ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 276 FirstFirst ... 917181920212969119 ... LastLast
Results 271 to 285 of 4134
    Senior Member
    για σενα που εχεις καποιο ιατρικο προβλημα μαλλον ειναι αχρηστα.
    πηγαινε σε ειδικο να τον ρωτησεις ποιες ασκησειες πρεπει να κανεις.

Senior Member
    curves και σημερα...

καλησπερα! Ηρθα κι εγω στην παρεα σας! Σας θαυμαζω πραγματικα που βαλατε στο προγραμμα σας την ασκηση. Εγω δεν τα πηγαινω καλα με το γυμναστηριο..... Εχω γραφτει πολλες φορες και παντα τα παραταω. Τωρα ειπα να κανω ενα μισαωρο περπατημα τη μερα με λιγο τρεξιμο στα ενδιαμεσα. Λετε να κανω διαφορα η δεν ειναι αρκετο?

Senior Member
    Originally posted by fairy_
    καλησπερα! Ηρθα κι εγω στην παρεα σας! Σας θαυμαζω πραγματικα που βαλατε στο προγραμμα σας την ασκηση. Εγω δεν τα πηγαινω καλα με το γυμναστηριο..... Εχω γραφτει πολλες φορες και παντα τα παραταω. Τωρα ειπα να κανω ενα μισαωρο περπατημα τη μερα με λιγο τρεξιμο στα ενδιαμεσα. Λετε να κανω διαφορα η δεν ειναι αρκετο?

απο τπτ καλυτερο παντως...

Senior Member
    Originally posted by fairy_
    Νομίζω οτι εάν κάνεις αυτά τα δύο σωστά, θα έχεις αποτέλεσμα.

Senior Member
    Εγώ σήμερα έκανα 1,5 ώρα κολύμπι, και λίγο διάδρομο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας! Συνεχιζω λοιπον με περπατημα και λιγο τροχαδακι καθε μερα και ελπιζω σε συνδυασμο με τη διατροφη να εχω αποτελεσματα! Καλη συνεχεια σε ολους!

Senior Member
    περπάτημα γρήγορο στο διάδρομο 40 λεπτά και 1,5 ώρα κολύμπι

Senior Member
    Εγώ το μόνο που αντέχω να κάνω είναι διάδρομο 45 λεπτά 5 φορές τη βδομάδα εναλλαγή αργό και γρήγορο περπάτημα γιατί μου χουν πει ότι έτσι δουλεύει καλύτερα ο μεταβολισμος. Λέτε έτσι να μπλοκάρει ο οργανισμός μου και να μην χάνει?
    Έχω βαράκια στο σπίτι αλλά δεν ΄ξέρω τι ασκήσεις πρέπει να κάνω φοβάμαι ότι θα τις κάνω λάθος ή μήπως φουσκώσω αντί να αδυνατίσω!Βλακείες σκεφτομαι μαλλον...Αν ξέρει κάποια να μου άπαντήσει την ευχαριστώ πολύυυυυυυυ!!!!!!!!

Semie δε νομιζω να φουσκωνεις τοσο ευκολα, θελει χρονο και αρκετα βαρη επομενως δε νομιζω να υπαρχει λογος να ανησυχεις γι αυτο. Κι εγω καθιερωσα το διαδρομο μιση ωρα με 45 λεπτα με εναλλαγες, οντως ξυπνα καλυτερα ο μεταβολισμος και καις περισσοτερο ετσι. Για τα βαρακια δε μπορω να βοηθησω, εχω κι εγω αλλα δεν τα χρησιμοποιησα παρα μονο δυο τρεις φορες οταν τα αγορασα. Καλη συνεχεια!

Senior Member
    Originally posted by semie
    Έχω βαράκια στο σπίτι αλλά δεν ΄ξέρω τι ασκήσεις πρέπει να κάνω φοβάμαι ότι θα τις κάνω λάθος ή μήπως φουσκώσω αντί να αδυνατίσω!Βλακείες σκεφτομαι μαλλον...
    αυτο δεν προκειται να συμβει ποτε των ποτων.στο εγγυωμαι.
    αυτο απαιτει πολυ συγκεκριμενη διατροφη και πολυ συγκεκριμενο προγραμμα ασκησης.με το να κανεις εσυ βαρακια σπιτι σου ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να φουσκωσεις.το πολυ πολυ να γινεις πιο σφριγηλη,να στρωνει το δερμα σου πιο ωραιο πανω σου,το οποιο ειναι και το ζητουμενο ολων μας.
    επισημανση:με τα βαρακια μπορεις να γυμνασεις μονο χερια στηθος πλατη.
    μην ξεχναμε και το υπολοιπο σωμα...η γυμναζομαστε η δε γυμναζομαστε.
    κοιλια διαφορους τυπους κοιλιακων και για ποδια και κωλο ασκησεις ειτε χωρις τιποτα ειτε με κανενα λαστιχακι.
    κανε γκουγκλ ασκησεις χερια στηθος ποδια κλπ και θα σου βγαλει ενα σωρο.δες εκει και ξεκινα.

Senior Member
    Λες? Σας ευχαριστώ πολύ!παντως χαίρομαι που κ καποιος αλλος κανει διάδρομο γιατι πάντα απορούσα μήπως κλειδώσει ο οργανισμός μου αντί να χάνω!κ για τα βαράκια πόσο συχνά λέτε να κάνω?ευτυχώς επειδή παλιά έκανα μπαλέτο (10 χρόνια) δεν έχω καθόλου χαλάρωση μόνο κοιλίτσα έχω τώρα που πήρα τα κιλά.!τα πόδια μου είναι πολύ δυνατά.

Senior Member
    Σήμερα έκανα μόνο λίγο ποδήλατο.
    Από αύριο ξανά στο πρόγραμμα μου .

Senior Member
    Curves και σημερα. Eκανα μετρηση: -47 ποντους συνολικα και -6,7% λιπος

Senior Member
    Penelope τέλεια! μπράβο σου , πολύ καλά.! 6,7 % λίπος είναι σούπερ

Curves σήμερα κι εγώ , μέτρηση την Παρασκευή. Για να δούμε....