ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 124
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 124 of 276 FirstFirst ... 2474114122123124125126134174224 ... LastLast
Results 1,846 to 1,860 of 4134
    Senior Member
    χωρις να ειμαι σιγουρη, εχω την εντυπωση οτι την κυτταριτιδα βοηθαει περισσοτερο η διατροφη παρα το περπατημα και η γυμναστικη γενικως.

παιζει να κανουν μεγαλη ζημια τα αναψυκτικα και καποια αλλα. (αλκοολ, και κορεσμενα λιπη? βαριεμαι να ψαξω τωρα.....)

καλησπερα σε ολες και ολους !!!!!!!! δυστυχως εχω καιρο να γραψω λογω διαβασματος για την εξεταστικη!!! μπορω να πω εχω κανει μια μικρη βελτιωση και ετσι δεν ξεχναω 4 με 5 φορες την εβδομαδα να κανω 30 λεπτα διαδρομο!!!!

Senior Member
    Σημερα
    10' διαδρομο
    10' ποδηλατο
    10' ελειπτικο
    ραχιαιους
    κοιλιακους
    βαρη
    leg raises

Senior Member
    εγω παλι κοριτσια σκυλοβαριεμαι ο,τι εχει να κανει με ασκηση....αλλα δυστυχως υποσχεθηκα στον εαυτον μου μεχρι το καλοκαιρι να βλεπομαι...στο κατω κατω ενα κιλακι το μηνα θελω να χανω....ζηταω πολλα????
    Οσο για το διαδρομο.....παιρνω και το ipod μαζι μου και ακουω μουσικη, χαζευω στις τηλεορασεις κλπ...βαριεμαι απιστευτα αλλα τι να κανω?στο 6 κανω κι εγω κι αν ειμαι πολυ κουρασμενη στο 5.5 5.7
    Στα ποδια ποσα κιλα σηκωνετε?Τα 20 που σηκωνω ειναι καλα?(4 σετ των 15 στο καθε οργανο)
    Παντως το καλυτερο για καυση λιπους εχω διαβασει πως ειναι τα βαρη και διαδρομος με αυξομοιοσεις στην ταχυτητα...

Τι να κανω που δεν μπορω να μειωσω το φαγητο???Καλα δεν τρωω και κανα γουρουνοπουλο αλλα τρωω φαγητο μεσημερι βραδυ και σιγουρα αν βρω γλυκο θα το φαω....
    Μονο με γυμναστικη θα χασω τπτ?θα δω καμια διαφορα η μπαααα????

Senior Member
    παντως κοριτσια εγω ενα ξερω:
    αμα σκεφτομαστε "πωπω ποσο βαριεμαι αυτο, πωπω ποσο βαριεμαι το αλλο" το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εξακολουθησουμε νε το βαριεμαστε!
    αν αντι να σκεφτομαστε "με το διαδρομο καιω λιπος κ βοηθαω το καρδιαγγειακο μου" σκεφτομαστε " τι βλακεια ο διαδρομος!περπατας χωρις να φτανεις πουθενα" ειναι βεβαιο κλικλικω οτι δε μπορουμε να κανουμε διαδρομο.
    αν σκεφτομαστε" τι βλακεια να καθεσαι να μετρας επαναληψεις στα βαρη σα χαζος" κ οχι " με τα βαρη αυξανω ττη μυικη μου μαζα κ ετσι το μεταβολισμο μου κ επισης κανω γραμμωση" παλι αποκλειεται να κανεις βαρη.
    κ ο κ

Senior Member
    σωστο!!!!!

Senior Member
    Επισης ειναι πολυ καλο να ιδρωνουμε γιατι φευγουν οι τοξινες-παιρνουμε μαζι μας μια πετσετα μικρη κ θκουπιδομαθτε-αν δεν ιδρωνουμε δε λεει οποτε αφηστε τις κομπλες -σε λιγο ουτε να ιδρωνουμε πια δε θα επιτρεπεται!:grind::love::duh::P

Senior Member
    Εγω κανω διαδρομο στο 5,2-5,5 και Incline στο 2 και ναι μεν λογικο να βαριεμαι καποιες φορες,αλλα κανει δουλεια και μετα το 10λεπτο ειμαι οκ..Ιδρωνω κ εγω αλλα οχι κ ποταμι ο ιδρωτας.Τα βαρη τα μισω αλλα κανω.

