ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 136
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 136 of 276 FirstFirst ... 3686126134135136137138146186236 ... LastLast
Results 2,026 to 2,040 of 4134
    Senior Member
    Η άσκηση έχει αναμφίβολα πολλαπλά οφέλη στο σώμα μας, είτε γίνεται σε μέτρια ένταση, είτε σε υψηλή. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος καθώς αυξάνει το οξυγόνο που κυκλοφορεί σε κάθε κύτταρο, δραστηριοποιεί το κυκλοφορικό σύστημα, το λεμφικό, το πεπτικό.
    Πολλοί πιστεύουν ότι αν δεν κάνουν 40-45' έντονη άσκησης, δεν κάνουν τίποτα και χάνουν το χρόνο τους, οπότε προτιμούν να μην ασκηθούν καθόλου και τελικά έτσι καταφέρνουν
    να μην κάνουν οντως τίποτα!

'Εχω γνωρίσει πολλά άτομα που αθλούνται για χρόνια σε μέτρια ένταση και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Κάποια χρόνια που έζησα στην Αγγλια έβλεπα ατομα ζωσμένα με ένα βηματομετρητή και στόχο να κάνουν καθημερινά 12.000-14.000 βήματα. 'Ολοι ανεξαιρέτως είχαν καλή φυσική κατάσταση και ένιωθαν ευεξία. 'Επίσης η μέτριας έντασης άσκηση επειδή ήταν μια δραστηριότητα που μπορούσαν να την κάνουν εύκολα και με ευχαρίστηση τους βοηθούσε να ελέγξουν την υπερφαγία και συνεπώς να αποβάλλουν πολύ λίπος από το σώμα τους. Αρκετοί ανέφεραν ότι εξάλειψαν τους πόνους στην πλάτη και το λήθαργο που προκαλεί η ακινησία.

Εγώ προσωπικά, εκτός από όλα τα παραπάνω, βοηθήθηκα από την άσκηση και στη θεραπεία της κατάθλιψης. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί τόσο το αν τρέχουμε ή περπατάμε, αν το κάνουμε για 26' ή για 56', όσο το να ξεκινήσουμε όντως με κάτι που να μας είναι ευχάριστο, να εστιάσουμε στο να το εντάξουμε στη ζωή μας μόνιμα και στην πορεία να κάνουμε τις όποιες
    τροποποιήσεις στην ένταση και τη διάρκεια. Αναμφίβολα με την πάροδο του χρόνου η φυσική μας
    κατάσταση βελτιώνεται και μπορούμε σταδιακά να αυξήσουμε τη διάρκεια ή και την ένταση
    στο βαθμό που αυτό μας ευχαριστεί φυσικά.

Senior Member
    1 ωρα διαδρομο σημερα.

Senior Member
    Originally posted by faidra7
    Η άσκηση έχει αναμφίβολα πολλαπλά οφέλη στο σώμα μας, είτε γίνεται σε μέτρια ένταση, είτε σε υψηλή. Βοηθάει στην αποτοξίνωση του σώματος καθώς αυξάνει το οξυγόνο που κυκλοφορεί σε κάθε κύτταρο, δραστηριοποιεί το κυκλοφορικό σύστημα, το λεμφικό, το πεπτικό.
    Πολλοί πιστεύουν ότι αν δεν κάνουν 40-45' έντονη άσκησης, δεν κάνουν τίποτα και χάνουν το χρόνο τους, οπότε προτιμούν να μην ασκηθούν καθόλου και τελικά έτσι καταφέρνουν
    να μην κάνουν οντως τίποτα!

'Εχω γνωρίσει πολλά άτομα που αθλούνται για χρόνια σε μέτρια ένταση και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Κάποια χρόνια που έζησα στην Αγγλια έβλεπα ατομα ζωσμένα με ένα βηματομετρητή και στόχο να κάνουν καθημερινά 12.000-14.000 βήματα. 'Ολοι ανεξαιρέτως είχαν καλή φυσική κατάσταση και ένιωθαν ευεξία. 'Επίσης η μέτριας έντασης άσκηση επειδή ήταν μια δραστηριότητα που μπορούσαν να την κάνουν εύκολα και με ευχαρίστηση τους βοηθούσε να ελέγξουν την υπερφαγία και συνεπώς να αποβάλλουν πολύ λίπος από το σώμα τους. Αρκετοί ανέφεραν ότι εξάλειψαν τους πόνους στην πλάτη και το λήθαργο που προκαλεί η ακινησία.

