ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 126
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 126 of 276 FirstFirst ... 2676116124125126127128136176226 ... LastLast
Results 1,876 to 1,890 of 4134
    Senior Member
    Originally posted by smart
    :P
    35΄συνεχομενα (στα 15΄κρατουσα βαρακια
    Τα δικα μου τα βαρακια!Εγω σου δινω καινουργια βαρακια κ συ μεταχειρισμενο διαδρομο.Σε συμφερει πολυ αυτη η συνναλλαγη!

Senior Member
    ΑΓΓΕΛΙΑ
    Ζητω να μου χαρισουν διαδρομο.Σε ανταλλαγμα προσφερεται θεση σε σηριαλ πετυχημενου σταθμου.Εγγυημενα 112 επεισοδια.Παρακαλω ο διαδρομος να ειναι ξεσκονισμενος και καθαρος.Επικοινωνειτε ΟΥΤΑΤΟΥΛΑ PRODUCTIONS/για Λεσσινγκ
    ΥΓ παλια μοντελα αποκλειονται

Senior Member
    55 λεπτα διαδρομο και 55 βαρη-κοιλιακοι-ραχαιοι

καλα παμε!

Senior Member
    Originally posted by 1977
    Ο οργανισμός αρχίζει να καίει λίπος μετά από 20 λεπτά αερόβιας άσκησης. Η ιδανική ταχύτητα είναι διαφορετική για τον καθένα. Δηλαδή..........πρέπει να ασκείσαι με ταχύτητα τέτοια, ώστε να έχεις περίπου 23 σφυγμούς σε 10 δευτερόλεπτά. Από την ταχύτητα αυτή και μετά πετυχαίνεις τα μέγιστα αποτελέσματα για την καύση του λίπους. Θαύματα κάνει επίσης και η κλίση στο διάδρομο.Αυτοι που βαριούνται την αερόβια (διάδρομος-ποδήλατο-ελλειπτικό) αλλά και τις ασκήσεις με βάρη, μπορούν εναλλακτικά να κατεβαίνουν στην αίθουσα του γυμναστηρίου, όπου τα μαθήματα περιλαμβάνουν και τα δύο. Μάλιστα, επειδή στην αίθουσα κάνουν πολλές επαναλήψεις με αλτήρες, επιτυγχάνεται καψιμο του λίπους και γράμμωση. Επίσης, στην αίθουσα η επίβλεψη από το γυμναστή σε προστατεύει από τυχόν τραυματισμούς. Πάντως, για εμάς τις γυναίκες είναι απαραίτητη η άσκηση και ειδικά η εκγύμναση με βάρη, γιατί εκτός από την αύξηση του μυικού ιστου -πράγμα που αυξάνει το μεταβολισμό μας- μας προστατεύει και από την οστεοπορωση.
    Σύγνώμη αν σας κούρασα, αλλά είμαι "ερωτευμενη" με το γυμναστήριο και τα αποτελέσματα που φέρνει στο σώμα μας σε συνδυασμό με την καλή διατροφή.
    Συμφωνω σε ολα απολυτως αλλα εχω απορια για το 20λεπτο... Πραγματικα δεν ξερω τι να πρωτο-πιστεψω!!!!και αν κανω αεροβια προπονηση υψηλης εντασης ΗΙΙΤ παλι μετα απο 20 λεπτα ξεκιναω να καιω λιπος? κι αν οι σφυγμοι μου βρισκονται στη ζωνη καυσης λιπους απο τα 10 λεπτα?κι αν δεν εχω αλλους υδατανθρακες στα 15 λεπτα?

Senior Member
    eleni τα 10000 ποση ωρα ειναι?πως τα μετρας?

Senior Member
    βηματομετρητης, ωραια ιδεα!!!!

Senior Member
    Δε με απασχολει γιατι για μενα 20 λεπτα=καθολου ως γνωστον...
    Αλλα με ενδιαφερει να ξερω τι γινεται στον οργανισμο μου και γιατι πραγματικα οσους γυμναστες εχω ρωτησει δεν συμφωνουν μεταξυ τους...

Υ.Γ.
    ειπαμε, τα donuts μια χαρα ηταν,νοστιμα-νοστιμα αλλα παει,τελος και στην τελικη σιγα τα ωα.Μπραβο που σταματησες σε 4 donuts.ασε που ο Στεργιου ειναι μεγαλος τσιγγουνης,αυτα δεν ειναι donuts αλλα μπουκιτσες.

Junior Member
    http://forum.bodybuilding.gr/showthr...highlight=HIIT

Alexandrita, ρίξε μια ματια στο παραπάνω link. Θα σου λυθούν πολλές απορίες σχρτικά με την αερόβια άσκηση.

Senior Member
    Originally posted by 1977
    http://forum.bodybuilding.gr/showthr...highlight=HIIT

Alexandrita, ρίξε μια ματια στο παραπάνω link. Θα σου λυθούν πολλές απορίες σχρτικά με την αερόβια άσκηση.
    Καλημέρα!Επειδη τα εχω διαβασει αυτα και το συγκεκριμενο forum αλλα και αλλα,δεν γραφει πουθενα οτι μετα απο 20 λεπτα καις λιπος.ΣΤο συγκεκριμενο δε link που μου εστειλες ειναι ασαφες οσο αφορα το 20λεπτο.Γι αυτο ειμαι μπερδεμενη.Γιατι λεγεται γενικα αλλα δεν το εχω διαβασει καπου.

Senior Member
    Σημερα πολυ καλαα στο γυμναστηριο!

60 λεπτα διαδρομο, εναλλαξ καθε 10 λεπτα το 5,5 με 2 Incline και στο 6 με 4 incline!

κοιλιακους στον παγκο
    κοιλιακους σε ενα πραγμα που ειναι τα ποδια στον αερα και ειναι για τους κατω κοιλιακους
    ραχιαιους στο μηχανημα

βαρακια χερια
    βαρη σωμα

Καλα ειχα τοσο καλη διαθεση σημερα,σαν χαζο τραγουδουσα πανω στο διαδρομο "and I?m crazy, but you like ittttttt loca, loca, locaaaaa":bigsmile:

http://www.youtube.com/watch?v=KcmDE-Qtmmw

ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ = 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

Senior Member
    σήμερα είχα αλλαγή στο πρόγραμμα και έχω να πω "θα καταρρεύσω". Πολλά βάρη το καινούριο πρόγραμμα. Μου βγήκε ο πάτος.

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    σήμερα είχα αλλαγή στο πρόγραμμα και έχω να πω "θα καταρρεύσω". Πολλά βάρη το καινούριο πρόγραμμα. Μου βγήκε ο πάτος.
    άρα εδώ ταίριάζει και το "ξεπατώθηκα" :P

Senior Member
    μπραβο σ ολες!!!
    εγω το συζηταω με τον εαυτο μου... ακομη δεν αποφασισαμε :P

Senior Member
    και εμεις στις συζητησεις εχουμε μεινει!!ελεος πια με το κρυο,πουντιασαμε!!!θελω ηλιο για να βγω απο τη χειμερια ναρκη μαλλον,ισως,τελικαuzzled: