kourastika....pane 5 xronia.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 114
    Senior Member
    ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI

Senior Member
    mathes εκει ειναι το 8εμα τωρα?μια βοη8εια ζητησε και τον φαγατε.ελεος!μην τα διαβαζεται στην τελικη αν σας κουραζουν.τι να πω?

Senior Member
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;
    Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια

Senior Member
    δεν την εβρισε.της ειπε απλα τσιμπα ενα παπαρι.σιγα την βρισια λολ.μια βοη8εια ζητησε ο συναν8ρωπος μας ρε παιδια.

Senior Member
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Senior Member
    φίλε dino, καταλαβαίνω τις ανησυχίες κ τις φοβίες σου, ειναι πράγματι δύσκολο να ζείς τόσα χρόνια με όλα αυτά τα προβλήματα, έχω κ εγώ σε μικρότερο βαθμό απο οτι περιγράφεις κ προσπαθώ να μην τ\'αφηνω να με παίρνουν απο κάτω. με το που είδα ότι δεν μπορούσα να κάνω τα καθημερινά, έψαξα βαθύτερα το πρόβλημά μου. στην αρχή είχα δυσκολίες γιατί βρήκα ψυχίατρο κ μου έδωσε κάτι φάρμακα κ έγινα χειρότερα, όμως για καλή μου τύχη τα παιδιά απο δω μου πρότειναν το κέντρο ψυχικής υγείας (αλλιώς θα συνέχιζα τις επισκέψεις σε εκείνον) κ έχει περάσει αρκετος καιρος που πηγαίνω κ βλέπω καλυτέρευση. ίσως θα έπρεπε να επισκεφθείς κ κάποιον άλλο ειδικό, γιατί είναι κρίμα, την ίδια ηλικία έχουμε κ εγώ σκεφτόμουν παλιότερα σαν μόνη λύση την αυτοκτονία. όχι πως δεν ψυθιρίζει στο αυτί μου ακόμα, αλλά δεν είναι συνεχόμενο κ είμαι πολύ φρέσκια στην αντιμετώπιση των προβλημάτων μου.
    τα greeklish είναι κανονισμός του φορουμ, είναι όντως κουραστικά, αλλά σέβομαι το ότι δεν μπορείς να γραψεις. νομίζω πως η θεοφανία το είπε για να αποφευχθει το πρόβλημα, αλλά κάποιοι εναντιώθηκαν κ δημιουργήθηκε θέμα. δεν υπάρχει λόγος να ανταλλάσουμε κουβέντες, όλοι τα προβλήματά μας έχουμε εδω μέσα.
    να είσαι καλά κ γνώμη μου είναι να επισκεφθείς κ κάποιον άλλον ειδικό που θα μπορέσεις να βρεις μέσα σου τι είναι αυτό βαθύτερα, που σου προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα.

Senior Member
    Originally posted by MANTHES
    Και τα κεφαλαια κουραστικά είναι και σου εχουν πει καποιοι στο παρελθόν να γράφεις οπως ολοι αλλα εσυ συνεχιζεις με κεφαλαια. Πως ειναι δυνατον να εχεις την απαιτηση να γράφει καποιος κανονικα οταν εσυ ο ιδιος δεν το κανεις? Δεν ειναι λιγο αντιφατικο ολο αυτο?

Senior Member
    αυτο του προτεινα μαρια και γω.ψυχο8εραπεια ωστε να αντυμετοπηση αυτα που τον σπροχνουν εκει,αυτο 8α κανω και εγω.παντος ρε παιδια εγω προσωπικα ποτε δεν σκευτικα να αυτοκτωνισω κιας περασα 2 πανικους τελευτεους που δεν 8α αντεχε κανεις στην 8εση μου ειμαι σιγουρη,,οι δειλοι μονο τα παρατανε!

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    Και τα κεφαλαια κουραστικά είναι και σου εχουν πει καποιοι στο παρελθόν να γράφεις οπως ολοι αλλα εσυ συνεχιζεις με κεφαλαια. Πως ειναι δυνατον να εχεις την απαιτηση να γράφει καποιος κανονικα οταν εσυ ο ιδιος δεν το κανεις? Δεν ειναι λιγο αντιφατικο ολο αυτο?
    Συνφονω τα κεφαλαια ειναι σαν μας φωναζεις!

