ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 159
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 159 of 276 FirstFirst ... 59109149157158159160161169209259 ... LastLast
Results 2,371 to 2,385 of 4134
    Senior Member
    κάτσε κάτω καλέ. Η καλιτσουνοκουβέντα είναι καλύτερη

Senior Member
    Αφού πρώτα πω ότι σέβομαι και επικροτώ κάθε προσπάθεια, θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σε σχέση με τους αθλούμενους. Σας έχει τύχει να σας εκνευρίζει άτομο του περιβάλλοντός σας με τη συνεχή και αρρωστημένη εμμονή του με την άθληση? Μου συμβαίνει με φίλο μου κιόλας κάθε φορά που τον βλέπω. Να τονίσω ότι δεν πρόκειται για ψώνιο, αλλά οι συμπεριφορές του φαίνονται ψωνίστικες. Για παράδειγμα εστιάζει το βλέμμα του κάπου. Τι κοιτάς καλέ, τι είναι, ρωτάω με ανησυχία. Να, αυτή η φλέβα, που φουσκώνει εδώ, χρειάζομαι ξεκούραση. Και γιατί δεν ξεκουράζεσαι τότε? Ε, να αφήσω την προπόνηση, αδύνατο και να, να παρατηρούμε μαζί την πάλλουσα φλέβα. ʼλλο παράδειγμα. Που είσαι, δεν είπαμε να πάμε για καφέ? Μόλις έκανα μπάνιο, οι μύες πρέπει να χαλαρώσουν και μετά, πάει η ώρα του καφέ, έρχεται η ώρα του ποτού. Δε συζητώ καν για τις χαλαρωτικές ασκήσεις που κάνει στον καναπέ κουβεντιάζοντας. Το αποκορύφωμα είναι όταν είμαστε σε παρέα μαζί με άλλους συναθλούμενους, θέλω να πάρω τα βουνά!
    Τις προάλλες του έβαλα τις φωνές και μετάνιωσα, γιατί αυτός είναι στο πλάι μου κάθε φορά που χρειάζομαι υποστήριξη. Χοντρή δεν με είπε ποτέ, ψώνιο όμως τον είπα έμμεσα. Φαίνεται πως έχει να κάνει με το ότι δεν μου αρέσουν οι εμμονές σε κανένα επίπεδο και μάλλον προσπαθώ να τον "ξεκολλήσω". Η άσκηση είναι καλή και άγια, αλλά και σε αυτό νομίζω πως χρειάζεται μέτρο.

Senior Member
    Ναι Ava μου εχει συμβει.Ειναι πολλοι τετοιοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας.Το χειροτερο ειναι οταν αρχιζουν να κριτικαρουν γυμνασμενους ανθρωπους.Να λενε πχ ?Α η Νικη Ξανθου εχει πεσει τωρα τελευταια,παλια ειχε το κορμι?.Και εσυ που εισαι ενας απλος ανθρωπος εισαι απλα ανυπαρκτος γι?αυτους.Γενικα αυτο που βλεπω ειναι οτι για καποιους αποκτας υποσταση αν χασεις κιλα και για καποιους αλλους αποκτας υποσταση μονο αν γινεις φετονι.

Σημερα εκανα μιση ωρα διαδρομο και 10 λεπτα τρεξιμο.

Senior Member
    Costance, τον διαδρομο ποτε προλαβαινεις να τον κανεις το πρωι? Ξυπνας και κανεις πριν την δουλεια?? Υποκλινομαι...

Senior Member
    Μπράβο βρε Constance, εγώ τα παράτησα. Λίγο η φυσική μου βαρεμάρα, λίγο ο αρνητισμός που μου βγαίνει για τη γυμναστική με παρόμοιες συζητήσεις, ήρθε και έδεσε!
    Σιγά σιγά θα ξαναρχίσω, μου αρέσει η σωστή άθληση, αλλά δεν πρόκειται να το αναφέρω στην αθλητοπαρέα, γιατί θα με πρήξουν με τις συμβουλές και θα με κάνουν να πιω μαζεμένα δυο τρία ποτά, για να μην τους ακούω! Και αφού τα πιω, θα χαμογελάω και θα λέω, τι έλεγες, α ναι, συμφωνώ, χάλια η Νίκη Ξάνθου!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Costance, τον διαδρομο ποτε προλαβαινεις να τον κανεις το πρωι? Ξυπνας και κανεις πριν την δουλεια?? Υποκλινομαι...
    brazil η δουλεια μου ειναι απο το μεσημερι μεχρι το βραδυ.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Και αφού τα πιω, θα χαμογελάω και θα λέω, τι έλεγες, α ναι, συμφωνώ, χάλια η Νίκη Ξάνθου!
    Naι πραγματικα κατι τετοιες συζητησεις που κανουν με οδηγουν στην παρανοια.:P

Senior Member
    Μονο αν διαγραφονται οι κοιλιακοι κατω απο τη μπλουζα,ειμαστε αποδεκτες απο ορισμενους.
    Απλα δεν ασχολουμαι

25 λεπτα ποδηλατο
    15 λεπτα διαδρομο
    5 λεπτα στεππερ

βαρη στηθος-τρικεφαλοι

κοιλιακους
    ραχιαιους

Senior Member
    45΄ ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ

Senior Member
    Σημερα ξεκινησα να παω γυμναστηριο και τελικα δεν πηγα γιατι ημουν εξαντλημενη. Οποτε εκανα 2 ωρες window shopping στο Χαλανδρι.

Λοιπόν...
    15' ποδήλατο
    20' διάδρομο
    15' όργανα
    ʼντε γιατί κολλήσαμε!

Senior Member
    Originally posted by Constance
    Ναι Ava μου εχει συμβει.Ειναι πολλοι τετοιοι που κυκλοφορουν αναμεσα μας.Το χειροτερο ειναι οταν αρχιζουν να κριτικαρουν γυμνασμενους ανθρωπους.Να λενε πχ ?Α η Νικη Ξανθου εχει πεσει τωρα τελευταια,παλια ειχε το κορμι?.Και εσυ που εισαι ενας απλος ανθρωπος εισαι απλα ανυπαρκτος γι?αυτους.Γενικα αυτο που βλεπω ειναι οτι για καποιους αποκτας υποσταση αν χασεις κιλα και για καποιους αλλους αποκτας υποσταση μονο αν γινεις φετονι.

Σημερα εκανα μιση ωρα διαδρομο και 10 λεπτα τρεξιμο.

Προσθετω και 30-40 λεπτα γρηγορο περπατημα απο Καλιφρονα μεχρι πλατεια Μοναστηρακιου.Συνηθως δηλαδη τοσο περπαταω ετσι κι αλλιως καθημερινα λογω δουλειας αλλα σημερα εκανα ΚΑΙ τα χαλια οταν γυρισα(καθαρισμα και στις ντουλαπες!)

Senior Member
    45 λεπτα yoga. Δυσκολα μου φανηκε μετα απο τοσο καιρο που ειχα να παω στη yoga αλλα ειχα αρκετη ενεργεια...

Χθες έκανα 10΄τρεξιμο διάδρομο....30' yoga... 60΄όργανα και κοιλιακοί....
    Έχω θέμα παιδιά...έκανα χθες yoga και στην μισή ώρα δεν άντεξα βγήκα από την αίθουσα....Έχω ορθοστατική υπόταση και ένιωσα πολύ άσχημα...ένιωσα ότι μου έπεσε η πίεση...είναι λογικό?
    Σήμερα έκανα 60΄pilates 20΄περπάτημα & 10΄τρέξιμο στον διάδρομο....και δεν ένιωσα τίποτα τέτοιο παρόλο που ψόφησα και έσταζα...

Senior Member
    E δεν θα ησουν στα καλα σου μωρε... συμβαινουν αυτα... και εγω εχω φυγει απο αιθουσα...