Results 91 to 105 of 114
Thread: kourastika....pane 5 xronia....
-
03-07-2008, 23:18 #91
e nai..ti na pw..
me tis filosofies tou...aman pia
eimai kai mousikos...kai de kserw..mou vgenei..xexe
- 03-07-2008, 23:22 #92
λολ
03-07-2008, 23:55 #93
Originally posted by dinos
theofania
tha to ksanpw..
vale stoxo to fegare.....kai ela tsiba to papari
kai manthes
oti kai na mou zitiseis tha sto dwsw...kai ela apo dw na ston karfwswΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
04-07-2008, 00:13 #94
ελα dino στελνε σε μενα αν θες greeklish να τα γραφω ελληνικα, οριστε μια λυση αμα θελεις να συνεχισεις να γραφεις εδω, ευχαριστως θα το κανα
04-07-2008, 02:48 #95
ba...de ksanasxoloume..
eyxaristw osous voithisane..alla to post mo eftase 100 minimata..kai ante 3 na itane gia to thema mou...
kai olo ayto giati merika atoma edw mesa einai kompleksika...
geia sas kai sas eyxaristw osous me voithisate
04-07-2008, 02:49 #96
kai manthes....tsiba to papari ki esy...... e ma.
04-07-2008, 02:58 #97
ρε φιλαρακι manthes πραγματικα ουτε θελω να βρισω ουτε να στην πω.θεωρω οτι εισαι απαραδεκτος με τετοια συμπεριφορα.κανεις λες και εισαι μικρο παιδακι..δεν εχεις με τιποτα αλλο να ασχοληθεις??δουλεια δεν εχεις?γκομενα δεν εχεις?πραγματικα αναρωτιεμαι.οποτε μπαινω εδω σε βλεπω οNline και απλα ποσταρεις για να το παιξεις εξυπνος.σιγουρα η εξυπναδα μπορει να φανει και με αλλους τροπους.δηλαδη εσυ μπαινεις για να υποστηριξεις τη θεοφανια..πηγαινε εξω μαζι της να την πεις σε εκατο ατομα,,αλλα εκει δεν σε παιρνει..το παλικαρι μπηκε να γραψει τον πονο του και συ μπηκες σαν την π....α να του την πεις μαζι με την αλλη..
κανε μας λοιπον τη χαρη και αν δεν γουσταρεις κλεισε το Pc Που ειμαι σιγουρος οτι καθεσαι μπροστα του ολη μερα.
υγ:οποιαδηποτε εξυπναδα σου περιττη
good night my friend
04-07-2008, 03:01 #98
και γω τωρα μπορω να πω οτι γραφεις με κεφαλαια γιατι δεν ξερεις να βαζεις τονους,τι ειμαι??μαγκας??
04-07-2008, 09:03 #99
Όσοι είμαστε εδώ γτ έχουμε περάσει κρίσεις πανικού ή κατάθλιψη ή όποιο άλλο σχετικό ψυχολογικό αδιέξοδο γνωρίζουμε ότι όσοι δεν έχουν περάσει τα ίδια δεν μπορούν ούτε καν να αντιληφθούν με πόσο δύσκολα συναισθήματα έχουμε έρθει αντιμέτωποι και πόσο πολύ ανάγκη έχουμε ο ένας τη συμπαράσταση του (ή και τη παράθεση εμπειριών απλά)... ακόμα και αν έιναι υπο κάπως διαφορετικές συνθήκες... οι οποιες δυσκολίες μπροστά στους τύπους είναι το δάσος ενώ τα greeklish το δέντρο.
Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πριν απο κάποια χρόνια ήμουν για ένα μήνα με κρίση πανικού 23 ωρες το 24ωρο και νόμιζα ότι είχα τρελαθεί,... ότι και να σημαίνει αυτό...., και αν το μάθαινε ο κόσμος θα άρχιζαν να μου συμπεριφέρονται όπως στους \"τρελους\" της πόλης όπου ζούσα γιατι έτσι τους αποκαλούσαν δεν ήταν ανθρωποι με διαφορετικά χαρακτηριστικα ο καθένας αλλά \"τρελοι\" που όταν τους συναντούσαν στο δρόμο σχεδόν όλοι απο το πιο μορφωμένο ως τα μικρά παιδιά τους συμπεριφέρονταν σαν ένα τσίρκο.. σαν φρικιά που προορισμός τους είναι να τους κάνουν να γελούν για να μην αναφερθώ καν σε αυτους που τους κακομεταχειρίζονταν....