σημερα:
    60 λεπτα διαδρομο
    βαρακια χερια
    κοιλιακους
    ραχιαιους

Junior Member
    Ο οργανισμός αρχίζει να καίει λίπος μετά από 20 λεπτά αερόβιας άσκησης. Η ιδανική ταχύτητα είναι διαφορετική για τον καθένα. Δηλαδή..........πρέπει να ασκείσαι με ταχύτητα τέτοια, ώστε να έχεις περίπου 23 σφυγμούς σε 10 δευτερόλεπτά. Από την ταχύτητα αυτή και μετά πετυχαίνεις τα μέγιστα αποτελέσματα για την καύση του λίπους. Θαύματα κάνει επίσης και η κλίση στο διάδρομο.Αυτοι που βαριούνται την αερόβια (διάδρομος-ποδήλατο-ελλειπτικό) αλλά και τις ασκήσεις με βάρη, μπορούν εναλλακτικά να κατεβαίνουν στην αίθουσα του γυμναστηρίου, όπου τα μαθήματα περιλαμβάνουν και τα δύο. Μάλιστα, επειδή στην αίθουσα κάνουν πολλές επαναλήψεις με αλτήρες, επιτυγχάνεται καψιμο του λίπους και γράμμωση. Επίσης, στην αίθουσα η επίβλεψη από το γυμναστή σε προστατεύει από τυχόν τραυματισμούς. Πάντως, για εμάς τις γυναίκες είναι απαραίτητη η άσκηση και ειδικά η εκγύμναση με βάρη, γιατί εκτός από την αύξηση του μυικού ιστου -πράγμα που αυξάνει το μεταβολισμό μας- μας προστατεύει και από την οστεοπορωση.
    Σύγνώμη αν σας κούρασα, αλλά είμαι "ερωτευμενη" με το γυμναστήριο και τα αποτελέσματα που φέρνει στο σώμα μας σε συνδυασμό με την καλή διατροφή.

Senior Member
    ας μου πει καποιος που γνωριζει αν ισχυει αυτο που εχω διαβασει οτι δλδ η μεγιστη καυση λιπους επιτυγχανεται οταν γυμναζομαστε κοντα στην προσωπικη ζωνη κατι καρδιακης συχνοητητας η οποια προκυπτει ως εξης:
    220-ηλικια*06%.

διοτι οπως αντιλαμβανομαστε, δεν ισχυουν τα ιδια για μια 20αρα,για μια 30αρα, για μια 40αρα κοκ..
    κ ΑΝ ισχυει σημαιναι πως το να ζοριζομαστε να κανουμε υψηλες ταχυτητες δεν εχει νοημα οταν επιδιωκουμε καυση λιπους.

κ ανεξαρτητως με τα παραπανω η κλιση κανει θαυματα στους γλουτους

Senior Member
    και μεχρι τα 20 λεπτα, τι καιμε?

Senior Member
    Originally posted by eleni1201
    Υποτίθεται υδατάνθρακες που έχουμε πάρει από την δατροφή, και γλυκογόνο.
    δηλαδη ολη αυτη η αισθηση στο σωμα, στους μυες, οι ιδρωτες που τρεχουν, δεν εχουν καμμια σχεση με καυση λιπους και εκγυμναση?

Senior Member
    μεχρι τα 20...καρβουνο...χιχιχι:bigsmile::big smile::bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by absolute
    μεχρι τα 20...καρβουνο...χιχιχι:bigsmile::big smile::bigsmile:
    και γω αυτο σκεφτομουνα!!!!!
    λολ

Senior Member
    παντως οπως και να χει παιδια καλυτερα 20 λεπτα γυμναστικη παρα 20 λεπτα ξαπλα στον καναπε!!:starhit: