ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 192
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 192 of 276 FirstFirst ... 92142182190191192193194202242 ... LastLast
Results 2,866 to 2,880 of 4134
    Senior Member
    5 φορές αυτήν την εβδομάδα γυμναστική.. προσπαθώ για διάδρομο περισσότερο..

σήμερα 1.30 ώρα και είχα κ άλλες αντοχές... αλλά είπα να μπορέσω να βγω κ το βράδυ..

άντε να δούμε τι θα πει κ η ζυγαριά την Δευτέρα.. ανεξαρτήτως αποτελέσματος τρομερή ευεξία και καλή διάθεση, για να δούμε!

Senior Member
    pagratie σε βλέπω, σε παρακολουθώ:P, είμαστε άλλωστε πολύ λίγοι οι άνδρες εδώ μέσα. Έχεις ξεκινήσει πολύ καλά και δυναμικά, keep up the good work!!!

Μετά τη χθεσινή συζήτηση για το 10άρι είπα να τρέξω 1 ώρα σήμερα να δω πόσο έχω βελτιωθεί. Ανατρέχοντας στο τόπικ είδα οτι τελευταία φορά που το επιχείρησα πριν κανά δίμηνο έκανα 60' διάδρομο, 8.15χλμ, 905 θερμίδες

Σήμερα λοιπόν 60' διάδρομος, 9+χλμ, 700+ θερμίδες

Σημαντική η πρόοδος νομίζω, το χάρηκα.

Έκανα και πλάτη, δικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.

Senior Member
    Σήμερα 35' διάδρομος, 5+χλμ, ~400 θερμίδες
    +Ώμοι, πόδια, κοιλιακοί, ραχιαίοι

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    pagratie σε βλέπω, σε παρακολουθώ:P, είμαστε άλλωστε πολύ λίγοι οι άνδρες εδώ μέσα. Έχεις ξεκινήσει πολύ καλά και δυναμικά, keep up the good work!!!

Μετά τη χθεσινή συζήτηση για το 10άρι είπα να τρέξω 1 ώρα σήμερα να δω πόσο έχω βελτιωθεί. Ανατρέχοντας στο τόπικ είδα οτι τελευταία φορά που το επιχείρησα πριν κανά δίμηνο έκανα 60' διάδρομο, 8.15χλμ, 905 θερμίδες

Σήμερα λοιπόν 60' διάδρομος, 9+χλμ, 700+ θερμίδες

Σημαντική η πρόοδος νομίζω, το χάρηκα.

Έκανα και πλάτη, δικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.
    είμαστε τόσοι λίγοι άνδρες εδώ μέσα.... λοιπόν μετά την λιπομέτρηση το Σάββατο 12/11/11 είπαμε να το... ρίξουμε λίγο έξω... για αυτό 50 λεπτά εξαντλητικό ελλειπτικό και την κυριακή 40 λεπτά εξαντλητικό ελλειπτικό ...για προπόνηση με βάρη νομίζω πως θα ξεκινήσω με το 8ράκι μπροστά στα κιλά ...

Senior Member
    Σήμερα σα γνήσιο ζώον ξέχασα να πάρω πετσέτα στο τζυμ οπότε δε μπορούσα να ιδρώσω και δε μπορούσα να τρέξω οπότε αποφάσισα να περπατήσω με κλίση 30' ήρεμα και χαλαρά. Μετά έκανα στήθος, τρικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.

pagratie εγω θα σου έλεγα να το ξανασκεφτείς για τα βάρη, μη νομίζεις πως κι εγώ σηκώνω πολλά κιλά, απλά φροντίζω να συντηρώ ο,τι μυς έχω με λίγα βάρη και αρκετές επαναλήψεις. Να βάλουμε μυϊκή μάζα όσο χάνουμε βάρος είναι πολύ δύσκολο ούτως ή άλλως. Οι λόγοι, αν και θα τους έχεις υπ'όψιν σου φαντάζομαι:
    -κάψιμο θερμίδων κατά και μετά τη διάρκεια της άσκησης σε αντίθεση με την αερόβια που πρακτικά οτι κάψαμε κάψαμε εκείνη την ώρα, άντε και λίγο μετά
    -συντήρηση των μυών μας ώστε οτι χάνουμε να είναι λίπος
    -διατήρηση του μεταβολισμού μας σε υψηλό επίπεδο με όλα τα επακόλουθα(χάνουμε πιο εύκολα, μπορούμε να τρώμε λίγο παραπάνω, γενικά γίνεται όλη μας η προσπάθεια πιο εύκολη), είδα έχεις πολύ καλό BMR και μόνο αν δε χάσεις μυς θα παραμείνει καλό(ούτως ή άλλως πέφτει αλλά αν χάσουμε μυς που είναι πιο ενεργοί μεταβολικά η πτώση είναι πιο δραματική)