Τότε κατατύχη βρήκα ένα φορουμ αμερικάνικο και πήρα για πρώτη φορά πληροφορίες και κουράγιο και στράφηκα στη βοήθεια ειδίκού χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου συμβούν όλα αυτά που η παραπληροφόρηση ή η έλλειψη σχετής γνώσης με ώθησαν να πιστεύω. Αν αυτό μπορεί να σας κάνει να αντιληφθέιτε γτ για εμένα είναι σημαντικό να συμμετέχω και να δώσω έστω και μια αμελητέα συμπαράσταση, γτ όταν εγώ τη χρειαζόμουν κάποιοι άλλοι που ούτε γνώριζα καν μου την προσέφεραν απλόχερα!
Αλλά όπως και εμείς δεν είχαμε ιδέα σε τι αδιέξοδα έρχεται κάποιος που αντιμετωπίζει σχετικά προβλήματα πριν το πάθουμε, μπορούμε να αντιληφθούμε ότι δεν είναι παράξενο να μην μπορεί κάποιος να μας νιώσει και να τον απασχολούν τελείως διαφορετικά ζητήματα, απλά ζητάμε επειδή απευθυνόμαστε σε ανθρώπους και όχι σε μηχανές αν κάτι δεν το συμμερίζεστε να θυμάστε ότι απευθύνεστε σε ανθρώπους με συναισθήματα που ήδη είναι πληγωμένα...
Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να συγχωρούνται τα πάντα και να δίνουμε άφεση αμαρτιών ή τίποτα τέτοιο αλλά να κοιτάμε το σύνολο και πως μπορούμε να βοηθήσουμε ή να συμπαρασταθούμε και όχι να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο.
Σίγουρα όλοι παρασυρόμαστε όταν εκνευριζόμαστε και κάνουμε λάθη αλλά πρέπει και να μπορούμε να τα αντιληφθούμε και να προσπαθούμε να μην τα επαναλάβουμε όχι΄τόσο για τους άλλους αλλά για τους ίδιους μας τους εαυτούς αλλιώς θα καταντήσουμε στο τέλος το ίδιο με αυτό που μας πληγώνει...
Δεν ξέρω τι άλλο να πω παρά μόνο dino σε αυτή τη κατάσταση που δημιουργήθηκε συνέβαλα και εγώ εφόσον αντι να μην ασχοληθώ απάντησα εφόσον ήδη γνώριζα ότι δεν θα άλλαζε κάτι στη συγκριμένη κατάσταση της διαμάχης και αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και ζητώ απο εσένα κυρίως συγνώμη αλλά και απο όλους τους υπόλοιπους.΄
Οτι χρειαστείς και αν μπορώ να βοηθήσω ξέρεις που να με βρεις αλλά και αν όχι εμένα μην χάσεις την εμπιστοσύνη στη δύναμη αυτού του χώρου, πολλοί ανθρωποι σε νιώθουν... σίγουρα δεν θα συμφωνούμε με όλους αλλά΄ούτε στη ζωή εκεί έξω δεν συμφωνούμε με όλους οπότε είναι και μια καλή εξάσκηση στην αντιμετώπιση καταστάσεων που δεν μας αρέσουν
Καλή δύναμη και κουράγιο και περιμένω νεα
04-07-2008, 09:36 #100
Originally posted by dinos
eseis oi dio mou gamisate to thema...
Κοιτα αγαπητε μου,
το οτι δυο ατομα ειναι κομπλεξικα (η οτι αλλο μπορεις να φανταστεις) αυτο δεν μπορει να χαρακτηρισει ενα ολοκληρο φορουμ με τους χρηστες του πακετο.
Ουτε η λογικη τα ξερα καιγονται με τα χλωρα ισχυει.
Φυσικα δεν εχω την απαιτηση απο σενα να τους αγνοησεις οπως θα επρεπε πρακτικα να κανεις.
Δυστυχως ολοι ειμαστε αναγκασμενοι να απαντησουμε.
Ωστοσο παρολες τις δυσκολιες, θα σου προτεινα να συνεχιζεις να γραφεις.
Για το θεμα του γρηκγλις, ειναι οντως κουραστικο να διαβαζεις κειμενα ετσι ιδιως οταν ειναι μακροσκελη.
Ομως αυτο το ζητημα και εφοσον εχεις καποιο τεχνικο προβλημα, αρμοδιος να το συζητησεις ειναι ο αντμιν του φορουμ και εκει θα καταληξετε πως μπορεις να επικοινωνεις εδω μεσα.
