ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 153
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 153 of 276 FirstFirst ... 53103143151152153154155163203253 ... LastLast
Results 2,281 to 2,295 of 4134
    πραγματικα το μονο πραγμα που δεν μπορω ειναι ο διαδρομος...και οχι τιποτα...βλεπω τηλεοραση και αν δεν εχει υποτιτλους δεν καταλαβαινω τι λενε...ευτυχως παιρνω μουσικη μαζι μου και ακουω και απομονωνομαι...(πορωνομαι) για να μου δωσω κινητρο...ωρες ωρες αισθανομαι σαν χαμστερακι που τρεχει σε διαδρομο:P ...τωρα προσπαθω να πεισω και τον δικο μου να ερθει για να γινουμαι πολλα χαμσερακια...χαχαχαχα....αστ� � να πανε...αλλα ειναι τελεια η αισθηση να βλεπεις τον εαυτο σου στον καθρευτη και να βλεπεις οτι μαζευεις....

Originally posted by nansyafs
    Εμένα η γυμνάστρια, μου είπε παντα αερόβια να κάνω πριν την αίθουσα ή τα βάρη γιατί αλλιώς κάνω μια τρύπα στο νερό..δεν αποκτώ μυική μάζα...χάνω ότι προσπάθεια έκανα.
    Πες της να σκισει τα πτυχια της!!

Μια απορια...σε μια συστηματικη γυμναστικη των λιγοτερων 3 φορων την εβδομαδα και μια σχετικα πολυ καλη διατροφη σε ποσο καιρο λετε να υπαρχει αποτελεσμα συσφιξης και χασιμου λιπους?
    Γινε συγκεκριμενη.Τι ειδους γυμναστικη , τι ενταση και οταν λες σχετικα πολυ καλη διατροφη;;;;

30' διαδρομο 4 χιλ. - 20' ποδηλατο 2χιλ. - 10΄ελλειπτικο 1χιλ - 60' αιθουσα ασκησεις χερια κοιλιακους γλουτους - 30' βαρη ποδια
    τετοιου ειδους γυμναστικη περιπου...διατροφη...πρωινο 2 φετες τοστ με φιλαδελεφεια...μεσημεριανο κανονικο(οχι τηγανιτα) βραδινο ενα φρουτο...μπορει και καμια μπαρα δημητριακων...και το πολυ 1 φορα την εβδομαδα κανενα γλυκο η τηγανητο....

αααα...ενταση στον διαδρομο 8 και λιγο τρεξιμο στο τελος...μιλαμε για πολυ ιδρωτα

30' διαδρομο 4 χιλ. - 20' ποδηλατο 2χιλ. - 10΄ελλειπτικο 1χιλ - 60' αιθουσα ασκησεις χερια κοιλιακους γλουτους - 30' βαρη ποδια
    τετοιου ειδους γυμναστικη περιπου...διατροφη...πρωινο 2 φετες τοστ με φιλαδελεφεια...μεσημεριανο κανονικο(οχι τηγανιτα) βραδινο ενα φρουτο...μπορει και καμια μπαρα δημητριακων...και το πολυ 1 φορα την εβδομαδα κανενα γλυκο η τηγανητο....
    Πολυ λιγες οι θερμιδες σου μου ακουγονται κοριτσακι!Το βραδυ
    να τρως μια μεγαλη σαλατα με μια μεριδα πρωτεινη και μια μικρη
    μεριδα υδατανθρακαι ωμο ελαιολαδο απαραιτητως.Αν θες το
    μεγιστο καψιμο λιπους θα κανεις το αεροβιο μετα τα βαρη και
    αν σου πει τιποτα η "γυμναστρια" πες της να παρει το πτυχιο
    και να παει στη ψαραγορα να τυλιγει γαυρους.Οταν τα αποθεματα
    γλυκογονου ειναι 0 τοτε καις λιπος.Βασικα πραγματα ειναι αυτα!
    Μεινε πιστη στο προγραμμα σου και ολα θα πανε καλα , αλλα
    στο ξανατονιζω μην τρως τοσο λιγο γιατι ο οργανισμος σου θα
    αναγκαστει να καψει μυικο ιστο και παει στραφι η γυμναστικη
    και ολα!Καλη δυναμη!