Senior Member
    Φίλιππε , όσο κάνεις αερόβια και διατηρείς τους παλμούς σου σε μια συγκεκριμένη ζώνη 60-70% της μέγιστης αερόβιας ικανότητας μπορείς να κάψεις λίπος όσο κοιμάσαι , διόρθωσε με αν κάνω λάθος , είναι βασική προπονητική αρχή αυτή, βεβαίως και με τα βάρη μπορείς να κάψεις λίπος αλλά χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα που θα δίνει βάρος στις πολλές και γρήγορες επαναλήψεις και όχι στην απόλυτη δύναμη δηλαδή πόσο πολύ μπορείς να σηκώσεις , δεν αντιλέγω βέβαια ότι η προπόνηση με βάρη δίνει και αισθητικό αποτέλεσμα ειδικότερα όταν με την χαλάρωση της απώλειας κιλών χρειάζεσαι σύσφιξη...ουφ λαχάνιασα που τα είπα μια και εξω:wink1:

Senior Member
    ps για να μην ξεχνιώμαστε σήμερα δεν έχει gym , 55 λεπτά γρήγορο περπάτημα σε δρόμο , ανηφόρες κατηφόρες κλπ

Senior Member
    Γυμναστήριο ξανά από Δευτέρα γιατί θα λείπω οπότε σήμερα έλιωσα λίγο. Κάτι θα κάνω βέβαια και ενδιαμεσα αλλά χαλαρά πράματα...

5' προθέρμανση και 60' διάδρομο 9.7χλμ, 750 θερμίδες. Τα 60' ήταν 50' τρέξιμο σε διάφορες ταχύτητες και 10' περπάτημα.

+ πλάτη, δικέφαλους, κοιλιακούς, ραχιαίους.

Παγκράτιε το έψαξα λίγο χθες και απ'ότι κατάλαβα ούτε οι ειδικοί δε μπορούν να συμφωνήσουν περί του περίφημου afterburn, ούτε πόση ώρα κρατά ούτε πόσο σημαντικό είναι ποσοστιαία σε σχέση με την άσκηση αλλά ούτε και ποιά άσκηση το ενοργοποιεί καλύτερα. Οπότε εμείς κάνουμε τη γυμναστικούλα μας που σίγουρα μας κάνει καλό και το όποιο μπόνους ευπρόσδεκτο.

Τα παρακάτω είναι δικές μου θεωρίες και πιθανότατα βλακείες, μου φαίνονται λογικά όμως. Όπως το βλέπω εγώ, η μόνη θετική κληρονομιά που μας αφήνει το "βαρύ" παρελθόν και παρόν μας είναι ένα ισχυρό μυοσκελετικό σύστημα που δημιούργησε το σώμα μας αναγκαστικά για να μπορέσει να ανταπεξέλθει. Είναι κρίμα στο βωμό του αδυνατίσματος να το θυσιάσουμε και όταν φτάσουμε στο στόχο να χρειάζεται να το χτίσουμε ξανά από την αρχή. Φυσικά δε το θεωρώ και κανά έγκλημα να ξεκινήσεις ενδυνάμωση σε μερικά κιλάκια αλλά αν το αφήσεις για το τέλος μπορεί και να το μετανιώσεις.

Senior Member
    filippe thanks for the feedback, βεβαίως και έχει χυθεί πολύ ηλεκτρονικό μελάνι σε αυτό το θέμα αλλά το καλό με το φόρουμ είναι ότι ανταλλάζουμε απόψεις και αν μη τι άλλο αυτό είναι υγιές . Λόγω χρόνου τις καθημερινές δεν μπορώ να κάνω βάρη αλλά θα προσπαθήσω ΣΚ να εντάξω στο πρόγραμμα ενδυνάμωση. ciao

Senior Member
    46 λεπτά ελλειπτικό, 500 θερμίδες συμφωνα με το μηχάνημα, να πω μια απορία??? εχετε παρατηρήσει ότι στο gym οι ασκούμενοι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες ... σε αυτούς που έχουν σώμα γυμναστή/ριας και σε αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν σώμα γυμναστή/ριας???

Senior Member
    60 λεπτά διάδρομος, τα 40 τρέξιμο speed 8.7-9.5 και μετά το γύρισα σε power walk γιατί το έβλεπα το εγκεφαλικό να΄στρίβει στη γωνία. Κάποτε ήταν 50' τα λεπτά που έβγαιναν με άνεση σε αυτές τις ταχύτητες αλλά ας όψονται οι νταλκάδες μου για έναν άντρα που ξανάρχισα το κάπνισμα. :blush:

ps. Κλικλίκωωωωω, το κόβουμε, ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!

Senior Member
    καταραμενο κρυολόγημα , ΠΣΚ τίποτα , με ζεστά και halls

Member
    40' σχετικα γρηγορο περπατημα. κατι ειναι κ αυτο ε ?

Senior Member
    4 ώρες σιδερωμα τα εχω παιξει!!!

Senior Member
    Σύμφωνα με τα κιτάπια μου έκαψες περίπου 700 θερμίδες mitsimou :thumbup:

Από τη Τρίτη είχα να γυμναστώ σοβαρά, μου έλειψε παραδόξως... όχι πως το κάνω με το ζόρι, ευχάριστη μου είναι η ώρα που περνάω στο γυμναστήριο συνήθως, αλλά να μου λείψει κιόλας δε το περίμενα. Σήμερα λοιπόν:

30' διάδρομο, 4.8χλμ., ~375 θερμίδες
    +ώμους, πόδια, κοιλιακούς