Ολοι οι υπολοιποι, θεοφανιες και μανθεδες δεν εχουν απολυτως καμια αρμοδιοτητα να επιβαλουν οτιδηποτε και περαν της μιας παρατηρησης δεν τους πεφτει παραπανω λογος ουτε καρφιτσας.
Θα πρεπει να δεχτεις οτι οπως και στη καθημερινοτητα σου, ετσι και εδω υπαρχουν ατομα που η κοινωνικοποιηση τους δεν ειναι και στα φορτε τους.
Συνοπτικα ακολουθησε τα οσα σου εγραψα και θα διαβασεις ενδιαφερουσες γνωμες απο τους χρηστες του φορουμ.
Καλημερα.
04-07-2008, 09:47 #101
απλα διωξατε εναν αν8ρωπο που ποναγε σαν εμας τπτ αλλο δεν εχω να πω.κατερινα σου κρατησαν τοσο πολυ οι πανικοι μεχρι ενα μηνα συνεχομενα?πως το ξεπερασες?λοιπον εγω τρεμω μην μα8ευτει και με πουν τρελη γιατι ειμαι σιγουρη οτι δεν ειμαι τρελη αλιως θα εγραφα σε αλλο φορουμ και οχι στο φορουμ σχετικα με το ανχος.
04-07-2008, 10:00 #102
Μαρία εμένα οι κρίσεις πανικού μου δημιουργήθηκαν ακριβως μετα από κατάχρηση ουσιάς οπότε ο τρόπος εκδήλωσης τους ήταν πολύ διαφορέτικος απο άλλες καταστάσεις, άλλη ένταση, άλλη ισορρποία ουσιών και για άλλο χρονικό διάστημα στον οργανισμό μου και λοιπά οπότε δεν σημαίνει ότι επείδη σε εμένα ήταν αρκετά άσχημο και κράτησε πάρα πολύ ότι θα κρατήσει και σε εσένα
Από και εκεί και πέρα είχα να αντιμετωπίσω και το γεγονός ότι είχα καταφύγει σε κάποιες ουσίες για να μην αισθάνομαι τη κατάθλιψη που είχα ήδη * ουτε που είχα καταλάβει πριν ότι είχα κατάθλιψη νόμιζα ότι η ματαιώτητα με την οποιά αντιμετώπιζα τη ζωη ήταν η πραγματικοτηγτα (ευτυχώς η απόφαση να σταματήσω ήταν άμεση και δεν είχα προβλήματα σχετικά) να αντιμετωπίσω τη κατάθλιψη που είχε γίνει απο τις ουσίες 100 φορές πιο έντονη, την ενοχή ότι εγώ τα προκάλεσα όλα, την αποδοχή της κατάστασης και όλα τα βήματα που ακολούθησαν.
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν χρειάζεται να περάσεις εσύ ακριβώς από τα ίδια στάδια εφόσον δεν είναι τα αίτια των κρίσεων πανικού τα ίδια αλλά να ξέρεις ότι όλα περνάνε όταν θα έχουμε μάθει
04-07-2008, 10:13 #103
α δεν το ηξερα.εμενα παντως ακομα να με πιασουν με τα σεροξατ και τα νοργκεσικ.με βοη8ησαν πολυ.εγω δεν εκανα ουτε καταχρηση ουσιων ουτε τπτ περιεργο απλα ειχα πολλες ευ8ινες και εχω ειμαι μια μανα χωρισμενη με παιδακι και τραβαω μεγαλα ζορια τα τελευταια 3 χρονια .πριν 2 μηνες τα μεσανυκτα πνιγικε η μανα μου στον υπονο της με αποτελεσμα να κλασω μεντες που λενε( τωρα ειναι οκ η μανουλα μου ευτιχος)
και μετα απο 2 μερες ακουστικε ενα μπαμ δυνατο μεσα στα μεσανυκτα παλι απο βομβα σε αυτοκινητο φιλης μου.ολα αυτα μαζι με το ανχος μου κανανε την ζιμια
04-07-2008, 10:35 #104
Πάντως μακάρι να ξαναμπεί και ο Ντίνος γτ έχει και ο ίδιος απο τις εμπειρίες του πολλά να μας πεί εκτός απο τη συμπαράσταση που μπορούμε ή θέλουμε να του δώσουμε
*αμαν αυτά τα ορθογραφικά μου χεχε δεκα φορές edit ανα μήνυμα λολ
04-07-2008, 11:08 #105
εγω δεν μπενω σε κοπο να διορ8ονψ σκασιλα μου.ελληνικα δεν 8ελουνε.ελληνκα τους δινω λολ(κιας μην μιαζουν με τα λα8η μου()
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....