νομιζω πως στις θερμιδες ειμαι οκ γιατι τρωω μεσημεριανο κανονικα με σαλατα και τυρι(χρειαζομαι αλμυρο για την υποταση) συνηθως...ρωτησα και πριν λιγο εναν γυμναστη και μου ειπε τα ιδια...φυσικα δεν μπορω να κανω παντα τοσο πολυ γυμναστικη και λογω ελλειψης χρονου...σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου...πραγματικα την περασμενη εβδομαδα ημουν πολυ μπερδεμενη οσον αφορα το πως και ποτε επρεπε να κανω καθε ασκηση...

τα ιδια με σενα εννοουσα marou_laki οσον αφορα το ποτε πρεπει κανουμε γυμναστικη....και εκεινος μου ειπε να τα σκισει βασικα και χειροτερα

τα ιδια με σενα εννοουσα marou_laki οσον αφορα το ποτε πρεπει κανουμε γυμναστικη....και εκεινος μου ειπε να τα σκισει βασικα και χειροτερα
    Ποσες θερμιδες παιρνεις την ημερα;Τι υψος εχεις;

Χμμμ...χονδρικα νομιζω γυρω στις 1000 με 1200 χωρις γυμναστικη...υψος εχω 1,75 ηλικια 27

Senior Member
    Νταξ ρε παιδια...ας δουμε τη γυμναστικη σαν κατι που πρεπει να κανουμε... πως παμε και πλενουμε τα δοντια μας... ετσι... τοσα πραγματα κανουμε καθημερινα που τα βαριομαστε...

καλημέρα....πριν λιγο εβλεπα Μενεγακη και εβγαλε μια κοπελια που κανει zumba...ειναι γυμναστικη αεροβια αλλα με λατιν ρυθμους...ξερει καμια μηπως παραπανω πραγματα?εχει παει καμια σε τετοια μαθηματα?

καλημέρα....πριν λιγο εβλεπα Μενεγακη και εβγαλε μια κοπελια που κανει zumba...ειναι γυμναστικη αεροβια αλλα με λατιν ρυθμους...ξερει καμια μηπως παραπανω πραγματα?εχει παει καμια σε τετοια μαθηματα?
    1.75 γυναικαρα και τρεφεσαι και 1000 και 1200 την ημερα;;Μεγα λαθος.
    Δηλαδη αμα φτασεις στον στοχο σου , θα ζεις με 800 την ημερα
    για να διατηρεισαι στα κιλα σου;Πρεπει να τις ανεβασεις τουλαχιστον
    στις 1500 με τοση γυμναστικη που κανεις , αλλιως θα εχεις προβλημα.
    Εγω κανω ζουμπα , ειναι τεεελεια , γυμναζεσαι χωρις να το καταλαβαινεις.
    Δεν ξερω τι εκανε αυτη σημερα στη Μενεγακη , αλλα η δικη μου
    η δασκαλα βαζει μεσα κινησεις λατιν , χιπ χοπ , μεχρι και οριενταλ!
    Γινεσαι λουτσα απο το 10 λεπτο και μολις τελειωσεις νιωθεις ολοους
    τους μυς σου να καινεεεεε!Φοβερη γυμναστικη!!

Senior Member
    Σήμερα μονο αεροβια

15' διαδρομο
    15' ποδηλατο
    10' ποδηλατο

Senior Member
    Σημερα λογω ζαλης, αφου η ηλιθια πηγα νηστικη,μισο προγραμμα

15 λεπτα διαδρομο
    10 λεπτα ποδηλατο
    15 λεπτα στεππερ

βαρη πλατη-δικεφαλους