ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 188
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 188 of 276 FirstFirst ... 88138178186187188189190198238 ... LastLast
Results 2,806 to 2,820 of 4134
    Member
    Σήμερα
    1 ώρα χορό
    Ασκήσεις για κοιλιακούς, πόδια και λίγα βάρη.

Κοριτσάκι κάνω κι εγώ εδώ και δυο εβδομάδες παραδοσιακούς χορούς 2 φορές την εβδομάδα και βλεπω πως είναι μια χαρά γυμναστική και είναι και διασκεδαστικό! Κατα τη γνώμη μου να το κάνεις!!!

Senior Member
    Αthena να μου επιτράψεις να διαφωνήσω. Αναλογα βέβαια το είδος του χορού και την προπόνηση που κάνεις. Στον χορό καις πολλές θερμίδες και γυμνάζεις όλο το σώμα. Και το γυμναστήριο αν κάνεις μόνο βάρη δε σου προσφέρει κάτι. Πρέπει να κανεις αερόβιο πρόγραμμα είτε σε ομαδικο είτε σε διαδρομο ποδήλατο κλπ κλπ.

Εγώ σήμερα δοκιμασα πρώτη φορά to bodycombact και επαθα πλάκα. Μιλάμε για πολύ ιδρώτα...!!!!!

Senior Member
    Originally posted by yannaki
    Αthena να μου επιτράψεις να διαφωνήσω. Αναλογα βέβαια το είδος του χορού και την προπόνηση που κάνεις. Στον χορό καις πολλές θερμίδες και γυμνάζεις όλο το σώμα. Και το γυμναστήριο αν κάνεις μόνο βάρη δε σου προσφέρει κάτι. Πρέπει να κανεις αερόβιο πρόγραμμα είτε σε ομαδικο είτε σε διαδρομο ποδήλατο κλπ κλπ.

Εγώ σήμερα δοκιμασα πρώτη φορά to bodycombact και επαθα πλάκα. Μιλάμε για πολύ ιδρώτα...!!!!!
    χμμμ της είπα για περισσοτερα αποτελέσματα κάτι πιο έντονο, εξ άλλου το έθεσα στη κρίση της. εγω τωρα πια εκτος απο οργανα και διαδρομο κανω και ομαδικα οπως αερομπικ, λατιν και αλλα για συσφιξη του σωματος. Γυμναζομαι περισσοτερο απο 4 φορες την εβδομαδα γτ εχει αναιβει και η αντοχη μου και το σωμα μου αλλαξε πολυ σημαντικα μετα απο 4 εβδομαδες γυμναστικης! τέλος παντων! σήμερα μια ώρα ρουμπα!! (τη λάτρεψα...)

Senior Member
    φιλιππαρα RESPECT λεμε!!
    εγω γιακαποιον περιεργο λογο, ενω παλια ετρεχα, τωρα φοβαμαι..... (μη ρωτησετε τι φοβαμαι,δεν ξερω, δεν ξερωκαν αν πρεπει αν το πω φοβο η φοβια :S)!!

εγω τους παραδοσιακους μια χαρα γυμναστικη τους βλεπω κ η γνωμη μου ειναι να μην τους σταματησεις ακομη κ αν καποιαστιγμη αποφασισεις οτι θες κατι παραπανω κ γραφτεις και σε γυμναστηριο..

Senior Member
    smart μελινα και αθηνα!! ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!!

οι λογοι που επελεξα τους παραδοσιακους χορους ειναι 3 :

1) γιατι γενικα βαριεμαι τη γυμναστικη και ψαχνω να βρω κατι που θα με διασκεδαζει και θα το κανω για χρονια
    2) γιατι ειμαι φοβερα αγυμναστη:thumbdown: ετσι λεω να ξεκινησω με μισαωρο γρηγορο περπατημα(απο και προς τη δουλεια μου) και χορο και οταν νιωσω καπως πιο γυμνασμενο το σωμα μου να παω γυμναστηριο. υπολογιζω αυτο να γινει σε 1,5-2 μηνες
    3) γιατι οι παραδοσιακοι ειναι πολυυυυ πιο οικονομικοι απο το γυμναστηριο!

Senior Member
    Την έκανα την επίσκεψη μου και σήμερα στο γυμναστήριο..

1 ώρα διάδρομο και ασκησεις πλάτη-δικέφαλους..

νιώθω και το σώμα μου να αλλάζει, άντε να δούμε! πάμε γερά!

Senior Member
    Εγώ σήμερα τίποτα το σπουδαίο. 10 λεπτά διάδρομο και 15 λεπτά ποδήλατο. Από το να μην πήγαινα καθόλου καλό είναι και αυτό θέλω να πιστεύω

Senior Member
    ωρα να ξεκινησω και εγω ξανα γυμανστικη ... σημερα θα παω να γραφτω οποτε τη δευτερα να παω κανονικα ..

διαδρομος, κωπηλατικο, ελλειπτικο, πιλατες ... και οτι αλλο προκυψει...!

καιρος ειναι να ξαναβρω τους ρυθμους μου!

Senior Member
    Zωή σε ποιο θα πας? Εγώ είμαι εκεί στο στάδιο του Ολυμπιακού, ονόματα δε λέω

Senior Member
    1 ωρα αερομπικ σημερα

Senior Member
    45' διάδρομο. Έκανα 3,5 χλμ.

Member
    Χθες κλασσικά κοιλιακούς, ασκήσεις για πόδια και πλάτη, λίγα βάρη.
    Σήμερα.... κουβάλησα σαράντα κλούβες με αμύγδαλα και τις ανέβασα και σε σκάλες μάλιστα (στο εξοχικό) για να μη τα πιάσει η βροχή...:lol: Γυμναστικούλα δεν είναι κι αυτό;;;

Senior Member
    1 ωρα αερομπικ.... μιλαμε τα ειδα ολα σημερα

Senior Member
    καλημέρα σε όλους!
    Λοιπόν απευθύνομαι σε όσους πάν γυμναστήριο και έχουν τα προγραμματα les mills.
    Eχω κάνει 2 φορές bodypump και 1 bodycombact και αν και δεν έχασα βαρος, εχασα πόντους. Από τον μηρό 4 πόντους,περιφερεια 4, κοιλιά 3 και περιφερεια στήθους 2. Θα σας πρότεινα να το δοΚιμάσετε!!!!

Senior Member
    Originally posted by yannaki
    καλημέρα σε όλους!
    Λοιπόν απευθύνομαι σε όσους πάν γυμναστήριο και έχουν τα προγραμματα les mills.
    Eχω κάνει 2 φορές bodypump και 1 bodycombact και αν και δεν έχασα βαρος, εχασα πόντους. Από τον μηρό 4 πόντους,περιφερεια 4, κοιλιά 3 και περιφερεια στήθους 2. Θα σας πρότεινα να το δοΚιμάσετε!!!!
    τέλειο!!!