Senior Member
    Originally posted by Winston_man
    MΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Senior Member
    MΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Μα τωρα στους τυπους θα κολλησουμε?? Με την ιδια λογικη δεν υπάρχει απαγορευση για το τσιγαρο σε κλειστους χωρους. (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) Θα πουμε προβλημα τους για οσους ενοχλούνται? Δεν νομιζω οτι αυτη ειναι λογικη. Αν την ακολουθησουμε πάντως τοτε προβλημα τους και για τα Greeklish σε οσους ενοχλουνται. Οι τυποι δεν εχουν κανενα νοημα απο τη στιγμη που δεν ειναι πληρεις και δεν πιανουν ολες τις κατηγορίες των περιπτώσεων.

Senior Member
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ GREEKLISH. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Senior Member
    καλα εσυ το βιολι σου.ειναι σαν να φωναζεις δεν το καταλαβενεις?εγω δεν μπορω να διαβαζω ανετα αυτα που γραφεις.αχγωνομαι γιατι μιαζεις να ουρλιαζεις MANTHES

Senior Member
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ GREEKLISH. ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΚΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Οι κανονισμοι ειναι για να εξυπηρετουν ολους οσους ειναι σε ενα φορουμ οχι μονο τους υπεύθυνους του φορουμ αυτού. Αλλιως το φορουμ κατανταει φεουδο λιγων.

Οσο για για το αν δειχνει αδυναμια εκφρασης και τσαπατσουλιά, αυτο ειναι δικη σου άποψη και μπορει να την εχουν και καποιοι αλλοι για τα κεφαλαία σου επίσης. (Οχι εγω παντως δεν εχω προβλημα ουτε με greeklish ουτε με κεφαλαία και το διευκρινιζω)

Junior Member
    Ντίνο , είμαι 20 ετών ,σε νιώθω, παθαίνω κ εγώ κρίσεις πανικού κ γω ζαλίζομαι και κάνω 1000 παράλογες σκέψεις το δευτερόλεπτο,έχω πονοκέφαλο,είμαι αδύναμος,μερικές φορές δεν μπορώ να ηρεμήσω και έχω να βγώ 1 μήνα από το σπίτι.
    Δεν έχω πάρει φάρμακα ακόμα αλλά αν βλέπω ότι εσύ έχεις πάρει και δεν έχουν τόσο μεγάλο αποτέλεσμα προβληματίζομαι...Θέλω να το ξεπεράσω τόσο πολύ και κάτι με σπρώχνει στα ίδια και ναι όντως αν βγείς και το ξαναπάθεις δύσκολα θα ξαναπάς στο ίδιο μέρος και επισης θες μερικές μέρες να έρθεις στα ίσα σου...
    Άλλα αρχίζω να σκέφτομαι θετικά και θέλω να γίνω πιο αποφασιστικός-είναι πολύ άσχημο όταν συμβαίνει και δύσκολα μπορείς να κρατηθείς και να μη φύγεις απο κει-και να βγαίνω έξω και να πω και να μου συμβεί τι θα γίνει δεν πεθαίνω μπορεί να τρεμω και να μη μπορώ να κάνω κάτι εκείνη τη στιγμή και εντέλει να γίνω ρεζίλι αλλά σκέφτομαι οτί δεν μπορεί να γίνει αλλιώς, πρεπεί απλά να αφεθούμε και ότι γίνει κ επίσης να σταματήσουμε να το παίρνουμε σοβαρά,βέβαια αυτό είναι δύσκολο γιατί όταν έχεις κάτι που δεν θές να το πάθει ούτε ο εχθρός σου ,καταλαβαίνεις...
    Και επίσης να σκεφτούμε οτί κανείς πια δεν είναι αληθινός ,ακόμα και στις παρέες και ότι να αφεθείς ειναι δύσκολη υπόθεση και δεν το κάνουν ακόμα όυτε μερικοί φίλοι.
    Θά ήθελα να παραπονεθώ σε κάποια από τα μέλη ότι όταν βρίσκεται κάποιος σε μια τέτοια κατάσταση δεν πρέπει να τον αγχώνεις κι άλλο για μια λεπτομέρεια(βασική ως προς εμέ καθώς όπως βλέπετε γράφω ελληνικά)όπως ο τρόπος γραφής.
    Γι\'αύτο παρακαλώ σκεφτείτε το λόγο ύπαρξης του forum:Υποστήριξη.
    Εύχαριστώ που με ακούσατε.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast