Results 1,486 to 1,500 of 4134
Thread: ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ!
-
01-12-2010, 12:07 #1486
Originally posted by bouliana
Originally posted by click
τι παιζει με τους παλμους που γραφουν τα οργανα?
αναλογα με το τι γραφει, ρυθμιζουμε το πως κανουμε την ασκηση? εντονα η πιο χαλαρα?
εχει σχεση με τον τροπο που αποβαλλει καθε οργανισμος υγρα,κι αυτο δε λειτουργει το ιδιο σε ολους.τα οποια βεβαια αποκαθιστανται αμεσα με το νερο που θα πιεις μετα.οποτε μη σε προβληματιζει αυτο!
- 01-12-2010, 12:07 #1487
να ρωτήσω κάτι για τα curves γιατί μπερδεύτηκα. Κάνατε τις ασκήσεις όσο πιο γρήγορα μπορούσατε και σαν φαίνονταν εύκολες? τότε όντως θα είναι για αρχάριους.
Απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι παρόλα αυτά, είδατε μεγάλη διαφορά στο συμμάζεμα του σώματός σας. άρα?
01-12-2010, 12:09 #1488
α! και κατι ασχετο.
οταν κανω γυμναστικη, καθε 10 λεπτα πινω νερο.
πειραζει?
γιατι εχω ακουσει να λενε οτι δεν κανει.
ενω εχω ακουσει και το αντιθετο! οτι πρεπει να ενυδατωνομαστε κατα τη διαρκεια.
01-12-2010, 12:12 #1489
Originally posted by spaceride
Για αυτους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα βαρους προσοχη με το ποδηλατο-στεπ και οτι αλλο προυποθετει καμψη στο γονατο γτ ειναι πιθανο να δημιουργησετε προβλημα στα γονατα σας..
μολις νιωσουμε ενοχληση σταματαμε? κανουμε διαλειμα για ξεκουραση ή το κοβουμε μαχαιρι?
01-12-2010, 12:14 #1490
α! και κατι ασχετο.
πειραζει?
01-12-2010, 12:14 #1491
Για αυτους που εχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ προβλημα βαρους προσοχη με το ποδηλατο-στεπ και οτι αλλο προυποθετει καμψη στο γονατο γτ ειναι πιθανο να δημιουργησετε προβλημα στα γονατα σας..
μολις νιωσουμε ενοχληση σταματαμε? κανουμε διαλειμα για ξεκουραση ή το κοβουμε μαχαιρι?
01-12-2010, 12:15 #1492
Originally posted by alexandrita
α! και κατι ασχετο.
πειραζει?
01-12-2010, 12:16 #1493
τι παιζει με τους παλμους που γραφουν τα οργανα?
αναλογα με το τι γραφει, ρυθμιζουμε το πως κανουμε την ασκηση? εντονα η πιο χαλαρα?
01-12-2010, 12:17 #1494
Λοιπόν για να απαντήσω στην ερώτηση της φίλης boulianas
ήμουν και υπέρβαρη και αγύμναστη, έχασα δεκαπέντε κιλά όχι βέβαια με τα curves αλλά με διατροφή... αγύμναστη τώρα έκανα χρόνια γυμναστική που δυστυχώς την είχα σταματήσει για κάποια χρόνια....
όσο για τους παλμούς, έχω τις επιφυλάξεις μου..
εξακολουθώ να θεωρώ τα curves μία πολύ light μορφή γυμναστικής, θεωρώ ότι με τα χρήματα που πλήρωσα θα πήγαινα σε ένα πολύ πολύ καλό γυμναστήριο που θα μου παρείχε κι άλλες παροχές αλλά τώρα είπαμε ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ!!!!
01-12-2010, 12:20 #1495
Originally posted by grin
να ρωτήσω κάτι για τα curves γιατί μπερδεύτηκα. Κάνατε τις ασκήσεις όσο πιο γρήγορα μπορούσατε και σαν φαίνονταν εύκολες? τότε όντως θα είναι για αρχάριους.
Απλά με προβλημάτισε το γεγονός ότι παρόλα αυτά, είδατε μεγάλη διαφορά στο συμμάζεμα του σώματός σας. άρα?
μου φαίνονται εύκολες αλλά οι σφιγμοί μου χοροπηδάνε
01-12-2010, 12:22 #1496
συμφωνώ αννεζίνα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι ίσως σε ένα άλλο γυμναστήριο θα τα είχα παρατήσει πολύ σύντομα.τώρα δν ξέρω σε αυτό
01-12-2010, 12:48 #1497
συμφωνώ αννεζίνα το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι ίσως σε ένα άλλο γυμναστήριο θα τα είχα παρατήσει πολύ σύντομα.τώρα δν ξέρω σε αυτό
πάντως ξέρω πολύ καλό γυμναστήριο με συνδρομή γύρω στα 300 ευρώ τον χρόνο που πέρα από την ελεύθερη χρήση οργάνων έχεις παρακολούθηση από διατροφολόγο, ελεύθερο στο να παρακολουθείς τάξεις αεροβικής, γιόγκα, πιλάτες, τάι τσι κ.λ.π
κύττα ότι κάτι κάνουν τα CURVES κάνουν αλλά μην περιμένεις θεαματικές αλλαγές που θα έβλεπες σε άλλες μορφές γυμναστικής
01-12-2010, 12:50 #1498
Nομίζω ότι τα κερβσ αποτελούν μια καλή εισαγωγή στη γυμναστική για ένα αγύμναστο σώμα και με κάποιες δεκαετίες..όμως, δεν είναι και για πολλά, πολλά! εγώ ήδη συμπλήρωσα οκτώ μήνες με κάποιους περιορισμούς σε πόντους. Επειδή όμως γυμναζόμουν στα κανονικά γυμναστήρια παλαιότερα και μπορώ να συγκρίνω, όντως, εκεί υπάρχουν αποτελέσματα πιο ξεκάθαρα..εκεί ακριβώς, επιστρέφω πλέον μετα από την οκτάμηνη προπόνηση στα κερβσ ώστε να μπορώ μετά την πρώτη μου φορά τουλάχιστον να μπορώ να πατήσω το γκάζι να φτάσω σπιτάκι μου...γιατί αν ήμουν τελείως αγύμναστη σπλώς θα περίμενα στο γυμναστήριο κάποια στιγμή να περάσει το πιάσιμο για να φύγω...
01-12-2010, 12:52 #1499
Τρέχουσα Προσφορά ?79.00 από ?400.00
Έκπτωση : 80%
Το απόλυτα ολοκληρωμένο 3μηνο πρόγραμμα γυμναστικής ?personal training στη χαμηλότερη τιμή!!! 14 συνεδρίες personal training & 5 συνεδρίες aerobic training & 2 bioanalysis μετρήσεις & 1 ειδικό πρόγραμμα diet plan & 30 ημέρες Food manager (διατροφική καθοδήγηση) & 2 συνεδρίες μασάζ foam roller κατά της κυτταρίτιδας (για τις γυναίκες)!!! Στους υπερσύγχρονους χώρους των γυμναστηρίων Power 3 Lounge.
?79.00
Αξία:
?400.00
Έκπτωση:
80%
Κέρδος:
?321
Αριστοτέλους 5, 3ος όροφος, κέντρο Θεσσαλονίκης
Power 3 Lounge
Το Power 3 Lounge δημιουργήθηκε με σκοπό να καταλάβει ηγετική θέση στο χώρο του personal training στον ελληνικό χώρο.
Συνδύασαν την τεχνολογία και την τεχνογνωσία με την υψηλή αισθητική. Δημιούργησαν πρωτοποριακές lifestyle υπηρεσίες προσωπικής εκγύμνασης, βασισμένες στις ανάγκες και τους στόχους σας.
Με υπερηφάνεια, το Power 3 lounge σας παρουσιάζει ένα πρότυπο lifestyle χώρο personal training που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. 250 τ.μ. υψηλής ποιότητας και σχεδιασμού ήταν αρκετά για να συγκεντρώσουν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα εκγύμνασης και τους κορυφαίους πτυχιούχους γυμναστές, που είναι έτοιμοι να μετατρέψουν τους στόχους και τις επιθυμίες σας σε... αποτέλεσμα.
Σας υποδέχονται με την πλέον ολοκληρωμένη δέσμη υπηρεσιών προσωπικής εκγύμνασης και σας εγγυώνται άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα.
Για σας που θέλετε να νιώσετε υγιείς, ξεκούραστοι, να χάσετε τα περιττά κιλά, να βελτιώσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις, να αποκτήσετε άψογη φυσική κατάσταση και τελικά το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν δημιουργήθηκε ο απόλυτος χώρος που όλοι περιμένατε!
Στο Power3Lounge η φιλοσοφία μας είναι το "μαζί" και το "απόλυτα εξατομικευμένο"!
Μαζί δημιουργούμε το σώμα των ονείρων σας και το εννοούμε! Αναλύουμε τις δικές σας ανάγκες, κάνουμε ειδικές μετρήσεις και αξιολογήσεις και κατόπιν σχεδιάζουμε ένα πρόγραμμα "απόλυτα εξατομικευμένο" με βάση τους στόχους σας.
Παρακολουθούμε διαρκώς την πορεία της προόδου σας με ειδικά συστήματα και μεθόδους και έτσι διασφαλίζουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Στις πρώτες 5 συνεδρίες οι πελάτες μας βλέπουν διαφορά στη δύναμή τους. Δε λαχανιάζουν στα σκαλοπάτια, δεν τους βαραίνει η τσάντα τους, αισθάνονται πιο τονωμένο το σώμα τους ενώ έχουν καλύτερη στάση σώματος στο γραφείο.
Στις πρώτες 4-5 βδομάδες ξεκινούν να βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα στον καθρέπτη. Σιγά σιγά αρχίζουν και μαζεύουν (απώλεια πόντων) στα επίμαχα σημεία, τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή και η δύναμή τους έχει αυξηθεί αισθητά!
Στους 3 μήνες οι πελάτες μας έχουν τα ίδια αποτελέσματα που σε ένα συμβατικό γυμναστήριο θα χρειαζόταν 1,5 χρόνο! Πελάτες μας που αθλούνται συστηματικά σε 6 εώς 8 μήνες είναι κυριολεκτικά αγνώριστοι!
σημερα το ελαβα, το εχετε ακουστα? αξιζει?
01-12-2010, 13:01 #1500
Τρέχουσα Προσφορά ?79.00 από ?400.00
Έκπτωση : 80%
14 συνεδρίες personal training & 5 συνεδρίες aerobic training & 2 bioanalysis μετρήσεις & 1 ειδικό πρόγραμμα diet plan & 30 ημέρες Food manager (διατροφική καθοδήγηση) & 2 συνεδρίες μασάζ foam roller κατά της κυτταρίτιδας (για τις γυναίκες)!!!
σημερα το ελαβα, το εχετε ακουστα? αξιζει?
εχε το νου σου ομως μη σε βαλουν να υπογραψεις κανενα περιεργο συμβολαιο,γιατι οντως ειναι υπερβολικα λιγα τα λεφτα για personal....