greeklish....mi milas sto post mou
fyge....ante
kai kati allo
vale stoxo to fegarri
kai ela tsiba to papari
aman pia...oust
dino.....exeis empeiria apo teioy eidoys tsimpimata, etsi?
bye.............bye................
02-07-2008, 20:01 #59
ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ; ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΣΑΙ ΕΤΣΙ
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
02-07-2008, 20:20 #60
e ma eleos...egw kathisa kai eipa to swpsixa mou kai perimena na akousw mia voithika kai oloi edw mesa kanane thema ta greeklish...kai eidikia ayti i theofania..an ti pirazei toso...ti asxoleite me to post mou...as mi to diavazei..de tis evala to maxeri sto laimo na apantisi..moni tis to ekaane kai sinexize..
kai de sevomai atoma pou de sevontai emena...
ksekatharisa oti opoio exei provlima me ta greeklish na figei...to sevomai oti de mporei na ta diavazei opote na mi ta diavazei...alla gia osous theloun na apantisoun...as sevastoun oti de mporw na grapsw ellinika...kai as apantisoun...
de to sevastike i theofania ..opote de th sevomai kai gw..kai to oti einai gynaika de mou leei tpt..to thema einai edw mesa..na koitame ton anthropo kai na voithame...
telws pantwn..
ftanei..as klisei kapoios to post mou apo tous moderators giati de vlepw fos..
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....