ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 191
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 191 of 276 FirstFirst ... 91141181189190191192193201241 ... LastLast
Results 2,851 to 2,865 of 4134
    Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Filip τελικά σε ποιο γυμναστήριο πήγες?
    Σόρρυ για τη καθυστερημένη απάντηση, δεν έχω ίντερνετ ακόμα...

Τελικά πήγα στο evathlon, τσέκαρα και τα 2 που μου πρότεινες αλλά δε με έπεισαν στο άλλο καθόλου, μου φάνηκαν πολύ ερασιτέχνες. Γενικά οι παροχές που έχουν και οι τιμές τους είναι παρόμοιες(τουλάχιστον αυτά που αφορούν εμένα που δε πρόκειται να κάνω ποτέ χαμάμ και άλλα τέτοια), διάλεξα το εύαθλον επειδή με έπεισαν περισσότερο οι άνθρωποι και επειδή είναι και πολύ πιο βολικό στην απόσταση για μένα.

Μεγάλη διαφορά πάντως νιώθω, στο προηγούμενο γυμναστήριο γράφτηκα 110 κιλά και τώρα κάτω από 95, πλέον νιώθω πολύ πιο κοντά στο μέσο ασκούμενο εκεί μέσα. Έχω εστιάσει περισσότερο στα βάρη και λιγότερο στην αερόβια για αρχή κατόπιν συζήτησης με το γυμναστή, θα δείξει πως θα πάει και αυτό το πείραμα.

Senior Member
    Αποφάσισα χθες και έτρεξα λίγο να δω που βρίσκομαι, πετάω λέμε, δε το περίμενα, 40' με μίνιμουμ ταχύτητα 8 και μάξιμουμ 13 χωρίς να κουραστώ ιδιαίτερα. Το συντριπτικά περισσότερο χρόνο στο 8 ως 9 βέβαια. Και το φοβερό της υπόθεσης, φυσιολογικούς παλμούς συνέχεια, ούτε λαχάνιασα, ούτε ίδρωσα πολύ συγκριτικά με πιο παλιά!!! Δε το περίμενα με τπτ... θυμάμαι που χάζευα κάτι τύπους που έκαναν τζόκινγκ καμιά ώρα σε ταχύτητα 9 και έβγαιναν ατσαλάκωτοι λες κι έκαναν προθέρμανση 10', όχι πως τους πλησιάζω καν αλλά δε νιώθω πια σε εντελώς άλλη κατηγορία. Πάνε οι εποχές που ίδρωνα μέχρι το μεδούλι και έσταζα και κόντευα να πεθάνω στο 7 μετά από 15'

Το μόνο κακό οτι έχουν μειωθεί δραματικά οι θερμίδες που υποτίθεται οτι καίω, μα ούτε 300 με 5χλμ. τρέξιμο... πάνε τα 500άρια και 600άρια....

Senior Member
    μπραβο βρε φιλιππε!ειναι υπεροχο ολο αυτο που εχεις καταφερει! πρεπει να νιωθεις περηφανος για τον εαυτο σου! εδω νιωθουμε εμεις περηφανοι για σενα,που σε ξερουμε μονο διαδικτυακα!
    μου δινεις το καλυτερο παραδειγμα!!να ρωτησω,ποσο χρονων εισαι?

Senior Member
    και να πω κι εγω οτι εκανα λιγη γυμναστικη χθες, μια ωρα χορους παραδοσιακους!

Senior Member
    28 χρονών είμαι koritsaki, πολύ χαίρομαι αν δίνω κίνητρο ή το καλό παράδειγμα σε κάποιους

Περήφανος όχι δεν αισθάνομαι, είμαι πάντως πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με όσα κατάφερα μέχρι τώρα, είμαι και αποφασισμένος οι αλλαγές να είναι μόνιμες και θυμωμένος κάποιες φορές που έχασα αρκετά χρόνια... αυτά είναι τα συναισθήματα που έχω σε αυτή τη φάση.

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Αποφάσισα χθες και έτρεξα λίγο να δω που βρίσκομαι, πετάω λέμε, δε το περίμενα, 40' με μίνιμουμ ταχύτητα 8 και μάξιμουμ 13 χωρίς να κουραστώ ιδιαίτερα. Το συντριπτικά περισσότερο χρόνο στο 8 ως 9 βέβαια. Και το φοβερό της υπόθεσης, φυσιολογικούς παλμούς συνέχεια, ούτε λαχάνιασα, ούτε ίδρωσα πολύ συγκριτικά με πιο παλιά!!! Δε το περίμενα με τπτ... θυμάμαι που χάζευα κάτι τύπους που έκαναν τζόκινγκ καμιά ώρα σε ταχύτητα 9 και έβγαιναν ατσαλάκωτοι λες κι έκαναν προθέρμανση 10', όχι πως τους πλησιάζω καν αλλά δε νιώθω πια σε εντελώς άλλη κατηγορία. Πάνε οι εποχές που ίδρωνα μέχρι το μεδούλι και έσταζα και κόντευα να πεθάνω στο 7 μετά από 15'

Το μόνο κακό οτι έχουν μειωθεί δραματικά οι θερμίδες που υποτίθεται οτι καίω, μα ούτε 300 με 5χλμ. τρέξιμο... πάνε τα 500άρια και 600άρια....
    είσαι μορφή, είσαι είδολο είσαι τα πάντα όλα!!! εγώ δεν μπορώ να φτάσω τις αντοχές σου και παρ'όλο που είμαι πεισματάρα στο γυμναστήριο και έχω ικανοποιητικές αντοχές, τρέξιμο δεν μπορω να καταφέρω για πολλή ώρα και χωρίς να ιδρώσω και να κάνω μορφασμό απόγνωσης. Τώρα είδα οτι τα πας μια χαρα Φίλιππε και χάρηκα που ξεκίνησες πάλι τζυμ, σου κάνει καλο!!!
    εγω τώρα, λόγω χαλασμένου πισι δεν μπορώ να γράφω κάθε μέρα τι γυμναστική κάνω. Γυμνάζομαι καθημερινά περισσότερο απο μια ώρα. Χθες 1 ώρα αερόμπικ, 15' διάδρομο, 15' ποδήλατο και σήμερα 30' διάδρομο, 15' ποδήλατο και όλα τα όργανα για όλο το σώμα! ξεπετάγοντα μύς στα πόδια και το σώμα μου καλοσχηματίζεται!! είμαι τρελά περίφανη!

Senior Member
    Φιλιππεεεεεεεεεεεεεε έχεις φοβερή φυσική κατάσταση και άστα αυτά!!!! ʼκου 40' τρέξιμο με μινιμουμ 9!!!! Και ζεις ακόμα!!!! Εγώ θα είχα πάθει 2 εμφράγματα και 3 εγκεφαλικά!!! Πεθαίνω στο 10λεπτο!!! Κι ζηλεύεις τους τύπους που χαζεύεις;;;; ʼστα αυτά!!! Θα πας στο Μαραθώνιο μήπως την Κυριακή;;;;

Senior Member
    28 χρονών είμαι koritsaki, πολύ χαίρομαι αν δίνω κίνητρο ή το καλό παράδειγμα σε κάποιους

Περήφανος όχι δεν αισθάνομαι, είμαι πάντως πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με όσα κατάφερα μέχρι τώρα, είμαι και αποφασισμένος οι αλλαγές να είναι μόνιμες και θυμωμένος κάποιες φορές που έχασα αρκετά χρόνια... αυτά είναι τα συναισθήματα που έχω σε αυτή τη φάση.
    αν καποιος δεν αισθανεται περηφανος γι αυτο που εχεις καταφερει εσυ φιλιππαρα, δεν ξερω για τι θα επρεπε?
    δεν ειανι αυτο καθεαυτο το γεγονος οτι εχασες..... δεν μπορω να υπολογισω ποσα κιλα κ αλλαξες εντελως τον τροπο ζωης σου κ εχεις φυσικη κατασταση λες κ ζουσες ετσι μια ζωη, ειναι η δυναμη που χρειαζεται για να τα κανεις αυτα!!!
    θυμωμενος μη νιωθεις, γιατι αυτα τα χρονια κατι σε δειδαξαν...

Senior Member
    χθες 40 λεπτά ελλειπτικό + 20 λεπτά διάδρομο αποθεραπεία , σήμερα 1 ώρα διάδρομο με γρήγορο περπάτημα και αυξανόμενη κλίση ανά δέκα λεπτά .

PS filippara μας δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια:thumbup: , όχι μόνο για αυτά που έχεις καταφέρει αλλά με τον τρόπο και την καρδιά που τα έχεις κάνει. Υπαρχουν άνθρωποι που είναι όλο μυες αλλά η καρδιά τους έχει μέγεθος κουκούτσι. :thumbdown:

Senior Member
    εχει δοκιμασει κανεις σας το ασανα της πετρουλακη?? εχετε δει αποτελεσμα?

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi
    Φιλιππεεεεεεεεεεεεεε έχεις φοβερή φυσική κατάσταση και άστα αυτά!!!! ʼκου 40' τρέξιμο με μινιμουμ 9!!!! Και ζεις ακόμα!!!! Εγώ θα είχα πάθει 2 εμφράγματα και 3 εγκεφαλικά!!! Πεθαίνω στο 10λεπτο!!! Κι ζηλεύεις τους τύπους που χαζεύεις;;;; ʼστα αυτά!!! Θα πας στο Μαραθώνιο μήπως την Κυριακή;;;;
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:

Senior Member
    Σήμερα 40' διάδρομο 5.5km, στήθος, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.

Το δούλεμα καλά κρατά βλέπω, εγώ φταιω που τα γράφω:P

Ήλπιζα να είμαι σε θέση να το τρέξω το 10άρι(φυσικά όχι το μαραθώνιο) κουκουτσάκι αλλά με τις μετακομίσεις κλπ δε προπονήθηκα καθόλου, άσε που έχω και δουλειά τη Κυριακή. Next time!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Filip θα συμφωνήσω πως πρέπει να είσαι περήφανος για όσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα!Εγώ ακόμα κ 2 λεπτά αν πάω να τρέξω μετά συμπεριφέρομαι λες και πάσχω απο XAΠ

To ev και εμένα μου αρέσει όπως το βλέπω απέξω ,είναι πάντα στον δρόμο μου προς το νοσοκομείο ,αλλά σε εντελώς αντίθετο σημείο από το σπίτι μου

Senior Member
    κι εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα αγγελουδάκι με τη διαφορά οτι ήμουν ξεροκέφαλος π.χ. 150 κιλά πήγαινα για μπάσκετ με φίλους και στα 5' ήμουν για φορείο αλλά δε το παραδεχόμουν, και κινδύνευα πραγματικά να πάθω τπτ και χάλαγα το παιχνίδι. Τώρα όμως(μεταξύ μας) τους έχω!!!

Senior Member
    κι εγώ έτσι ήμουν και χειρότερα αγγελουδάκι με τη διαφορά οτι ήμουν ξεροκέφαλος π.χ. 150 κιλά πήγαινα για μπάσκετ με φίλους και στα 5' ήμουν για φορείο αλλά δε το παραδεχόμουν, και κινδύνευα πραγματικά να πάθω τπτ και χάλαγα το παιχνίδι. Τώρα όμως(μεταξύ μας) τους έχω!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: