ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ! - Page 195
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 195 of 276 FirstFirst ... 95145185193194195196197205245 ... LastLast
Results 2,911 to 2,925 of 4134
    Senior Member
    την επομενη φορα θατο κοιταξω

επειδη ειναι θεμα κ αντιστασης κ ταχυτητας,κανω συνηθωςστο 2 κ πανω απο 8,5..
    με την ιδια ταχυτητα ανκανωστο 1 καιγονται οι μισες ενω αν κανω στο 3 οι διπλες... εκει ομως ειναι δυσκολο να κρατησω τετοια ταχυτητα γιατοση ωρα κ την ταχυτητα τη θελουμεγιατι καιγεται -λεει-λιπος :S
    αλλωστε με μικροτερη ταχυτητα παλι μειωνονται οι θερμιδες...

σημερα:
    30΄ελλειπτικο 500 θερμιδες (διαφορα στην αντισταση)
    κοιλιακοι-ραχιαιοι-χερια-στηθος

Senior Member
    Χθες καμιά ώρα περπάτημα
    Σήμερα κοιλιακούς και push ups

Senior Member
    ελλειπτικο 40 λεπτά , 420kcal συμφωνα με το μηχανημα . νομιζω από τις απανωτές ιώσεις έχω χάσει την αντοχή μου παρόλο που μυικά είμαι πιο ξεκούραστος , από πλευράς αντοχής έχω χάσει και κουράζομαι πιο ευκολα , μάλλον πρέπει να ξαναρχισω το περπάτημα και μετά να συνεχίσω το gym

Senior Member
    γιατι δε δοκιμαζεις να μην κανεις τοση ωρα συνεχομενα ελλειπτικο?
    πχ μπορεις να κανεις 15΄λεπτα, να κανεις κοιλιακους-ραχιαιους, αλλα 10 λεπτα, νακανεις πχ χερια στηθος κ μετα αλλα 10 λεπτα. (η οσο χρονο εσυθες).
    αλλωστε η εναλλαγη αεροβιας αναεροβιας δινει καλυτερα αποτελεσματα κ εχεις κ κερδος οτι αναπτυσσεις το μυικο ιστο με μακροπροθεσμα οφελη

Senior Member
    Aχ άτιμες ιώσεις!

Σήμερα περπάτημα καμιά ώρα

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Aχ άτιμες ιώσεις!

Σήμερα περπάτημα καμιά ώρα
    και εσύ υιέ μου Βρούτε???

Senior Member
    Όχι όχι εγώ είμαι ακόμα υγιής! Αλλά πολύς κόσμος είναι κρεββατωμένος...

Σήμερα
    Πρωί: Κοιλιακούς και push ups
    Γυμναστήριο:
    35' διάδρομο, 5.4χλμ, ~400 θερμίδες
    +Στήθος, τρικέφαλους

Senior Member
    Καλησπέρα ! Ξεκίνησα δίαιτα εδω και 2 εβδομάδες είμαι 97.5 κιλά στα 90-85 κιλά πιστεύεται οτι είναι καλύτερα να ξεκινήσω γυμναστική ?

Senior Member
    Γιατί όχι από σήμερα δλδ;

Δεν είναι ανάγκη να πας και να κάνεις κάτι με πολύ μεγάλη ένταση αν η δυσική σου κατασταση είναι μετρια( τι νομίζεις δλδ, όλοι οι υπόλοιποι εδώ είμαστε τίποτα αθληταράδες; ). Εγώ θα σου προτείνω να ξεκινήσεις με περπάτημα από αύριο κιόλας αν δε θες να κάνεις κάποιο άλλο είδος άσκησης ακόμα και σιγά σιγά μπορείς να κάνεις και οτι άλλο σ'αρέσει.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    e.pap δεν πιστεύω πως πρέπει να κατέβεις κιλά για να αρχίσεις γυμναστική!οποιοδήποτε είδος άσκησης ,ακόμα και το απλό περπάτημα ,είναι καλύτερο από το τίποτα.Οι αντοχές που θα έχεις ακόμα κ στα κιλά που είσαι τώρα είναι καθαρά θέμα οργανισμού,αν ξανα έχεις γυμναστεί στο παρελθόν,πόση όρεξη έχεις και όχι τόσο στο αν είσαι 85 ή 90 κιλά.Στα κιλά που είσαι εσύ τώρα εγώ μπορούσα και περπάταγα σχετικά άνετα 4 χλμ χωρίς να κουράζομαι και μπορούσα να κάνω και aqua aerobic πάλι χωρίς ίχνος κούρασης όσο ήμουν στην πισίνα,μετά ένιωθα πτώμα για μία ωρίτσα αλλά ερχόμουν στα ίσια μου.Ειλικρινά πιστεύω το πόσο θέλουμε κάτι παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο όταν μιλάμε ειδικά για ανθρώπους γύρω στα 100 κιλά

Senior Member
    δεν μπορω να σου προτεινω αν θα αρχισεις αμεσως... θα σου μιλήσω για την δική μου εμπειρία , φετος το καλοκαιρι που αρχισα διατροφή πρώτα έχασα 8 κιλά και επειτα ξεκίνησα γυμναστικη, πάντως ειτε αρχισεις τωρα ειτε περιμένεις να χασεις βαρος η γυμναστικη εχει πολλαπλα οφελη και πρωτο απο ολα θα boostαρει τον μεταβολισμο σου , σου ευχομαι καλη επιτυχια στην προσπάθεια σου.

Senior Member
    μπραβο παιδες... και οι τρεις ταυτοχρονα γράψαμε απάντηση για e.pap ... μπραβο , εμψυχωνουμε και στηριζουμε ο ενας τον αλλο , παντα τετοια

Senior Member
    H αλήθεια είναι οτι μισώ την γυμναστική !! ο μόνος λόγος που θέλω να κάνω είναι για το δέρμα μου δλδ μην έχω μεγάλο πρόβλημα και μετά χρειάζομαι εγχείρηση !
    περπατάω σχεδόν καθημερινά ( έχω σκύλο )
    ένας γιατρός και ένας διαιτολόγος μου είχαν πει καλύτερα να χάσω τα 10 πρώτα κιλά και μετα να ξεκινήσω, μην γυμνάζω τ λίπος .

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by e.pap
    μην γυμνάζω τ λίπος .
    :shocked2::shocked2:

λοιπόν θα σου πω το πολύ απλό...χειρουργήθηκα 106 κιλά με δείκτη μάζας σχεδόν στο 41,έχοντας ως υπερβάλλον βάρος 50 κιλά....δεν είναι και λίγα,άρα όπως καταλαβαίνεις από λίπος ουκ ολίγο ο χειρούργος μου,καθηγητής πανεπιστημίου,μαζί με το εξιτήριο μου τόνισε το εξής "κάθε μέρα περπάτημα τουλάχιστον μισή ώρα" και πριν από 2 εβδομάδες που πήγα να με δει μου τόνισε ξανά πως όσο περπατάω τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα όλα θα είναι καλά, συγεκριμένα μου είπε "λιγότερο από μισή ώρα μας πειράζει,περισσότερο όσο θέλεις και αντέχεις" αν σταματήσω το περπάτημα σταδιακά με τα χρόνια κάποια κιλά θα επιστρέψουν

Senior Member
    Υπάρχουν λόγοι να μη κάνεις έντονη γυμναστική με πολλά κιλά(π.χ. επιβαρύνεις αρθρώσεις) αλλά ένας από αυτούς δεν είναι οτι γυμνάζεις το λίπος, μάλλον κάτι δε κατάλαβες καλά από αυτά που σου είπαν. Οτι άσκηση και να κάνεις τους μυς σου θα γυμνάσεις, το λίπος δε συμμετέχει στη διαδικασία πέρα απ'το ότι ένα ελάχιστο κομμάτι του εξαφανίζεται

Πάντως δώσε μια ευκαιρία στην άσκηση και μη ξεκινάς με αυτή τη νοοτροπία, στο τέλος μπορεί και να σου αρέσει!