Εγώ προσωπικά, εκτός από όλα τα παραπάνω, βοηθήθηκα από την άσκηση και στη θεραπεία της κατάθλιψης. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να μας απασχολεί τόσο το αν τρέχουμε ή περπατάμε, αν το κάνουμε για 26' ή για 56', όσο το να ξεκινήσουμε όντως με κάτι που να μας είναι ευχάριστο, να εστιάσουμε στο να το εντάξουμε στη ζωή μας μόνιμα και στην πορεία να κάνουμε τις όποιες
    τροποποιήσεις στην ένταση και τη διάρκεια. Αναμφίβολα με την πάροδο του χρόνου η φυσική μας
    κατάσταση βελτιώνεται και μπορούμε σταδιακά να αυξήσουμε τη διάρκεια ή και την ένταση
    στο βαθμό που αυτό μας ευχαριστεί φυσικά.
    :thumbup:

Senior Member
    αλεξανδριτα και φαιδρα ευχαριστουμε πολυ!
    επιτελους ξεκαθαριστηκε το θεμα του 20λεπτου:thumbup:

Senior Member
    Φεβρουάριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
    01/2/11 - 30' curves
    02/2/11 - 30' curves
    03/2/11 - 30' curves
    04/2/11 - 30' curves
    05/2/11 - 30' curves
    08/2/11 - 30' curves
    09/2/11 - 30' curves
    10/2/11 - 30' curves

Senior Member
    να ρωτησω κατι??για να χασω ποντουσ απο πόδια να κανω ασκησεις με βαρη η να δωσω εμαφαση στις επαναληψεις της καθε ασκησης?δηλαδη να θελω να χασω λιπος απο τα ποδια....

Σε ευχαριστω παρα πολυ Φαιδρα....Οντως πιστευω οτι σημασια εχει να γυμναζεσαι...Ακομη και οι γυμναστριες που δουλευουνε εκει μου λενε οτι ειναι υπεραρκετα γιατι συνδυαζω μιση ωρα διαδρομο και μια ωρα καθαρη γυμναστικη που μιλαμε ριχνουμε πολυ ιδρωτα και κουραση....τουλαχιστον για αρχη...Παντως βλεπω απο αυτα που γραφετε οτι ασχολειστε ολες παρα πολυ και εντατικα...Το βρισκω πολυ καλο...Ευελπιστω οι στοχοι που εχω βαλει να μην εξατμιστουν μεχρι να φτασω στο επιθυμητο επιπεδο...Φυσικα ειναι στο χερι μου...

Senior Member
    Originally posted by nansyafs
    Ευελπιστω οι στοχοι που εχω βαλει να μην εξατμιστουν μεχρι να φτασω στο επιθυμητο επιπεδο...Φυσικα ειναι στο χερι μου...
    nansyafs η γυμναστική είναι εθιστική! Νομίζω πως αν ασκούμαστε με τρόπο που μας ευχαριστεί αλλά ταιριάζει και στην καθημερινότητα μας κολλάμε και το συνεχίζουμε. Δες και την kat73 που ξεκίνησε με το curves και έχει ξεπεράσει τους στόχους της και γίνεται kat-woman:wink2:

Σήμερα:
    ισομετρικές ασκήσεις για ενδυνάμωση τετρακέφαλων (άτιμη χονδροπάθεια)
    leg raises με gymstick (άτιμη χαλάρωση)
    βάδην-sprint σε διάδρομο 70' (άτιμη κοινωνία:yes: )

(ps. πότε θα γίνει καλά το τεκνό να κάνουμε λίγο trampolino? )

Senior Member
    Originally posted by faidra7
    Δες και την kat73 που ξεκίνησε με το curves και έχει ξεπεράσει τους στόχους της και γίνεται kat-woman:wink2:
    Καλα με πεθανες λεμε, δεν υπαρχεις!!!!!!!!!!!!!!! Kat-woman!!!! lmao!!! Θα το κρατησω μου φαινεται!!!
    Η αληθεια ειναι οτι πολυ διστακτικα αρχισα και εχω φαει τρελο κολλημα. Ελπιζω να κρατησει πολυ μονο......πηγα και σημερα και παλι απο Τριτη. Να ξεκουραστουμε και λιγακι!

Φεβρουάριος 2011 (στοχος να παω 13 φορες το λιγοτερο!)
    01/2/11 - 30' curves
    02/2/11 - 30' curves
    03/2/11 - 30' curves
    04/2/11 - 30' curves
    05/2/11 - 30' curves
    08/2/11 - 30' curves
    09/2/11 - 30' curves
    10/2/11 - 30' curves
    12/2/11 - 30' curves

Όντως....είναι εθιστική και ιδίως για άτομα που έχουν κόμπλεξ με το σωμα τους όπως εγώ...αλήθεια το curves τι είναι?

Καλημέρα Eleni1201 όλο αυτό το περπάτημα και τρέξιμο το κάνεις σε διάδρομο ή σε γήπεδο?Στο γυμναστήριο που πηγαίνω δεν μας αφήνουν να κάνουμε πάνω από μισή ώρα διάδρομο.

Υποθέτω χρησιμοποιείς βηματομετρητή σωστά?Πάντως μπράβο σου πρέπει να εχεις απίστευτες αντοχές. Ασχολείσαι πολύ καιρό?Ελπίζω να μην γίνομαι κουραστική απλά ενδιαφέρομαι πραγματικά.

Senior Member
    Απο Σαββατο εως και Δευτερα απογευμα ~50.497 βηματα μαζι με την Ελενη!:love:

Θα πρέπει να έχεις κάνει πολύ καλό σώμα...Μπράβο σου..Κάνεις και διατροφή?

Senior Member
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΕΧΕΙ Η ΟΝΕ;;
    Ολο το χιουμορ σου,εδω θα το βγαλεις Ελενακι μου;;Για σενα λεει που εχεις την πιο απιστευτη κοιλια και το πιο ωραιο κωλ@..κι --> :cul: